5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Antrax #2367
    És a campaign (ha van) milyen módon zajlak/hogy működik? Mászkálsz a térképen vagy hogy? (jó minél többet megtudni róla mielőtt megszerzem)
  • Fyrex
    így igaz
  • Szuperkaraj
    csak abban van (mert a Tenkaichi 1-ben kapszulákat rakhatsz be, a 2-ben pedig a kapszulák fejlődnek, nem a karakter, ha jól tudom )
  • Antrax #2364
    Budokai 3-ban is van kari fejlődés?
  • Drephis
    szerintetek jobb a tenkaichi 2 mint az 1? (mert az egy nem jött be annyira)
  • Drephis
    tenkaichi2-be nem lehet megszrezni dragon ball gt-s gotent?
  • Fyrex
    hát attól függ

a 160as szintet csak olyan kapszulákkal lehet elérni amit a sárkánytól kérsz, illetve talán lehet másfajtákkal is, de azzal tényleg elég sokat kéne gyúrni

de nem feltétlenül a szint a lényeg, nagyon hasznos kapszulák vannak amik sokkal többet érnek
  • Fyrex
    rosszul tippeltél, de nembaj gratulálok, majdnem sikerült bebizonyítanod h mijen jó vagy :)

de ha nem felelne meg neked esetleg a 160as gokum van egy pár jó karakterem, nem kell aggódni

master skillsnél vannak még sokkal jobb kapszulák is, shenron's rekordról már nem is beszélve
  • Szuperkaraj
    off

hagyjuk, ne reklámozzunk, bár spoilerben írtad, szal végülis...na mind1, hagyjuk

on
  • Drephis
    zstore.animehq.hu csak regelni kell ez a legjobb
  • GohanSSJ2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de ha itt járunk akkor itt 1 link ahonnan részeket lehet leszedni http://gportal.hu/portal/dbzfanpage/
  • GohanSSJ2
    na jó ne OFF-oljunk van mindenek topikja
  • Szuperkaraj
    egyébként ha a sorozatról, animéről, mangáról van szó akkor inkább a Dragonball Z topikban ( TV, Mozi, DVD kategória ), mert hiába kapcsolódik bizonyos szinten, ott vannak azok akik ezzel foglalkoznak, meg ha szigorúan nézem akkor oda is tartozik, de engem személy szerint ez nem zavar
  • Lunki88
    Hát akkor szerintem inkább el se kezdjék. A GT-n pl. nagyon látszik hogy Toriyama-nak nem volt köze hozzá, csak annyi h ő rajzolta a karaktereket...
  • GohanSSJ2
    akkor szar lesz
  • Szuperkaraj
    szerintem nem fogják folytatni, legalábbis Toriyama bizos nem
  • Lunki88
    Tudtommal az csak a rajongók által kitalált változata.
  • GohanSSJ2
    TAKE
  • GohanSSJ2
    amúgy folyatatták is egy kicsit a neve Dragonball GT Special
  • GohanSSJ2
    ja én is hallottam a neve Dragonball AF lesz ha lesz
  • Lunki88
    Nem pont ide tartozik, de vki nem hallott róla h folytatni fogják a Dragon Ball-t onnan ahol a GT befejeződött? Egy pár DB fan ismerősöm mondta h olvasták vhol. Bárcsak igaz lenne a hír.
  • Smithie
    És ha 160-as GOKU,akkor mennyi a dragon homing countja?:D Tippelek,1,mert nem tudsz neki Master Skillset berakni.Nekem 147-es,de van Master Skillje,és shenrons rekordja.
  • Lunki88
    Abban nincs átváltozás sajna, mármint a küzdelem alatt nem lehet átváltozni.
  • Oehler1985
    tehát a tenkaichi 1-ben nincs átváltozás ???
    Ha van akkor azt mivel lehet előhozni ???

Irjatok PLEASE
  • Lunki88
    Hehe, már annyit nyomtad vele hogy meghalt mi? :D Egyébként kb. mennyit kell nyomni vele h elérje azt a szintet?
  • Fyrex
    egyértelműen a Tenkaichi 2 viszi a pálmát, az adja át teljesen az anime feelingjét

single playerben lehet h több játékélményt ad a felszínesebb -mondjuk így, de ezzel senkit nem akarok megsérteni- játékosnak a budokai 3, de én például a mai napig játszok singleben és haverokkal egyaránt a Tenkaichival mióta megjelent

[b]és most már el is érte a maximum lvl 160as szintet a Goku-m, és glória is van a feje felett (H)
  • vki
    A 2 egyértelműen jobb. (Van benne átváltozás, több karakter, stb.) Sokan úgy vélik, hogy jobb, mint a budokai 3, de sztem azonos szinten van. Mindeképpen érdemes meglesni.
  • karolyherceg
    Melyik a jobb, a Tenkaichi 1, vagy a 2? Van valami különbség a 2 között? (valami magyar nyelvü játékleirást ha adnátok róla, megköszönném)
  • Smithie
    :D
  • Thadius #2338
    köszi :)
  • GyuriX2572
    Hello! Ugye még mindig nincs olyan verzio, ami (emulátorral) menne PC-n?
  • Nuno88
    jó a logód :)
  • Thadius #2335
    jade....:D
  • Thadius #2334
    ez még mindig nemjó:D
  • brodix
    L2+L3+R3
    Így akartam
  • brodix
    vagyis nem
  • brodix