Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GokuSSJ
thanks <#banplz><#banplz>

nézz körbe az olcsó konzol,game topikban és ott kérdezz, biztosan van valaki<#vigyor2>

GokuSSJ
nem tudtok ps2-t 35000 alatt?

légyszi segitsetek
msn: [email protected]

Van valamelyik játékban multiplayer(online)?

ronihun
39.99$ Nov.3

...

brodix
Hát,pedig nagyon sok helyen írják,hogy ekkor,lesz meg akkor.
A tenkaichi-rõl pedig csak azt írták,hogy milyen kurva jó játék lesz,azt nem hogy mikor.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Kb. 35$ lesz,és azt írják hogy okt. 27.-én jelenik meg.( This item will be released on 27 October, 2006.)Magyarországon szerintem nem lesz.

üdv!!!
hozzátéve: és hogy mo.-ra beozzák-e egyátalán???

brodix
Akkor most megkérdem a végleges idõpontot:Mikor jön ki a Tenkaichi 2?
És kb. mennyi lesz?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

amugy mien árfekvésbe jön? mert a budokai3 meg a tenkaichi olyan 11-12 volt, bár lehet csak ffXII után szerzem be, de mindenképp kell😊 egyedül az elhajlásokat sajnálom, pedig a rajziflmbe is nagyon sok ilyet nyomattak, nem nagy veszteség de jo lett volna
Fyrex
1. nem
2. igen
3. naggyából ugyanazok mint eddig, de sokkal látványosabbak
4. rengeteg harc, több mint eddig. a játék grafikájával készült átvezetõk vannak a fontosabb részeken.
5. van

Avanti Crociati!

lenne pár kérdésem a z uj tenkaichivel kapcsolatban:
1. el lehet hajolgatni az ütések/rugások elõl mint a b3-ban?
2. öszze lehet "ütköztetni" az energiatámadásokat, pl amikor löttünk két kamehamet és aki gyorsabban tekerte a kart, azé "ért" oda elõbb a másikhoz
3.sok ki támadás van egy karinak, és változatosak?
4.mien a story mod? videok vannak?
5. hpyer támadást lehet csinálni, pl mint a b1-2-3-ban amikor két erõs ütés egymásnak ment, nagyon felgyorsult minden, és tekerni/csavarni kellet a gamepadot?
köszz a válaszokat😊
okés köszi

GokuSSJ

GokuSSJ
hellosztok

Fyrex
sparking: neo-ból van (tenkaichi 2 japán verziója)

Avanti Crociati!

üdv Vampire lord!!!

ez a harc a tenkaichi 1ben van a 2ben van???
ha a 2ben, honnan van meg???
üdv:adam

Fyrex
tud valaki Item fusiokat?

szóval így japánul

mert mostmár végigtoltam az egészet de ugye item fusionnal tudok elõhozni új karikat gondolom én

Avanti Crociati!

VampireLord
oké már semmi, sikerült... én voltam a béna

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

VampireLord
nem lehet benne angol nyelvet választani...
jah van benne angol szó a töltõ képernyõn a "Now Loading" 😄
meg még pár pl.: Z Search, Exit stb de semmi olyan amivel jobban megértenéd a dolgokat.
és az item fusiok is mind mind japánul vannak 😞

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

VampireLord
kéne egy kis help!
mikor másodszor kell harcolni "Baby Vegita Aranymajom" 😄 ellen SSJ4-es Goku meg Pan segítségével akkor mégis mi az isten lenne a jó taktika?
rusholni nem lehet azt a dögöt a veréssel se megyek sokra, a 10x kamehamehaból meg örülök ha egy eltalálja...
esetleg valami jó ötlet? mert már kezd idegesíteni, thx

hy. A sparking neo-ban lehet nyelvet választani??(angolt)
Vagy valamennyire van benne angol szó?
Mint pl.: a tenkaichi 1-ben voltak olyanok hogy "item fusion" és ott lehetett fúzionálni, azok is japánul vannak??

\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"

rodzsi
a tenkaichi 2 ha minden igaz az atari oldalán olvastam nov.3-án jelenik meg a 27.-e helyett kicsit eltolták a megjelenést
Asszem Magyarországon nemlesz forgalomba vagy csak nagyon elvétve
Én is már azt lesem h betudjam szerezni vlhonnan mert az elsö része nagyon megfogott és kiváncsi vagyok hogy sikerültek az ujítások amiket olvastam a gammérol

üdv!!!

nem tudjátok honnan lehet megrendelni a gamet vagy hogy mikortól lehet megvenni itthon???
köszi:adam

brodix
Én a Tenkacihi 1-ben em tudtam megcsinálni a teleportálós ütést,de elteleportálni a lövések elöl nagyon könnyû.
Én úgy csinálom,hogy az utolsó pillanatban,mikor már épp egy miliméterre van a sugár vagy a lövés akkor megnyomom a kört(a tenkaichi-ben a kör a védekezés)és elteleporál balra vagy jobbra.
Szal ez nekem bejött.

Fyrex
az a 3as azt másfajta kombóval lehet

a teleportálósat elütés után egyszer, sparking módban kétszer meg lehet csinálni

és érdemes megnéznetek, sparking modeban nagyon ütõs dolgokat lehet (pl SSJ4 Goku-val nyomogatod a kört+irányt és teleportálgat)

Avanti Crociati!

Nekem egyszer véletlen sikerült a teleportálás,akkor nyomtam az irány+kört és akkor legalább 15-ször sikerült elteleportálnom az ütések és lövések elõl.

VampireLord
de úgy konkrétan? met nekem 1 teleportig megy...
hosszan nyomoma négyzetet azzal elüti, aztán háromszög - mögételeportál is levágja a földhöz, de hármasat milyen gombokkal lehet? 😊

Fyrex
sztem fake

aztán kitudja

Avanti Crociati!

ronihun

ezek is benne vannak vagyis Bardock haverjai?Vagy ez fake?

...

rodzsi
faxa h torrenten fen van a cucc csak japán verzio :S:S elég necces a japán tudásom szal megvárom mig megjelenik az us verzio aztán talán az angol kicsit jobbna fog menni 😛😛😛😛
sok ujitást tartogat szerintem ez a gamme jo pár orát elfog venni minden dragonball fan életéböl az biztos 😄

vki
Ha kaptál egy ISO fájlt, akkor menj ide:

Kiválasztod a fájlt, átállítod 4x-esre, és kész.

ACER Aspire 5738ZG

Pl.: ha letöltöttem a sparking neo-t akkor már egybõl mehetek is rá az UDF/ISO LEMEZEK ÍRÁSÁRA és hozzáadom akkor már írhatom is???
Vagy ki kell cxsomagolni vagy valami?

vki
7. mittomén mennyi

ACER Aspire 5738ZG

Nekem nincs olyan. Csak cd-kép olvasása.😞
Neked hanyas nero van meg??

vki
Amúgy UDF/ISO-ban kell kiírni, és természetes ADAT módban.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Ha image, akkor ne csinálj semmit, csak nero-->extrák-->CD-kép felírása.

ACER Aspire 5738ZG

DE NÉRÓVAL MILYEN MÓDBAN ÍRJAM KI??
ADAT LEMEZ V. HOGY??

brodix
Még szerencse.
Akik megcsinálnák csak leégetnék magukat!
(Szerintem)
(Szerintem lövöldözõs,kémes,kutyás)
(Szerintem)😄
(RTL)
(Klub)

hát még ha kellene is akkro se lenne neked PC-s változat, mer olyat nem csinálnak😄

brodix
Nekem nem is kell PC-s változat,az tök szar lenne,akadna,és biztos szar lenne az irányítás.

vki
Én simán NERO-val kiírom. Eddig még egyik sem lett rossz. Ajánlom figyelmedbe ezt a topicot.

ACER Aspire 5738ZG

A kiírása egyszerû!
Bemountolod Daemon-ba virtuális meghajtóba a képfájlt és megírod!
Ennyi!

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

És még egy valamit kérdeznék...
Hogyan kell kiírni a dvd-t ps2 formátumba????
Vagy milyen progi kell hozzá??
Am. kösz BZS!!!Jó fe j vagy....

Fyrex
ez egy konzol játék, nincs, nem volt és nemis lessz PC változat

Avanti Crociati!

brodix
És ez PS formátumban van,vagy át lett alakítva PC változatra?

Aki torrentet akar az szedje le a torrentzrõl mert ott fennt van az összes.

itt megtalálod!
http://www.gamestorrents.com/descargar-juego-gratis-PS2DVD---Dragon-Ball-Z-Sparking-NEO-%5BJAP%5D-1644.html

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

gondolom torrent, de nekem nincs meg😄

Hy.
Help.
Ti honnan szereztétek meg a sparking neo-t???
Vagy honnan lehet?