Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tenkaichi-rõl pedig csak azt írták,hogy milyen kurva jó játék lesz,azt nem hogy mikor.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
hozzátéve: és hogy mo.-ra beozzák-e egyátalán???
És kb. mennyi lesz?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
2. igen
3. naggyából ugyanazok mint eddig, de sokkal látványosabbak
4. rengeteg harc, több mint eddig. a játék grafikájával készült átvezetõk vannak a fontosabb részeken.
5. van
Avanti Crociati!
1. el lehet hajolgatni az ütések/rugások elõl mint a b3-ban?
2. öszze lehet "ütköztetni" az energiatámadásokat, pl amikor löttünk két kamehamet és aki gyorsabban tekerte a kart, azé "ért" oda elõbb a másikhoz
3.sok ki támadás van egy karinak, és változatosak?
4.mien a story mod? videok vannak?
5. hpyer támadást lehet csinálni, pl mint a b1-2-3-ban amikor két erõs ütés egymásnak ment, nagyon felgyorsult minden, és tekerni/csavarni kellet a gamepadot?
köszz a válaszokat😊
ez a harc a tenkaichi 1ben van a 2ben van???
ha a 2ben, honnan van meg???
üdv:adam
szóval így japánul
mert mostmár végigtoltam az egészet de ugye item fusionnal tudok elõhozni új karikat gondolom én
Avanti Crociati!
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
jah van benne angol szó a töltõ képernyõn a "Now Loading" 😄
meg még pár pl.: Z Search, Exit stb de semmi olyan amivel jobban megértenéd a dolgokat.
és az item fusiok is mind mind japánul vannak 😞
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
mikor másodszor kell harcolni "Baby Vegita Aranymajom" 😄 ellen SSJ4-es Goku meg Pan segítségével akkor mégis mi az isten lenne a jó taktika?
rusholni nem lehet azt a dögöt a veréssel se megyek sokra, a 10x kamehamehaból meg örülök ha egy eltalálja...
esetleg valami jó ötlet? mert már kezd idegesíteni, thx
Vagy valamennyire van benne angol szó?
Mint pl.: a tenkaichi 1-ben voltak olyanok hogy "item fusion" és ott lehetett fúzionálni, azok is japánul vannak??
\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"
Asszem Magyarországon nemlesz forgalomba vagy csak nagyon elvétve
Én is már azt lesem h betudjam szerezni vlhonnan mert az elsö része nagyon megfogott és kiváncsi vagyok hogy sikerültek az ujítások amiket olvastam a gammérol
nem tudjátok honnan lehet megrendelni a gamet vagy hogy mikortól lehet megvenni itthon???
köszi:adam
Én úgy csinálom,hogy az utolsó pillanatban,mikor már épp egy miliméterre van a sugár vagy a lövés akkor megnyomom a kört(a tenkaichi-ben a kör a védekezés)és elteleporál balra vagy jobbra.
Szal ez nekem bejött.
a teleportálósat elütés után egyszer, sparking módban kétszer meg lehet csinálni
és érdemes megnéznetek, sparking modeban nagyon ütõs dolgokat lehet (pl SSJ4 Goku-val nyomogatod a kört+irányt és teleportálgat)
Avanti Crociati!
hosszan nyomoma négyzetet azzal elüti, aztán háromszög - mögételeportál is levágja a földhöz, de hármasat milyen gombokkal lehet? 😊
sok ujitást tartogat szerintem ez a gamme jo pár orát elfog venni minden dragonball fan életéböl az biztos 😄
Kiválasztod a fájlt, átállítod 4x-esre, és kész.
ACER Aspire 5738ZG
Vagy ki kell cxsomagolni vagy valami?
Neked hanyas nero van meg??
ADAT LEMEZ V. HOGY??
Akik megcsinálnák csak leégetnék magukat!
(Szerintem)
(Szerintem lövöldözõs,kémes,kutyás)
(Szerintem)😄
(RTL)
(Klub)
ACER Aspire 5738ZG
Bemountolod Daemon-ba virtuális meghajtóba a képfájlt és megírod!
Ennyi!
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
Hogyan kell kiírni a dvd-t ps2 formátumba????
Vagy milyen progi kell hozzá??
Am. kösz BZS!!!Jó fe j vagy....
http://www.gamestorrents.com/descargar-juego-gratis-PS2DVD---Dragon-Ball-Z-Sparking-NEO-%5BJAP%5D-1644.html
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
Help.
Ti honnan szereztétek meg a sparking neo-t???
Vagy honnan lehet?