Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki
Nekem csak 2-vel 😄.

ACER Aspire 5738ZG

brodix
Tök szar!!!!!!
Eddig volt olyan,hogy 30 kilobyet-al töltött,most meg már örülök,ha 8kb-al
sikerül tölteni.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Eladó PS2-re eredeti Dragon Ball Budokai3 kézikönyvével hibátlanul.Postázok is.
[email protected]
msn:[email protected]

vki
Amúgy most kezdem el szedni, eddig 17K-val jön, de a peerek között van egy magyar is 😄. Szóval ki szed olyat, hogy DBZ.Budokai.Tenkaichi.2....?

ACER Aspire 5738ZG

vki
Az egy összesítés. Ugyanis egy torrent több trackert is tartalmaz, a fenti 3 torrent mind 1 és ugyanaz.

ACER Aspire 5738ZG

Valaki árulja el hogyan lehet a torrent.com-ról leszedni a 21 seedes tenkaichi 2 torrentet? Mert én csak a felül megjelent 3 torrentoldal közül tudok választani!
elõre is köszi

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

VampireLord
Ezt egyszer én is beszoptam, 50%-ig elmentem egyhuzamban erre mikor legközelebb bekapcsoltam nem volt meg semmi...
a lényeg, hogy amikor az autosave bejön akkor elmented (ahogy mondtad, hogy a bal oldalira méssz) aztán legközelebb mikor még nem a menüben vagy csak az indítóképernyõnél akkor véletlenül se menj le vagy fel hanem azt válaszd amin áll alapból...
de mint látom már az angol verziót fogod tolni szal mindegy 😊

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

Valaki kiírná nekem a tenkaichi 2 akinek megvan??
Ki is fizetném....

\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"

De szopás!!
Tegnap töltöttem le a sparking neo-t szar japánul.
Ma meg már a tenkaichi 2 is fennt van

Valaki árulja el hogyan lehet a torrent.com-ról leszedni a 21 seedes tenkaichi 2 torrentet? Mert én csak a felül megjelent 3 torrentoldal közül tudok választani!
elõre is köszi

rodzsi
Remélem nemcsak torrenten lesz fent a game hanem warez-eken is nem szidom a torrentet mert használtam én is 😄 de kicsit lassu, na remélem hamar meglesz nekem is a gamme 😄 ja borito az nekem is kéne aki tud az küldje el nekem: [email protected] thx

brodix
PLS HELP!!!
Valaki küldje el azt a DBZ Budokai Tenkaichi 2 borítót,amin Trunks van!
(Rendes borító legyen pls!)
Ide:[email protected]

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Most már tölt zsírul!
Az elõbb 32 kilobyet-tal(vagy mivel😄) töltött!(Lehet,hogy ez a sebesség valakinek nevetséges,de szerintem elég jó!)

brodix
Bocs,hogy így kommentálok,de örülök!

brodix
Az elõbb 1 napot írt ki!

brodix
Basszameg!!!
Tök lassú a netem!
Az elõbb azt írta a Shareaza(A torrent töltõm),hogy csak kb. 6 nap múlva lesz letöltve!
Mellesleg,hogy kell kiírni letöltött játékot DVD-re?

brodix
Ti milyen torrent töltõ progit ajánlotok?

brodix
A torrentz.com-ról lehet letölteni a budokai tenkaichi 2-t.
Legalábbis az a neve a torrentnek amit ultimate írt.

rodzsi
hol találtad meg a gamét ultimate????

meg lenne egy kérdésem olvasgattam itt a teleportálos ütéseket tenkaichiben, de én csak olyat tok h ütöm a csáveszt aztán összegyülik lent egy csik a radar alatt, aztán folyamatosan nyomom a négyzetet, akkor elüti akkor nyomok egy x-et utánamegy és ujra egy négyzet, de hát ez nemhiszem h a teleportos ütés 😄😄😄 probálgattam mindenhogy de semmi, tudna nekem ebbe vlki segiteni? elöre is kösz

UltimateGamR
Kijött angolul!!! DBZ.Budokai.Tenkaichi.2.Pal.Multi5.PS2DVD-WAR3X

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

nah, én ezért várok rá amíg kijön inglishül, mert nemtudok kawasaki nyelven (sajnos) <#vigyor2><#wave>

Fyrex
azzal az opcióval újat kezdtél valószínûleg, így elvesztetted a mentésedet

Avanti Crociati!

GokuSSJ
1 eredeti budokai 3 mennyi?

GokuSSJ
1 eredeti budokai 3

én nem tom nekem még nincs meg sajna😞

<#szomoru1>

Milyen jelekre?

Vagy mire kell menni amikor újraindítom a gépet és a mentésemet beakarom tölteni???

áááá.
Valaki aki a sparking neo-val játszik az nem tud segíteni???

próbáld meg a japo szótárral amit Rim irt lentebb hátha tudsz vele valamit gépészkedni😊

ja
Mert honnan hallottál erröl az "engedélyezésrõl"??
Az opciókban kell valahol v. mi??

persze<#nyes>

van memo kártyád? xD

oh lemaradt h engedélyeztetned kell a japán nyelvet mert így csak ???jeleket látsz. azt ne kérdezd h kell engedélyeztetni mer nemtom <#buck><#wilting>

Help!!!
Lenne egy problémám.
Megvan a sprking neo csak az a gond hogy elmentem(az sem biztos hogy elmentem mert csak baloldali japán szóra megyek ami szerintem a yes)
és ha újra elindítom a gépet a press start menü után ha rámegyek valamelyikre a 2. vagy a 3. japán szóra akkor nem adja be a mentésemet hanem újra raditc genyótol adja..........mire kell mennni a mentéseknél????

http://www.japanmagyarszotar.hu/

nincs valahol a neten japán-magyar, japán-angol szótár letölthetõ???

VampireLord
jah az tényleg nem ártana, meg mire mindegyiket kipróbáljuk mindegyikkel az egy kis idõ... 😄 de majd be kéne szerezni az angolt fõleg az item fusiok miatt hogy értsek is valamit belõle, csak az a kár hogy az eredeti japán hanggal és zenével jobban tetszik...

aussieguy: már válaszoltak helyettem 😉

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

GokuSSJ
nem 36000

Ez 28000 FT

GokuSSJ
nem fogok elkeseredni

GokuSSJ

1db PS two /SCPH 70004 alapgép
1db Dualshock2 Analog Controller
1db AV kábel
1db Külsõ táp
1db RCA/SCART adapter

Beépített infravevõ és network adapter

ez 36000

GokuSSJ
vagy ez

GokuSSJ
meik a jobb
mind a 2 36000

Nem kell elkeseredni,az Auchanban most akciósan 28000 ft.,de szerintem ez alapgép + 1 joy.

amit én találtam az 65e-ért volt,: alapgép, modosítva, 2 joy, 1 memcard, meg a kábelek (átalakító meg...)

GokuSSJ
kössz
nem fogom
<#rinya><#rinya><#rinya>

a-a
Memcard-ot nem adnak hozzá! 😄
Én is akciósan vettem 30000ért és csak alapgép meg 1 joy aztán csá!
Mostanra már plussz 1 joy és mecard,plussz chippelte 54 játékkal!
Szal hajrá!
Remélem találsz ne add fel! 😉

35ért nem kapsz újjat, minimum 40 (és ekkor van 1 gamepadod, 1 memokártyád, a gép) ennyi.

GokuSSJ
csak 1 baj van

nekem vadonat új kellene
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>