Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig volt olyan,hogy 30 kilobyet-al töltött,most meg már örülök,ha 8kb-al
sikerül tölteni.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
[email protected]
msn:[email protected]
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
elõre is köszi
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
a lényeg, hogy amikor az autosave bejön akkor elmented (ahogy mondtad, hogy a bal oldalira méssz) aztán legközelebb mikor még nem a menüben vagy csak az indítóképernyõnél akkor véletlenül se menj le vagy fel hanem azt válaszd amin áll alapból...
de mint látom már az angol verziót fogod tolni szal mindegy 😊
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
Ki is fizetném....
\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"
Tegnap töltöttem le a sparking neo-t szar japánul.
Ma meg már a tenkaichi 2 is fennt van
elõre is köszi
Valaki küldje el azt a DBZ Budokai Tenkaichi 2 borítót,amin Trunks van!
(Rendes borító legyen pls!
Ide:[email protected]
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Az elõbb 32 kilobyet-tal(vagy mivel😄) töltött!(Lehet,hogy ez a sebesség valakinek nevetséges,de szerintem elég jó!)
Tök lassú a netem!
Az elõbb azt írta a Shareaza(A torrent töltõm),hogy csak kb. 6 nap múlva lesz letöltve!
Mellesleg,hogy kell kiírni letöltött játékot DVD-re?
Legalábbis az a neve a torrentnek amit ultimate írt.
meg lenne egy kérdésem olvasgattam itt a teleportálos ütéseket tenkaichiben, de én csak olyat tok h ütöm a csáveszt aztán összegyülik lent egy csik a radar alatt, aztán folyamatosan nyomom a négyzetet, akkor elüti akkor nyomok egy x-et utánamegy és ujra egy négyzet, de hát ez nemhiszem h a teleportos ütés 😄😄😄 probálgattam mindenhogy de semmi, tudna nekem ebbe vlki segiteni? elöre is kösz
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Valaki aki a sparking neo-val játszik az nem tud segíteni???
Mert honnan hallottál erröl az "engedélyezésrõl"??
Az opciókban kell valahol v. mi??
Lenne egy problémám.
Megvan a sprking neo csak az a gond hogy elmentem(az sem biztos hogy elmentem mert csak baloldali japán szóra megyek ami szerintem a yes)
és ha újra elindítom a gépet a press start menü után ha rámegyek valamelyikre a 2. vagy a 3. japán szóra akkor nem adja be a mentésemet hanem újra raditc genyótol adja..........mire kell mennni a mentéseknél????
aussieguy: már válaszoltak helyettem 😉
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
1db PS two /SCPH 70004 alapgép
1db Dualshock2 Analog Controller
1db AV kábel
1db Külsõ táp
1db RCA/SCART adapter
Beépített infravevõ és network adapter
ez 36000
Memcard-ot nem adnak hozzá! 😄
Én is akciósan vettem 30000ért és csak alapgép meg 1 joy aztán csá!
Mostanra már plussz 1 joy és mecard,plussz chippelte 54 játékkal!
Szal hajrá!
Remélem találsz ne add fel! 😉