5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Szuperkaraj
    nem tudom, így marad a reménykedés :)
  • GohanSSJ2
    sztem nem fognap PS2-re (PS3...)
  • Szuperkaraj
    gépre ne nagyon várj dragonballos játékokat ( a mugen-félét, meg a mod-féléket lásd esf, ne számítsuk ide ) sajnos, de ps2-re még szerintem fognak kiadni...bár én most nem tudok készülőben lévő játékról.

Fyrex : Hit essence alatti? megnézem a linkben, remélem olyan sorrendben írták le ahogy a játékban van.....

Miracle Z Plus
    Wish from Porunga

Ezt írja a Hit essence alatt, remélem ez az ami kell
  • cicai
    imádom a dragon ball z-t. minden formában. a legeslegjobb rajzfilm volt
  • evil 007
    csőtök!!!!!!!!! atomzsír a tenk 2 de szerintem elég dícséretet kapott már nemtuttok a legközelebbi készülő dbz gammákról valamicskét? ami lehetőleg ps2 (vagy gépre) jönne ki?

U.I. aki szeret esf ezni és tuggya hogyí kell neten játszani egymás ellen azt várom msn: [email protected]
  • Fyrex
    egyetlen egy support hiányzik, a hit essence alatti
  • Fyrex
    köszi, ellenőrzöm és tájékoztatok h megvan e mind1 :))
  • Szuperkaraj
    hát szívesen :D
  • martin23
    már tegnap este rájöttem h hol lehet fejleszteni:)és köszi a segitséged szuperkaraj
  • Szuperkaraj
    Miracle Z Plus
    Wish from Porunga

Regeneration Ability
    Wish from Porunga

Master's Skills
    (Fusion of Miracle + Dragon Power)

Master's Essence
    >Abandonment Essence + Hit Essence
    >Wish from Porunga

Master's Spirit
    >Inescapable Menace + Advanced Senses
    >Wish from Porunga

Master's Pressure
    >Powerful Style + Energy Breaker
    >Wish from Porunga

Master's Presence
    >Fighting Charisma + Heavy Pressure
    >Wish from Porunga

Master's Trump Card
    >Active Heart + Mind Breaker
    >Wish from Porunga

Master's Secret Plan
    >Stealth Mode + Raging Hurricane Strike
    >Wish from Porunga

Master's Protection
    >Perfect Guard + Quick Recover
    >Wish from Porunga

Succession Technique
    >Conversion Attack + Desperation
    >Wish from Shenron

Everyone's Hopes
    >Dende's Healing + KibitoKai's Secret Arts
    >Wish from Shenron

Halo
    >One Who Loves Justice + King Yemma's Stamp
    >Wish from Shenron

Majin Seal
    >Wicked Heart Revealed + Babidi's Brainwashing
    >Wish from Shenron

Hints of Martial Arts
    Wish from Shenron

Title [Tenkaichi]
    Wish from Shenron

Kiss Of #18
    Wish from Shenron

Ezek azok amiket nehezebb beszerezni, minden mást meg lehet venni Item shopban
  • Szuperkaraj
    igen, ott kapsz pontot ha jól emlékszem
  • Szuperkaraj
    hm...nálam bejön...várj, neked a support itemek kellenek ugye? mert akkor azt ide kiírom, nem olyan sok asszem:D
  • Fyrex
    hibás link
  • martin23
    szóval akkor duelingben kapok pontot?bocs ha értetlen vok
  • Szuperkaraj
    Edzőmeccsért szerintem nem kapsz pontot, de sima meccsekért ( VS Battle ) kapsz ha jól emlékszem. Hogy hol mutatja arra nem nagyon emlékszem, de ha meccs előtt is és után is megnézed a kapszuláidat ( mert természetesen többet is tehetsz be, és mindegyik kék kapszula fejlődik, pl. Attack+8 meg ilyenek ) akkor látni fogod hogy meccs előtt kevesebb volt a szám, ami mellettük van ( jobb szélen ).
  • martin23
    ja és azt valahol mutatja h tapasztalati pontot kapok?
  • martin23
    de ha simán nem tréningben hanem edző meccsben verekedek akkor is kapok tapasztalati pontot?és csak akkor megy fel ha egy kapszulát teszek be vagy az mind1 h mennyit?
  • Szuperkaraj
    hát igen, jól néz ki az tény, csakhát sokat is sebez :D

Kapszulák beszerzésének listája
  • Fyrex
    én mindig késztetést érzek rá hogy megtegyem, pedig mindig elbaszom.... de olyan jól néz ki, istenem :))))

de a problémámra valaki felelhetne, hogy hol a gyíkba találom meg a maradék support kapszulákat, még kb 5-8 hiányzik
  • Szuperkaraj
    igen, akkor is tekerni kell, azzal nekem nincs gondom, csak a sugaraknál...dehát könnyű kikerülni, nem lövök sugarat egy másik sugárba:D
  • Szuperkaraj
    Beteszed a karakternek, verekszel, kapsz tapasztalati pontot ( illetve a kapszulád kapja ) és egy idő múlva, hopp, lvl n+1 lesz a kapszulád ahol az n az az állapot, szint amivel/ahogy betetted

csak Tenkaichi 2-ben!
  • martin23
    de a kapszulákat h lehet fejleszteni?
  • GohanSSJ2
    ja
  • Fyrex
    tudjuk, már elmondtad párszor...
  • GohanSSJ2
    jó ez a topik nekem csak meg LESZ a Budokai Tenkaichi 2
  • Lunki88
    Néha akkor is tekerni kell az analógot mikor mindketten egyszerre mentek egymásnak ha jól tom, na én ekkor soha nem tom "túltekerni" az ellenfelet, egyszerűen a gép mindig gyorsabb nálam. Egyébként csak 2-es nehézségen szoktam nyomni a csatákat és még így se megy.
  • Szuperkaraj
    ahá, köszönöm a felvilágosítást...azt hiszem nincs erre szükségem, úgy még könnyebb lenne az egész játék, pedig így sem gamepad gyötrő ( kivéve ha sugarat ill. valami KI lövedéket ütköztetek máséval, mert azt hiába tekerem, kikapok ^^ :D )
  • Fyrex
    nah viszont ha már a kapszuláknál tartunk, a kapszulák még csak 77%a van meg, és akkor a zseniktől kérdezném, hogyan tudom megszerezni a többit?:)

végigvittem term. a storyt 100%ra, az összes tournamentet összes sziten, és az összes tornyot összes szinten... fúzióval kéne próbálkozni?
  • Fyrex
    förszt, ha még nem vagyok 18 nem lehet igazam, vagy már nem lehet emberszámba venni? :P mondjuk érthető az átlagos színvonal miatt, nem ismerjük egymást, szóval jogos a feltevés.

bocsánat ha sértő voltam, kicsit zaklatatott állapotban voltam ^^

szóval maradjunk abban hogy egyikünknek sem kell megmagyarázni hogyan kell karaktert fejleszteni, csupán gondoltam büszkélkedem egy kicsit, de nem gondoltam volna h mást ez zavar

szóval a dragon homing count egészen pontosan, hogy mindenki értse, annyit jelent, hogy miután maximális erővel elütöd az ellenfelet, hányszor tudsz utána repülni, és újra megtenni ezt

nagyon szép 40-50ezres kombókat lehet így lekeverni pl egy SSJ2 Teen Gohannal: sparking modba mész, L2+négyzettel elütöd, teleportálsz 3szor [mert ugye ő képes erre], majd még utánamész 3-4szer, és még ha van sparking mode egy jó kis ultimate blasttal be is lehet fejezni

próbáljátok ki
  • ronihun
    :? ez igaz?nekem a sparking neo van meg...mivel jap ezért nemtudnátok megmondani hányadik:D vagy melyik menü az?
  • Szuperkaraj
    én nemtok róla, annyit tok hogy vannak kosztümök ( Gokunak 6 darab ) és ezek közül lehet választani
  • Drephis
    de a karakterünk külsejét lehet frankón változtatni meg minden?
  • Szuperkaraj
    látom hogy szóbajött ez a dragon homing count...nos mivel nem merültem mélyebben bele a karakterfejlesztésbe, így megkérdezem, ha elámultok, ha nem...mi is ez a dragon homing count és mire is jó? :) :D
  • Drephis
    ez most komoly??? ténleg lehet karaktert alkotni?? vagy csak én értettem félre?
  • Smithie
    Fyrex,most nézem hogy te még 18 sem vagy,bocs ha megbántottalak!:P
  • Smithie
    Sőt,még karaktert is lehet alkotni!:)
  • Smithie
    Remélem is mert én nem azt mondtam hogy milyen jo vagyok,hanem csak feltettem burkoltan egy kérdést,amire nem válaszoltál!:) Engem mellesleg nem kell meggyőzni arrol hogy vannak jobb kapszulák,mivel napi egy órás játékidövel minden karaktert a szintjének megfelelően fejlesztettem.Még mielött azzal a kérdéssel jönnél hogy megvan e a 100%-ék,nos igen,és bizony én is ott fejlesztettem egy darabig,de aztán rájöttem hogy nincs dhc-m(dragon homing count),és arra az elhatározásra jutottam hogy bizony másképpen kell okositani a karaktereket.De én biztos vagyok,hogy az imént leirtakat megfogod magyarázni!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD GOTENKS RULEZ!!!!!!!!!!:DDDDDDDDD
  • Drephis
    és GT-s gotent kihagyták
  • Drephis
    az a legjobb a tenkaichi 2-be hogy benne vannak a specialok és moviek + a gt
  • Szuperkaraj
    hát...szerintem a Budokai 3 történetkidolgozása a legjobb ( elfogult vagyok, vigyázz :D ), bár az igaz hogy a Tenkaichi 2-ben szebb a térkép, de úgy emlékszem mikor erről volt szó döntetlen volt az állás, vagy talán egy kicsit a Tenkaichi 2 nyert