Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt az msn cimem: [email protected]
jo a a torrent dolog de tényleg lassu, leszedtem smswebröl de ahogy olvastam és tapasztaltam is a 31es 32es fájl hibádzik kicsit, pliz tényleg segitsen vlki és küldje ezeket aq fájlokat el köszönöm
[email protected]
msn:[email protected]
5k
Budokai Tenkaichi 2: 94%
-Grafika: 9/10
-Játszhatóság: 9/10
-Zene/Hangok: 7/10
Sparking NEO: 98%
-Grafika: 9/10
-Játszhatóság: 9/10
-Zene/Hangok: 10/10
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
<#vigyor2>#vigyor2>
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Amúgy ezt akartam a rock alá:<#vigyor1>#vigyor1>
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Ott helyben meg lehet várni?
Aki esetleg miskolcon,a Chello boltban chippeltette,pls válaszoljon,mert én is ott akarom,de más véleményét is feszengve várom!!!
Éljen a ROCK!!!
<@vigyori1>@vigyori1>
A chip<#szomoru1>#szomoru1>
Már csak max 2.5 nap!
Különben nektek hány gigás a játék?
Nekem 1.46 GB
Remélem az angolt töltöm,volt is egy sejtésem,mert nekem a neve végérõl hiányzik WAR3X.
Én innen szedem! Itt is fennt van! És itt fennt van a 32-es fájl!
Na hajrá
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
ACER Aspire 5738ZG
A dox.uw.hu-n nekem nem is jön be semmi......😞
\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"
Végre valaki segített!!!
\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"
DBZ.Budokai.Tenkaichi.2.Pal.Multi5.PS2DVD-WAR3X
BZS:
PM-et megkaptad?
ACER Aspire 5738ZG
1.-Hogy kell átváltozni?
2.-Hogy kell a 2 vs 2 harcban átváltani az embert hogy mondjuk goku elrepül és vegitával leszek?
...
Én csak egy apró szívességet kértem volna tõled, ami csak másfél órát vett volna el az életedbõl,mellesleg te is ingyen kaptad azt a logint!
Önzõ állat!
Na pá! Legközelebb majd én is így segítek!
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
Jó bocs csak vicc volt.
Különben melyik az a letöltõs oldal?
msn: [email protected]
ACER Aspire 5738ZG
ugyhogy le is állítottam.addig szedek mást😊
egyébként nem akartam szemét lenni és most 10 köré esett le.(áááááááááááá fene egy meg)
CSUNYA VAGY!!!
<#rinya>#rinya>
most szedek elõször torrentel és ha be akarom fejezni a letöltést és máskor folytatni akkor csak lépjek ki, vagy menteni kell vagy mi???
kösz: Adam
nekem egyébként átlagban(már egy fél órája töltöm) 35 kb/sec-el jön😄