Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rodzsi
hali all, srácok aki tudja az küldje el nekem a tenkaichi 2 31, 32es fájl-át pliz
itt az msn cimem: [email protected]

jo a a torrent dolog de tényleg lassu, leszedtem smswebröl de ahogy olvastam és tapasztaltam is a 31es 32es fájl hibádzik kicsit, pliz tényleg segitsen vlki és küldje ezeket aq fájlokat el köszönöm

GokuSSJ
van itt valaki?
http://www.

GokuSSJ
ezaz

UltimateGamR
egyértelmû ez a legjobb

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

GokuSSJ
81.6 nál jár a letöltés

GokuSSJ
ennek nem olyan rockos a zenéje

GokuSSJ
PS2DVD - Dragon Ball Z Sparking NEO

ez nem az a szarhangú Budokai Tenakichi 2

Eladó PS2-re eredeti Dragon Ball Budokai3 kézikönyvével hibátlanul.Postázok is.
[email protected]
msn:[email protected]
5k

UltimateGamR
nah tegnap nyomtam 3 órát a Tenkaichi Budokai 2-vel. Hát mit ne mondjak ugyanaz mint a Sparking NEO , DE(!!) a zene valami eszméletlen förtelem ( valami rockos lehet ) , az eredeti zenéket ellehet felejteni ( SAJNOS! ) egy szó mint száz ennek ellenére kötelezõ , de sztem jobban jártok a Sparking NEOval...
Budokai Tenkaichi 2: 94%
-Grafika: 9/10
-Játszhatóság: 9/10
-Zene/Hangok: 7/10

Sparking NEO: 98%
-Grafika: 9/10
-Játszhatóság: 9/10
-Zene/Hangok: 10/10

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

GokuSSJ
nekem 1-32ig 47.68mb de az utolso az csak 18.24mb
az nem baj

hát max negyed óra...van ahol megvárhatod van ahol nem

brodix
Na jóccakát!
<#vigyor2>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
bazzeg szarul írtam le!
Amúgy ezt akartam a rock alá:<#vigyor1>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Mennyi ideig tart egy chippelés?
Ott helyben meg lehet várni?
Aki esetleg miskolcon,a Chello boltban chippeltette,pls válaszoljon,mert én is ott akarom,de más véleményét is feszengve várom!!!

Éljen a ROCK!!!
<@vigyori1>

brodix
<#vigyor2>

brodix
Viszont valószínûleg a héten,vagy a jövõhéten meg lesz buherálva!

brodix
Amúgy már csak egy dolog fog kelleni a gamézés-hez.
A chip<#szomoru1>

brodix
Nekem eddig 213 megát töltött.
Már csak max 2.5 nap!
Különben nektek hány gigás a játék?
Nekem 1.46 GB
Remélem az angolt töltöm,volt is egy sejtésem,mert nekem a neve végérõl hiányzik WAR3X.

Fyrex
átváltozás R3 (ezzel egy szintet ugrik felfele automat)

csere L2+L3+R3

Avanti Crociati!

Köszi szépen az oldalt BZS!!!
http://www.gamestorrents.com/
Én innen szedem! Itt is fennt van! És itt fennt van a 32-es fájl!
Na hajrá

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

ronihun
Hm?Légyszi segítsetek😞

...

Sziasztok!! Valakinek nincs meg véletlenül a 31-es és 32-es fájl??
GokuSSJ
hihi Fatboy szóval neked nem jó

nem onnan szedem.... én megvárom amig felrakják egy másik oldalra ahol vannak dvd filmek is és úgy egyszerre letöltöm amik kellenek de ez már off...

vki
Aki véletlenül az SMSWEB-es megoldásra vetemedne, az vigyázzon, mert a 32. fájl egyáltalán nincs fennt, a 31.-bõl pedig 8 mega hiányzik

ACER Aspire 5738ZG

GokuSSJ
GokuSSJ
GokuSSJ
BZS ki mondta hogy kaptam én vettem<#boxer><#mf1><#violent><#gun><#ravasz1><#mf2><#gunyos1><#gonosz2>

Hogy is van ez az smsweb???
A dox.uw.hu-n nekem nem is jön be semmi......😞

\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"

Kösz vampirelord!!
Végre valaki segített!!!

\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"

vki
Nekem oda volt passom, de nekem ez jön:
DBZ.Budokai.Tenkaichi.2.Pal.Multi5.PS2DVD-WAR3X

BZS:
PM-et megkaptad?

ACER Aspire 5738ZG

ronihun
Pont ma lett meg a Sparking Neo!És erre megjelenik a T2😄Na mind1 most töltöm elég lassú😞 8 nap😄 na mind1.Lenne két kérdésem a Sparking Neo-hoz:
1.-Hogy kell átváltozni?
2.-Hogy kell a 2 vs 2 harcban átváltani az embert hogy mondjuk goku elrepül és vegitával leszek?

...

cocobanana te onnan szeded amit írtál???

blackcats-games.net

GokuSSJ - annyira szemét vagy...
Én csak egy apró szívességet kértem volna tõled, ami csak másfél órát vett volna el az életedbõl,mellesleg te is ingyen kaptad azt a logint!
Önzõ állat!
Na pá! Legközelebb majd én is így segítek!

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

dox.uw.hu szedhetö a game.400+áfa de legalább 2óra alatt simán lent van a game.akinek pedig nem jó az meg szenvedjen szar torrenttel...

brodix
Megátkoztalak aussieguy,azzal,hogy jó lassú legyen!<#mf1>
Jó bocs csak vicc volt.
Különben melyik az a letöltõs oldal?

vki
You are the winner!

ACER Aspire 5738ZG

GokuSSJ
Fatboy89 nekemadhatod
msn: [email protected]

ilyneket én is szoktam mert viszonylag olcsó és kapsz elég idõt is hogy használd rendesen😊

vki
Én beadtam a derekam, és elõfizettem egy SMSWEB oldalon. HOgy miért? Azért, mert ez megéri. Lehet, hogy lejön fél nap alatt, de ez van. Ha valakinek kell a hozzáférés, az írjon. Az elsõnek elküldöm a fh-t, jsz, ha lejött nekem. Innen legalább stabil 32 (nekem ennyi a max).

ACER Aspire 5738ZG

leesett 2kb/sec-re és nem megy feljebb
ugyhogy le is állítottam.addig szedek mást😊

kell az oldal???
egyébként nem akartam szemét lenni és most 10 köré esett le.(áááááááááááá fene egy meg)

brodix
<#rinya>

brodix
<#RINYA>

brodix
Szemét aussieguy!!!
CSUNYA VAGY!!!
<#rinya>

OFF:
most szedek elõször torrentel és ha be akarom fejezni a letöltést és máskor folytatni akkor csak lépjek ki, vagy menteni kell vagy mi???
kösz: Adam

de néha eléri a 40-45-öt is

én nem onnan szedem😊
nekem egyébként átlagban(már egy fél órája töltöm) 35 kb/sec-el jön😄