5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • cicai
    miért van az, hogy magától megy le az életem(ünk)?
  • cicai
    az R1 nyomom meg.
    A KI az mitől megy fel a harcban?
    az összes kapszula be van téve amit összeszettem( bentvan az SS1 az SS2 az SS3).
  • cicai
    de nem a csillagharcosoknak, hanem a Goku-nak. vagy ő csillagharcos?
    bocsi, de már 7 éve láttam a sorozatot
  • Szuperkaraj
    szerintem sem, mert Baby nincs benne a Budokai 3-ban :P

Szürke? ez érdekes, nem piros? mert az első szint az a Kaioken, amikor pirossá válik az egész teste...vagy lehet hogy Hyper mód-ba mentél, bár akkoris pirosasnak kell lennie, nem szürkének.

-Milyen kapszulák vannak betéve?
    -Hanyas szintű karakter, ezen belül hanyas a KI-je?
    -Hány "oszlopnyi" KI-d van amikor szürkévé válik a haja, és mit nyomsz meg?
  • Smithie
    Esetleg Baby,rá tudok még gondolni mert neki télleg szürkés a haja.De nem hinném hogy ott tartanál még.
  • Smithie
    Szürke?Azta,pedig anno végig toltam a b3-t,de szürke sérója még sose volt egyik csillagharcosnak sem!SCREENSHOTOT AKAROK!!!!!!!!:DDD
  • cicai
    a budokai 3-ról
    És nekem elősször nem sárgába, hanem szürkébe változik a haja.
  • Szuperkaraj
    cicai : az 1 az az SSJ1, azaz Super Saiyan, amikoris sárga a haja ( 1-gyel az alap fölött ), és sajnos nemtudom szürke alatt mit értessz, bocs ha érthetetlen vagyok :D

mellesleg melyik játékról van szó? mert én elkavarodtam
  • Black Hawk
    Tenkaichi 2 ssj 2 teen gohan + Kid Buu :)
    Budokai: Kid buu :D
  • cicai
    És még1 kérdésem lenne.
    Még betig az, hogy bevan töltve a SS1, SS2, és az SS3 is és csak szürkébe változik át.(Remélem tudjátok mire gondolok).
    Köszönöm neketek az összes kérdésemre a segítséget!
  • cicai
    az 1 az az alap?
  • Szuperkaraj
    meg SSJ2 Gokuval is :)
  • Drephis
    kinek ki a kedvenc karaktere?
  • brodix
    cicai:az Instantenous Transmission-t ssj3 gokuval lehet használni:
    L2+kör,ha jól emlékszem.
  • mari68
    sziasztok!
  • mari68
    v.kinek van van pc-re games mert ha fel rakná nagyon megköszönném
  • mari68
    sziasztok!
  • cicai
    de azt hogyan kell előhívni?
  • Smithie
    Benne van az elözö hozzászólásomban.:)
  • cicai
    azért mond el:D
    Please
  • Smithie
    PL.:Gokuval,az azonnali átvitel technika segitségével(Instantenous Transmission).A bonyolultabbat nem mondom mert az nem menne még NEW GAMER-nek.:D De ha játszol a játékkal kb 4 hónapot utána már ráérzel a teleport-ra...
  • cicai
    MELYIK A LEGERŐSEBB EMBER AKIT LEHET VÁLASZTANI NEW GAME-KOR?
  • cicai
    hogyan kell hírtelen az ellenség háta mögé kerülni,
  • Szuperkaraj
    azt tudom hogy a Kaioken mire való, csak azon filóztam, hogy minek kell SSJ1 elé betenni :)

martin23 : ezt én nemtudom nem próbáltam, bár ha beteszel neki 5 darab Kiss of #18-at...
  • Drephis
    húúúú teen gohan ssj2-ben rohadt gyors!!!! legalább is egy youtubos vidiben nagyon gyorsan mozgott ssj2-be
  • Black Hawk
    Pár %alékkal megnöveli a támadások hatását.
  • martin23
    lenne gy kérdésem a sok kérdés után:)ö a Tenkaichi 2-ben Gokunak miket kell betenni h 160 Lv.-s legyen?
  • Szuperkaraj
    báár...én azt nem értem hogy a kaioken az miért szükséges ehhez, meg spórolni lehetne a hellyel hogyha csak azt a kapszulát kéne betenni amelyik szintet el szeretnéd érni...de végülis ez így logikusabb is, mert így azt sugallja a rendszer hogy ismerned kell az adott szint alatti szinte(ke)t is, ahhoz hogy elérd az adott szintet, és így legalább válogatni is lehet ( csak az a kár hogy "lejjebbváltozni" nem lehet, ugyebár )
  • Szuperkaraj
    minden karaktert lehet, mindenkinek lehet szerezni kapszulákat ( van akinek csak támadást, van akinek szinteket is, például a csillagharcosoknak )

GohanSSJ2 : nem, a sorrend az mind1, ugyanúgy kaiokennel kezdessz, majd ssj1 és így tovább, mondjuk nekem Goku 20-as KI-vel( tehát 20 pontot tettem a KI-jére, ugyebár Budokai 3-ról van szó) csatakezdésnél 3 KI oszloppal, tehát alaphelyzetből ha rögtön átváltozással kezdem akkor SSJ2-be változik, de ez azért van mert olyan kevés KI is elég neki az SSJ2-höz, tehát mindíg a lehető legmagasabb állapotba fogsz kerülni ha megnyomod az R1-et
  • cicai
    a Vegeta-t is lehet fejleszteni?
  • GohanSSJ2
    és ha pl ilyen sorrendbe teszed a kapszulát:

Kaioken
    ssj3
    ssj2
    ssj1 akkor ebbe a sorrendbe fog változni?
  • Szuperkaraj
    átváltozni akkor tudsz ha berakod magadnak a kaioken, és ssj1 kapszulákat ( később majd lesz ssj2, 3, illetve 4 is ) és ekkor játék közben megnyomod az R1-et miután elegendő KI-t gyűjtöttél össze
  • brodix
    Ha játszottál a Tenkaichi 1-el,és mentettél,és még a memo kártyán rajta van a mentés,akkor rá tudsz menni,és ha jól emlékszem 100 000 zeinét kapsz.
  • kid goku
    hello!

azt szeretném megkérdezni ami már rég óta szúrja a szemem.(tenkaichi2)
    a data centerbe van egy"fusion"felirat amire nem tudok rámenni.
    mi ez? vagy talán eye toy kamera kell hozzzá???
  • cicai
    ez a játék tényleg ilyen rövid?
  • cicai
    hogy átváltozik. feketehajuból-sárga lesz.
    és köszi a válaszotokat
  • Szuperkaraj
    hogy lehet legyőzni...háát, ha azt mondod hogy erős akkor még gyakorolj, gyakorold a verekedést, az támadások kivédését, elhárítását, kombókat, és hidd el, előbb-utóbb gyerekjáték lesz az egész. Mit értessz továbbfejlesztés alatt?
  • brodix
    cell-nek hívják,és én úgy győztem le,hogy vertem,vertem,vertem.:D
    szerintem nem annyira erős.
  • cicai
    a budokai 3-ban hogy a szarba lehet legyőzni azt a zöldpikelyest(aki a jobb fekső sarokban van), mert nagyon erős.
    És a másik kérdésem, hogy miért nem lehet továbbfejleszteni magam, pedig a SongoQ-val megyek.
  • GohanSSJ2
    igen