Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kell a Dragon Ball Z Budokai Techaniki 2 akinek meg van írjon
hm...már mind1 ( legalábbis nekem ), de biztos van aki hasznát veszi, köszönjük 😊

THX

Callme
Ha valaki a Tenkaichi 2 angol zenéitõl undorodik, de mégis angol nyelven akar játszani, akkor tudom ajánlani a következõ torrentet: isoHunt] Dragon Ball Z Budokai_Tenkaichi_2_PAL_Freak Edition_JapMusic_MultiLanguage_ALreadyNTSC_Converted

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

most járok ott hogy vegitát kell megvernem

na jól van.....brodix te leszel szíves lenyugodni, nem kellene a szádat tépni mindenért, hány éves vagy!? oldjál már meg valamit magadtól!

GokuSSJ te meg leszel szíves visszafogni magad, mi alapján kritizálsz másokat? ha nem tetszik valami el lehet menni, utoljára szóltam, legközelebb intézkedés lesz belõle

kéretik betartani, a fórumot normális módon használni, ahogy a nagy többség teszi!

brodix
Basszus most jut eszembe!
A 4. file hibás!
Most töltsem le egy másik torrenten keresztül?
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
PLS HELP!!!!
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Basszameg!!!!
Asszem jól meg szívtam!!!
Még töltöm a Tenkaichi 2-t,belenézek a második tömötített file-ba,és ÜRES!!!!
És az biztos,hogy ez nem azért van mert még tölti,ugyanis letöltöttem az elsõ és második file-t a butyokanime.uw.hu-ról,és annak a 2. fájljában sem volt semmi!!!!
Mi a fene van itt?
PLS HELP!!!!!!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

GokuSSJ
ha én alsós te buzi

GokuSSJ
még hogy alsósok talán te az vagy de én nem

Alsósok, nyugi van már, ez nem chat.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

GokuSSJ
Crazy Mate tudjuk hogy hülye vagy

Hülye vagyok,tényleg r mint right,egyébként ezt tudnom kellett volna,és augusztus óta van ps2-m,és ez az elsõ játék amiben eddig használnom kellett az R3-t.

ki hol tart a tenkaichi 2-ben???(nem a letöltésre gondolok hanem magára a gamera)

én meg nem írnék egyfolytában ilyen minõségû kommenteket, ha egy kis eszem volna...

R mint right, magyarul jobb....
mióta is van ps2-õd? 😊

Az R3 az a bal vagy jobb oldali analóg kar?

GokuSSJ
én nem mondtam volna ha tudtam volna <#vigyor3><#vigyor5><#crazya><#ejnye1> <#vigyor3><#vigyor5><#crazya><#ejnye1> <#vigyor3><#vigyor5>

igen sajnos, hiába szóltam a te postod után néhány nappal én is a modi topikba, nem csinálnak semmit....:S

Fyrex
ugye akinek nem inge nem veszi magára

aki meg magára veszi...

Avanti Crociati!

leköteleznél ha nem irkálnál ijet, ha tudnánk a választ már írtunk volna!

Fyrex
köszi szépen a választ, ki fogom írni újra mindenképpen, csak gondoltam valaki azért megerõsítene/cáfolna

csak hát ugye itt is sok a vérpistike akiknek segítség kell egybõl de másnak nem vennék a fáradtságot

Avanti Crociati!

Fyrex
nem zavar h a másodikra már válaszoltam?

ha már ugyanazt kérdezed nem ártana visszaolvasni h kaptál e választ

fúzió L2+balra+R3 azthiszem

de ugye kell hozzá megfelelõ mennyiségû "pont" v nemtudom hogy fogalmazzam

Avanti Crociati!

ronihun
Hi.Megint lenne két kérdésem😄 :
1.-Hogy kell fúzionálni?
2.-Hogy kell a 2 vs 2 harcban átváltani az embert hogy mondjuk goku elrepül és vegitával leszek?

...

brodix
Bazzeg!!!!
Még mindig tölti!!!
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

GokuSSJ
tsá

majd ha lejön meglátod
#1618 : gamefaqs.com
#1613 : szerintem írd ki mégegyszer és meglátod hogy a mostani hibás-e, ha olyan jó a gém akkor megéri, sajnos nemtudok segíteni benne, nincs viszonyítási alapom
#1609 : nem ide tartozik, van topikja, legyél szíves ott segítséget kérni, köszönöm

Fyrex
leköteleznétek ha szánnátok 10 másodpercet a kérdésemre

Avanti Crociati!

rodzsi
ja meg tényleg a 2ik részében ugyanolyan lesz a harcrendszer mint az elödjében vagy azért vannak ujitások benne?

rodzsi
basszus még mindig nemjöttem rá erre a teleportálos ütésre a tenkaichiben 😄😄 nemtudna vlki egy kis utbaigazitást adni?

a tenkaichi 2 meg még 2ora azt letöltödik addig meg kell egy kis idötöltés az elödjével 😛😛😛

elöre is kösz

vki
Másodjára már nekem is.

ACER Aspire 5738ZG

GokuSSJ
http://butyokanime.uw.hu/playstation2.htm

itt van angolul filékbe a tenkaichi 2

Fennt van az smsweb-en a teljes tenkaichi 2.
A 31-32. file is!!
www.dox.uw.hu

\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"

Nos az Oozaru-t pedig szimplán ki kell ütnöd, ez sikerült nekem elsõre 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Fyrex
csak nálam "akad" vagy szaggat v nemtom hogy mondjam a BT2 a Sparking NEOhoz képest? tán írási hiba lenne? egyszerûen mintha kevesebb fps-el menne a játék v nemtom -.-

egyszerûen sokkal lassabb

Avanti Crociati!

Nyugodj már le. :]

vki
hi!

Lejött a gem, meg minden ki is próbáltam, nem rossz, csak szokni kell, fõleg a B3 után. Ma kezdtem, és még csak ott tartok, hogy a Gohant kell legyõzni majom formában. De hiába ütüm, lövöm, sebzõdik, de olyan kis mértékben, hogy az szinte semmi.

A másik dolog az, hogy kaptam én Experience pontokat, bár nemnagyon láttam volna fejlõdni a dolgokat. Jelezni valahogy, hogy szintet léptem azon kívül, hogy kezdésnél lv. 0008 helyett mondjuk 0009 lesz írva?

ACER Aspire 5738ZG

1.letöltötted a játékot
2a.ha iso fájlt kaptál akkor megnyitod a nero startmant ott a másolás és mentés és ott a cd/dvd kép lemezre mentése...megekresed az iso fájlt és íród
2b.ha sok kis fájlt töltöttél le akkor egybecsomagolod õket és akor kapod meg az isó fájlt...és a többi ugyanaz

brodix
HI!!!!
PLS!!!
Könyörgöm!!!
Írjáték ki ide,vagy írjátok meg e-mailom-ra([email protected]),hogy hogy kell kiírni a játékot!!!!

brodix
Csá!!!
Lehet,hogy ma ki lesz chippelve a gépem!!!!!
Zsír!!!
És ez azt jelenti,hogy lehet,hogy holnap játszhatok a Budokai Tenkaichi 2-vel!!!!

egyébként pl. #1596 meg #1568-#1571-ig típusú üzeneteket ha kérhetném lehetne mellõzni, mert egyrészt spam, másrészt a személyes dolgaitokat pm-ben lehetne intézni

én nagyon szívesen játszanék a japán verzióval, dehát az japánul van...az európai(vagy usa) verziót legalább megértem, meg inglishül van

De vannak olyan dolgok amit a japánban beletesznek az angol nyelvûbe meg nem.Ebben a játékban a zenék azok,de lehet hogy még van más is amit kivettek.

remélem tudod h a sparking neo az ugyanaz mitn a tenkaichi 2?!

Így angolul nagyon király! Végre értek mindent!
Akinek megvan szintén annak jó játékot!

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

GokuSSJ
nekem 85.6% nál jár de csak karácsonyra kapok ps2-t<#bee1><#circling>

Úgy hogy rámész a tulajdonságokra és ott van hogy melyik file-okat töltöd le!!!!

\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"

brodix
Nekem még csak 58%-ot töltött le.
Viszont azt írja,hogy 14 óra múlva letölti,úgyhogy lehet,hogy még ma letölti.
De holnap biztos!

FRe4k
kliensedben kijelölöd a hiányzó file-okat, és csak azt tölti le<#circling>

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

rodzsi
vagy esetleg megtudná mondani vlki h honnan lehetne beszerezni, mert torrentröl ugytom h cska az egészet lehetne letölteni vagy tévedek?