5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • brodix
    uub,krilin(a krilint úgy kell írni,ahogy kimondod)
  • vki
    Mind a 11 karakterrel végig kell vinni a DU-t. Goku, Vegeta, KidGohan, TeenGohan, Gohan, Piccolo, Tien, Yamcha, Brolly, Ubb, Kruillin (vagy hogy is kell leírni).
  • karolyherceg
    Hello
    A Budokai 3 -ban elakadtam. Már vagy 18-20 szereplöt megszereztem, párszor végigvittem az karikat is, de a többi dolgot nem adja be. Nekem valami olyasmit mondtak, hogy Buu -t egy különleges támadással kell megölni, de avval se ment tovább ... Hogy kell megszerezni a Dragon Arenat?
  • GohanSSJ2
    bocsánat
  • Smithie
    Kár hogy ilyesmikkel lerontjátok a topicot.TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
  • Lunki88
    Hát ti nem vagytok 100-asok :DDDD
    Látom megártott a sok DBZ.
  • GohanSSJ2
    kis piccolo
  • GohanSSJ2
    ennyi erővel
    itt van goku kicsibe

(csak poén)
  • Szuperkaraj
    ésez hogy jön ide? :O
    ennyi erővel a ződszar lehetne piccolo gyerekként ( no offenz piccolo fanok, csak példa volt )
  • Drephis
    tiennek tituáltad kicsi én-t??? :D
  • Fyrex
    köszönjük..
  • Mc Benő
    tensinhan kicsiben:))
  • Mc Benő

• GohanSSJ2
    aha
    (nézzétek az időpontokat)
    tegnap 20:13
    tegnap 19:56
    tegnap 19:47
    hehe ezt meg hogy?
  • martin23
    a fszom ebbe állandóan elküldi:S
  • martin23
    :)
  • martin23
  • martin23
  • martin23
    ezaz meg toom a 4x teleportálóst
  • cicai
    nekem sikerült
    max életem volt, és 1mm maradt mikor sikeresn megcsináltam a robbantást.
    az ellesnég meghalt:D
  • martin23
    http://www.youtube.com/watch?v=t7BTYjDTa-Q&mode=related&search= itt van egy video ahol elüti és utána teleportál(de csak egyszer) azt nem tudja valaki h h kell megcsinálni?
  • martin23
    a japán Tenkaichi 2-t?véletlenül irtam külön
  • martin23
    valaki nem tudja h honnan lehet leszedni
  • Drephis
    ja ha meg nem sikerül akkor vegeta hal meg
  • Szuperkaraj
    A Budokai 3 legerősebb támadása az az Ultimate Sacrifise ( lehet nem ez a neve a játékban, már nemtom ), de azaz, amikor Vegita felrobbantja magát ( Majin ), ez, ha sikeres, és az ellenfelednek MAX élete van, akkoris meghal tőle :)
  • Fyrex
    ő a budokai 3ról beszél szm..
  • Smithie
    Broly-nak az ultimate blast-je is sokat levesz.
  • martin23
    én megpróbáltam azt 4x teleportálóst de nem jött össze
  • cicai
    én a Vegetával csináltam 4000dmg támadást. én is meghaltam tőle:D
  • Mc Benő
    Nekem a sprint bomb a legerősebb.
    Úgy hogy gokut felkell tuningolni teljes utimate blast-ra,és maximális sprint bomb-al támadunk de kaioken-ezve.
    És maximálisan levesz 49999 damage-t.
  • Mc Benő
    Hogy lehet úgy gyomronvágni hogy pár másodpercig cselekvésképtelen legyen az ellenfél? :) Ja meg nálam a gép csinált olyat hogy kb. 4x utánam teleportált és úgy ütött le, és nem volt full power módban azt hogy kell? :D ----->gyomronvágni úgy kell hogy ütögeted a kockával és a harmadik ütés felé benyomod a háromszöget.
    a4x-es teleporos genyót azt úgy kell hogy kibuktatod,beleversz a hasába a háromszöggel,utánna kocka és háromszög asszem.
  • cicai
    sziasztok!
    én megcsináltam a Goku-val azt a sárkányos cuccot és az ellenségből csak 1700dgr vesz le. viszont a Piccolo-val csak a sima támadással 2200dgr vett le.(amikor a fejéhez teszi a ketét, és ott 1 gömböt formál, és átjukasztja az ellenség testét)
    vki azt mondta, hogy a Goku "super" támadása a legerősebb a játékban. akkor ez hogy lehet?

-Ja és néha magától megy le az életem. ez meik kapszulának köszönhető?
  • cicai
    mind1
  • Smithie
    Félreérthetö voltam,nem azt irtam hogy a b3-ban nem tartana ott,hanem hogy a t2-ben nem jár ott...:DDD Mindegy,szürke haju tagot nem ismerek(kivétel baby,ha neki szürke haja van...szerintem ezüst!!!!:DDDDDD).
  • cicai
    köszönöm szépen!
  • Szuperkaraj
    Goku is csillagharcos, de akkor csak Gokunak, aha...hát gondolom a Kaioken-t mondod amit vki írt, hiszen ebben a játékban nem szerepel Baby, és még ha szerepelne is, ő sosem szállta meg Gokut, tehát neki nem lehetne ettől szürke a haja, de egyébként lényegtelen a dolog :)

#2446: A KI-t a harc alatt az X+hátra,hátra kombinációval lehet megnövelni ( remélem még jól emlékszem ), de van egy alapvető szintje, amit te tudsz a szintlépések után úgymond beállítani, rakhatsz rá pontokat, ezáltal megnő, ami azt eredményezi hogy egy adott, KI igényes technika használatához kevesebb KI-t kell töltened a játék alatt ( igazából nem teljesen így van, de a hatás kb. így érződik )

kapszulák közül még bent kell lennie a Kaioken nevű kapszulának is, de gondolom az is bent van
  • GohanSSJ2
    sztem (ha van benne GT) akkor Baby-Vegeta ra gondolt
  • Lunki88
    Hogy lehet úgy gyomronvágni hogy pár másodpercig cselekvésképtelen legyen az ellenfél? :) Ja meg nálam a gép csinált olyat hogy kb. 4x utánam teleportált és úgy ütött le, és nem volt full power módban azt hogy kell? :D
  • vki
    Azért van Goku-nak, mert csak Goku tudja alkalmazni a Kaioken Technikát. Akkor nemcsak a haja, hanem az egész teste körül valamilyen halvány vöröses "aura" lesz. Szerintem arra gondolt, mint szürke. Mert ugyebár Gokunál kell a Kaioken az SSJ előtt.
  • Mc Benő
    hy.
    Én már vagy 3szor kijátszottam a tenkaichi-t.
    Szinte minden trükköt megbirok,úgyhogy ha valakinek van valami trükközős kérdése az írjon.
    am. nekem tensinhan, ultimate gohan,majin vegita,és vegito a kedvencem.
    na csá