Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
GokuSSJ te meg leszel szíves visszafogni magad, mi alapján kritizálsz másokat? ha nem tetszik valami el lehet menni, utoljára szóltam, legközelebb intézkedés lesz belõle
kéretik betartani, a fórumot normális módon használni, ahogy a nagy többség teszi!
A 4. file hibás!
Most töltsem le egy másik torrenten keresztül?
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
PLS HELP!!!!
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Asszem jól meg szívtam!!!
Még töltöm a Tenkaichi 2-t,belenézek a második tömötített file-ba,és ÜRES!!!!
És az biztos,hogy ez nem azért van mert még tölti,ugyanis letöltöttem az elsõ és második file-t a butyokanime.uw.hu-ról,és annak a 2. fájljában sem volt semmi!!!!
Mi a fene van itt?
PLS HELP!!!!!!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
mióta is van ps2-õd? 😊
csak hát ugye itt is sok a vérpistike akiknek segítség kell egybõl de másnak nem vennék a fáradtságot
Avanti Crociati!
ha már ugyanazt kérdezed nem ártana visszaolvasni h kaptál e választ
fúzió L2+balra+R3 azthiszem
de ugye kell hozzá megfelelõ mennyiségû "pont" v nemtudom hogy fogalmazzam
Avanti Crociati!
1.-Hogy kell fúzionálni?
2.-Hogy kell a 2 vs 2 harcban átváltani az embert hogy mondjuk goku elrepül és vegitával leszek?
...
Még mindig tölti!!!
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
#1618 : gamefaqs.com
#1613 : szerintem írd ki mégegyszer és meglátod hogy a mostani hibás-e, ha olyan jó a gém akkor megéri, sajnos nemtudok segíteni benne, nincs viszonyítási alapom
#1609 : nem ide tartozik, van topikja, legyél szíves ott segítséget kérni, köszönöm
a tenkaichi 2 meg még 2ora azt letöltödik addig meg kell egy kis idötöltés az elödjével 😛😛😛
elöre is kösz
A 31-32. file is!!
www.dox.uw.hu
\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
egyszerûen sokkal lassabb
Avanti Crociati!
Lejött a gem, meg minden ki is próbáltam, nem rossz, csak szokni kell, fõleg a B3 után. Ma kezdtem, és még csak ott tartok, hogy a Gohant kell legyõzni majom formában. De hiába ütüm, lövöm, sebzõdik, de olyan kis mértékben, hogy az szinte semmi.
A másik dolog az, hogy kaptam én Experience pontokat, bár nemnagyon láttam volna fejlõdni a dolgokat. Jelezni valahogy, hogy szintet léptem azon kívül, hogy kezdésnél lv. 0008 helyett mondjuk 0009 lesz írva?
ACER Aspire 5738ZG
2a.ha iso fájlt kaptál akkor megnyitod a nero startmant ott a másolás és mentés és ott a cd/dvd kép lemezre mentése...megekresed az iso fájlt és íród
2b.ha sok kis fájlt töltöttél le akkor egybecsomagolod õket és akor kapod meg az isó fájlt...és a többi ugyanaz
PLS!!!
Könyörgöm!!!
Írjáték ki ide,vagy írjátok meg e-mailom-ra([email protected]),hogy hogy kell kiírni a játékot!!!!
Lehet,hogy ma ki lesz chippelve a gépem!!!!!
Zsír!!!
És ez azt jelenti,hogy lehet,hogy holnap játszhatok a Budokai Tenkaichi 2-vel!!!!
Akinek megvan szintén annak jó játékot!
Pá
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"
Viszont azt írja,hogy 14 óra múlva letölti,úgyhogy lehet,hogy még ma letölti.
De holnap biztos!
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun