Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah kijelenthetem sztorik 100%, csak 1 karakter hiányzik, azthiszem Mecha Frieza az
Avanti Crociati!
Végigjátszottam a tenkaichi 2-t.
Omega shernon-ig!
De csak 95%-ot ír ki.
És még nincs meg kis son goku és zseniális teknõs(állarcos formában).
Mit rontottam el??
\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"
Piccoloval nekem is sikerült elsõre, viszont azt az 1 millió zenit soknak tartom 😊.
Amúgy meg Yamcha 😊.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Avanti Crociati!
de viszont volt egy olyan h Jamchát kellett túlélni 180 mp-ig (vhol északon kellett leszállni) és 1 millió (!!!) zeni v mi járt érte (én meg is öltem nem h túléltem 😛)
Avanti Crociati!
majin buu saga-n vagyok túl épp
Avanti Crociati!
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
csak én sem tom hogy mi értelme ha nem lehet használni
már összegyûjtöttem énis õket többször, csak mindig random találtam a pályán és nemtudom mi értelme volt a radarnak
Avanti Crociati!
én ugy szereztem a kristályokt hogy a verekedés közbe amit szét lehetett verni azt szét szedtem és valamelyikbõl mindig kigurult a gömb.próbálgasd egy idõ után meglesz.
ja és ha elhasználtad egyszer mind a hetet akkor ugye szétrepülnek a gömbök akkor szerezd meg õket ujból és megint használhatod õket😄
Avanti Crociati!
ugy tudod elõhívni hogy amikor a térképen repkedsz a térkép közepe körül megjelnik egy fehér pont ahol le tudsz szállni(ha megint összegyûjtöd a kristálygömböket akkor megint elõ tudod hívni, a pont mindig ugyanott van)
a 7 gömb lent lesz a földön,odamész, nyomsz X és jön a sárkány!!!
egyébként én 86%-nál vagyok a storyban kb. a 23-dik scenario környékén.
ja és mindenhol szálljatok le ahol lehet mert én már megvertem Omega Shenron-t is de még mindig van hátra 3-4 scenario amit meg kell nyitnom ugyhogy elõrõl megyek megint és mindenhol le kell szállnom és megcsinálni mindent.
üdv: Adam
#1959 sztem a meséhez vannak beállítva az ellenfelek erejei..(ez szép mondat volt 😊)
legközelebb csak az írjon aki tudja
A tenkaichi 2-be összeszedtem minden kristály gömböt de nem jön a sárkány
hogy kell elõhívni??
options->language
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Kíváncsi vagyok,hogy mûködni fog-e!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
sajnos ezt nem tudom, mivel még nem játszottam vele, de valami options->language vagy speech vagy hasonló nincsen?
2:Nem lehet az angolban beállítani a japán beszédet?
A Tenkaichi 1-ben belehetett