Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GokuSSJ
fenébe beragadt az enter

GokuSSJ
fenébe beragadt az enter

GokuSSJ

GokuSSJ
ez 1 jó oldal

GokuSSJ

GokuSSJ
csõ

GokuSSJ
igen kölön kari nem lehet átváltozni aszem bulmához kell menni a pusztába

Fyrex
SSJ4 Goku külön karakter

nah kijelenthetem sztorik 100%, csak 1 karakter hiányzik, azthiszem Mecha Frieza az

Avanti Crociati!

sztem az ssj4 meg kell szerezni... gondolom a bebi sagában kénne beadnia.az irányitáshoz meg egyszerüen nézzd meg a look skillt ott vannak a kombók,lövések stb. és az optionsba a kontrollnál hogy mi micsoda

császtok... na nekem 91% sokáig aztán csináltam valamit és beadott még 2 story-t (tenkaichi2 rõl ugatok). egyik videoban a youtube-n láttam hogy goku ssj1 ssj2 ssj3 és utána ssj4 be ment át a 3 ig tom az R3 ast kell nyomogatni de a 4 hogy jön be mert az R3 mal má próbiztam valami help???? és aki tud valahol ajánlani irányítás leírást megköszönném
help.
Végigjátszottam a tenkaichi 2-t.
Omega shernon-ig!
De csak 95%-ot ír ki.
És még nincs meg kis son goku és zseniális teknõs(állarcos formában).
Mit rontottam el??

\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"

Survivaloknál általában én is inkább megverem a csávókat 😄.

Piccoloval nekem is sikerült elsõre, viszont azt az 1 millió zenit soknak tartom 😊.

Amúgy meg Yamcha 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

GokuSSJ
<#lama><#banplz><#action><#duhos2><#csodalk><#conf><#awink><#guluszem1>

GokuSSJ
cccccccccooooooooooooollllllllllllllll

akkor te már igen benne lehetsz, én ennyire még nemvagyok otthon a verekedésben és a kombókban

igen utána szarrá ver és jön a felmentö sereg<#vigyor>

Az jó,ilyen eddig még nem volt a b3-ban és tenkaichiben sem.

mert vhol az a lényeg hogy az ellenfél túlerös és te meg túl gyenge vagy és nem az a cél hogy leverd vagy hogy túléld hanem hogy verjen szarrá.

Fyrex
és mindenkinek ajánlom nézze át a combo listet, sparking (full power) módban igen durva kombókat lehet csinálni

Avanti Crociati!

Fyrex
huh én megvertem de fogalmam sincs mit kaptam érte mert reflexbõl elnyomom h miket szereztem mert a japánban nem értettem és egybõl nyomtam tovább

de viszont volt egy olyan h Jamchát kellett túlélni 180 mp-ig (vhol északon kellett leszállni) és 1 millió (!!!) zeni v mi járt érte (én meg is öltem nem h túléltem 😛)

Avanti Crociati!

Engem eddig úgy is túl engedett a pályákon a tenkaichi 2,ha vesztettem,tehát megöltek,ez miért van?

valakinek sikerült megvernie Raditzot legelõször Piccolo-val? ha igen, mit kapott érte( illetve kaptatok, ha többeknek is sikerült és csak énvok béna😄 )

neeem, azért annyira nem😄 csak gondoltam hátha szó esik a tréningben róla, de már láttam hogy nem, tegnap már kipróbáltam a játékot ( a zenék tényleg szarok az amcsiban 😄 )

Fyrex
jah énis igy vagyok a japánnal ezért láttam neki az angolnak

majin buu saga-n vagyok túl épp

Avanti Crociati!

VampireLord
én a japán verzióval már végeztem (a sagak terén) de az item fusiok miatt holnap nekiállok az angol verziónak...

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

bocs nem volt szándékos😊
csak én sem tom hogy mi értelme ha nem lehet használni

Fyrex
dragon radar training? 😄DDDDD

Avanti Crociati!

Fyrex
rutinos játékos vagyok, azért ennyire hülyének nem kell nézni

már összegyûjtöttem énis õket többször, csak mindig random találtam a pályán és nemtudom mi értelme volt a radarnak

Avanti Crociati!

nincs valami tréning vagy leírás? vagy japó verzió van meg? 😊

hát én is vettem de õszintén nem tom hogy kell használni😊
én ugy szereztem a kristályokt hogy a verekedés közbe amit szét lehetett verni azt szét szedtem és valamelyikbõl mindig kigurult a gömb.próbálgasd egy idõ után meglesz.
ja és ha elhasználtad egyszer mind a hetet akkor ugye szétrepülnek a gömbök akkor szerezd meg õket ujból és megint használhatod õket😄

Fyrex
nekem az lenne a kérdésem, hogyha minden igaz vettem dragon radart, ezt hogyan tudom használni?

Avanti Crociati!

Fyrex
elnézem neked h nem tudsz írni, elsõbe biztos énis ilyen voltam

Avanti Crociati!

sheva 94!!!
ugy tudod elõhívni hogy amikor a térképen repkedsz a térkép közepe körül megjelnik egy fehér pont ahol le tudsz szállni(ha megint összegyûjtöd a kristálygömböket akkor megint elõ tudod hívni, a pont mindig ugyanott van)
a 7 gömb lent lesz a földön,odamész, nyomsz X és jön a sárkány!!!

egyébként én 86%-nál vagyok a storyban kb. a 23-dik scenario környékén.
ja és mindenhol szálljatok le ahol lehet mert én már megvertem Omega Shenron-t is de még mindig van hátra 3-4 scenario amit meg kell nyitnom ugyhogy elõrõl megyek megint és mindenhol le kell szállnom és megcsinálni mindent.
üdv: Adam

vagy normális leszel, vagy menj máshova

szerintem te hamarosan bünti pontot fogsz kapni...
#1959 sztem a meséhez vannak beállítva az ellenfelek erejei..(ez szép mondat volt 😊)

GokuSSJ
ki te friex

Fyrex
jólenne ha leállnál a hülyeségeiddel

Avanti Crociati!

GokuSSJ
goku 111111111111111111111111111111111222 lv

hányas levelen van a legerõsebb karakteretek és ki az?
én nem rég öltem meg cell-t
GokuSSJ
de én nemtom

sztem ha végigvitted az összes sagat akkor hozza be a sárkányt.... apropó ki hol tart benne? jelenleg most küzdök dermesztövel

pls!!
legközelebb csak az írjon aki tudja
GokuSSJ
#1653 nemtom

Hi!
A tenkaichi 2-be összeszedtem minden kristály gömböt de nem jön a sárkány
hogy kell elõhívni??
brodix
A tenkaichi 1-ben pontosan így volt!
options->language

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Végülis kiírtam a játékot,és valószínüleg holnap ki lesz chippelve.
Kíváncsi vagyok,hogy mûködni fog-e!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

semmi gond, csak máskor elég egyszer megkérdezni valamit, majd válaszolunk idõvel, türelem 😉

sajnos ezt nem tudom, mivel még nem játszottam vele, de valami options->language vagy speech vagy hasonló nincsen?

brodix
1:Sorry a dumáért
2:Nem lehet az angolban beállítani a japán beszédet?
A Tenkaichi 1-ben belehetett

talán letöltöd?