Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem mert nem eredeti a lemez+nem kapsz hozzá borítót meg játékleirást<#nevetes1>

VampireLord
thx, ez már tényleg hiányzott 😄

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

brodix
HI!!!
Mit gondoltok?
Amit le lehet tölteni a netrõl Budokai Tenkaichi 2,az olyan mint amit majd talán lehet kapni a boltokban?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Black Hawk
Srácok a Super DB Z ben hogy lehet karaktereket szerezni :/ próbálkozom mindenhogy de nem megy 😞

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

ha megcsinálsz egy oszlopot kapsz egy másikat (asszem 15 van)
én 1-es fokozaton csináltam meg de nem kaptam semmit.másik fokozatokon lehet kapsz valamit

a tenkaichi 2-ben az ultimate battle-ben ha én leszek az elsõ a ranglistán kapok valamit??
tudom abból bevásároltam redndesen😊 (50 db van most)

Fyrex
nincsmit

apró eltérések vannak az itemek nevében de csak próbálgasd a hasonlókat

és figyelj oda h legyen elég "Z item fusion" potara-d, item shopban tudsz venni, mert anélkül ugye nem enged kombinálni

Avanti Crociati!

áhhhh ez kellett nekem is
kösz Fyrex😊

Fyrex
Fusion Formulas:

Majin Soldier Seal: Wickedness Revealed + Babidi's Mind Control
Halo: Those Who Love Justice + King Yemma's Stamp
Expert Skills: Dragon Power + Miracle
Kibitoshin: Kibito + Kaiohshin
Giant Ape Bardock: Power Ball + Bardock
Giant Ape Radditz: Power Ball + Radditz
Giant Ape Nappa: Power Ball + Nappa
Giant Ape Vegeta: Power Ball + Vegeta (Scouter)
Cui: Freeza's Henchman + Vegeta's Rival...?
Super Zarbon: Broken Seal + Zarbon
Full Power Freeza: Super Transformation + Freeza (fourth form)
Mecha Freeza: Reconstructive Surgery + Full Power Freeza
Perfect Cell: Suicide Bomb + Cell Perect Body
Buu (Pure Evil): Evil Human Cannonball + Buu (Good)Super Buu 1: Gotenks, Absorbed + Buu (Evil)
Super Buu 2: Gohan, Absorbed + Buu (Evil)
Garlic Jr.: Demonic Star + Dead Zone
Super Garlic Jr.: Giant Form + Garlic Jr.
Turles: Lower-Class Saiyan Soldier + Fruit of the Gods
Giant Ape Turles: Power Ball + Turles
Sauza: Armored Troopers + Coola's Henchman
Coola: Freeza's Brother + Hatred of Goku
Coola Final Form: Coola + Super Transformation.
Metal Coola: Big Gete Star + Coola
Android 13: Computer + Hatred
Super Android 13: 14 and 15's Parts + Android 13
Broly: Hatred of Goku + Paragus' Child
Super Saiyan Broly: Super Saiyan + BrolyLegendary Super Saiyan Broly: Limit Break + Super Saiyan Broly
Zangya: Galactic Soldiers + Evil Flower
Bojack: Galactic Soldiers + Broken Seal
Full Power Bojack: Super Transformation + Bojack
Janemba: Saike Ogre + Humanity's Evil
Super Janemba: Super Transformation + Janemba
Hirudegarn: Phantom Demon Upper Half + Lower Half
Tao Pai Pai: Crane Hermit's Teachings + Memorial Campaign
Vegeta Baby: Baby + Vegeta (Undershirt)
Super Baby 1: Servants' Saiyan Power + Baby Vegeta
Super Baby 2: Power from the Servants + Super Baby 1
Giant Ape Baby: Artificial Blutz Waves + Super Baby 2
Super 17: Hellfighter 17 + Android 17
Sin Shenron: Minus Energy + Evil Dragon
Omega Shenron: Final Dragonball + Sin Shenron
MAX Power Turtle Hermit: True Power + Turtle Hermit
Grandpa Gohan: Turtle Hermit's Pupil + Fox Mask

Avanti Crociati!

Fyrex
igen, ezt eddig is tudtuk... és?

Avanti Crociati!

mégh most szereztem meg angolba ma próbálom ki és ujból kiakasztom eddig japánna nyomtam.
bazz. embereket meg átalakulásokat az item fusion ba kell megcsinálni
üdv!!!

azoknak segítenék ezzel akik nem tudják behozni a 100%-os storit:
vannak ugynevezett "special battle"-ok pl.(piccolo vs. raditz) ahol elvileg az van hogy te gyenge vagy és nem bírod megverni az ellent de nem az a cél hogy lejárjon az idõ és te addig túléld.ezeket kell megverni és akkor kapod meg a maradék sagakat.
pl:ha megvered raditzot piccoloval akkor kapod azt a sagát hogy mi lett volna ha raditzot megveri piccolo és elveszti a memóriáját mint goku.
üdv

az 😄

VampireLord
ez hülye?<#wink>

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

GokuSSJ
<#violent><#violent><#eplus2><#fejvakaras><#csodalk><#duhos2>

GokuSSJ
<#falbav>

VampireLord
de az ilyen leszállásoknál arra kell figyelni ha az emberke mellett van valami felvehetõ cucc nem?

mert pl a toronyban fennt ha a "teszt"-jeiket megcsináltam max olyanokat kaptam hogy +3 speed és ehhez hasonlók...

az ilyen alapellenségek mint pl a saibaman az meg miután megölöm ugyanúgy ott marad szal gondolom az nem számít a teljes végigjátszáshoz...

Sparking Neo-ban nem nagyon figyeltem ezeket, mivel abban eleve nem az volt a célom hogy meglegyen minden kari mivel úgy se értettem az item fusiokat

Egyébként nem nagy gond ha valaki valamit kihagyott, nem nagy meló átnézni 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

álarcos sincs 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ok.
de nemtudjátok hogy birnám megszerezni??

\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"

Fyrex
pontosan...

és attól h végignézted az még egy másik dolog, ez egy játék, és ebben az álarcos ember Gohan nagypapa

Avanti Crociati!

Smithie
Goku nagyapja van álarcban,az öreg Gohan...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Seth
ott nem egy idióta parókája volt??
én egy álarcosra emlékszem, amikor Goku a nagyapjával harcolt még annál a varázslónõnél(nemtom a nevét, zseniális teknõs nõvére)

PSN ID.: Beegabor

Már hogyne lenne állarcos formája!!!
Végignéztem a dragon ball,z,gt!!!
Egy tenkaichi tornán vette fel hogy ne ismerjék fel(a dragon ball-ban).

Fyrex
Baby Vegeta utolsó formája az introban látott aranymajom, az benne van

Avanti Crociati!

vki
HI!

Még saját magam részérõl nem járok a végén, de azt szeretném megkérdezni, hogy van benne aranyszõrû majom? És ha van, akkor kivel. Elõre is köszi a választ.

ACER Aspire 5738ZG

Fyrex
zseniális teknõsnek nincs állarcos formája 😊

ezért mondtuk hogy mindenhol le kell szállni sztori közben nehogy ki hagyj vmit

te kihagytál

biztos h minden sztorit megcsináltál?

Avanti Crociati!

help.
Végigjátszottam a tenkaichi 2-t.
Omega shernon-ig!
De csak 95%-ot ír ki.
És még nincs meg kis son goku és zseniális teknõs(állarcos formában).
Mit rontottam el??

Fyrex
hát jah csak ugye ki figyel erre harc közben 😊)

köfi az infot

Avanti Crociati!

Dragon Radar : csaták közben kis halványsárga folt jelzi a kristálygömböt, a radaron ( feltéve ha van, és lehet hogy csak akkor jelez ha látható, tehát mondjuk nem egy sziklában van benne )

egyébként jó lett a játék, az erdeti hangok benne vannak az amcsiban is, csak a zenék szarok

volt rá példa, pontosan nemtudom megmondani hanyadik részben, de elõfordult egyszer vagy kétszer

sztem nem. na de mind 1 amugy nekem is 100% a storyde ugy sztem fillingesebb lett volna ssj4 átaélakulásig de pl ott van baby vegeta alakulásai: baby baby 1 baby2 és végül a baby 3 (majom) igy megoldotthaták volna na de minden játékban vannak rosszak nem??? amit javítani lehetett volna de ha má igy van akkor mind1 akkor is jó gamma
Fyrex
komolyan olyan értetlenek tudlak lenni egyesek

mondtam h 100%ra végigvittem és SSJ4 Goku külön karater... erre itt erõsködtök...

egyébként sztem ez jó dolog mert a SSJ4 formához elõször aranymajommá kell alakulni és csak aztán ebbe a formába... nah most sztetek annak mennyi értelme lenne hogy elõször SSJ1-SSJ2-SSJ3-ARANYMAJOM-SSJ4 ... 5ször megvered az ellenfelet ennyi idõ alatt

sztem ez tök reális dolog... mivel ugye ha SSJ4 egyben lenne akkor még a SSJ4 Gogeta fúzió is egyben lenne vele... egy csöppet legyõzhetetlen karakter lenne nem gondoljátok? 😊

jobb ez így SZERINTEM

Avanti Crociati!

Balyy
Sztem logikus h miért lett külön kari ssj4 goku és vegita!
Amikor átváltoztak ssj4be általába soha nem használták az alatta lévõ szinteket a gt-be! Na persze kivéve akkor amikor elõször változtak át!
Az meg nem nagyon volt jellemzõ h mondjuk goku alapállapotból egybõl ssj3ba változott! Legalább is én így emlékszem!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

GokuSSJ
csõcsõ

ronihun
Nekem még csak a Sparking Neo van meg és 95%-nál járok nemtom hogy jéne hogy száz legyen.De mind1 az zavar ogy sok kari hiányzik mert nem értem az item fusiokat.Ezért majd kiírom a Tenkaichi 2-õt is.Amúgy nagyon jó a játék.

...

vki
Hát a Tenakichiben eltöltött 10 perc után az mondhatom, hogy olyan. De erre inkább a tapasztaltabbak adhatnak választ. Viszont az tetszett, hogy nem csak a Story-t, de a Movie-kat, és a Specialokat és végig kell nyomni (legalábbis a Bardock specialt végig kellett).

ACER Aspire 5738ZG

Szóval jobb mint a B3 ? És a harc milyen benne? Olyan mint a Tenkaichi 1-ben ?

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

vki
Én nemtom, mert még nem tartok ott. Viszont kipróbáltam egy 100%-os mentést (ActionReplay MAX), de abban külön karakterként volt csak jelen Vegitával együtt. Láttam mindent, szóval visszaraktam a saját mentésem, és most a Freeza Saga-ban vagyok.

ACER Aspire 5738ZG

Seth
át tud változni SSJ4-be is, csak majd a sztori szerint "kicsit" késõbb lesz rá lehetõség

PSN ID.: Beegabor

vki
Csatlakoznék az elõttem szólóhóz, tényleg a legjobb. Mondjuk belerakhatták volna, hogy Goku át tudjon változni SSJ4-be, de ez a legkevesebb. Eddig a Budokai 3 volt, de ez most megváltozik. Grat a készítõknek.

ACER Aspire 5738ZG

az én véleményem egyszerû: ez az eddig megjelent LEGJOBB dragon ballos játék. DB:BT2 powaaaaaaaaaaaa 😄

Balyy
Hy!
A T1-hez képest hosszabb a játék?
Egyébként jó v. jobb az elõzõeknél?
véleményeket kérnék!
Egyetértek!!! Ezt a vérpistát kidobhatná már vki a p*csába!
Amíg nem látogatta ezt a topikot tök zsír volt!
<#felkialtas><#felkialtas><#banplz><#felkialtas>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

hmm, akkro megvan az elsõ dolog ami nem tetszik a játékban... vegitánál meg is értem emr magától nem tudott átalakulni...de goku...

sztem most érdemelted ki a büntipontot...

Fyrex
fogd már fel h külön karakter

az a videó az jóval azelõtt készült mielõtt kijött a gém...

gondolkozz kérlek

SSJGoku pedig bannolhatná végre vki mert ez így nem állapot

Avanti Crociati!

vki
Kipróbáltam a 100%-os mentést, és abban is úgy volt, hogy Goku-->SSJ-->SSJ2-->SSJ3, továbbá Vegito, SuperVegito, és SuperGogeta. Külön volt SSj4 Goku, és SSJ4 Vegita, azok pedig SSJ4 Gogeta-va fejlõdtek. Viszont az furcsa, hogyha itt fusionáltok, akkor az végig kitart.

ACER Aspire 5738ZG

nem. ssj4 goku nem külön kari csak van olyan is mert én sima gokuval áttok változni 3asba és a videóban a youtube-n (nyugottan utána lehet nézni ha megtaláltam belinkelem) ssj4 ig változott át. azért kéne olyan irányítás a neten ami jól és minden le van írva.