Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
Mit gondoltok?
Amit le lehet tölteni a netrõl Budokai Tenkaichi 2,az olyan mint amit majd talán lehet kapni a boltokban?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
én 1-es fokozaton csináltam meg de nem kaptam semmit.másik fokozatokon lehet kapsz valamit
apró eltérések vannak az itemek nevében de csak próbálgasd a hasonlókat
és figyelj oda h legyen elég "Z item fusion" potara-d, item shopban tudsz venni, mert anélkül ugye nem enged kombinálni
Avanti Crociati!
kösz Fyrex😊
Majin Soldier Seal: Wickedness Revealed + Babidi's Mind Control
Halo: Those Who Love Justice + King Yemma's Stamp
Expert Skills: Dragon Power + Miracle
Kibitoshin: Kibito + Kaiohshin
Giant Ape Bardock: Power Ball + Bardock
Giant Ape Radditz: Power Ball + Radditz
Giant Ape Nappa: Power Ball + Nappa
Giant Ape Vegeta: Power Ball + Vegeta (Scouter)
Cui: Freeza's Henchman + Vegeta's Rival...?
Super Zarbon: Broken Seal + Zarbon
Full Power Freeza: Super Transformation + Freeza (fourth form)
Mecha Freeza: Reconstructive Surgery + Full Power Freeza
Perfect Cell: Suicide Bomb + Cell Perect Body
Buu (Pure Evil): Evil Human Cannonball + Buu (Good)Super Buu 1: Gotenks, Absorbed + Buu (Evil)
Super Buu 2: Gohan, Absorbed + Buu (Evil)
Garlic Jr.: Demonic Star + Dead Zone
Super Garlic Jr.: Giant Form + Garlic Jr.
Turles: Lower-Class Saiyan Soldier + Fruit of the Gods
Giant Ape Turles: Power Ball + Turles
Sauza: Armored Troopers + Coola's Henchman
Coola: Freeza's Brother + Hatred of Goku
Coola Final Form: Coola + Super Transformation.
Metal Coola: Big Gete Star + Coola
Android 13: Computer + Hatred
Super Android 13: 14 and 15's Parts + Android 13
Broly: Hatred of Goku + Paragus' Child
Super Saiyan Broly: Super Saiyan + BrolyLegendary Super Saiyan Broly: Limit Break + Super Saiyan Broly
Zangya: Galactic Soldiers + Evil Flower
Bojack: Galactic Soldiers + Broken Seal
Full Power Bojack: Super Transformation + Bojack
Janemba: Saike Ogre + Humanity's Evil
Super Janemba: Super Transformation + Janemba
Hirudegarn: Phantom Demon Upper Half + Lower Half
Tao Pai Pai: Crane Hermit's Teachings + Memorial Campaign
Vegeta Baby: Baby + Vegeta (Undershirt)
Super Baby 1: Servants' Saiyan Power + Baby Vegeta
Super Baby 2: Power from the Servants + Super Baby 1
Giant Ape Baby: Artificial Blutz Waves + Super Baby 2
Super 17: Hellfighter 17 + Android 17
Sin Shenron: Minus Energy + Evil Dragon
Omega Shenron: Final Dragonball + Sin Shenron
MAX Power Turtle Hermit: True Power + Turtle Hermit
Grandpa Gohan: Turtle Hermit's Pupil + Fox Mask
Avanti Crociati!
azoknak segítenék ezzel akik nem tudják behozni a 100%-os storit:
vannak ugynevezett "special battle"-ok pl.(piccolo vs. raditz) ahol elvileg az van hogy te gyenge vagy és nem bírod megverni az ellent de nem az a cél hogy lejárjon az idõ és te addig túléld.ezeket kell megverni és akkor kapod meg a maradék sagakat.
pl:ha megvered raditzot piccoloval akkor kapod azt a sagát hogy mi lett volna ha raditzot megveri piccolo és elveszti a memóriáját mint goku.
üdv
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
mert pl a toronyban fennt ha a "teszt"-jeiket megcsináltam max olyanokat kaptam hogy +3 speed és ehhez hasonlók...
az ilyen alapellenségek mint pl a saibaman az meg miután megölöm ugyanúgy ott marad szal gondolom az nem számít a teljes végigjátszáshoz...
Sparking Neo-ban nem nagyon figyeltem ezeket, mivel abban eleve nem az volt a célom hogy meglegyen minden kari mivel úgy se értettem az item fusiokat
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
de nemtudjátok hogy birnám megszerezni??
\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"
és attól h végignézted az még egy másik dolog, ez egy játék, és ebben az álarcos ember Gohan nagypapa
Avanti Crociati!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
én egy álarcosra emlékszem, amikor Goku a nagyapjával harcolt még annál a varázslónõnél(nemtom a nevét, zseniális teknõs nõvére)
PSN ID.: Beegabor
Végignéztem a dragon ball,z,gt!!!
Egy tenkaichi tornán vette fel hogy ne ismerjék fel(a dragon ball-ban).
Még saját magam részérõl nem járok a végén, de azt szeretném megkérdezni, hogy van benne aranyszõrû majom? És ha van, akkor kivel. Elõre is köszi a választ.
ACER Aspire 5738ZG
ezért mondtuk hogy mindenhol le kell szállni sztori közben nehogy ki hagyj vmit
te kihagytál
biztos h minden sztorit megcsináltál?
Avanti Crociati!
Végigjátszottam a tenkaichi 2-t.
Omega shernon-ig!
De csak 95%-ot ír ki.
És még nincs meg kis son goku és zseniális teknõs(állarcos formában).
Mit rontottam el??
egyébként jó lett a játék, az erdeti hangok benne vannak az amcsiban is, csak a zenék szarok
mondtam h 100%ra végigvittem és SSJ4 Goku külön karater... erre itt erõsködtök...
egyébként sztem ez jó dolog mert a SSJ4 formához elõször aranymajommá kell alakulni és csak aztán ebbe a formába... nah most sztetek annak mennyi értelme lenne hogy elõször SSJ1-SSJ2-SSJ3-ARANYMAJOM-SSJ4 ... 5ször megvered az ellenfelet ennyi idõ alatt
sztem ez tök reális dolog... mivel ugye ha SSJ4 egyben lenne akkor még a SSJ4 Gogeta fúzió is egyben lenne vele... egy csöppet legyõzhetetlen karakter lenne nem gondoljátok? 😊
jobb ez így SZERINTEM
Avanti Crociati!
Amikor átváltoztak ssj4be általába soha nem használták az alatta lévõ szinteket a gt-be! Na persze kivéve akkor amikor elõször változtak át!
Az meg nem nagyon volt jellemzõ h mondjuk goku alapállapotból egybõl ssj3ba változott! Legalább is én így emlékszem!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
...
ACER Aspire 5738ZG
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
ACER Aspire 5738ZG
PSN ID.: Beegabor
ACER Aspire 5738ZG
A T1-hez képest hosszabb a játék?
Egyébként jó v. jobb az elõzõeknél?
véleményeket kérnék!
Egyetértek!!! Ezt a vérpistát kidobhatná már vki a p*csába!
Amíg nem látogatta ezt a topikot tök zsír volt!
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#banplz>#banplz><#felkialtas>#felkialtas>
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
az a videó az jóval azelõtt készült mielõtt kijött a gém...
gondolkozz kérlek
SSJGoku pedig bannolhatná végre vki mert ez így nem állapot
Avanti Crociati!
ACER Aspire 5738ZG