5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Lunki88
    A gömböt a pályán találod meg az épületek "lebontásával", de néha még akkor is találni ha egy kocsit zúzol szét. A gömbök mindig más helyen vannak szal sokszor muszáj szétzúzni az egész pályát :), de ha vettél radart akkor egy halvány sárga folt fog villogni a radarodon, miután már szabad szemmel is láthatóvá vált a kristálygömb.
    Ja és egy meccs alatt csak egy gömböt tudsz szerezni sajna, szal 7x kell lenyomnod a csókát hogy meglegyen az összes. :D
    u.i.: Jól elcsevegünk itt :D, nagyon kihalt ez a téma... :(
  • SNAKE01
    harcoltam azzal a faszival a saiyan saga (kakarot) résznél. de nem tao pai pan a neve hanem valami valami más de ugyanaz a vége,csak gondolom más szint,na mind 1,ő csak pénzt ad ha harcoltam vele gömböt nem.a pályán kell megtalálni esetleg?:O
    mert ott találtam de csak egyet,utána nincs,vagy mégis?:O
    vagy hogy működik?
    ja és vettem olyan radart amivel jelzi elvileg a gömböket de mégsem.nem vágom a kristály gömbök hogyan helyezkednek el.
  • Lunki88
    Nincs mit, elvégre ezért van ez a topik. ^^
  • SNAKE01
    thx nagyon sokat segítettél!;)
  • Lunki88
    Hát ha 40-es szintű a Goku-d az szerintem megfelelő, bár legnehezebb szinten már nem könnyű, szal az sem hülyeség ha Ultimate Battle Z módban gyakod le az ellent hogy fejlődj (szerintem is jó 5let karakter fejlesztésre). És nem vagy túl gyenge, szerintem Frieza Saga-ban a 40-es szint már elég jó, meg a sárkányt (a Földön Shenron-t, Namekon Porunga-t lehet előhívni) úgy hívod elő h egyszerűen odamész a térkép közepén lévő sárga ponthoz, oda is lesz írva h Shenron/Porunga (persze csak ha már megvan a 7gömb). Ja és szerintem inkább Shenron-t érdemes megidézni, mert tőle igaz h csak egy cuccot tudsz kérni de amiket ad azok ált. jobbak mint amit Porunga tud adni (javarészt skill növelő cuccok), míg Shenron ha beadja a Kiss of 18-at vagy a [Title] Tenkaichi-t azok már 5plusz pontot adnak minden képességhez (Ki, Speed, Health stb.)
    5db ilyet ha beraksz a karinak akkor már egyből 160-as szinten lesz, azaz maximumon. :)
  • SNAKE01
    egyébként tovább jutottam,és már a frieza saga-n vagyok,most van az amikor krilin repked és utána kell repülni és majd le kell győzni egy harcost.utána vannak vagy 5-en,és a legutolsó harcban 2-en vannak ellenem.és csak goku-val vagyok.az buzi nehéz.és csak 40lvl-es a goku. :(
    szerinted másik játék módban fejlesszem?tudod ahol 8 menet van meg ilyenek,nem jut eszembe a neve.
    őőő amúgy 2 gömböm van már,de azt csak úgy találtam,egyiket zseniális tenknősnél,megpróbálok azzal a Tao-val harcolgatni akkor.sárkányt hogy hívom elő amúgy?vagy azt a másikat?:O
    őőő és csinálom úgyis hogy visszamegyek helyszínekre és harcolok?jól teszem?azzal nem csesztem el ha túl gyenge vagyok?betudom hozni?
    ne haragudj de kezdő vagyok,csak 2 napja kezdtem,de azért már elég sok mindenre rájöttem,a fusio cuccot már értem meg a többit,csak ezeket nem....
  • SNAKE01
    köszönöm szépen!:)
  • Lunki88
    Ja és a hiányzó karaktereket a menüben az Evolution Z majd az Item Fusion résznél kell "összefúzionálni", ezeket a cuccokat a story módban kapod meg egy-egy pálya teljesítése után.
    Ja és majd elfelejtettem hogy a legkönnyebb módja a kristálygömb szerzésnek az ha a Saiyan Saga-ban asszem a 2. pályán (Kakarot) délnek repülsz Goku-val a térképen és legalul a városban lehet harcolni Tao Pai Pan-nal, na ezen a pályán a legkönnyebb összeszedni a gömböket, mert mikor megvan az egyik után újra megküzdessz vele, és ez így megy amíg meg nem lesz a 7gömböd. :D
  • Lunki88
    A pálya választásokhoz elvileg csak akkor ad ki ha már befejezted az adott saga-t, jelen esetben a Frieza Saga lenne az szerintem. A kristálygömböket ("sárkánylabdákat") meg érdemes összegyűjteni mert utána a story módban elő lehet hívni Shenron-t (vagy a Namek bolygón Porungát, tőle 3dolgot kérhetsz) és kívánhatsz tőle valamit. Ha a listán amit majd bead a sárkánynál, látsz olyat hogy Kiss of 18 vagy [Title] Tenkaichi akkor ezek közül válaszd valamelyiket, szerintem ezek a legjobb cuccok. :)
    Egyébként én úgy vettem észre hogy minden nehézségi szinten ugyanazt a cuccot kapod csak pl. 3-as nehézségen már jóval több xp-t fogsz kapni, így gyorsabban is fejlődsz.
  • SNAKE01
    ja és nincs valami olyan oldal ahol van egy kis segítség?:O

ha nincs,akkor valami nagy mester írhatna nekem pár hasznos infót és tanácsot.htx...
  • SNAKE01
    hi
    énis tolom a tenkaichi 2-őt
    és lenne pár kérdésem.

a story módot hogyan lehet folytatni?
    eljutottam a dermesztőig és után lőtt valamit a videóban és kiadott oda a pálya választásokhoz. van 2db sárkány labdám,milesz ha mindet begyűjtöm?:O
    story mód nekem addig tart hogy "FINAL BATTLE"és van egy 2 harc és vége.nincs új feladat.talán azéert mert nem vagyok elég erős még?:O
    meg levet game level állítani 1,2,3. most 3-as on viszem,de minden szinten mást kapok?:O

meg a karaktereket hogyan lehet kioldani?
    válaszokat előre is köszönöm.
  • Drephis
    szar ték :c
  • Kamehame
    tééék 2555
  • stream man
    psp-re uj dragonball Z:Shin Budokai another road
  • Kamehame
    "mostanában" XD már 1pár éve/hónapja kintvan :DD:DD:
  • scorpeeon
    Mostanában jött ki az új Shin Budokai PSP-re, majd kipróbálom, az 1 tetszett nagyon :)
  • Kamehame
    na akkor én is itok rólla
    Trunks, Goku , Vegeta érte csak el!
    Kőzüllök csak Trunks használta Cell ellen, ami miatt csúfos vereséget szenvedett
    a gyorsaság csökken, míg az erő nő, de mit ér 1 erős harcos (annak ideén, arra értem hogy ez a szint a maga ideében és nem az SSj4 ideén)
    ha nem birja megűtni az ellenfelét?
    úgye semmit
  • Smithie
    :D Jó a feltevésed,főleg ahogy megfogalmaztad! :D Amugy az az állapot ssj1 és ssj2 közti állapot(Cell saga,149-156),az ereje ugyan megnőtt,de a sebessége és ki-je elég gyengus...
  • megalodon
    Hali!
    Trunks-al kapcsolatban:Azért lassú meg ilyenek mert az a karakter,legalábbis ha egyre gondolunk,mikor Trunks Super Trunks!?Nagydarab izmos állat?? Nembiztos légyszi pontosits mert annyira nem emlékszem!
  • engine19
    Hali! Valaki jáccik PC-ről a Budokai valamelyik részével(1,2,3)? Ha igen milyen emut használsz és mien géped van? Plz help!
    emilt is irhattok vagy privit! Köcce!
  • Spaceghost
    Én elakadtam ott hogy a Trunk-sal csinálom hard fokozaton a Tenkaichi Budokai 2-ben a Trunks Future részben a 2 robotot lehetetlenség legyakni. C17-et még elintézem, de sok életerőt veszítek és C18 lenyom a rákba. Pedig a feltápolt cuccokat beraktam hozzá, minden 20-as (már amennyit be lehet rakni). Elég idegesítő. Mondjuk majd sikerült megcsinálnom, de akkor is idegesít. Túl lassú a Ki feltöltés és szar támadásai vannak sok Ki-t eszik.
  • Drephis
    nmetudom elképzelni h mért maradt le a [/spoiler]
  • Kamehame
    XD
  • Drephis
  • Drephis
    [sopiler]isohunt, torrentz.com[/spoiler]
  • huiner
    Sziasztok valaki megtudná mondani honnan lehetne letölteni a budokai 3-at? Nagyon kéne már régóta keresem!!!
  • Smithie
    Akkor sztem fel...
  • Drephis
    ahogy a másik topicba is mondták: ez nem OFF hanem reklám
  • st4n
    Dragonball Z karórák ha érdekel vkit: E-SHOP
    Bocsi az OFF-ért.
  • Lunki88
    Gondolom a Tenkaichi 2-re gondolsz, nem számít bele egyébként.
  • Kamehame
    csá all
    1 kérdésem lenne: bele számit az a százalékokba ha minden karakter 160lvl-es?
  • gregfumi
    Helyesbítek:98%,megvan az összes karakter(remélem),az összes Voice Data,de vmi(k) még hiányoznak...
  • gregfumi
    csáo mindenkinek!
    Tudna segíteni olyan illető, aki kipörgette a budokai3-at ps2-őn?
    Mert én 97%-nál tartok és a Skill shopban csak a karakterek Voice Data-ját tudom már csak megvenni és még hiányzik a Saybamen egyik támadása(Self Destructor vagy mi) és nem jelenik meg a shopban.
    Vagy mondanátok egy oldalt ahol le van írva mindennek a megszerzési módja?
    Thx előre is
  • megalodon
    más:
    Végigvittem a történetet 2x-ra+a tornyokat 1es szinten+pár bajokségot is és megint 95% lett a vége. Miért van ez? Ja és nincs meg az összes karakter és nem ad ki fuzionálno való dolgokat. Mindent minden szinten végig kell vinni?
  • megalodon
    köszi a választ!
    Akkor már biztos hogy megveszem! :-)
  • Smithie
    Van erre létrehozva egy topic,de annyit elárulok hogy sok helyen láttam,főleg torrent oldalakon,ahol elég fullos minőségben vannak fent.(Amugy meg ha divx-es dvd lejátszód van azzal menni fog,5 rugóért már lehet venni...) :)
  • megalodon
    köszönöm a segitséget! Már ma ki is probálom,remélem sikerül!
    Még valami bár nem teljesen a játék de DB. Hol lehet megszerezni (ill.hogyan) a sorozatot(okat) jó minöségben? Mert valahol már nézelödtem de ott avi formátumban van és nemtudom ezt lejátsza e a dvd lejátszó+ német hang meg ilyenek,bár ha van felirat az részletkérdés mert gondolom amit nemadtak ki kazettán a "betiltás"után az nincs leszinkronizálva.
    Szevasztok
  • GohanSSJ2
    ezt én is megjegyzem...
  • Smithie
    Teleport.:Kirúgod a lábát,majd: háromszög,négyzet,balra,háromszög,jobbra,négyzet(Ezt nagyon gyorsan és nagyon pontosan kell csinálni. Ginyurol meg annyit hogy nem fogod tudni használni annak a tudását akinek a testébe mentél.Mint ahogy a sorozatban sem tudta kihasználni Songoku erejét,kb 107-115.-ik részben volt.
  • megalodon
    Szevasztok!
    Tudna valaki segiteni?
    Azt kérdezném hogy hogyan lehet azt a támadást csainálni hogy teleportációval egybekötve 3-4et üt eám az ellenfél?Egyet üt elszállok és egyböl utánamtelep.-tál még 2x.
    Másik kérdésem:Dermesztönek egyik katonája(nevét nemtom)Amelyik a testcserés támadást csinála,annak mi az értelme hogy megcsinálom és bárkinek a börébe bujok nemtudom annak a támadásait csinálni!vagy valahogy lehet csak nemjöttem rá??