Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GohanSSJ2
1 Budokai 3 mennyi újonan?

Igazad van tényleg jó érzés megvenni vmit eredetiben,de én akkor is sajnálnék pénzt kiadni érte.Pl nekem eredetiben van meg szinkronos dvdben a Smallville 1évad, és majd Nov 14.n adják ki diszdobozos verzióban a Superman Trillógiát(4Superman film) na azt veszem meg eredetiben.

"ami után már mondhatni fölösleges lenne tervezni, kiadni, csinálni még egyet..." Szerintem kéne valami jó kis RPG amiben bejárhatjuk az egész területet+namekot,és lehet saját karaktert is csinálni+alternatív befejezések stb.Remélem lesz egyszer ilyen is.

Fyrex
japán verziósoknak

Purple 12 + Green 3 = Zarbon form 2
Purple 12 + Purple 18 = Bojack form 1
Purple 13 + Green 19 = Bojack form 2
Purple 13 + Green 4 = Full Power Freeza Final Form
Purple 17 + Purple 35 = Cooler base form
Purple 13 + Green 15 = Cooler final form
Purple 36 + Green 15 = Metal Cooler
Purple 14 + Green 5 = Mecha Freeza
Purple 35 + Purple 43 = Broly Base form
Purple 15 + Green 17 = RSSJ Broly
Purple 22 + Green 18 = LSSJ Broly
Purple 16 + Green 8 = Evil Buu
Purple 18 + Purple 40 = Zangya
Purple 19 + Purple 20 = Janempa(fat)
Purple 13 + Green 20 = Janemba(skinny)
Purple 59 + Green 26 = Bebi Vegeta base form
Purple 44 + green 28 = Bebi Vegeta Form 1
Purple 27 + Green 21 = Bebi Vegeta Form 2
Purple 21 + Green 12 = Golden Oozaru Bebi Vegeta
Purple 23 + Green 7 = Super Perfect Cell
Purple 24 + Green 1 = Oozaru Raditz
Purple 24 + Green 2 = Oozaru Nappa
Purple 24 + Green 11 = Oozaru Vegeta
Purple 25 + Purple 53 = Turles
Purple 24 + Green 24 = Oozaru Turles
Purple 26 + Green 6 = Super 17
Purple 28 + Green 9 = Super Buu Gotenks Absorbed
Purple 29 + Green 9 = Super Buu Gohan Absorbed
Purple 30 + Purple 31 = Tao Pai Pai
Purple 32 + Purple 33 = Garlic Jr
Purple 34 + Green 14 = Super Garlic Jr
Purple 34 + Green 16 = Super Slug
Purple 37 + Green 13 = Max Power Buffed Roshi
Purple 38 + Purple 39 = Lord Slug
Purple 41 + Purple 42 = Sauzaa
Purple 45 + Purple 46 = Cui
Purple 47 + Purple 48 = Syn Shenron
Purple 49 + Green 22 = Omega Shenron
Purple 50 + Purple 51 = Android 13
Purple 52 + Green 23 = Super 13
Purple 54 + Green 25 = Kibitoshin
Purple 55 + Purple 56 = Hildegarn
Purple 57 + Purple 58 = Grandpa Gohan

Avanti Crociati!

ez igaz, rövid és néhány helyen érdekes...összességében egy kicsit jobb mint a Budokai 3 ( nálam ), de a történet és a világtérkép ott jobban sikerült...én még mindíg azt mondom hogy kombinálni kéne a kettõt, és abból lehetne egy igazi verhetetlen DBZ gém, ami után már mondhatni fölösleges lenne tervezni, kiadni, csinálni még egyet...de ez csak az én véleményem 😊

ronihun
Hát léggé nagy DBZ fan vok😄 Sajnálni nem sajnálom rá a pénzt pontosabban a szüleim szerintem mert karácsonyi ajándékra gondoltam.Én kb 11.000 -ért megtom venni.Igazad van abban hogy egy játék minek 3 szor(Sparking Neo,T2 másolt és T2 eredeti) De azért szerintem nagyon jó érzés lenne ha meglenne eredetiben.Mondjuk még nem végleges volt a döntésem.Majd meggondolom még.

...

Hát ha nagy DBZ funn vagy és nem sajnálsz rá pénzt akkor vedd meg.Habár én nem adnék érte 13.000Ft mert lehet benne van az összes saga de akkor is rövid a game.Na meg ha megvan már a game angolul akkor meg minek eredetibe?<#eplus2>

ronihun
Na a Story 100% de tö mind1 mert az item fusiokat nemtom mert japán és eért majd az angollal fogom teljesen megcsinálni.Szerintetek Karácsonyra megérné a T2 eredetibe?

...

hát én nagyon nekifeküdtem, mert szünet után nem lesz idõm, így kb 3 nap alatt sikerült a Story 100%-ra, az Itemeknél 82-83%-nál járok, de nemtom hány óra lehetett összesen...de persze még nemvok teljesen kész

Fyrex
nincs

Avanti Crociati!

vki
Ti naponta mennyit nyomjátok a game-t? Én átlagosan 2 órát, de még csak az android saga-ban vagyok, mikor Cell ellen kell küzdeni vagyok.

ACER Aspire 5738ZG

Na sikeresen én is végigtoltam a gamet.Most jelenleg az Ultimate Battleban nyomom amikor jönnek az oszlopok és ott kell nyerned.Amúgy nektek a abbility pontok hányasnál vannak?Nekem: Heal 18,Attack MAX,Ki nem szoktam fejleszteni,Speed MAX,Def 18,Blast szintén nem fejlesztem,Blast 2 14,Ultimate Blast 15

okés köszi szépen😄

Special Battles és az utána kapott történetek

1. Piccolo vs Raditz - Fateful Brothers
2. Krilin&Gohan vs Dodoria ( ha jól emlékszem ) - Beautiful Treachery
3. Goten vs Gohan - Destined Rivals

hûha, hát már nem nagyon emlékszem rá, csak arra a hogy a Kami's Lookout "pályán" ha szétrombolod a középsõ, legnagyobb épületet, akkor abban mindíg van kristálygömb, szerintem Battle Gate-ben is hasonlóan lehet gyûjteni, szét kell verni a terepet és valamiben lesz kristálygömb.Aprópó, ti hányszor gyûjtöttétek össze a Tenkaichi2-ben?

Sziasztok,

Nem tudom feltették-e már ezt a kérdést, de :
A Dragon Ball Budokai Tenkaichi-rõl lenne szó.
Az a kérdésem, hogy olvastam már valahol, hogy a Z Battle Gate-ben lehet gyûjteni kristálygömböket.
Ne ezt hogy lehet??? Mármint gyüjteni õket, mer' még nem jöttem rá.
Állítólag ezzel hogy összegyüjtöm a 7 kristálygömböt, kívánhatok és ezáltal még megszerezhetek négy karaktert. Etért kellene.
Elõre is köszönöm<#worship>
Smithie
Nincs.Megvan mind a kettö.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

most van akkor az amcsi meg a japán verzió között van sebességkülönbség ahogy Fyrex említette?
vki
Amúgyis a japán verzió NTSC képrendszerû, és azt chip nélküli PS-ek nem játszák le.

ACER Aspire 5738ZG

valószínû, mivel többen tudnak angolul kishazánkban mint japánul, így több hasznuk lehet hogyha angolul adják ki....de majd kiderül

brodix
ok.
Különben ez az angol verzió az,amit majd kiadnak MO-n?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Jaja jól mondják, vidd vissza, és ha jófejek akk megcsinálják ingyen, ha nem akkor meg le se fognak sz*rni téged vagy csak pénzért...ha garis volt a PSed azt is elfelejtheted. Sok szerencsét a "gépesekhez".

vki
Szerintem is vidd vissza. Nekem ki lett chippelve, csak a fej b****ódott el, de az a rohadt CD miatt volt. Azóta úgy van, hogy nem mindig indul maga a PS, de a reset gombra mindig reagál, ha elindult, akkor meg mindent visz.

ACER Aspire 5738ZG

brodix
Ahha.
Köcce szépen az infót!!!!
De ugye nem az egész gépet szarták el ezzel?
(Gondolom nem,de azért kiváncsi vok a véleményetekre!)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

az szép... vidd vissza akkor és mond meg nekik hogy a chippelés után elbaszták a bekapcsoló gombot. habár sztem a bekapcsoló gombhoz közze nincs a chipeltetéshez mert ott csak vmi vezetéket forrasztanak hozzá a fejhez úgy tudom.

nekem semmi ilyen problémám nem adódott

brodix
HI!!!
Nektek miután ki lett chippelve a gép,nem lett szar a bekapcsoló gomb?
Mert én alig tudom bekacsolni a gépet!
Olyan,mintha csask egy dísz lenne!
Igaz,hogy nagy nehezen sikerül,de akkor is már szinte fáj az ujjam,miután végre bekapcsol!
Pls mondjátok meg nektek milyen a chippelés után a gép!

hát ez igaz, de nem én tervzetem a játékot, szal én ezen nemtok változtatni😄 viszont vannak kapszulák, ami mondjuk a KI-det tölti amíg készenlétben van a másik, nem néztem meg, de sztem kell lenni olyannak is ami az életerejét tölti

Az 576-on kapható lesz a Tenkaichi-7999, és a Tenkaichi 2-12999 !!!!!
brodix
Thank!

Ja csak mi értelme neki??? Mert pl néztem hogy vissza küldöm egyik harcosomat aki sárga hpban van és késöbb vissza hívom úgyanannyi az élete.

L2+L3+R3 egyszerre, ha az a lilás csík betöltött, azaz a Switch Gauge

brodix
Nagyon zsír a játék!!!
Nem tudjátok,hogy mikor csapatjáték megy,akkor hogy kell váltani a másik játékosra?

ronihun
Megpróbáltam és a MR Sátán vs Cell nem az.

...

kést, 100%

GokuSSJ
aki tudja az kérem ide írja vagy ha gondolja msn:[email protected]

GokuSSJ
<#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes>

naon köszike😊

GokuSSJ
1 vadonat új budokai 3 mennyi?
és hol lehet kapni?

Ja a Destined Rivals az amikor a harcmüvészetek tornáját játszod le úgy hogy babidi nem zavarja meg a 2 harcosával(az popovics meg nem tom meik).Goku vs Vegita meccs is lemegy úgy hogy Vegita nem lesz gonosz.(3X kell küzdeni Vegitával). Aztán utána meg Goku és Vegita közössen elintézik Daburát és megsemmisitik babidi ûrhajóját hogy buu nem kelljen életre.

ja most vettem észre:

cocobanana:
ÉN is Janembánál tartok habár elötte meg csináltam a Destined Rivals sagat(ha gotennel legyözzem gohant a traningnél akkor hozza be )
elvileg akkor ez a harmadik
1.piccolo vs. raditz
2.mr satan vs. cell
3. goten vs gohan

hát amikor én ezt még nem tudtam hogy így kell csinálni és csak a fõ pontoknál(piros)szálltam le és végigtoltam a sárkányig akkor voltam 86%-nál.megnéztem utána az item list-et és még három üres hely volt.megcsináltam a raditzosat tehát elvileg még kettõnek kell lennie de nem tudom hol vannak --->végig kell megint vinnem elõrõl az egész storyt hogy megtaláljam azokat a fightokat ahul ezt kell csinálni.😞
Nem tudja valaki mely bunyók még ilyenek???

ronihun
Én a Piccolo vs Raditzot megcsináltam és eg is kaptam azt amit mondtál.De hány ilyen van?Egyet még asszem tok amikor Mr Satan vs Cell.

...

ÉN is Janembánál tartok habár elötte meg csináltam a Destined Rivals sagat(ha gotennel legyözzem gohant a traningnél akkor hozza be )

jaja a robbanás naon klafa benne😊

Meg azt is bírom amikor ellövök pl: egy Spirit Ball-t akkor a Föld "kilyukad"😄😄😄😄
Jah 29%-nál járok ahol visszatérnek a "hogyishívják"?? "Coolerek" és vegetaval és songokuval le kell gyõzni 5 olyat!
Csátok!!!DBZ Tenkaichi 1 naon jó volt!!!!!Most a 2-t nyomom és sztem, sokkal jobban megvan csinálva mint az 1 habár vannak benne hibák!!Nektek errõl mi a véleményetek??
én most 75%, és Fusion Reborn, azaz Janemba ellen nyomulok

ki hol tart a gammában???