5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Kamehame
    1et értek énis csak ezzel fogok játszani, ameddig 100%-ig nem vittem, utánna Budokai 3
  • martin23
    kivel kell ellene hrcolnod most?:D
  • Kamehame
    már mint Herculesnek
  • Kamehame
    úgy hogy volt bennt neki 1 [title] Tenkaichi meg 1 Kiss Of #18 és 80lvl-es volt
  • Kamehame
    #2601 én agyonvertem most 75%nél vagyok és megint elakadtam Hidelgarn-nál lehet hogy rosszul irtam a nevét, az aki Tapionnal harcolt azt nem birom leverni
  • martin23
    hy all!vkinek van 100% itemje?mert nekem 99% csak h tudjak segitséget kérni v vmi iesmi!:D
  • Thadius #2601
    ki kell lökni máshogy nem lehet. én is szenvedtem vele , volt pad dobálás meg minden , de aztán sikerült:D
  • SNAKE01
    én ma hajnal 4-ig játszottam!:D
    super saiyan 2 gohan,valami kegyetlenül büntet!
    csak azt sajnálom hogy már fenőtt,így nem olyan erős,és nem jók a képességei!:(
    ma kristálygömb gyűjtéssel kezdem a napot,aztán folytatom az adventure-t!:)
  • SNAKE01
    mindenkit le lehet győzni ha elég erős vagy
  • SNAKE01
    nemértem a kérdésed :)
  • Kamehame
    ma 10 órát PS-eztem és ha válasz jőn meek vissza
  • Kamehame
    XD nem birok írni
  • Kamehame
    csá all lehetne 1 kéedésem: hogy kell Hercules-el velverni #C18-at én sehogy nem birom, próbálom kilőkni, leverni d enem használ semi sem :( valaki mondana nakam tippat hogy kell leverni? pedg tettem be neki Kiss Of #18-at is meg [title] Tenkaichi-t is (az útolsót nem biztos hogy jól irtam) #2588 ja igen... akkor csak 3 perce játszottam ma már perfect-re megverem
  • SNAKE01
    énis úgyérzem egy ideig csak ezzel fogok játszani!:)
    jaja,belejöttem!:DDDDDDD
  • Lunki88
    Hehe, köszönöm a dícséreteket :P. Egyébként megalodon, csak azért tudok róla ennyit mert úgy január eleje óta csak ezt az egy gamet nyomom ps2-n :D De ilyen kaliberű DBZ játékkal még soha nem találkoztam, egyszerűen nem tudom megunni. :) Meg általában ha haverral nyomjuk egymás ellen akkor csakis 160-as karakterekkel. SSJ4 Gogeta már elég jól küldi 160-on.(bár néha már úgy érzem túl erős) xD
    Snake01: nincs mit, látom belejöttél akkor a kristálygömbök gyűjtögetésébe. :)
  • SNAKE01
    tegnap újrakezdtem a gammát,mert elveszett a mentés.
    [kisgyerek leverte a ps-t és elszáltt a mentés meg a lemez tönkrement :DD]de szerencsére gépen fenntvan és kitudtam írni.na szóval újra kezdtem tegnap,és már goku 160 lvl-en van meg a többiek is nagyon jók már,shenron nak és a jó cuccainak köszönhetően.na meg persze Lunki88 barátunknak!:)

nagyon jó gamma,egész 7 végén tolni fogom!:)
  • megalodon
    én a story módot viszem 2.fokozatban mert nem litt 100% a game 1esben,az összes bajmnokságot(cell game..)mindenhogyan,a tornyokat 1-2ben most 3ban nyomom már csak 4kari kell asszem(kid goku,grandpa gohan,android13 meg valami elállófülü krapek!
    Lunki88! Jó vagy! Egy szinten vagyunk! Márnint amit a game-röl tudsz igy visszaolvasva:-))
  • megalodon
    én a story módot viszem 2.fokozatban mert nem litt 100% a game 1esben,az összes bajmnokságot(cell game..)mindenhogyan,a tornyokat 1-2ben most 3ban nyomom már csak 4kari kell asszem(kid goku,grandpa gohan,android13 meg valami elállófülü krapek!
    Lunki88! Jó vagy! Egy szinten vagyunk! Márnint amit a game-röl tudsz igy visszaolvasva:-))
  • Lunki88
    Légy tekintettel a korára is. :D
  • Szuperkaraj
    2 kérdés...

1. tényleg ilyen hülye vagy, vagy vért izzadsz hogy így teljesíts?
    2. nem lehetne kicsit kevesebb hozzászólásba összesűríteni ezt a rengeteg információt amit közölsz velünk?
  • Kamehame
    mikor goku+piccolo megy az Evolution Z-t vagy mit hogy kell beállitani?
  • Kamehame
    2 kérdés: 1. hogy lehet az erőt tölteni, elvertem raditcot
    2. nemtom mit kérdezzek
  • Kamehame
    a a Story bazze Raditc megver:@ még Dueligezni kell gyakorlok, de azért kombokat pl KAMEHAME komboját leirhatnátok (bocs ha követelésnek hangzott) PLZZZ!!!
  • Kamehame
    1 kis bizonyiték: mikor kiadja a sagakat a z1. Saiyan Saga és Goku Gotan meg Trunks bolondozik!
  • Kamehame
    MEEEGY MEEGY!!!
    köszönöm istenem!!!! köszönöm tudnátok milyen nagy fan vagyok!
  • Kamehame
    le chip is van PS is van de nem birom kiirni ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :(((
  • Smithie
    Lejött?:D
  • Kamehame
    icipici ték és már csak 20 mega áááááááááááá nembirom kiii!!:D
  • Kamehame
    óó de hülye vagyok
  • Kamehame
    #2575 mind2re köszi és max 4 óra és énis játszok vele. huuuh már alig várom!
  • Kamehame
    #2575 mind2re köszi és max 4 óra és énis játszok vele. huuuh már alig várom!
  • SNAKE01
    kösz!:)
  • SNAKE01
    piccolo,goku,krilin,meg gohan
  • SNAKE01
    értem,thx!;)
  • Kamehame
    jó logod
  • Kamehame
    mien karakterekkel kezd a játék?
    [nem bir ki még 4 órát hogy megnézze]
  • Lunki88
    Persze, ez erről szól ;), amúgy még tolom (van már 10karim ami 160-as, célom az lesz majd h mindet felvigyem 160-ra egyszer :D) de már nem túl gyakran, gép ellen unalmas játszani, csak ha eljön egy haver akkor lehet igazi jó csatákat vívni egymás ellen :)
  • SNAKE01
    szóval ha meglesz mind és kívánok,utána megint összegyűjthetem?:O
  • SNAKE01
    hm,köszi szépen,és akkor ezt eljátszhatom akár hányszor miután kívántam is?:O
    ja kihalt,pedig kúrva jó gamma

u.i.:te még tolod?:O
  • Kamehame
    nemsoáig nemsoká én is kérdezek 36,5-nél jár a torrent de iszonyat lassu, mostmár van chip a PS2-mbe végre!