Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brodix
Kössz,hogy próbáltál segíteni,de én torrent kezelõre gondoltam,viszont megtaláltam az ideálisat.
Neve:TorrenTopia
Tök zsír prog!!
(Csak kár,hogy nem magyar,igaz nem zavar.)
Különben ti hol tartotok a Tenkaichi 2-ben?
Én már ha jól emlékszem 89%-nál.
Kid Goku nektek már megvan?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Kössz!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Smithie
Tensiontorrent,Endless,Bithumen...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

brodix
HI!!!
Tudtok vmi jó torrent letöltõt?
Vagy meg tudjátok mondani,hogy mi a fenét kell beírni a NAT részbe az azureus-ban?

jaja, de nem egy Sagas féle...😊

Seth
és ezek még ps2-re? egy rpg jó lenne

PSN ID.: Beegabor

Már mostis a bukás szélén állok, ha ezek kijönnek ps2re...megbukok
naon frankók lesznek

UltimateGamR
Az ATARI fórumon olvastam az infot , még nem hivatalos , de érdekes:
-Ha sikeres lesz a Budokai Tenkaichi 2 akkor elkészítik a BUDOKAI TENKAICHI 3at!!
-Készül egy olyan játék ( Dragon Ball Z Ultimate Saga ) ahol a dragon balltól egészen a GTig lehet nyomulni , de SAJÁT KÉSZÍTETT KARAKTERREL , valami rpgs lesz gondolom , állhatsz jó és rossz oldalra , saját mozdulalt bla bla
-Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi Tournament , ez csak a harcmûvészetek nagytornájáról szól alap JÓ karakterek + kitaláltak + egyéni készített

no enyi , azért lehet reménykedni hogy legalább 2t megcsinálnak

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

hmm Budokai Tenkaichi 3... öregem ha azt megszerzed...isten vagy! <#mf1><#eplus2>

Végig. Bebi saga,Super 17 saga,Omega Shenron saga.Sõt Gt-s karakterekböl: Super17,SSJ 4:Goku,Vegita,Gogeta,Bebi Vegita testében,Bebi átváltozva Vegitaként SSJ,Bebi kifejlödött forma,Bebi arany Ozaruban,akkor még a 1 Shenron,Ubu,és pan.

GokuSSJ
ok thx

ilyen cd-s játékos bothba^^

sztem online egyszerûbb

GokuSSJ
hol lehet kapni a Budokai tenkaichi 3-at?

brodix
Különben én 30%-50% körül vagyok,nem jut eszembe.
Nagyon zsír játék<#mf1>

brodix
HI!!!
Most már elég könnyû kapcsolgatni a PS-t,de még mindig nem az igazi.
Szerintetek vissza vigyem?
Mert már semmi zavaró nincs benne,de lehet,hogy mégis vissza kéne vinni.
Tanácstalan vagyok!!!!

vki
nemtom pontosan most így kb. 80-90% között a story-ban.

ACER Aspire 5738ZG

kill3r21
nah én is kölcsönkértem havertol a ps2öt ki is probáltam..hát még 22% körül vagyok de eddig kurva jo..budokai 3 tenkaichi modon megvaositva..perfekt
eddig 55%-nál járok ti?
vki
Baby benne van, mert az õ Saga-ja következik. A sárkányok közül csak Omega Shenron, a többirõl meg nemnagyon tudok, mert ott még nem tartok.

ACER Aspire 5738ZG

Seth
GT részek is benne vannak végig? Gondolok itt Baby-re meg a sárkányokra

PSN ID.: Beegabor

KI FOGJÁK ADNI MAGYARORSZÁGON A TENKAICHI-t ÉS TENKAICHI 2-t,BENNE VAN AZ 576-OS ÚJSÁGBAN!!!!!!!

tegnap NEm bírtam letteni a game-t 😄 1-1:30-at jáccottam
de sokat vittem kb 20%-ot😄Naon jó game!!!!!!!!!!!
Az a lényeg, hogy a pályák rombolható ojjektumaiban' rejtõznek a gömbök, a Tenkaichi 1-ben ugyanott vannak, így akárhányszor felvehetsz egy kristálygömböt betöltés után.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

vki
Ha jól emlékszem, Alien Cell-t a sivatagban, Cell Junior-tól lehetett szerezni.

ACER Aspire 5738ZG

én használtam, szépen eladtam jó áron, ráadásul Saibamen Setet elég könnyû szerezni, Alien Cellt már nem emlékszem hol lehet, de biztos nem nehéz az sem

Fyrex
egy oldalt lapozz....

Avanti Crociati!

HELP!!!!! kiakasztottam végigvittem a tournamentet az oszlopokat meg a story-t (100%) és má csak pár ember kellene (köztük brolly is) na szal..... nekem angol verzióm van és hozzá emberleírást hol találok pls HELP!!!!
vki
A game folyamán használtad valamire ezt az AlienCell-t, vagy a Saibamen Set-et?

ACER Aspire 5738ZG

A sárkánytól mindenféle itemeket. Pl Health 15,Attack 15...stb Meg akkor ilyen mindenféle eladható cucc amiért jó sok zeniet kapsz...stb.De a Majiun Buu sagaban mikor a kövér buuval vagy a térképen akkor ha elmész Jamchához és 3percet kibirsz vele (könnyü) akkor kapsz 1millió zeniet

vki
Én még csak most kaptam meg Ultimate Gohant. Amúgy a sárkánytól miket lehet kívánni? Még lenne egy olyan kérdésem, hogy az Alien Cell, meg a Saibaman set-tel mit lehet csinálni, vagy mire jó? Ugyanis az Itemshop-ban rohadtsokat adnak egy AlienCell ért (300000 Zenie, ha jól emlékszem).

ACER Aspire 5738ZG

Talán ha vennéd kicsit a fáradságot és nem egyböl kérdeznél hanem inkább járj utána.<#fejvakaras> Az Ultimate Battlet is végig toltam,az összes abbility cucc MAX kivéve még a KI az még 14-es de tök mind1 mert nincs elég hely hogy az összes tulajdonságokat berakjam.<#eplus2> Részemröl ennyi volt a játék.

www.amazon.com

GohanSSJ2
1 Budokai 3 mennyi újonan?

GohanSSJ2
1 Budokai 3 mennyi újonan?

Balyy
Hy!
Tényleg lehet majd kapni mo.-on a tenkaichi 2-t?
Ja és mikortól?
Aki tud vmit légyszi írja le!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

ronihun
Kid Goku-t hogy kell? És Gohan nagyapának hogy kell megszerezni a fusion itemjeit?

...

ronihun
Kösz.ülye voltam mostmár megvan

...

Fyrex
nem errõl van szó

a shopban kell venni olyan potarát h Z Item fusion...

lilák közül az elsõ azthiszem

Avanti Crociati!

ronihun
Hát vettem mindegyikbõl egyet és van eég sok,De néhány hiányzik.

...

Fyrex
hát 245nél tartok most 😊

szóval onnantól felfele

szedem torrentrõl csak ugye onnan lassú, és most elfogyott a cash a mobilomról 😊

Avanti Crociati!

Oda nincs sajnos. Melyik rész kéne?

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Fyrex
hamár a hozzáféréseknél tartunk, dbzgt.hu-ra nincs valakinek?

Avanti Crociati!

Elküldtem priviben!

Nekem kellene!

vki
Vettél Fusion Item-et a SKILL shopban? Mert az is kell hozzá.

ACER Aspire 5738ZG

ronihun
Hát csak nekem nem jó?Mert én bármelyiket kijelölöm nem jó.Rosszat nyomok vagy mi?

...

Tudom,hogy nem ide tartozik,de van 6.-áig érvényes hozzáférésem a dox.smsftp.hu-ra. Kell valakinek?

ronihun
THX!Ezzel mostmár remélem jó lesz nagyon szépen köszi😄

...

Fyrex
nekem megvan kid goku

de most meg nem tudom mondani h hogy szereztem meg (nem emlékszem)

Avanti Crociati!

Semmit nem rontottál el. Én mikor végigvittem 86% os volt a sztori. A sárgával jelölt küldetéseket is beleveszi. Én sokszor kihagytam azokat ( pl Brolyt berakta vagy 10 szer és kb csak 3 szor vertem le mert nem volt kedvem).

Amugy az álarcos az nem Zseniális eknõs hanem az GohanNAgyfater.
Öt fuzioval lehet megkapni.
Kis goku nekem sincs meg nem tudja valaki hogy hogy lehet megszerezni ( mi a fuzios formuléája?)

Azt azért hiányolom hogy nincs benne gt-s goku kicsiben.