5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • SNAKE01
    jaja,úgy kell,nagyon egyszerű amúgy rájönni!már megy az összes combo!
    haverral nemrég nyomtuk egymás ellen.mind 2-en 160-as lvl-el.hát nem tudott ellenem mit tenni!xDDDDDDDDd
  • megalodon
    Hali!
    Bocsi!!!A 3XOS UTÁNATELEPORTOT ROSSZUL IRTAM!!!
    LÁBAT KIRUGNI-HÁROMSZÖG-N É GY Z E T - N É GY Z E T. Tegnap rosszul irtam és d.u.megnéztem!
  • Patar
    Mi thadius.
  • Patar
    Hát én asszem csoró vagyok aszem utobbi időben sokat költekeztem a game-ben.Nincs kedvetek adni egykis lóvét.
  • Thadius #2683
    baaazz már lassan 9 órája meg se szólalt... mi van ezzel? :D
  • Szuperkaraj
  • SNAKE01
    lol!:D
  • Thadius #2680
    lehet azért mert neked degenerált változatod van
  • Szuperkaraj
    OFF
    konisoááááááááááhh!!![taxi3]
    ON
  • Patar
    #2665 engem nem zavar mert ha még 1hónapot nyomom a játékot akkor megtanulok japánul.De lehet hogy elfelejtek magyarul.
  • Kamehame
    én nemtudok 1x se győzni...
  • Szuperkaraj
    nem "degenerált" változat, azok csupán más kinézetek a karaktereknek, semmi több

#2670 : a special battle-nél ha kikapsz akkor is tovább enged a történettel, hiszen épp ezért special battle. mellesleg kapsz majd egy kapszulát ha megvered az ellenfelet, szóval érdemes mindíg megnyerni a special battle-ket
  • Kamehame
    nekem legjobban Ultimate Gohan tetszik mert sztem ő a legerősebb, ja meg ssj2 kis/nagy Gohan
  • Kamehame
    köszönöm, én voltam aki kérdezte
  • megalodon
    Lunki88
    Én majdnem 5hónapja nyomom de 1x ujrakezdtem mert "sógorkám" kicsit uj játékot kezdett és elszálltak a mentéseim.Azóta az adventure megvan 1es ben most 2esben csinálom.
    Nemtom ki kérdezte a 3xos utánateleportálást:
    LÁBAT KIRUGNI,MAJD GYORSAN HÁROMSZÖG-HÁROMSZÖG-NÉGYZET!!
  • Kamehame
    és piros saibamen-ek..és még ilyesmik vannak nekem lehet hogy valami degeneált változat :(
  • Kamehame
    ja és csak nekem szürke Gogeta Ssj4 haja Color 2-n??? a haja szürke, a szöre pedig test szinű...
  • Kamehame
    hm, fúrcsák a "Special Battle"-k 1 ember ellenem aki mellesleg 290 lvl-es... és akkor nyerek ha megver :S
  • SNAKE01
    jaja!:)
  • Thadius #2668
    kis ssj2 gohan a legjobb
  • Lunki88
    egy kis alázás :P (Goku vs. Turles)
  • SNAKE01
    ja eléggé túlzás,de azért nemrossz,gohan a kedvenc úgyis!:)
  • Lunki88
    #2662: Jaja, a japán verzió (Sparking Neo) jobb, mert az eredeti japó zenék mennek a játékban, de sajnos úgy elég gáz a karaktereket fejleszteni hogy azt sem tudja az ember mi micsoda. :(
    #2664: Szerintem ők már túlzottan erősek, nem beszélve a fúzióról. :)
    De lehet csak azért mondom ezt mert nekem nem tetszik a GT.
  • SNAKE01
    amúgy a super saiyan 4-es goku,meg vegita nagyon dúrva!
    de örök kedvenc akkor is gohan!:)
  • SNAKE01
    dragon adventure végigtolva,sajna elég rövid volt,pedig 3-as on toltam,és kb felétől 2-es en.még ami kimaradt torony megcsinálom,gömböket gyűjtök,és haverral nyomjuk egymás ellen!:)
  • Patar
    Bocs Sebex,nem fárasztanálak ezekel kérdésekkel de nekem a japán verziója van meg.De van jó oldala is,mert sokkal jobb a háttér zenéje van a játéknak.
  • Patar
    Kössz.neked van 160-os embered Sebex.
  • Kamehame
    csá, nincs mit, egyébként menü/item shop/buy z items/ az a zöld akármi/Dragon Radar
  • Patar
    Itt a húsvéti szünet ennek örömére nyomassuk a játékot(kössz Sebex).Ja és nem tudjátok hogy kell dragonball radart venni.
  • Szuperkaraj
    a Dragon Tornado, meg a Teleport Counter szerintem nincs leírva, vagy ha le van, akkor is csak a gombok nyomása, és a szünet, várás, ilyesmi különféle szimbólumokkal van jelölve...szerintem :)
  • Kamehame
    #2655 kár hogy nem tudod és sztem itt rajtam kivűl mindenki "nagy budokai guru"
    2656 ??? eddig én csak a Skill List-et találtam de ott 1et se tudok megcsinálni mert kék betűvel valami le van irva főle sokféle modba kell lenni hogy megcsináljam :( én csak a Blast1-2t meg az Ultimate Blast-ot tudom nagyjából megcsinálni, és az átalakulásokat
  • Balyy
    Ha jól tudom játék közbe nyomsz egy startot és ott vmibe belépsz(nem emlékszem mi ez) levan írva az összes combo!
  • Szuperkaraj
    igen, igazad van, így hirtelenjében én sem találtam, de majd ha erre jár az egyik nagy budokai guru, akkor majd ő tud segíteni neked, mert én már elfelejtettem a kombót^^
    de egyébként ki is tapasztalhatod, próbálgasd, nagyobb lesz a sikerélmény ha magadtól jössz rá
  • Kamehame
    hm, bocs hogy zavarlak de a www.gamefaqs.com-on nincs fent 1 combo se, legalábbis én nem találok, pedig végignéztem mindent
  • Kamehame
    #2651 oké, rendben akkor összeszedem a gondolataimat
    #2652 ^^
  • Szuperkaraj
    de ne írj egymás után 10-szer, elírtam^^
  • Szuperkaraj
    de nem csak a játékra értjük, ez nem chat, inkább szerkessz egy hosszú postot, de írj egymás után 10-szer, 2-3 szavas postokat, és lehet hogy te úgy alapból is olyan természetű ember vagy, de nekem egy kicsit túl buzgónak tűnsz...lehet csak az én szemem szúrja, és tulajdonképpen nincs jelentősége, a lényeg az, hogy próbálj meg légyszíves úgy forumozni, hogy más ember postját necsak elvétve lássak(lássunk), köszönöm :)
  • Kamehame
    ték
  • Kamehame
    ja, igy már értem oké
  • Thadius #2648
    kicsit nyugodj már meg azt akarjuk, mert nehogy azt hidd hogy most meglett neked a játék akkor te vagy az egyetlen aki játszik/játszott vele..