Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a türelem nem neked szólt

Hát én türelmes vagyok! 😊 de már idegesítõ az intróban a space-s jelenet! Más!
Van valami hír hogy milyen dbz game készülhet ps3ra?
brodix
#1942:Valahol mintha azt olvastam volna,hogy PAL Tenkaichi 2-höz csak a PAL Tenkaichi 1-et lehet használni.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

szvsz az már alapból megvan, de még én sem tudtam "kimenni" az ûrbe

#1942 : türelem, valószínû azért nem jött még válasz, mert senki nem tudja pontosan, vagy csak átsiklottak felette, de fõ a türelem

Hi emberek! Kéne a segítségetek! Elvileg a tenkaichi 2 ben ki lehet menni az ûrbe harcolni! De nekem ez még nem sikerült! pedig már megvan itemként a space stage! Elölre is kösz a válaszadónak!
Callme
HEllo! Nem szeretnék bunkó lenni, de valaki válaszoljon már a kérdésemre!!! #1929

THX

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

#1935 : nem, mindegy milyen szinten csinálod

#1938 & #1940 : lentebb FAQ, #1918

kid gokut én úgy szereztem meg, hogy a destined rivals saga-t elkezdtem elõröl és amikor elõször kell gokuval repülni akkor el kell menni a kami's lookout-ba ott meg kell verni grandpa gohant, kid goku mellé megkaptam még grandpa gohan 1-ik item fusionját, de a másikat asszem fox mask a neve nem tom hol kell megszerezni valaki meg tudná mondani?
Fyrex
Grandpa Gohan item fusionnel megszerezhetõ sztem

Avanti Crociati!

Én csak azt nem értem hogy már csak 1 embernek van helye de ez a kettõ kéne... Akkor most mi van???
brodix
Nekem is kéne még kid goku meg Grandpa Gohan(egyedül az a kettõ)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Én 2-n csináltam és 100%-om van. Na de aki tudja válaszoljon már nekem a #1924-re pls!!!
brodix
Megcsináltam a speciálokat,de a bónusz storykat is megcsináltam már!
Különben nem lehet,hogy azért,mert csak 1-es szinten csináltam,meg?
Meg kell csinálni az összes szinten,hogy 100%-os legyek?

Smithie
Olvass vissza 2 hsz-t!😊))

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

brodix
(Vagy gyógyhír)(mittomén)
<#vigyor2>

brodix
Én még mindig nem tudtam 95%-nál tovább jutni,mert nem ad új saga-kat!
Mi erre a gyógyír?

vki
Már ez is le lett írva, hogy vannak olyan special battle-k, amelyeket ha megnyersz, kapsz plus storyt. Ezekbõl összesen három van, általában a saga elején. Az egyik a Namekon, mikor Dodoria ellen kell Krillin-nel, meg Gohannal, a másik mikor Goten és Gohan edz, a harmadik talán Piccolo meg Raditz. Errõl van egy lista, csak egy kicsit visszább. Nem szégyen az olvasás 😉

ACER Aspire 5738ZG

Köszi! És a 91%-os megállásra mi az orvosság? Mert sok még ott a kérdõjel a Dualba! Azokat is vásárolni kell valahogy?

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Callme
Hy all! A Data Center-ben van egy olyan, hogy Enter Password, ezzel elvileg karaktereket lehet csinálni. Duelben megnéztem a karakterhez használható kódot, beírtam, és mégsem jön össze, mintha még hiányozna néhány betü, vagy szám. Ha valaki tudja, hogyan kell beírni, segítsen plíz! Thx

brodix
HI Brash!
Broly-hoz használj Item Fusion-t!!
Ott van az evolution z-ben!
Ha végigcsináltad a Broly the Legendary Super Sayajin-t,akkor megvan Brolyhoz,Super Sayajin Brolyhoz és Legendary Super Sayajin Brolyhoz a megfelelõ item!

Hellósztok! Nekem az a problémám, hogy 91%-nál van vége a játéknak! Olvastam, hogy egy gyerek 91%-nál "csinált valamit" aztán adott még be 2 storyt! Mégis mit csinált? Dual-ba még van pár kérdõjel a karaktereknek! Segítsetek légyszives. Külön kérdés, hogy Broly megszerezhetõ karakter?

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

#1925 : torrent

Valaki meg tudná mondani hogy honnan tudnék letölteni Dragon Ball játékot? (Budokai, Z Shin budokai, Tenkaichi 2, stb. ????)
Hailz! Valaki (aki tudja) árulja már el hogy tom megszerezni Kid Goku-t és Grandpa Gohan-t. Már csak õk kellenének pls!!!
brodix
Én a Tenkaichi 2-t azzal írtam ki,és mûködött.

brodix
Írd ki a Nero-val!!!

Köszi!
Smithie
Valószinü nem jó progival irod ki.DVD Decrypter,ImageBurn.Én ezekkel dolgozom.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Tud valaki mondani egy oldalt ahonnan letölthetném.
Mert én már sok helyrõl letöltöttem de egyik sem mûködött.
vki
A powerball-t az összes saiyen-nel, mivel pl. PowerBall + Bardock = Great Ape Bardock. (lehet még Vegita-val (scouter), Nappa-val, Raditz-cal)

ACER Aspire 5738ZG

hozzászólás 1738 thanx to Fyrex😄
TienLevy-nek ez lemaradt😊

Netrõl szedd le. Nehogy megved boltba.
Kössz a válaszokat!
Lenne még olyan kérdésem, hogy pl a Power Ball-t mivel tudom összefúzionûlni? És van még egy pár ilyenem, amit nem tom, mivel kell...
(memorian Campaign, Freeza's Brother, Galactic Warrior, Miracle, 100G Traning)
PL HELP!
Nekem az 576-ban azt mondták hogy max.januárban adják ki.
Magyarországon már árulja az 576.Vedd meg ott,egész olcsó.

Heló mindenkinek!
Lenne egy kérdésem hol tudom megvenni vagy honnan tudom letölteni a Tenkaichi 1,2-t?A választ elöre is köszi!
athlon7
Köszi a válaszokat, remélem, hogy így már sikerül megcsinálni.

Callme
Hello!

A karakterfejlesztésnél a potaraknak miért van experience pontja? Vagy egyáltalán hogy van ez? A Data Centerben mi az a Password menüpont? Plíz, télleg írjatok
THX

Fyrex
mert nem vettél item fusion kapszulát

item shopban lehet

Avanti Crociati!

Fyrex
Great Saiyamannal visszalakulsz, átalakulsz SSJ2 Gohanba, és sokkal könnyebb lesz

Avanti Crociati!

Nekem meg a fúziós dolognál, amikor össze akarom rakni a computer+hatred (Android13) azt írja, hogy (aszem így van): You lack of fusion number.
védekezz....védekezz és védekezz, ütsz kettõt, és jobbra + O, vagy balra + O, ezzel jobb vagy bal oldalára teleportálsz, majd teljes erõvel ütsz bele, ezzel picit ellököd magadtól...tölthetsz, vagy rárepülhetsz és elütheted megint a....melegg tájakra...ha nagyon nem boldogulsz, ezzel akkoris mennie kell....Rush típusú támadásokra "immunis" tehát mondjuk mivel Great Saiyamennel vagy ha jólemlékszem, egyik támadásod sem nagyon alkalmas, mert szó szerint visszapattansz róla, még a speckód is hatástalan....ütögesd szép lassan, teleport kombó, ilyesmi...MAX Power módban is próbálgathatod ütni, hátha úgy jobban sebzõdik

athlon7
Elakadtam a Sparking 2-ben!!! 😞
A Buu Saga után, Gohan-nal és Videl-lel kell menni és a második harcnál egy b*szott nagy bogár ellen kell harcolnom. De egyszerûen mozdulni nem tudok, állandóan püföl és hiába ütöm meg vagy hasonló semmi értelme sincs.
Nagyon felhuzta az agyam, ilyen baromságot minek raktak a játékba???
Hogyan tudnám kinyírni??? Még az energiám sem tudom feltölteni egy lövéshez. 😞😞😞
Most a játékban pontosan 79%-nál vok.

Segítsen valaki!!!!!!!!

Smithie
Nekem is ugyan ez van,szerezz be egy ntsc-s Tenkaichi 2-t,és láss csodát müködni fog a dolog!😊

Smithie
Ez azért van mert a Tenkaichi 2 pal rendszerü a Tenkaichi 1 pedig ntsc,igy nem ismeri fel a mentést...

Hy all! Én meg azt akarom megtudni, hogy van miért nem megy nekemaz a dolog, amikor össze lehet rakni a Tenkaichi meg a T2 mentését, vagy mi... (nem tom most mi a neve...)
Amúgy a T1-et végigvittem Jap DVD-n😄
Callme
HEllo mindenkinek!

Az lenne a kérdésem, hogy a Data Center-ben van egy olyan, hogy Password, és elvileg lehet karaktereket csinálni. Oda milyen kódot kell beírni? Ja és még valami: el tudnátok pár szóval magyarázni a karakterfejlesztés módját?

Ha valaki tud, segítsen pls
THX

brodix
Vagyis magyarországon olcsón.

brodix
Hol tudok szerezni Access Disc-et?

Kössz a válaszokat!