5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • magnus87
    sziasztok én most szereztem meg a budoaki 3 at és a tenkaichi 2 és már nagyon szeretnék vele játszani csak nem tudom milyen emulátor kéne hozzá.Kérlek segítsetek plz.
  • Szuperkaraj
    ez egyébként megnyugtat...megnyugtat, mert így tudom hogy nem ilyen gyakori az öhm. kevésbé jó felfogóképességű ember...mindenben van jó, csak meg kell látni :D
  • Kamehame
    #2520 és ki?
    nekem Goku 160lvl
  • Kamehame
    sőt még GokuSSJ is én vok
  • Kamehame
    term. én :D de kib*sztak velem
  • Lunki88
    Na úgy tűnik kezd életre kelni a topik, öröm ide benézni :D.
    Amúgy meg nem vagy semmi Gohan ssj 2/Sebex/Kamehame/ xD. Most már beugrott ki volt az aki mindig itt fárasztotta már akkor is a jónépet, holott még meg sem volt neki a játék. :DD
  • Patar
    Nyugalom testvéreim ebben a forumban béke van.
  • Kamehame
    én nem Sebex vagyok hanem Z0L!
    amúgy ja, mert azt törölték, a gumiszobában voltam, a "Szóld le az előtted szólót"-ban és ott szivattak meg azt irták "ne kattints" ami 1 URL neve volt, de én rákattintottam és törölte a regem vagy aszem mert azóta nem birok belépni:(
  • Szuperkaraj
    :O mi furcsa egybeesés :D
  • Drephis
    régebben irt.
    csak azért kérdezem mert msn-re fel vett gohan ssj2 aki mellesleg 12 éves és t2 miatt vett fel és most sebex néven van msn-en
  • Szuperkaraj
    melyik volt az gohan ssj2? a neve nem rémlik :S
  • Drephis
  • Kamehame
    velem nem szórakoztok...-fav
  • Szuperkaraj
    OFF

fu milyen oltás, ezmég testvérek közt is vért kiván!

ON

Sikerült már megnyerned a Special Battle-k valamelyikét? :D
  • Drephis
    te gohan ssj2 alrege vagy? :o
  • Kamehame
    te nagy okos 12 vagyok...
  • Szuperkaraj
    jéé, hát rájöttél! kezdetnek nem is rossz, csak ne tartott volna eddig...
  • Drephis
  • Fyrex
    majd betöltöd a 10et, megérted
  • Patar
    Jó tanács:Ha valaki össze gyüjti a gömböket akkor mindig a 18-as turbozási bigyót vegyetek,ha nincs inditsd ujra a gépet.azért mondom mert ha sokszor megidézed a szent sárkányt akkor egyre nehezebben találod meg a kristálygömböket,ezért használd ki hogy a 18-ast vegyétek meg.
  • Kamehame
    jaja 100x-os Bigbang Kamehameha...
  • megalodon
    Fúzió ssj4Goku+ssj4Vegeta-> csak akkor megy ha mind a kettö szerepel egy harcban és kell hozzá asszem 4KI (az életcsikot jelző rész alatt lassan kuszik felfelé) ÉS akkor L2+L3(analóg kar)+R3(analóg kar)Egyszerre lenyomva! De a fuzionálás után sokat kell tölteni egy-egy bing-bang kamehame-ért,meg a többi nagyobb támadásért,Gogeta inkább gyorsan üt-rúg!
  • megalodon
    HAli!
    Akkor ahogy 1.nek irtam volt jo?? Na mind1 a lényeg hogy megy!
    1tipp gömbkeresésre:Nemtom pontosan hol,de több helyen van ahol a kis zöld szarok(saiben set v.micsodák)na az egy dombos-mezös helyen van! Ott kell öket elverdesni mert nincs annyi zuzható terepdolog(ház,kocsi,jég)hanem csak pár szikla meg fa és elég sürün van itt gömb!
    Másodsorban meg ha levered öket a végén ugye számol egy kis pénzt,ki irja hogy hanyas gömb van meg meg azt hogy saiben set-Namármost ha sok ilyen van akkor azt el lehet adni Babának(gömbön ülö kis anyóka->item shop) És már ebböl is lesz zsé!!
  • Kamehame
    rajtam röhögnek de miért
  • Patar
    Dehogy is.
  • Patar
    És hogy kell megszerezni kid gokut.
  • Drephis
    nemtom
  • Lunki88
    Miért van olyan érzésem hogy néhányan csak röhögni járnak ide? :D
  • Drephis
    lol
  • Thadius #2698
    semmi,játszál..:D:D:DD:D:d áálllat :D
  • Kamehame
    ja: L2 + jobbra + R3 ez aszem SSJ4 Gogeta de lenned kell SSJ4 Gokuval meg SSj4 vegetával is
  • Patar
    Tudja valaki hogy kell fuzionálni ssj4 gokuval és ssj4 vegitával?
  • Patar
    #2687 Jaja,amikor én nyomtam haver ellen akkor is igy történt
  • Patar
    Ha valaki gömböket akar gyüjteni akkor csináljátok azt hogy bementek a Broly movie-ba és végig mentek a pályákon.Ott egy csomó gömböt talátok.(inkább a kocsik alatt keressétek)Ha nagyon ügyes vagy akár 10 perc alatt megszerezheted a dragonball-okat.Én csak ott szerzek kristály gömböt.
  • Lunki88
    Respect! :DD Jót röhögtem. xD
  • Szuperkaraj
    csend és békesség
  • SNAKE01
    semmi,játszál!:)
  • Kamehame
    #2683 mivan?
  • Kamehame
    nem. nekem jó ahogy irtad lábkirúgás + háromszög, háromszög, négyzet
  • Szuperkaraj
    vagy nagyon játszik, vagy depressziós lett :D