Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valami hír hogy milyen dbz game készülhet ps3ra?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
#1942 : türelem, valószínû azért nem jött még válasz, mert senki nem tudja pontosan, vagy csak átsiklottak felette, de fõ a türelem
THX
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
#1938 & #1940 : lentebb FAQ, #1918
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Különben nem lehet,hogy azért,mert csak 1-es szinten csináltam,meg?
Meg kell csinálni az összes szinten,hogy 100%-os legyek?
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
<#vigyor2>#vigyor2>
Mi erre a gyógyír?
ACER Aspire 5738ZG
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Broly-hoz használj Item Fusion-t!!
Ott van az evolution z-ben!
Ha végigcsináltad a Broly the Legendary Super Sayajin-t,akkor megvan Brolyhoz,Super Sayajin Brolyhoz és Legendary Super Sayajin Brolyhoz a megfelelõ item!
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
#1925 : torrent
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Mert én már sok helyrõl letöltöttem de egyik sem mûködött.
ACER Aspire 5738ZG
TienLevy-nek ez lemaradt😊
Kössz a válaszokat!
Lenne még olyan kérdésem, hogy pl a Power Ball-t mivel tudom összefúzionûlni? És van még egy pár ilyenem, amit nem tom, mivel kell...
(memorian Campaign, Freeza's Brother, Galactic Warrior, Miracle, 100G Traning)
PL HELP!
Lenne egy kérdésem hol tudom megvenni vagy honnan tudom letölteni a Tenkaichi 1,2-t?A választ elöre is köszi!
A karakterfejlesztésnél a potaraknak miért van experience pontja? Vagy egyáltalán hogy van ez? A Data Centerben mi az a Password menüpont? Plíz, télleg írjatok
THX
Avanti Crociati!
A Buu Saga után, Gohan-nal és Videl-lel kell menni és a második harcnál egy b*szott nagy bogár ellen kell harcolnom. De egyszerûen mozdulni nem tudok, állandóan püföl és hiába ütöm meg vagy hasonló semmi értelme sincs.
Nagyon felhuzta az agyam, ilyen baromságot minek raktak a játékba???
Hogyan tudnám kinyírni??? Még az energiám sem tudom feltölteni egy lövéshez. 😞😞😞
Most a játékban pontosan 79%-nál vok.
Segítsen valaki!!!!!!!!
Amúgy a T1-et végigvittem Jap DVD-n😄
Az lenne a kérdésem, hogy a Data Center-ben van egy olyan, hogy Password, és elvileg lehet karaktereket csinálni. Oda milyen kódot kell beírni? Ja és még valami: el tudnátok pár szóval magyarázni a karakterfejlesztés módját?
Ha valaki tud, segítsen pls
THX