5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • 998877
    te hülye vagy nagyon
  • vki
    Hát te reménytelen vagy!

Azért elmondom, hogy miért nem adnak neked linket:
    Az SG-n elfogadott, hogy a gumiszobán kívül NO WAREZ!!!!!

A "warez" röviden: illegális!

Amúgy azért linkeltem a google-t, mert ha netán keresnénk, akkor mi is ott keresnénk. Csak annyi kell hozzá, hogy használod azt a szerved, ami a szemeid mögött, a koponyádban helyezkedik el :).

Peace ;)
  • 998877
    nem érted le akarom tölteni nem as google-ét nézegetni adjatok má linket
  • vki
    Letöltés

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem akartam bunkó lenni, de te sajnos kihozod az emberből :)
    Egy kérdés? Miért kell az a rém felkiálltójel?
  • 998877
    de ltölteni akarom nem megvenni észlény vagy adtok olyan helyet ahol le lehet tölteni .kösz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • brodix
    Hidd el,jobban teszed ha nem töltögetsz!
    Itt keresd ki inkább a neked megfelelő Dragon Ball-t és szépen vedd meg!
  • Smithie
    DBZ Budokai Tenkaichi 2
  • 998877
    sziasztok!!!!!!!4én szeretném letölteni a dragon ball z budokai tenkaichi 2-őt de sehol nem találom. ha valaki tudja hogy hol kell letölteni az írja a web címet ...köszi
  • 998877
    sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!szeretném letölteni a dbz budokai tenkaichi 2-őt de nem találom. ha valaki tudja honnan lehet letölteni ps2-őre szóljon!!!!!!!!!!!! köszönöm
  • megalodon
    Már ki is adott 70 missiont és 30gyöztes mission után beadta a survival modot amit éppen nyook is csak pihenek kicsit :) Freeza-val vok eddig 16győzelem a Bardock pályán és még csak elsó formában vagyok Z-itemben bentvan a Dende Healing,tehát kicsit félrevonulok vagy amig meg nem ütnek szépen lassan felmegy az életerö:)
    Remélem lesz vizes pálya is majd a másikokban mert van olyan karom Pl Cell akinek betettem a water blessing-et->vízben megy feljebb azéleterő. +Cell amugy is tud életet szívni+ha átalakul akkor is kap :) (szinte)Verhetetlen :)
  • megalodon
    Hajajj! Tudtál bizony!
    Az explore játékmenetnél ,ikor feltünt Bulma csak szídtam,hogy elveszi a zsét! meg valamit mond Dr Gero-val kapcs-ban de nemhittem volna,hogy uj pályákat old fel a mission 100ban! Meg is nézem nemsokára!

Z-item-et pedig nemtudok venni! A csaj vakerál valamit,de nem enged be hogy vegyek. Shenron-tól meg már mindent kértem! (Namek-i sárkánytól is)
  • Wory007
    Itt a segítség. A Sim Dragon módban ne csak fejlődjünk, hanem ott van a a második ikon (olyan mint a Dragon radar) és az a neve, hogy 'Explore'. Ekkor egy kicsit "kiruccanunk", és lehetőségünk van Bulmával találkozni. Ekkor az ebben a módban szerzett 10.000 pontért hajlandó feloldani 5 mission 100 pályát. Szóval kitartás, csak Bulma tudja őket feloldani. A "???" pedig nem más, mint a "Survival". Ha jól emlékszem 50 db mission 100 után oldódik fel. Itt 50 embert kell elverjünk egyedül, egymás után...Jó móka. Z-itemeket pedig vásárolni lehet. Ami a végén hiányzik, azt Shenron-tól tudjuk kívánni.

Remélem tudtam segíteni.
  • megalodon
    Ja igen! A mission100ból nekem is csak 25van meg :S
  • tea3663
    Ezt én is szeretném tudni, mert úgy hallottam, h. megkell csinálni a misson 100 -at, és beadja!
    De nekem a misson 100-ból 25-küldetést adott csak be!
    Ezekből megcsináltam mind a 25-öt Zésre de semmi!
    Valaki tud segíteni?
  • megalodon
    A Budokai tenkaichi3ban van olyan játékmód,hogy SIM DRAGON meg MISSION 100 a 3.nekem még kérdőjel a 4. DISC FUSION. A 3.az micsoda és hogy lehetne feloldani?? +sok Z-item-em nincs még meg. Ezeket hogyan?? Vigyem végig megint a story-t csak nehezebb fokozaton? Amugy minden karakter megvan már.
  • brodix
    Már megint?:D
    Bár hálistennek most még megnéztem a linket kattintás előtt;)
  • marcimilan
    Songohan fúzió link
  • tea3663
    Ahha értem köszi!
  • Smithie
    Az a dragon homing count amiről beszélsz,fejleszteni kell a karaktert,alapból azt hiszem 3-szor tudsz utána repülni,és 3 teleport is van.De a training módban benne van,Vegeta elmagyarázza az egészet...
  • tea3663
    A DBZ-BT 3-ban hogy lehet megyscinálni azt, hogy elrugom egyből utánamegyek, mégegyszermegütöm, és eztt kb 3sor vagy 4szer?
  • PoisonChihuahua
    A boltok polcairól tudod leszedni.
    De javaslom előbb egy szemüveg beszerzését: "budakia"--->Budokai
  • gyémánt13
    hogy lehet letölteni a budakia játékot ??
  • tea3663
    Oké!
    köszi szépen!
  • vki
    Végig kell vinni a Story-t Goku-val. Ha jól emlékszem két féle módon lehet végigvinni, az egyikben megkapod Brolly-t, a másik Uub-ot. Utána azokkal is végig kell tolni, a többi már csak kapszula. De az első, hogy mindenkivel told végig. Továbbá érdemes még kapszulákat keresni, mert sok minden jó lehet :D. (Nem is tudom már, hogy mennyi pénzt vertem SSJ4 Gogétáért, hogy meglegyen Vegita-hoz, meg Goku-hoz is :D)

Sajnos azt már nem tudom, hogy lehet a story-t két módon végigvinni, de a http://www.gamefaqs.com-om megtudod.
  • tea3663
    Sziasztok a budokai tenkaichi 3-ban hogy tudom megszerezni az embereket?
  • evil 007
    nekem van tobb mint 300 kártyám elado ha érdekel érdeklodni az msn: [email protected]
  • marcimilan
    kinek van eladó dragon ball kártyája??
    budapesten

mailem: [email protected]
  • vki
    :(.

Abból már megvan minden karakter. Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem lehetett volna megcsinálni, hogy a BUU saga is benne legyen.

Mondjuk Goku-val lett volna egy kis idő, mire felnyomja az ember ssj3-ba :D.
  • Kreeder44
    DB burst limit... :)
  • vki
    Nincs valami hír új DB-s játékról nextgen-re?
  • Trunks92
    Üdv!

DarkEvilPiccolo, én is megöltem Pikkont, de most én sem tudom hogyan tovább. Mi a "titok nyitja"?
    Ja és még valami, amikor kiválaszthatom hogy Story mod, stb... akkor az utolsó "menüpont" egy csomó kérdőjel. Azt hogy tudom megszerezni?
  • DarkEvilPiccolo
    Időközben rájöttem a "titok" nyitjára...
  • DarkEvilPiccolo
    Infinite World-be az utolsó "another story" résznél vagyok és kinyírtam Pikkont is aki elvileg a legutolsó ellen amit le kell nyírni. Ennek ellenére ahogy kinyírom nem történik semmi. Kiírja, hogy 11-ből 11 küldetés teljesítve lett de nem megy tovább a játék. Mi lehet a gond? Segítséget előre is köszi.
  • megalodon
    én nem
  • brodix
    Burst Limit 2-ről nem hallott vki?
  • megalodon
    A budokai tenkaichi 3ból kihagyták??
    Nem hagyták! SSJ4Vegetára gondolsz?? Vagy simán csak GT? Az a bud.t.2-ben sem volt.
  • erik10
    Nem.
  • szabolcs94
    Lesz még tenkaichi 4??? mert sanos a gt vegitát kihagyták az elözoböl és csak az infinte world-be ttték bele de a tenkaich-be meg sajnos nem válaszotokat elöre is köszönöm
  • megalodon
    Neked is köszi!
  • megalodon
    Nekem is a Tenkaichi 2-3 jön be. Bár azokban is van min javitani,de ha ezt a kettöt összegyúrták volna lenne egy über game :)
    Köszi az infót!