Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali mindenki!
az volna a kérdésem hogy a Burst Limit mire lett kiadva?? És hogy jó játék e?
valaki segítsen már. hogy a francba van az infinite worldben a pursuit attack? nem tudok továbbjutni krillinnél mert fogalmam sincs mit kell csinálni.
nem tudná valaki megmondani, hol lehetne eredetiben megvenni, esetleg megrendelni az Infinite World-öt? elõre is kössz. 😊
Hát a bud.t.2 tetszett és a 3is
legszivesebben ezt a kettõt gyurnám egybe😊
Black Hawk
igen az bocsánat
ideje most már aludnom 3 nap alatt összesen 9 órát aludtam 😊

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Smithie
Érdemes,ha szeretsz mászkálni,és bunyózni egyben.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

És milyen a játék? Érdemes beszereznem??
Drephis
Infinite World..

help

Black Hawk
Infinity Worlds

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Sziasztok!
Az volna a kérdésem,hogy PS2-re van még DB játék a Budokai teincaichi 3után??
Sziasztok!

Az infinite world-ben a kristálygömbök melyik küldetésekben vannak? Egy hányzik😊A budokai 3 - ban ti tudtok menni universe módban trunks-sal??
Black Hawk
Hiányolom a nehézségi szinteket😄

sigmavirus1
At utolsó játékmód a Fighter's Road. Ruhákat story mód kivégzése után vehetsz a shopból.

Dragon Arenához vidd végig mindenkivel a Dragon Universe módot, talán csak Uub kivétel, vagy Broly, már nem emlékszem.

Viva La Virus1!!!

Sziasztok!

Az infinite world-ben mi az a kérdõjeles utolsó sor? Ruhákat hogyan tudok szerezni? A Budokai 3-ban a dragonball arena.ban , hogy tudok játszani?
Elõre is köszi.

bboygabor
sigmavirus1
Amúgy elég nagy csalódás ez a rész is, harcrendszer frankó, de szavatosság nagyon gyenge.

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Mielött indítanád a küldetést, meg tudod nézni leírásban hogy mit kell csinálni. Ha nem is érted pontosan amit ír akkor is lehet láni hogy milyen gombokat ír, és ha ismered a játék mechanikáját akkor rájössz.

Viva La Virus1!!!

Hali Mindenkinek!!! én is elakadtam :S már szinte végigvittem csak van pár rész azaz a legelején amikor teensinnel kell verekedni és három valamit be kell adni csak nem vágom hogy mit .... ilyen gyakorlás lehet olyasmi mint sátánnal még a legelején van a játéknak csak én ezeket kihagytam .... szóval ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék 😊 thx elõre is !!!!

PS3 ID:ggeerryy87

Black Hawk
feladom -.-
a négyzettel meg tudod nézni mi mit csinál ha úgy sincs ott akkor kezd el felülrõl megvenni õket

Köszide hol találom meg ezt a roast piget mertt az item mek között néztem és ött nincs válaszodat elöre is köszönöm
Black Hawk
Védekezés és kétszer le az item használat
és ami 5 életet visszatölt az a roast pig

Ja és hogy tok életet vissza tölteni????
Helo szia nincs ijen hogy pig de már meg van mindeggyik bodies és néztem az itemek között is és ott sincsen ez a pig valami meg tudná mondani valaki hogy hol van??? Válaszotokat elöre is köszönöm......
Black Hawk
shop és a zöldek között

hol lehet megtalálni azt a Bodies cuccot,mert nem találom
Black Hawk
van egy olyan cucc hogy Bodies valami az adja az élet pontokat 1 es szint +1000 2 es + 2000 ... 4 ig utána még ajánlok egy Itemet is valamilyen pig 😄vagy valami hasonló visszatölt 5 életet 😄

Helo sziasztok a dragon ball z infinite world-ben el akdtam ott hogy dermestöt kell legyöznni mikor átalakultam sszuper csillagharcossá de tul erös és már le vettem leg könnyebre de nem. is azzal lenne a baj hanem azzal hogy nem tom hogy lehet életet fejleszteni mert már probáltam venni be is raktam hogy sic health 1 vagy 2 nem tom de nem és igy tul erös mert nagyon hamar meg halok m válaszotokat elöre is köszönöm......
Igen a Tournamenteket ha viszed ad karaktereket!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Donn
akkor lehet hogy a tournamenten kell, kösz

Black Hawk
nem tudom nekem megvan az összes de én csak a storyt vittem végig meg tournamenteztem

Donn
Tudna valaki segíteni? Hogyan tom megszerezni a bt3-ban az összes karaktert??<#help>

Drephis
angol, van

help

Ja és milyen nyelvû? Van benne választható japán hangsáv?
Black Hawk
tényleg a tutorial részeknél krilinnél van egy AURA BURNING nevû rész nem tudom mit kell csinálni. Valaki Help 😄

Black Hawk
megéri jó átvezetõk csak kevés
minden karakternek van ultimate támadása.
Hibát nem igazán találtam a grafikában.
igazi dragon ball hangulat...
sztem 100% csak kevés a nehézségi szint.

Megéri a pénzét? gondolkodok a megvételén. Ha tényleg 99%-os akkor megéri. 😊
Smithie
Jó kis befejezõ rész ez a PS2-es szériának! Szép korszak zárult le ezzel...<#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Black Hawk
nagyon jó lett az Infinity Worlds 😄

Hi!
nemrég megvettem a Budokai Tenkaichi 3-at de itt irogattatok olyeneket hogy Shenron Wish meg Red Shenron Wish ezek hol vannak benne? vagy azok a sima budokai-ba vannak?

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

Balyy
Hát ez az infinite world beszarás! Néha szarrá röhögöm magam! 😄
SSJ4 gogeta-nak a kamehameja nem egyszerû! 😄
Meg amikor el kell kapni a majmot! Hát nem semmi játék! 😄
Egyébként ez egy felújított budokai 3 de az volt eddig a legjobb szóval jó is h megcsinálták! A B3-at is kitoltam 99%ra! Azért nem lett 100% mert nem tudtam mi hiányzik! Szóval érdemes kipróbálni! Én tuti végig tolom!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

brodix
na erre gondoltam

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

redday
omg milyen fake trailer... és tényleg bevetted:\ neo volt ott...d
amúgy 2009ben tényleg lesz 1 dragon ball movie de az nem ilyen lesz. most nem keresek videot, de justin vmi a goku benne.😊

brodix
sg-n is volt egy cikk róla.
elég szánalmasnak néz ki

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

EZ hihetetlen lehet hogy lesz dragon ball fil a amozikban 2009-ben http://www.youtube.com/watch?v=f4Nv9VL7uXc&NR=1

Ebbe az infinite world-be lehet fejleszteni a karaktert valahogy nem tudjátok? Mert kicsit igazságtalannak érzem, hogy van, hogy 5 egységnyi élete van az ellenfelemnek míg nekem csak 3. Vagy én vagyok túl béna?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

hi!Valaki tudna segíteni?A Buu sagában Majin Vegitát is le kell gyõzni és csak úgy lehet tovább menni vagy ki lehet hagyni és mással nem is kell végig vinni a story modot?Vagy olyan mint a Budokai3,hogy mindenkivel külön kell végig vinni?Elõre is kösz.
sigmavirus1
Ott is Infinite World, bár még nem jelent meg náluk. Majd csak december 5.én. Egyenlõre csak amerikai verzió van.

Viva La Virus1!!!

Ennek az infinite world-nek a japán változatának van valami külön neve? Arra gondolok, hogy a tenkaichiknek volt. PL:sparking neo,meteor. Vagy ezt, hogy találom meg japánul?

Smithie
PS2-re ez az utolsó DB játék,a gyengébbek kedvéért pontosítok.De mivel DB topikban vagyunk nem értem miért volt ez kérdés...

nagyon jó lett a játék , minden elismerésem , külön jó dolog hogy beletettek különféle feladatokat. pl a mennyországi kigyóhídon vagy micsodán , már nem emlékszem mi a neve, elég hangulatos a futás. jöjjön még ki pár hasonló DBs játék PS2re , nem bánnám