5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Szuperkaraj
    ez mind szép és igaz, de ha egyszer ki akarja próbálni szerintem engedjük meg neki, nem? :) egyébként honnan tudod hogy nem is lesz működő?
  • Patar
    A lényeg hogy ps2 emu egy nagy fos.Mert nekem heteimet tette tönkre az emulátor.Amig probáltam müködő képeset találni.Szerintem hasznosabb ps2 venni.
  • Kamehame
    áljatok már le a PS2 emu-val!!!!!!
    na jó: NINCS ÉS NEM IS LESZ NORMÁLISAN MÜKÖDŐ!
    azaz van 1, ilyen kis fekete, akkora mint a PS1 és kb 35,000-tól-45,000-ig terjed az ára, az viszi tőkéletesen a PS2-es gémeket! Sőt ha "chip"-et tetetsz bele akkor sok pénzt megspórólsz!! ja és ennek a nagy "PS2 emulátor" témának is van topicja szal...
  • Szuperkaraj
    gugli első találatai között volt egy link, amiből kiderül hogy bios-t neked kell keresni, de szerintem olvasd végig, biztos van benne hasznos infó, bár elég kicsi, angol cikkecske
  • magnus87
    PcSx2 emulátorral de nem vágom mit kell mert belépek megnyitom a load vagy run dvd/cd ikont kiválasztom az iso fájlt és azt írja ki hogy nem tudja betölteni a biost.
  • Szuperkaraj
    elindítod az emulátort és File menüpont alatt kell lenni Load-nak vagy Mount-nak éshát ott...de egész pontosan milyen emulátorral?
  • magnus87
    Üdv.Tudom hogy nincs oylyan ps2 emu amivel lehetnee normálisan ps2 játszani pc-n de nem tudja mégis valaki hogyan lehet emulátorral betölteni egy letöltött tenkaichi budokai 2.iso fájlt emulátorba?
  • Szuperkaraj
    inkább NE

-----ON-----

Kell valakinek valami segítség a játékban, vagy sem?
  • Kamehame
    nyissak?
  • Drephis
    kéne nyitni egy off spam topicot
  • Black Hawk
    azt hittem valami érdekes új áttörés történt hogy potom 150 új üzenet van de csak valami alreg játszadozik. :D
  • Fyrex
    SZ Á N A L O M
  • Kamehame
    hm??? rám gondolsz? nekem az ez előtti regjeim mind rosszak... a GohanSSJ2-set valaki elbaszta, vagy feltörte...
  • Smithie
    Agyam eldobom hogy egyesek több néven is irogatnak a topicba,mire jó ez?Lehet hogy valaki saját magával társalog és az épeszü userek észre se veszik ezt???:D LOL!!!!!!!
  • Kamehame
    baaazz már lassan 8 órája meg se szólalt... mi van ezzel? :D
  • Kamehame
    igen emlékszem:D
    #2750: rendben értem
    ja és karaktert fusionálni ugy lehet ha van DBZ Budokai Tenkaichi mentésed???
  • Patar
    Emlékszel kamehame te is memutattad hogy kell több karaktert szerezni.
  • Patar
    Nincs mit qvittek vagyunk
  • Patar
    Mindenkinek ezt ajánlom.(#2694)
  • Kamehame
    kösz a tippet, és a legjobb saga erre a Brolly: the legendary saiyan
  • Kamehame
    "szóval a dragon homing count egészen pontosan, hogy mindenki értse, annyit jelent, hogy miután maximális erővel elütöd az ellenfelet, hányszor tudsz utána repülni, és újra megtenni ezt"

aki lusta megkeresni :P
  • Patar
    Jaja arra gondoltam csak tod nekem a japá verzió van meg a Sparking Neo.
  • Szuperkaraj
    ezzel én sem voltam tisztában, megkérdeztem, és a választ a #2379-ben találod Fyrex által :P
  • SNAKE01
    a dragon homing az mire jó?:O
  • Szuperkaraj
    a Kiss of #18 minden képességhez +4-et ad ráadásul a Dragon Homing Count-hoz is ad +1-et, míg a [Title]Tenkaichi nem ad +1-et a DHC-hoz...majdnem ugyan olyan jó
  • Kamehame
    de :)
  • Thadius #2741
    nemmondod bazz :D
  • Fyrex
    rég kipörgettem fullra, de ne zavarjon...
  • Kamehame
    Kiss of #18-ra gondolsz?
    a [title] Tenkaichi is ugyan olyan jó
  • Patar
    Fyrex neked egyáltalán meg van a game?
  • Kamehame
    mostmár él a topik, de minden 10ben csak 1 üzi szol t2-ről
  • Kamehame
    harc kőzbe start/Skill list ott van mind
  • Fyrex
    én már köpni nyelni nemtudok szégyenemben, ne hozz kellemetlen helyzetbe kérlek :S
  • Thadius #2734
    semmi,semmi ... inkább írd le lécci az összes combot ugyse tudja senki ;)
  • Kamehame
    mi volt ebbe a durva
  • Thadius #2732
    juuuj ez nagyon durva volt :OO fyrex én nem hagynám... :D
  • Kamehame
    pontosan
  • SNAKE01
    marha vagy ha ebben bízol,kár szenvedni vele,úgysem működik normálisan.
    apám minden létező emu-t kipróbált és normálisan eggyiksem működött hogy játszani is tudj.szóval hagyd a francba és inkább vegyél egy ps2-őt...
  • Szuperkaraj
    hát ha találsz működőt majd értesíts minket is...bocsi hogy elkeserítelek, de tudtommal nem létezik működő ps2 emulátor
  • Kamehame
    emu??? ennek van topicja