Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 öreg akkor te hamarosan milliárdos leszel...😄😉

GokuSSJ
ezaz megvan a budokai tenkaichi 3

igen a Dragon Ball Budokai Tenkaichi 2 a legújabb!
Japó neve Sparking Neo.

ez az legújabb dragonball játék? DBZ-B.T.2?
a budokai3 platinum verzioja, már tartalmazza mindazt amit a collectors edition is, 4 plusz custom/ruha, meg eredeti japó hang
Callme
Hí all! Meg tudjanekem valaki mondani, hogy mi a különbség a Budokai 3 és a Budokai 3 Collector's edition között?

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi
martin23
Sziasztok!Valaki nem tudja h h kell megszerezni azt a részt ahol majd beadja Kid Gokut?

Dragon Ball Z,GT 4ever

vki
OFF

Jaja. Utána meg FUSION és SSJ4 GOGETA. Na az volt a fasza. Amúgy a GT-ben benne vagy Gotenks?

ON

ACER Aspire 5738ZG

Kevés ideig volt aranymajom,aztán átváltozott SSJ4-be😊

elhiszem, köszi az infót 😉

köszi a tippeket. valamelyiket megpróbálom
vki
Tényleg volt aranymajom, igaz csak 1 másodpercig, vagy még addig sem.

ACER Aspire 5738ZG

igen géppel, de akkor is volt aranymajom 😛

nemtom tölem kérdezted-e ronihun.én nemláttam a GT-t,a Z-is csak ami a tv-ben volt meg hallottam a további dolgokrol valamicskét.
Amugy ez a legujabb Dragonball játék??
lehet bajod, de szerintem ez még nem minõsül reklámnak, de az ilyeneket privátban kell intézni, ha jól tudom 😊

Torrent 4ever😊
brodix
többet nem reklámozok.
nem hiszem,de lehet,hogy valami bajom lehet a reklámozásból
lehet ebbõl bajom?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
torrentz.com

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

háát máshogy szerintem nem nagyon elérhetõ a dolog, szerintem DC-n sem nagyon lehet vele találkozni, de ilyen fájlcserélõket kell próbálgatni ( szerintem )

kösz. de nem tudsz valami normális oldalt véletlen mert a torrentes dolgokat nem nagyon bírja a gépen.
hát sajnos reklám miatt csak annyit mondhatok hogy torrent oldalakon próbálkozz ( ha esetleg nem tudnád mi az a torrent, itt is van torrentes fórum, csak a fórumkeresõbe pötyögd be )

brodix
#2021:A mesében csak õk,de a játékban még õk is:
Raditz,Nappa,Turles,Bardock

sziasztok. üdvözlök mindenkit aki a fórumon van ill. ír. lenne egy kérésem. most nemrég lett kész a ps2-m és szeretnék rá egy pár játékot. olvastam a hozzásólásaitokat a játékoról és nekem naon tetszik. valaki tudna nekem segíteni honnan tudnék letölteni dbz-s játékokat? nem arról van szó hogy nem venném meg. ugyhogy ha valaki tud egy jókis oldalt, akkor azt megköszönném.
ronihun
?és nem értem ezt mire mondod de mindegy.hadjuk vissza a témához.

...

Vegita szerintem nem, mert õ csak géppel tudott SSJ4 lenni, de ezt inkább a Dragonball topikban kéne feszegetni, ott vannak pro-k akik nagyon tudják ezeket ( mellesleg én nem láttam a GT-t, csak okoskodok 😄 )

Songoku, Babyvegeta, Vegeta...Csak õk változtak át arany Oozaru-ra

ronihun
loál<#buck> látom nem láttad még a Dragon Ball sorozatot vagy ha láttad a GTt biztos nem.Az Arany Oozaru Baby Vegeta <#vigyor> mostmár biztos hogy td kiaz.Na mindegy a fúziók meg az Aranymajom elérhetõ lesz majd idõvel amikor a Storyban elõrehaladsz.De Babyt fúsionálni kelll az itemekkel.

...

na léptem
Szevasztok
ja amugy csak az 1.fokozaton játszom,elég az még nekem.Majd ha végigvittem utánna a 3.on fogom.
amugy az intróban van olyn hogy egy jégtáblára áll Trunks,Vegeta+Goku és egy hatalmas sárga majommá alakulnak.
a játékban is elérhetö lesz ez? Meg a fúziók?
igen az
brodix
Broly

Amugy mikor irtam az elöbb (#2004) utánna otthon tovább játszottam és már csak gahan-al kellett cell-t megverni de már untam hogy annyi mindenki(vel) csináltam és még mindig ö van. D
de azóta sikerült.Most kb 50%nál járok egy nagy drabál legendary csillagharcos ellen.
omega sheron?
szép magyar írásmód, nyelvi helyesség...hajajj

én úgyszoktam, hogy jön felém, ahogy odaér, megakar ütni, hátra+O, odamegyek, elkezdem ütni, ha simán ütöget akkor védekezek, és megint próbálok hátra teleportálni, ha erõset akar ütni akkor utsó pillanatban oldalra, igen, irány+O, majd ütöm tovább...persze ha olyan karival vagy akinek az ütései jó hatással vannak rá gondod nem lehet😄

vki
Természetesen úgy is lehet. A teleportokat nem mindig tudom megcsinálni (irány + kör, vagy javítsatok ki, ha tévedek), de ált. még védekezni sem tudok. Azért ütöm elõször, utána meg lövöm.

ACER Aspire 5738ZG

vagy beleütsz kettõt, jobbra/balra teleport, és egybõl vihetsz neki egy kombót, a végén maxos ütéssel, amitõl elrepül

pedig akkor ha mégis minden megvan akkor 100%-nak kellene lennie 😊

Smithie
És hol az élvezet?😊 Én max 2x szoktam blasteket használni.Nekem az ökölharcok és a teleportálások mindennnél többet érnek!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

vki
Én egy taktikát alkalmaztam mindegyik ellennél:

Addig ütöm, míg fel nem meg a sárga 3-ra, vagy 4-re, utána egy nagy ütés, hogy földre kerüljön, FEL+HÁROMSZÖG+L2, tölt, és megint kezdi a FEL+....

Egy-két ellennél nem mûködik (Oozaru, meg a többi nagy állat.) Mondjuk SSJ3 és SSJ4 Goku már azokat is gyilkolja keményen. Azokat meg csak KAMEHAME-zni kell folyamatosan.

ACER Aspire 5738ZG

Smithie
Pedig az nagyon könnyü!Mi lesz veled Omega Shenronnál?!😄Milyen fokozaton játszol?Én 3. fokozaton pörgettem végig és még ugyse nehéz a game.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Amugy most a Cellnél vagyok cell jrt megvertem. Mddig kell még vele küzdeni?Hányszor kell elnáspángolni? Már szinte mindenkivel megvertem:-)
És van egy mellékküldetés vagy mi(sárga pontok) ott a bajszos hapival(Hercule)kéne Yamchát megverni 1millio zeni-ért,át az brutál mert én kb 30on voltam ö meg130on! Mission impossible:-)
Hali!
sheva94! Figyel már!MIk ezek a kódok amiket lentebb irtál? Nemkell a karaktereket megtalálni hanem itt "beszerezhetem" öket??
brodix
Abban az ablakban,mikor saga-t lehet választani,és ott a jobb felsõsarokban.
Na nekem az ott 95%

brodix
Én hol szoktam nézni?

Nem tudtok 1 linket ahol az eddig megjelent részek intróit tudom letölteni?

hol szoktad megnézni hány százalékon vagy?

baszki akk hibásan van meg neked a game...😄