Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Japó neve Sparking Neo.
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
Dragon Ball Z,GT 4ever
Jaja. Utána meg FUSION és SSJ4 GOGETA. Na az volt a fasza. Amúgy a GT-ben benne vagy Gotenks?
ON
ACER Aspire 5738ZG
Amugy ez a legujabb Dragonball játék??
nem hiszem,de lehet,hogy valami bajom lehet a reklámozásból
lehet ebbõl bajom?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Raditz,Nappa,Turles,Bardock
...
Szevasztok
a játékban is elérhetö lesz ez? Meg a fúziók?
de azóta sikerült.Most kb 50%nál járok egy nagy drabál legendary csillagharcos ellen.
ACER Aspire 5738ZG
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Addig ütöm, míg fel nem meg a sárga 3-ra, vagy 4-re, utána egy nagy ütés, hogy földre kerüljön, FEL+HÁROMSZÖG+L2, tölt, és megint kezdi a FEL+....
Egy-két ellennél nem mûködik (Oozaru, meg a többi nagy állat.) Mondjuk SSJ3 és SSJ4 Goku már azokat is gyilkolja keményen. Azokat meg csak KAMEHAME-zni kell folyamatosan.
ACER Aspire 5738ZG
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
És van egy mellékküldetés vagy mi(sárga pontok) ott a bajszos hapival(Hercule)kéne Yamchát megverni 1millio zeni-ért,át az brutál mert én kb 30on voltam ö meg130on! Mission impossible:-)
sheva94! Figyel már!MIk ezek a kódok amiket lentebb irtál? Nemkell a karaktereket megtalálni hanem itt "beszerezhetem" öket??
Na nekem az ott 95%