5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Stray Wolf
    ez egy fórum, ahol kérdezni, válaszolni és megbeszélni/kibeszélni lehet és kell.
    Ne idegeskedj, menjél és foglald el magad ha nem birod elviselni a többi embert. Én is megkaptam a válaszom egy másik topicban, hát most megyek is és nem zavartatom magam az ideggörcsös kisgyerekektől. szija :P
  • Kamehame
    frodó nincs nálam a gyűrű--ezt mondja 1ik osztálytáram
  • Kamehame
    ??? ezt 1 osztálytáram mondta valakinek...
    ja amúgy bocsi... nem PS3-at olvastam hanem P3-at ami Pentium 3-at jelent (a "tőkéletes embereknek": Intel Pentium 3)
    és sztem azért mert a Budokai Tenkaichi 2 kihasználja a PS3-ad teljes kapacitását, és azért gyors, mert a PS2-nek is kihasználja a teljes kapacitását de annak nincs olyan mint 1 PS3-nak és nem gyors... de nemtom lehet hogy 1szerűen nem PS3-ra van tervezve hanem PS2-re és bocs hogy ideges lettem, de minden nap (szinte) azért jőnnek hogy "nekem emu kell honnan szedhetek" szöveggel
  • Stray Wolf
    ööö Te normális vagy? :)
    az emulotárokhoz nemtudom ennek mi köze van :)

Ez egy DBZ Budokai topic és nekem egy DBZ Budokai kérdésem van :) Aminek ráadásul köze sincs semmi emuhoz :) Úgyhogy nyugodj meg kicsi frodó nincs nálam a gyűrű oké? :P
  • Kamehame
    1 tanács... húzz el innen 1 PS2 emu-val foglalkozo topic-ba
  • Stray Wolf
    Hi all.
    1.6-os ( legfrisebb ) patch van a PS3 gépemen. De ennek ellenére még mindig gondok vannak a PS2-es játékokkal. Egyiknek az átvezető moziai lettek felismerhetetlenségig széttorzitva, DBZ Tenkaichi 2-nek a játék menete lett gyorsitott felvétel és a hang és a kép is elcsúszik.

Valakinek valami tanácsa van e? Esetleg valami beállitási probléma , vagy ezzel mindenki igy van?
  • ronihun
    -.- Átnevezük a topikot:"Ha nem tudom hogy kell forumozni mert még újreg vok és spammelek össze-vissza és szeretnék egy logót kérni...PLZ HELP!!!"
    Kb ez lesz ha mindenki azért jár ide hogy neki kell egy logó...Kevesebb spam kéne...
  • megalodon
    Akkor megprobálok logot kérni! Köszönöm!
    Amugy hogyan? beirom hogy pl.songohan legyen rajta és megkapom vagy mi?
  • SNAKE01
    dragon ball online!
    aki még nem talált oda!:)
  • Szuperkaraj
    Viszont egyszerű leírásod ellenében választ kapsz a korábban feltett kérdésedre
  • Kamehame
    nembaj... elolvassátok 2x...
  • Kamehame
    magamra emlékeztet... vajon miért?? :P
  • Kamehame
    magamra emlékeztet... vajon miért?? :P
  • Drephis
  • Patar
    De ha egyszerűen írom le akkor nem fizetnek.
  • Szuperkaraj
    ja igen...
  • SNAKE01
    :DDD
  • Lunki88
    Az túl egyszerű lenne...
  • Szuperkaraj
    De ha leírod hogy mi hiányzik talán könnyebb lenne, nem? :D
  • ronihun
    mennyiért?
  • budokai
    Sziasztok!

Ha érdekel valakit van egy eredeti Budokai Tenkaichi eladó.
    Nagyon jó állapotú.
  • Patar
    De ha ezt sem értitek elhozom a tolmácsomat.
  • Patar
    Megnyugodhatsz!De Hányszor írjam már le hogy nem ez a problem.Ezeket a kombinációkat ismerem.Hiányzik az egyik része kombinációból amit nem tudok megszerezni és akkor egyenlőlenne Great ape Baby Vegita.Ennyi
  • Lunki88
    Wááááááá, hogy lehet valaki ilyen...?? :D Valldd be hogy neked ezért fizet valaki, csak hogy megnyugodjak...
    Artificial Blutz Wave + Super Baby 2 = Great Ape Baby
    Baby, the Avenger: SS 4 Reborn: Rocky Area: Beat Great Ape Baby
  • Patar
    Itt nem ez a probléma.Az a baj hogy hiányzik az egyik potara amivel össze tudnám hozni Baby vegitát arany ozarausban.De kössz.És nincs meg neked véletlenülBaby vegita Golden ozaraus.
  • Drephis
    itt levan irva angolul
  • Patar
    Valakinek megvan a fórumban Golden ozaraus Baby vegita.
  • Patar
    Azt énis is tudom hogy levan írva,de amikor a golden ozaraus baby vegitát akarom megszerezni össze kell fusionálni a cuccokat.csak az a baj hogy hiányzik az 1gyik cucc amivel megszerezhetném.Valamelyikőtöknek meg van?
  • Drephis
    ott alul a keresőbe ird be. biztos volt róla szó.
  • Thadius #2818
    visszább levan írva az összes
  • SNAKE01
    nekem megvan baby vegita,de kidgoku nincs
  • Patar
    Valaki nem tudja hogy kell megszerezni Baby vegitát(great ape).Ja és kidgoku sincs meg.
  • Kamehame
    mentéseket hogy lehet felvinni PS2-re? nekem nem sikerűl sehogy, mert haverom ellen szar úgy játszani hogy ő 008lvl-es én meg 160lvl-es meg nincs meg minden kari... ja és mierlőtt rám rontanátok, nem szeretek csalni, de ez nem csalás!
  • kas123
    nem, nekem szar gépem van =), havernak van jó gépe =).
  • Patar
    Akkor csúcs a géped öreg.
  • kas123
    de már el lehet vele játszani...=), félreértés ne essék nem védem az emulátorokat, mer sztem is jobb ha megveszi vki az adott platformot...de azért ne mondjunk olyanoakt amik hülyeségek =). Van működő PS2 emulátor =), és sok játékot lehet vele aránylag normálisan játszani vele =).
  • Drephis
    ami nem túl gyors...
  • kas123
    őőő nem azért de van ps 2 emu amivel 30 fps-sel lehet nyomni a budokai 3mat...sőt havernál 37-40 fps-sel ment (neki k jó gépe van:D)...de egy:
    3 Ghz-es proci + 1000 Mb ram fölött + 1 jó vidikari mellett ott van simán 30 fps felett =)
  • Patar
    Ez igaz értelme nincs de akkor is jól néz ki
  • Kamehame
    tudom :D