5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • ronihun
    Pontosan
  • Drephis
    azért mert 10 hsz-ben mondja el amit eltudna mondani 1 hsz-ben is
  • megalodon
    ronihun!
    Miért zavar ha valaki csak pár mondatot ír??
    ha már idejött akkor a game csak érdekli valahogy nem? És nem lehet CSAK a játékról beszélni állandóan! Valamelyest idekapcsolódó témák is vannak!
    Ha meg zavarnak azok akik sokat kérdeznek és 1-1 mondatokat irnak akkor ird le a játék menetét,hogy te hogy vitted végig,minden nehézségi fokkal minden ultimate battle-val mindenkivel minden fuzioval,minden támadással stb és akkor nem lessz senkinek semmi problémája!
  • megalodon
    #2854 sephiroth!:
    Szerintem azért nemtudsz(tudunk) átváltozni ssj3ból 4be mert a ssj1-2-3az a Z sorozatban volt a ssj4meg a GT-ben! És ez a játék az egész(mid3)sorozatot magába veszi,ill.a sima db ból kevés(kid goku)főként a Z(ssj1.2.3)meg pici GT(ssj4)
    Szerintem!!
  • ronihun
    Nemigazmár hogy két újreg láma öszeszpemmeli a topikot
    Mért nem lehet normálisan fórumozni? 30 új üzenet ere annak a fele a ti félmondatos hsz-eitekből áll....
  • Kamehame
    miért érdekel?
  • Patar
    Ebböl sokat meg tok.
  • Kamehame
    mittomén
  • Patar
    És az itemed hány % van?
  • Kamehame
    én meg most vittem végig 100%-ra
  • Kamehame
  • Patar
    Nekem az összes KARAKTER meg van a játékban.(De ez is megizzasztott)
  • Patar
    Én is de ez semmi, utána létre hozhatod grandpa gohant.
  • Kamehame
    a Destined Rivals-ban a 03. harc-ban menj el Kami's Lookout-ba és ott lesz Kaito és menj oda hozzá aztán nyomsz 1 X-et és mehetsz Grandpa Gohan ellen én most nyertem meg Kid Goku-t
  • Kamehame
    én megvertem, adok 1 tippet
    elűtőd aztán L2 + háromszög mindig mikor felkel L2 + háromszög :D
  • Kamehame
    jaaaajjj
    a Destined Rivals 1 bonusz saga és nem a Saiyan Saga :D
    igy kell megszerezni:Defeat Gohan with Goten in mission 01 of the Majin Buu Saga "Training With Goten"
  • Patar
    Hát ezaz nekem is így van.
  • Kamehame
    ??? :D
    nekem van 2 gondom
    1. amikor előszőr meek Goku-val akkor nem enged Kami's Lookout-ba
    2. csak piccoloval enged oda saiyan saga-ban 1. küldetés de ott ha megverem speed +2-t kapok:(
  • Kamehame
    de ne oda menj... keress 1 olyan sárga kockát amibe ha belebész Kami's Lookout-ba kötsz ki aztán elkezdesz verekedni... na akkor én is megszerzem Kid Goku-t :D
  • eagle161
    Hát de figyelj, ott son gokuval alapból is a Kame House-ba kell menni mert ottvan a Raditz!!!???
  • Drephis
    hát de ha már elmagyarázom ne kérdezgessen
    gondolhatja h ha "először irányítod gokut" akkor a saiyan sagáról van szó :D
  • Kamehame
    ezt jól megmondtad
  • Patar
    A destined rivals sega az elő páyla mert tod nekem a japán verzió van meg.
  • Kamehame
    "az a lényege hogy Ultimate Battle Z-ben válassz valamilyen Tag Team pályát ( 2-2 ellen ), és csak 1 karaktert válassz ( kétszer választod ugyanazt a karit ), így egy csatával kétszer annyi EXP-t( tapasztalati pontot ) tudsz neki szerezni." By: Szuperkaraj
  • Kamehame
    olvass vissza, de ha nem akarsz olvasni akkor:
    Ultimate Battle Z modba hogyha 1 Tag Battle-be (ami olyan hogy 2 vs 2) és mikor jőn a karakterválasztás akkor egy embert 2x választasz ki, és a végéd dupla EXP-t (tapasztalati pontot) kapsz, azt hiszem hogy igy van, de ha nem akkor olvass vissza, még nincs olyan messze
  • Drephis
    nem mind1?
    a lényeg h így lehet megszerezni
    egyébként itt is így van irva...
  • eagle161
    Most nem azért mondom de nekem ilyen Destined Rivals Saga nincs is csak Saiyan Saga!!!
  • Drephis
    kid gokut én úgy szereztem meg, hogy a destined rivals saga-t elkezdtem előröl és amikor először kell gokuval repülni akkor el kell menni a kami's lookout-ba ott meg kell verni grandpa gohant
  • eagle161
    Ja és figyeljetek már 91%-nál tartok már majdnemhogy az összes karakter megvan, tournamentből is mindet megnyertem csomó fúzióm is megvan meg ultimate battle z is majdnem kész, és nincs meg a KID GOKU :S :S
    Hogy lehet őt feloldani?
  • eagle161
    Nem tudja valaki hogy kell ezt pontosan csinálni a Dragonball Z Budokai Tenkaichi 2-be:
    Double EXP
    In Ultimate Battle Z mode, pick any of the Tag Team roads. When asked to choose your characters, pick the character you want to double the EXP gained from the battles you'll fight on the Tag Team road. Make sure to choose custom, and make sure that the character has potaras that can be leveled up with EXP. When asked to pick your second character, just pick the same character again, along with "Custom," just like you chose the first character. Now, when you win a round, you'll get double the EXP!
    Előre is köszi!
  • Fyrex
    azért lett rádordítva mert makacsul állítottad a hülyeséget...
  • ronihun
    Ez még az E3-as verzió-.-
  • Kamehame
    ezt régen én is láttam, én is megkérdeztem itt, aztán jól rám "orditottak"
    és ezt mondták: "nyisd már ki a két szép szemedet..." a lényeg hogy ez csak próba verzió a kiadás előtt, ez 1ik változatba sem lehetséges. aszem
  • sephiroth1912
    Hali tudom hogy új vagyok itt de lécci segítsetek. A BT2-ről van szó.
    Megvan nekem japán, amerikai, európai változatban de nem tudom hogy a mellékelt animáció melyik változatban lehetséges.
    http://www.youtube.com/watch?v=FJOF7ZxZCOQ
    Azt nem értem hogy hogyan lehetséges végigváltozni egészen ssj4-ig mondjuk goku-val mer nekem mindegyik verzióban van egy goku kari ami alap,ssj1,ssj2,ssj3-at tud meg van az ssj4-es.Es az első kari nekem csak ssj3-ig tud és onnan ssj4-be má nem, sőt a skill list-en sincs feltűntetve. Lécci magyarázzátok el hogy melyik verzió lehet ez (ha egyáltalán van ilyen). Köszike
  • SNAKE01
  • Patar
    Hadjátok békén Frodót,A "nagy főnököt".
  • Fyrex
    1 tanács. kussolj.

[kb ennyi a topik értelmi szintje..]
  • Thadius #2850
    te mit oltogatod itt a népet?
  • Patar
    Ezt jól mondod.De ez a topik Budokai játékra van fenntartva,ezért térjünk már vissza a játékhoz.Mert mindig bejön egy ember aki feldulja a fórumot.
  • Lunki88
    Egyre szánalmasabb lesz ez a topik, újabban semmi értelmeset nem írnak ide.