Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GohanSSJ2
kösz

A fellelhetõ legnagyobbat töltsd le, de szerintem kb 4 GB, bár nem tudom pontosan mekkora lehet a játék.
A kérdéseket próbáld meg egyszerre leírni, nem külön-külön mert az már spam, ja és nem kell minden alapvetõ dolgot megkérdezni 😊

#2181 : évente 1 új olvasófej? 😊 nekem most kezdi majd a 3. évét a gép, chippelve van és nem vettem bele olvasófejet, azaz jó sokáig bírja, elég ha 2-3 évente veszel bele olvasófejet(amirõl eddig azt hittem nem lehet venni 😄 ), legalábbis az én tapasztalataim szerint

GohanSSJ2
a budokai Tenkaichi 2 az kb 3 gb?

Balyy
bocs jobb!!! <#vigyor3>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Balyy
bal oldali analóg kar

basszus éppen jáccok a dragon ballal és azt mondja h nyomjam meg azu R3-at. De olyan nincs is, v ha van akkor hol találom?
GohanSSJ2
kösz

küldtem pm-et😊

Fyrex
ez nem cset maradj nyugodtan és várj türelemmel

egyébként a warez büntetendõ cselekmény, és az SG nem támogatja, magyarul tilos errõl beszélni

szóval az ilyet privátban tessék intézni

Avanti Crociati!

GohanSSJ2
lécci válaszoljatok életbevágó (na jó... azért nem anyira fontos)

GohanSSJ2
ja és bocs... rosszul irtam mert azért kérdezem honnan szedtétek mert nem akarom úgy letölteni (torrent) hogy pár file hiányzik... értitek! azé... gázos lenne!

Balyy
Hy!
És estleg tudnál abban segíteni h pesten mondjuk hol tudnám megcsippeltetni?
Elõre is köszi

Hát ha így vagy vele semmit se keress a neten, minden vírusos lehet!

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

GohanSSJ2
ti honnan töltöttétek (meg tudnám keresni de az virusos is lehet)

GohanSSJ2
és KB mennyi kari van a Budokai Tenkaichi 2-ben?

GohanSSJ2
köszönöm a gyors választ!

én a neméri meg kicsipeltetnire válaszolok:
-egy PS2es játék 10ezeré kapható(átlagban) (vmeik több vmeik kevesebb)
-egy új olvasófej 10ezer ja meg ugye a chippelés az is 10 ezer körül van.

Szal vagy veszel eredeti gamekat és költesz 50ezret 5 játékra vagy évente veszel 1 új olvasófejet 10 ezerét és szerzel hozzá kismillió játékot...sõt ha jó minõségû dvd-t raksz bele akkor semmi baja nem lesz a ps2õdnek! akárki akármit mond ez tény. Persze én a jó munkát nézem, ahol tényleg szakértõk és megbízható emberek rakták bele.

Nekem ez a Tenkaichi 2 még mindig magas. Dragon Adventure 91%. Ultimate Battle Z-be már semmi nincsen. Dragon Tournament-be már mind csillaggal van jelölve. Mégis rengeteg karakter hiányzik. Arra már rájöttem tudok összerakoni karaktereket és így megkapom, de Brolyhoz akkor sincs meg az egyik a 2 dolog közül és nem tudom összerakni. Túl béna vagyok. Valaki segítsen (ne a táblázattal, az itt van lentebb).

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

GohanSSJ2
szasztok!
tudom hogy ennek van topikja... de ott mindig azt mondják "nem éri meg kicsipeltetni" nektek milyen csippetek van?

szevasztok! Rég jártam erre már ezalatt a játékot végigvittem igaz 91százalékot ir ki. az volna a kérdésem hogy ,mit kell tenni hogy 100legyen minden karakter és hogy passwordbe lehet e irni valamit ami segithet a játékban(kódok stb) !
Köszi! Kedden gyüvök!!
GohanSSJ2
kösz

talán akkor Tenkaichi 2 kaufen és akkro néemt oldalakat fog kiadni tadadadáááááááááááááám
vagy használj weblapfordítót
nagyon jó és ingyenes weblapfordító

GohanSSJ2
nemtom miért azt jelöltem meg csak az a kér hogy nemtok angolul mivelhogy németet tanulok szal nem tudom "elolvasni" az amazon.com oldlat

GohanSSJ2
nem találtad el 12 vaok

bocs rossz link:
Tenkaichi 2 ps2õre

Istenem kicsit fárasztó h ennyien nem képesek a Googlet használni...
Beírod hogy Tenkaichi 2 buy és csodák csodájára kiad egy csomó oldalt.

És az még rosszabb h az életkorod 18-25 között van...

Tenkaichi 2 powered by Google

GohanSSJ2
lécci irnátok ide 1 linket ahol meg tudom rendelni az angol verziót? PLS

GohanSSJ2
nemsoká lesz ps2-m + a Tenkaichi 2

GohanSSJ2
ja bocs csak ilyen téren csicska vagyok

GohanSSJ2
Fyrex
nyisd már ki azt a két szép szemed, hihetetlen komolyan...

ez körülbelül 3-4 hónappal a játék megjelenése elõtti videó, teljesen teszt verzió az egész játék...

Avanti Crociati!

GohanSSJ2
csá all
ha ssj4 goku & ssj4 vegeta külön kari akkor ittITT
hogyan érte el?

Callme
Hello mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy a Tenkaichi 2 Pal-os verzió kevesebb fps-sel kell fusson, mint az NTsc? Mert eddig valami régi tv-m volt, és jó volt rajt az NTsc, most kaptam egy újat és kilóg belõle a kép, ezért töltöttem le egy Pal verziós Tenkaichi 2-t,és eléggé észrevehetõ a sebbességbeli különbség. Mi lehet a baj? Talán rosszul írtam ki?(4x-esen Neroval és Alcohollal)vagy a gépem halt be?(mondjuk a God of War nem lassú rajta, pedig annak lenne miért) Ha valaki tudja, segítsen pls!
THX

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Köszi.Az emulator már le van szedve. keresgélek torrenten, de megköszönném, ha tudnál torrent címet, esetleg linket.
Elõre is köszi

emulátor:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1047919010

mindet meg lehet rendelni külföldrõl 😊
torrentrõl si letod õket szedni sztem. De madj keresek neked linket és elküldöm õket pm-be.

Helló minden fannak. Valószínû hogy már kérdezték egy áran, de remélem nem kapok osztást.
Honnan lehet letölteni ezeket a játékokat? És esetleg emulátort hozzá.
Asszem így van a sorrend😞javítson ki vki ha nem így van😊)
Dragon Ball Budokai Tenkaichi 2
Super Dragon Ball Z
Shin Budokai
Dragon Ball Budokai Tenkaichi
Dragon Ball Sagas
Dragon Ball Budokai 3
Dragon Ball Budokai 2
Dragon Ball Budokai (1)

Én is fan vagyok, és ki szeretném próbálni mindet.
Elõre is köszi a válaszokat.

Lunki88
Thx, visszaolvastam. <#taps>
errõl már volt szó régebben ^^.

Lunki88
Na lol, most nyomtam végig a story módot a Tenkaichi II.-ben és aztán nézem hogy gokunak nincs meg a ssj4-es átváltozása, aztán lapozom a karakter listát és látom hogy a ssj4-es gokut külön karakterként rakták a játékba, ha jól emlékszem vegitával is ez a helyzet... Na ezt nem tom minek kellett így megoldani. <#falbav><#szomoru1>
Thadius
köszii😊

sk8 4 fun

Lunki88
L2 + L3+R3
Thadius
köszi meg lenne mégegy kérdésem: duelben vagy akárhol ahol párban játszol hogy lehet karit váltani harc közben?

sk8 4 fun

SzakYy
item fusion

Thadius
hello
tudom hülye kérdés lesz meg gondolom le lett már irva mégse találom.
szóval megcsináltam már az ultimate battel z-t is meg a tournamenteket is advenced ig kijátszottam a storyt is de mgé mindig hiányzik egy csomó kari,hogy tudnám öket megszerezni ?😊 (tenkaichi2)

sk8 4 fun

így kell ezt<#eljen><#circling>

SzakYy
már rájöttem!<#buck>

SzakYy
kipróbáltam a super dragon ball z-t, hát nemvalami jó
lesz 1láma kérdésem
a tenkaichi 2-ben kid gokut a "destined rivals saga"-ban kell "feloldani" és az a játékban melyik saga, mert ilyen nincs??<#idiota>

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Lunki88
Én vágom mire gondol, mikor mindketten egyszerre nyomjátok a ráfutásos támadást és a bal analógot kell qrva gyorsan forgatni hogy lenyomd az ellenfelet, nekem speciel már ki van kopva az analóg, nem is értem miért. <#idiota>