5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Kamehame
    hát a Super DBZ 1 nagy rakás sz*r olyan mint a budokai 1-2 nem tudom mit keres ott a jó játékok között, de ahogy én leirtam ott sorrendbe van...(fentről le)
  • GyuriX2572
    :D ok, és ez a Super DBZ hogy kapcsolódik a többihez? Miben más a Tenkaichi, vagy csak sima folytatásról van szó?
  • Kamehame
    sőt nemcsak hogy van PS2-re csak PS2-re van
    szvsz a gamespot hülye... a Budokai Tenkaichi 2 a világ legjobb játéka
  • GyuriX2572
    Érdekes Budokai 3-on kívúl a többit gamespot eléggé lehúzza :/

Ez a Super Dragonball Z ez micsoda? Van ps2-re?
  • Kamehame
    rosszul tudod
    Budokai 1
    Budokai 2
    Budokai 3
    Budokai Tenkaichi
    Super Dragon Ball Z
    Budokai Tenkaichi 2

és a legjobb a Budokai Tenkaichi 2
  • GyuriX2572
    Szerintetek melyik a legjobb Budokai rész, ami PS2-re megjelent? Jól tudom, hogy csak 1, 2 és 3 van?
  • Patar
    Minden karaktert megtalálsz az item fusiban.De grandpa gohant úgy kell megszerezni hogy miután megszerzed kidgokut bemész az item fusiba és ott össze fusionálod az itemeket amivel létre hozhatod grandpa gohant.
  • megalodon
    köszi! Megnézem ott,hátha megkapom! Lehet elözöleg kihagytam!
    Meg még az lenne a kérdésem grandpa gohan kéne(ha van,kibito vagy ki(supreme kai potarája meg android 13)
  • Gabosh
    Thx a gyors választ.
  • Drephis
    4,3 a normál azthiszem.
  • Gabosh
    hi , dbz budokai 3 4 gigás , vagy csak fura verziot találtam?
  • Patar
    All fusion unlocked:#2112.Kidgoku unlocked:#2874
  • megalodon
    a lényeg hogy már 1es 2es fokozaton végigvittem és 95% nincs meg minden kari pedig minden fuziot megcsináltam(asszem),
    (kid gokuval kapcs.meg az van hogy régebben már megvolt de az egész játékot ujrakezdtem és most meg nincs meg,pedig öt nemkell fuzionálni)
  • vki
    Közben már megtaláltam, a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http:\\www.demonoid.com-on
    láttam. Van még seedere is, és NTSC rendszerű.
  • ronihun
    De ő sztem ara gondol amit régen linkeltk hogy Eredeti zenék és Angol hang...Télleg volt ilyen
  • Patar
    Asszem a felét értettem.Na de azért nincs meg minden karakter mert item fuziot kell csinálni(1-1 pálya teljesítése után szerezhetsz itemeket.)És ami azt illeti bonusz pályákat kell csinálni hogy meglegyen a 100%.
  • megalodon
    szevasztok! Nekem az a gondom,vagyis nem értem! Mégpedig:
    Egyszer a történetet végigvittem de csak 95%volt(mellékküldetéseket nem csináltam)és jó pár karit nem adott ki,aztán olvastam itt,hogy a fuziok hogy vannak,párat csináltam is megvolt kid goku is,de b.nöm öccse véletlenül elkú**a a mentésem igy elöröl kezdtem.Aztán go elöröl 1es fokozatban,majd 2esben amivel tegnapelött végeztem kid goku sehol(meg még 3,ill4kari mert supreme kai fuzo sincs). A tornyok kész 1.2.3.fokozatban,a bajnokságok is mind kilőve és még mindig 95%!
    Na ez miért van?? Miért nem tud kiadni mindenkit ha már 2xra vittem végig(ill3xra) és ha legelöször kiadta(kid goku)akkor késöbb miért nem!?
  • Thadius #2910
    van a sparking neo ami japán nyelvű és eredeti zenék vannak benne, meg van a budokai tenkaichi 2 ami angol nem eredeti zenével de tállítható japán nyelvűre is.

OFF

nem igazán :)

ON
  • vki
    HI!

Ha jól emlékszem, volt egy releas-e a Tenkaichi 2-nek, amelyik angol nyelvű volt, de eredeti japán zenével. Az lenne a kérdésem, hogy ez milyen rendszerű volt? És megy az NTSC vagy PAL mentéssel?

Továbbá
    OFF

A philips DVD-t mennyire szereti a PS2?

ON

A válaszokat előre is köszi.
  • Patar
    Nem hiszem mert teszteltem a tv-t.
  • Smithie
    Miket nem irtok itten össze!:D Szerintem azert volt fekete-fehér a game mert nem NTSC-s a tv.Hmm?!:DDDD
  • Patar
    Nekünk olyan tévénk van ami közel nincs 40hz.Na az a csúcs.
  • Kamehame
    lol, nállam is... aztán ha 100hz-s tévére teszem (mert van olyan is, csak az apáméké) azon meg alig van szina majdhogynem fekete fehér és a felbontással is kezd akkor már bajba lenni, mert az a tévé 92cm átmérőjű... és az egyenes olyan mint a lépcső
  • Szuperkaraj
    énis ilyen kicsi 50hz-es TV-n nyomom, aztán ha átteszem 60 hz-re akkor fekete képernyő, majd 10 mp múlva visszaállítja magát:D
  • Kamehame
    lol, én a Tenkaichi 50hz-s tévén nyomom:D de sz szines :D
  • Drephis
    50hz-es tv-n nyomtad hardcore vagy :ASD_AS_ASD
  • Kamehame
    :D fekete-fehér lol
  • Patar
    Nekem mondod ott még turbózni se lehet.És az a legszarabb hogy én színtelen tv-én nyomtam az 1.
  • megalodon
    hát jó,mondjuk nem hittem hogy jobb mint a 2 mert ha valami a legjobb akkor minek egy 2.részt csinálno és tökéletesiteni,de hát ennyire rosszra nemgondoltam vola!
    Az intronál azthittem totál cool kis grafika lesz meg ilyesmi,de atán...:-(
  • Drephis
    hát a bt1 az tényleg szar :|
  • megalodon
    Én mindig mielött ide belépek veszek be egy leszaomtablettát és már nem is érdekel hogy ki milyen keveset ir ide oda.
    Tegnap játszottam a Budokai T.1részével és hát elég gáz!! Iszonyú! Egyedül az intro a jó meg hogy kissé ilyen 3D-be adja a karikat de amugy szar.
    Bár lehet azért nem tetszett mert már a B.T2-vel nyomom.
  • Balyy
    ha már játszottam a bt2-vel és mondjuk úgy döntök h játszok a sparking neo-val is akkor ez egy új mentést fog csinálni v. a már meglévőt fogja használni?
  • eagle161
    Na köszi a segítséget, így már sikerült, de még ígyis csak 95%-nál tartok és elvileg minden kész, mi lehet még hátra????
  • Razuel
    Lenne egy olyan kérdésem, hogyha chippelt gépem van és másolt játék akkor tudok neten játszani vele? :)
  • Szuperkaraj
    arra értette hogy ha rövid a hozzászólása, mert tömören kérdez valamit, akkor a "maradék" helyet kitöltse-e mosolygós fejjel, mert ugye nem szeretjük a rövid hozzászólásokat.

Patar : nem, nemkell mosolygós pofákat csinálni, azzal a rövid hozzászólással, amelyben a kellő értelem és a lényeg megvan, azzal nincs gondja a népnek
  • Thadius #2892
    színvonal,színvonal...
  • ronihun
    -.- Patar ha te kérdezel azért "csinálják a mosolygós pofákat" Mewrt olyan értelmetlen a kérdés vagy hülyeséget kérdezel
  • Fyrex
    főleg h semmi értelme nincs annak amit leírt...
  • Patar
    Nem akarok veszekedni de ha én kérdezek valamit a játékkal kapcsolatban és rövidet írok akkor csináljak mosolygós pofákat.
  • Kamehame
    én is pont ezt gondolom ,de nem mertem beirni mert féltem hogy megint rőhőgnek 1et