Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fellelhetõ legnagyobbat töltsd le, de szerintem kb 4 GB, bár nem tudom pontosan mekkora lehet a játék.
A kérdéseket próbáld meg egyszerre leírni, nem külön-külön mert az már spam, ja és nem kell minden alapvetõ dolgot megkérdezni 😊
#2181 : évente 1 új olvasófej? 😊 nekem most kezdi majd a 3. évét a gép, chippelve van és nem vettem bele olvasófejet, azaz jó sokáig bírja, elég ha 2-3 évente veszel bele olvasófejet(amirõl eddig azt hittem nem lehet venni 😄 ), legalábbis az én tapasztalataim szerint
A kérdéseket próbáld meg egyszerre leírni, nem külön-külön mert az már spam, ja és nem kell minden alapvetõ dolgot megkérdezni 😊
#2181 : évente 1 új olvasófej? 😊 nekem most kezdi majd a 3. évét a gép, chippelve van és nem vettem bele olvasófejet, azaz jó sokáig bírja, elég ha 2-3 évente veszel bele olvasófejet(amirõl eddig azt hittem nem lehet venni 😄 ), legalábbis az én tapasztalataim szerint
basszus éppen jáccok a dragon ballal és azt mondja h nyomjam meg azu R3-at. De olyan nincs is, v ha van akkor hol találom?
küldtem pm-et😊
ez nem cset maradj nyugodtan és várj türelemmel
egyébként a warez büntetendõ cselekmény, és az SG nem támogatja, magyarul tilos errõl beszélni
szóval az ilyet privátban tessék intézni
egyébként a warez büntetendõ cselekmény, és az SG nem támogatja, magyarul tilos errõl beszélni
szóval az ilyet privátban tessék intézni
Avanti Crociati!
ja és bocs... rosszul irtam mert azért kérdezem honnan szedtétek mert nem akarom úgy letölteni (torrent) hogy pár file hiányzik... értitek! azé... gázos lenne!
Hy!
És estleg tudnál abban segíteni h pesten mondjuk hol tudnám megcsippeltetni?
Elõre is köszi
És estleg tudnál abban segíteni h pesten mondjuk hol tudnám megcsippeltetni?
Elõre is köszi
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Hát ha így vagy vele semmit se keress a neten, minden vírusos lehet!
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
én a neméri meg kicsipeltetnire válaszolok:
-egy PS2es játék 10ezeré kapható(átlagban) (vmeik több vmeik kevesebb)
-egy új olvasófej 10ezer ja meg ugye a chippelés az is 10 ezer körül van.
Szal vagy veszel eredeti gamekat és költesz 50ezret 5 játékra vagy évente veszel 1 új olvasófejet 10 ezerét és szerzel hozzá kismillió játékot...sõt ha jó minõségû dvd-t raksz bele akkor semmi baja nem lesz a ps2õdnek! akárki akármit mond ez tény. Persze én a jó munkát nézem, ahol tényleg szakértõk és megbízható emberek rakták bele.
-egy PS2es játék 10ezeré kapható(átlagban) (vmeik több vmeik kevesebb)
-egy új olvasófej 10ezer ja meg ugye a chippelés az is 10 ezer körül van.
Szal vagy veszel eredeti gamekat és költesz 50ezret 5 játékra vagy évente veszel 1 új olvasófejet 10 ezerét és szerzel hozzá kismillió játékot...sõt ha jó minõségû dvd-t raksz bele akkor semmi baja nem lesz a ps2õdnek! akárki akármit mond ez tény. Persze én a jó munkát nézem, ahol tényleg szakértõk és megbízható emberek rakták bele.
Nekem ez a Tenkaichi 2 még mindig magas. Dragon Adventure 91%. Ultimate Battle Z-be már semmi nincsen. Dragon Tournament-be már mind csillaggal van jelölve. Mégis rengeteg karakter hiányzik. Arra már rájöttem tudok összerakoni karaktereket és így megkapom, de Brolyhoz akkor sincs meg az egyik a 2 dolog közül és nem tudom összerakni. Túl béna vagyok. Valaki segítsen (ne a táblázattal, az itt van lentebb).
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
szasztok!
tudom hogy ennek van topikja... de ott mindig azt mondják "nem éri meg kicsipeltetni" nektek milyen csippetek van?
tudom hogy ennek van topikja... de ott mindig azt mondják "nem éri meg kicsipeltetni" nektek milyen csippetek van?
szevasztok! Rég jártam erre már ezalatt a játékot végigvittem igaz 91százalékot ir ki. az volna a kérdésem hogy ,mit kell tenni hogy 100legyen minden karakter és hogy passwordbe lehet e irni valamit ami segithet a játékban(kódok stb) !
Köszi! Kedden gyüvök!!
Köszi! Kedden gyüvök!!
talán akkor Tenkaichi 2 kaufen és akkro néemt oldalakat fog kiadni tadadadáááááááááááááám
vagy használj weblapfordítót
nagyon jó és ingyenes weblapfordító
vagy használj weblapfordítót
nagyon jó és ingyenes weblapfordító
nemtom miért azt jelöltem meg csak az a kér hogy nemtok angolul mivelhogy németet tanulok szal nem tudom "elolvasni" az amazon.com oldlat
bocs rossz link:
Tenkaichi 2 ps2õre
Tenkaichi 2 ps2õre
Istenem kicsit fárasztó h ennyien nem képesek a Googlet használni...
Beírod hogy Tenkaichi 2 buy és csodák csodájára kiad egy csomó oldalt.
És az még rosszabb h az életkorod 18-25 között van...
Tenkaichi 2 powered by Google
Beírod hogy Tenkaichi 2 buy és csodák csodájára kiad egy csomó oldalt.
És az még rosszabb h az életkorod 18-25 között van...
Tenkaichi 2 powered by Google
nyisd már ki azt a két szép szemed, hihetetlen komolyan...
ez körülbelül 3-4 hónappal a játék megjelenése elõtti videó, teljesen teszt verzió az egész játék...
ez körülbelül 3-4 hónappal a játék megjelenése elõtti videó, teljesen teszt verzió az egész játék...
Avanti Crociati!
Hello mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy a Tenkaichi 2 Pal-os verzió kevesebb fps-sel kell fusson, mint az NTsc? Mert eddig valami régi tv-m volt, és jó volt rajt az NTsc, most kaptam egy újat és kilóg belõle a kép, ezért töltöttem le egy Pal verziós Tenkaichi 2-t,és eléggé észrevehetõ a sebbességbeli különbség. Mi lehet a baj? Talán rosszul írtam ki?(4x-esen Neroval és Alcohollal)vagy a gépem halt be?(mondjuk a God of War nem lassú rajta, pedig annak lenne miért) Ha valaki tudja, segítsen pls!
THX
THX
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
Köszi.Az emulator már le van szedve. keresgélek torrenten, de megköszönném, ha tudnál torrent címet, esetleg linket.
Elõre is köszi
Elõre is köszi
emulátor:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1047919010
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1047919010
mindet meg lehet rendelni külföldrõl 😊
torrentrõl si letod õket szedni sztem. De madj keresek neked linket és elküldöm õket pm-be.
torrentrõl si letod õket szedni sztem. De madj keresek neked linket és elküldöm õket pm-be.
Helló minden fannak. Valószínû hogy már kérdezték egy áran, de remélem nem kapok osztást.
Honnan lehet letölteni ezeket a játékokat? És esetleg emulátort hozzá.
Asszem így van a sorrend😞javítson ki vki ha nem így van😊)
Dragon Ball Budokai Tenkaichi 2
Super Dragon Ball Z
Shin Budokai
Dragon Ball Budokai Tenkaichi
Dragon Ball Sagas
Dragon Ball Budokai 3
Dragon Ball Budokai 2
Dragon Ball Budokai (1)
Én is fan vagyok, és ki szeretném próbálni mindet.
Elõre is köszi a válaszokat.
Honnan lehet letölteni ezeket a játékokat? És esetleg emulátort hozzá.
Asszem így van a sorrend😞javítson ki vki ha nem így van😊)
Dragon Ball Budokai Tenkaichi 2
Super Dragon Ball Z
Shin Budokai
Dragon Ball Budokai Tenkaichi
Dragon Ball Sagas
Dragon Ball Budokai 3
Dragon Ball Budokai 2
Dragon Ball Budokai (1)
Én is fan vagyok, és ki szeretném próbálni mindet.
Elõre is köszi a válaszokat.
errõl már volt szó régebben ^^.
Na lol, most nyomtam végig a story módot a Tenkaichi II.-ben és aztán nézem hogy gokunak nincs meg a ssj4-es átváltozása, aztán lapozom a karakter listát és látom hogy a ssj4-es gokut külön karakterként rakták a játékba, ha jól emlékszem vegitával is ez a helyzet... Na ezt nem tom minek kellett így megoldani. <#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1>
köszi meg lenne mégegy kérdésem: duelben vagy akárhol ahol párban játszol hogy lehet karit váltani harc közben?
sk8 4 fun
hello
tudom hülye kérdés lesz meg gondolom le lett már irva mégse találom.
szóval megcsináltam már az ultimate battel z-t is meg a tournamenteket is advenced ig kijátszottam a storyt is de mgé mindig hiányzik egy csomó kari,hogy tudnám öket megszerezni ?😊 (tenkaichi2)
tudom hülye kérdés lesz meg gondolom le lett már irva mégse találom.
szóval megcsináltam már az ultimate battel z-t is meg a tournamenteket is advenced ig kijátszottam a storyt is de mgé mindig hiányzik egy csomó kari,hogy tudnám öket megszerezni ?😊 (tenkaichi2)
sk8 4 fun
így kell ezt<#eljen>#eljen><#circling>#circling>
kipróbáltam a super dragon ball z-t, hát nemvalami jó
lesz 1láma kérdésem
a tenkaichi 2-ben kid gokut a "destined rivals saga"-ban kell "feloldani" és az a játékban melyik saga, mert ilyen nincs??<#idiota>#idiota>
lesz 1láma kérdésem
a tenkaichi 2-ben kid gokut a "destined rivals saga"-ban kell "feloldani" és az a játékban melyik saga, mert ilyen nincs??<#idiota>#idiota>
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"