Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerezd be a tenkaichi kettõt, ugyanis a budokai 3 és az elõbb említett produkció a két legjobb "a szakmában" 😄

SzakYy
szvsz a budokai tenkaichi 2 jobb. sztem nézzél róla 1-2 videót és meglátod miben más és jobb

karolyherceg
HY
Melyik a legjobb DBs játék? Nekem megvan a Budokai 3, nagyon zsir 😊 Csak érdekelne, hogy érdemes e beszerezni a Budokai Tenkaichit, vagy valamelyik másikat. És az is érdekelne, hogy azok miben másabbak?
Köcce

SzakYy
Ez nemide tartozik ezért sztem többet nekérdezd!!
Nincsen örök élet kód de a többi kód itt van.Amúgy a google a barátod<#eplus2>

aham. má csak mafia kód kell lécci vaaki help!!!!!!
SzakYy
Akarod mondani Grandpa Gohan: Master Roshi's pupil + Fox mask
Master Roshi's pupil: ezt az egyik +sagaban kapod meg /asszem Destined Rivals/
Amúgy meg a visszaolvasás nem bûn!

eggyet sikerült megtudnom!!! )))))))evil buu((((( na má csak mafia kód kell meg a zseniálos teknõc állarcosba. HELP!!!
SzakYy
1.-2. kérdésedre: ide minden levan írva és nagy angol tudás se kell GAMEFAQS
3. kérdésed: tudtommal nincs örök élet de a gamefaqs-on is megnézheted

amugy jójönne egy F.A.Q. mertz sokan ugyan azt kérdezgetik állandóan. meg 1 fejléc is
császtok lenne pár kérdésem:
1. elárulhatnátok hogy a maszkos zseniális teknõs vagy nemtom kiaz õt mivel kell behozni meik 2 itemekkel jó lennen ha leírnátok azt is hogy azt a 2 itemet honnan szerezzem meg.
2. a story-t végigjátszottam most ujból kezdtem 3as fokozaton igy is kiakasztom 😊 megnézhetnétek hogy a karakterválasztás között dagadt buu jobb oldalán kivan??? mert nekem még õ hiányzik és leírhatnátok hogy meik 2 itemmel kell behozni és hogy honnan tom megszerezni azt a 2 itemet.
3. bocsánat hogy itt kérdezem meg de a "mafia" fórumba több hete nem ír senki és itt megkérdezném hogy a mafia (játék , ps2) cheat-et honnan tok szerezni csak az örök életé kellene.

elõre is köszi a válaszokat!!!!!!!!!!
bocsi a helyesírási hibákért gyorsan írtam
csáó azok akinek az emberek nincsenek meg de végig vitték amit tudtak azoknak fusionálnuk kell fogjátok magatopkat item shop item fusion = ebbõl anyit vesztek amenyi keri lesz sokat aztán fogjátok magatokat felmentek a kurva google-re aztán kikeresitek azt hogy "Dragon Ball z budokai tenkaichi 2 cheat"belementek vmi hasznos honlapra le lesznek írva a kari neveik leírja vagy meik saga ban tudod megszeezni, vagy leírja meik 2 itemet fusiold össze és meglesz.pá Ui.: köszi a segítséget nekem asem 2 meber meg omega nincs meg mert omega syn shenron nemtom fusionálni mert nem negedi pedig joakt akartam össze rakni mait írt....mind1 sok szerencsét.
Broly Sagat vittem, de nekem akkor sincs ... írtam lentebb csak nem válaszoltak.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

ok köszi majd megprobálom!
SzakYy
Broly: Son of Paragus + Hatred of Goku - ezeket megkellett már kapnod
Broly Super Saiyan: Broly + Super Saiyan
Broly Legendary Super Saiyan: Super Saiyan Broly + Breakthrough limit

SzakYy
ha átvitted a broly-s sagat akkor megkell lennie, utána már csak fuzionálni kell a leírtak alapján

Szevasztok! Lentebb olvastam amit Gotenks ssj5 irt (#2112) de nem minden jött be eddig a nevekböl,már 2.jára kezdtem el elöröl a játékot igy már 116os Songoku és darálom az ellenfeleket mert ugye már át tudok változni ami 1x nem ment még,de mi kell hogy mindenki meglegyen az item shop-ban?Broly pl nincs is tehát semmivel sem tudom fuzionálni!
Vegeta,nappa,raditz sikerült már de azért még lenne sok más is nem??
GohanSSJ2
kösz!

SzakYy
elküldtem

GohanSSJ2
csá
SzakYy privát üzi ment olvasd el PLS!

SzakYy
privát üzenet ment 😊

hello. valaki tud egy jó oldalt (nem torrentest) ahonnan budokai játékokat lehet letölteni? (nem baj ha fizetõs)
olvass vissza, plzhtx

brodix
YEAH!!!
Kiderült,hogy egy +küldetés-t nem szereztem meg(Beautiful treachery),és most meg van a 100%!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

redday
csá mindenki!
az a kérdésem, hogy végig vittem a storyt, de egy csomó ember nincs meg.(fõleg a moviekból) hogy kell megszerezni a többit?

SzakYy
Ez a 3 "plusz" küldetés:

Beautiful Treachery: Defeat Dodoria with Gohan and Krillin in mission 01 of the Frieza Saga "A Pursuer Who Calls Death"

Destined Rivals: Defeat Gohan with Goten in mission 01 of the Majin Buu Saga "Training With Goten"

Fateful Brothers: Defeat Raditz with Piccolo in mission 00 of the Saiyan Saga "Mysterious Alien Warrior"

Remélem tudsz angolul <#hehe>

hm rájötem a sárkánya 7 gömb után jön tök könnyü gyûjteni mindig gömböket meik az a cuc név ameikelé 91% ról 100% ra akaszthatom ki??
utána néztem egy kicsit amit ajánlotál nagyon nehéz de találtam arol is hogy a 160 lvl könnyü csak 5 db vagy kis of #18's, vagy vmi másik item annak nem vágom a nevét
B.U.É.K helo köszi a segítséget de mien sárkánytól ezt picit bõvebben lécci.Ui.:gondolom a +4 all atributos cumo-ról volt szó""
nem tudom miért lenne nyalizás ha "tetszik" neki a topik, másrészt ha nem kapsz választ a kérdésedre az nem azért van mert "nem mindenki segít" hanem mert esetleg nem tudjuk a választ, vagy pedig már le lett írva kismilliószor
türelem...habár néha az ember saját maga is utánanézhet a dolgoknak, de azt hiszem ami neked kell az csak a sárkánytól kérhetõ, én csak úgy tudtam szerezni

jaja... téleg igazad van, és te "kit érdekelsz".ja téleg te nagy forma vagy tehetek fle egy kérdést tudod mi az a marihónajja hm ?😊Ui.:plz vki írjon hasznosat a számomra!
GohanSSJ2
😄 kit érdekelsz :S

ja és Gohan ahogy olvasgattam a fórumot jó fárasztó kölök vagy 😄😄
habizti semi baj neked tecik a topik ^^ nyalis
csak annyi a baj hogy nem mindenkinek segít ^^ tök normosan kérdeztem..... és semmi válasz 😞 na mind1.talán ti se tudjátok a válaszokat
GohanSSJ2
semmi én úgy értettem hogy jó topik mert nekem segitett.

#2211 & #2210 : mi baj a topikkal?

GohanSSJ2
ja

nah jó kis topik .....
radar nélkül is látni, de ha van radarod akkor a kis térképen sárga pöttyel jelöli a kristálygömböt ( de csak ha már szemmel is látható lenne )

GohanSSJ2
kihalt a topik? <#vigyor3>

hm kössz de ezt én is vágom 😊 csak engem az elõzõ kérdések érdekelnek, ha arra se tud senki választ akor teszek fel még egy oat hogy van olyan item sárga ami azt tudja +4 all attribut ahogy elõzõleg is írtam na az vmi hogy is hívják "kis #18" vagy mi a meve na oat mi dob vagy hogyan tok ien jóó tuning cumokat találni amivel megtom csinálni hogy a "ki; attack;speed;defense;healt;blast 1;blast2;ultimate blast" asszem ennyi mind1. szóval ha erre vki tud vmi hasznosat mondani vagy írni azzal sztem nem csak nekem tenne sziveséget.koxi
SzakYy
a dragon radart énse tom használni, de anélkül is megtalálom a kristálygömböket: amikor harc közben "szétverem a terepet" akkor néha ottvan 1 gömb (de lehet, hogy csak akkor lehet látni ha van dragon radar) 😄

ja igen bocs elfelejtetem írni hogy Budokai Tenkaichi 2 rõl volt szó, aki nem vágta volna.
Sziasztok én már valamenyire vágom a gamet csak azt szeretném megkérdezni a kék gömbel tuningolom az emberkét az csak 1 hez ad(str, speed..stb)és vannak a sárgák amikel szint ugy leet tuningolni és van olyan ami +4 all atribute magyarul összeshez ad +4 et ieneket hol tudok szerezni vagy mit kel csinálnom hogy maxos legyen a kari szintje minden 20 as mit öljek mi dobja a jó tuning cumot??? Ui.: Dragon Radar nekem is magas 😊. Elõre is kössz
Thadius
az engem is érdekelne hogy a dragon radart hogy tudom használni ? 😊

sk8 4 fun

Callme
Ha a Tenkaichi 2-re gondolsz, akkor a helyzet a következõ: A kék itemek a karaktered képességeit fejlesztik(attack, speed, stb), a sárgák tulajdonképpen ugyanezt a feladatot látják el, csak intenzívebb a fejlõdés, ha ezeket használod. A lilákkal tudsz általában karaktereket összerakni, de lehet sárga itemeket is. A zöldek a secret itemek, vagyis a karakterek, pályák, egyéb eladható cuccok, az utolsót nem hiszem, hogy el kéne magyarázzam, mert azok a kristálygömbök. Két itemet úgy tudsz összerakni, ill. fúzionálni, hogy az Item shopban veszel Item fusion-t, és ezt használhatod a kék, sárga, lila zöld itemeknél. Hogy miket lehet összerakni, azt a gamefaqs.com-on találhatod meg

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

vki segítsen már v legalábbis magyarázza el h mire jók az itemek meg h hogyan lehet õket alkalmazni harc közben , hogyan lehet õket egyesíteni stb.
Vettem 1 dragonball radart és azt meg nem engedi vmiért használni,azt h kell h behozza és lássam a gömböket a térképen?
elõre is köcce
én a legrosszabb esetet írtam le 😊

GohanSSJ2
kösz

Balyy
Válasz ment!
Neked is GohanSSJ2

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!