5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Szuperkaraj
    válaszolnék szívesen, de nem játszottam még a Budokai 1-gyel

#2965 : az rendben van, nem is az én személyes jogaimat sérti a dolog, hanem a fórumszabályzatot, remélem megérted :)
  • attila117
    lécci vki válaszol jon
  • Tombi
    igen, de egyben közérdekü közlemény is :)
  • Szuperkaraj
    reklám!!!
  • attila117
    a Budokai 1 nekem emu val van gépen hogy lehet radicot a kék vonal ba vinni mer sehogy se sikerült eddig vki segitsen lécci előre is kösz
  • Tombi
    sziasztok, hamarosan kint lesz az oldalamon az összes PS2 játék DBZ-re. Sajnos csak smswebesen tudom megoldani, de ilyen szép gyüjteményért megéri majd.Addig is : http://dbzworld.tx.hu
    A ps1 jatekok fent vannak, gondolom azokat cdre kiirva tudtok velük jatszani :)
  • Szuperkaraj
    nagyon jó oldal ám a gamefaqs, nézz körül
  • megalodon
    Hát pl hogy hol lehet megszerezni kid gokut grandba gohant android13at es supreme kai-fuzioját!
    es ne ugy hogy"hát össze kell fuzionálni" mert nincs mivel !
    Kid gokut már kérdeztem és valaki azt irta hogy a Destined rivalsban stb stb.. de hol van a destined rivals!???
  • ronihun
    Na én mondtam:) De amúgy nekem írt egy privit még amikor bennt volt hogy nem fog újra regelni.....nah tessék....Poénból csináljunk úgy mintha nemtudnánk hogy ő az:)
  • Szuperkaraj
    nna, kíváncsi leszek, milyen "gonddal" fog írni ide a topikba
  • Drephis
    igazad volt :D
  • Smithie
    Ps1en volt ilyen jellegü probléma,hogy fekete fehér volt a játék,ahhoz valamilyen kábel kellett,de ps2 kódolja a szineket.Szerintem a tv hibája.Esetleg állits a képernyőméreten.
  • Callme
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, egy kicsit off, de azért a Tenkaichi 2-höz kapcsolódik. Van egy olyan változata a T2-nek, amiben japán zenék vannak és a nyelv attól függetlenül angol. Azt írták róla hogy PAL kódolású, de azt is hogy "alredy converted to NTSC". Az a problémám, hogy a játék képe kilóg a képernyőből, szóval a az életerő csíkot nem is látni. Ez azóta van, hogy vettem egy új tv-t, a régin is egy kicsit kilógott a kép, de nem ennyire. Elvileg ha a gép nem vinné az NTSC játékot, akkor fekete-fehér lenne. Nekem egyébként rgb-scart kábelem van, tehát van rajta olyan 3 színű csatlakozó. Vagy mégis kellene hozzá egy csak rgb kábel? Ha valaki tud, segítsen pls

Előre is thx
    ÉS bocs az OFF-ért
  • Patar
    Nem baj teszünk ki patkány csabdákat.
  • ronihun
    LoL:D Majd figyeljtek meg újra regelni fog....
  • Patar
    EZ jó ötlet megis csinálom ezt az oldalt.Ha kész lesz költözzetek be.
  • Szuperkaraj
    háhhá télleg:D:D

megalodon : miben?
  • Drephis
    lol bannolták :ASD_ASD
  • megalodon
    Hát mit ne mondjak nektek kéne egy külön olyan oldal ahol egymást cseszegethetnétek és chatelnétek!
    Ehelyett inkább segitsetek nekem!!:)
  • Szuperkaraj
    have a break, have a kit-kat
  • Thadius #2947
    te milyen csöves vagy jééééé :DDDDD
  • Rexor
  • Kamehame
    amúgy tudom hogy szánalmas, de azt hittem valaki tud segiteni.... ebből télleg az lesz hogy meg kell vennem
  • Kamehame
    warez csúnybeszéd
    jó hogy VIP vagy és lehet szerkesztened :D
  • Kamehame
    még semmi miatt, most meek feljelenteni magamat
  • ronihun
    -.- Úristen...ez szánalmas...Mért kapnál bant??Mondjuk ezek után nem csodálnám de nem lett volna semmi belőle....
  • Kamehame
    ui.: hogy biztos bant kapjak:
    a jó kurva életbe hogy sehol a földön nem találom meg úgy hogy ne torrent be legyen.
  • Kamehame
    najó mind1 csá all jó volt itt SG-zni de 1 köcsög úgy is megy szolni a moderátor topicba én bant kapok, és eszem ágában sincs ide vissza regizni!
    bye bye
  • ronihun
    Bemész a boltba megveszed hazamész kicsomagolod és nem 4GB hanem egy CD....Vagy megrendeled aztán megjön kicsomagolod és az se 4GB-.-
  • Patar
    Ilyet nem valoszínű hogy letudtsz szedni.
  • Kamehame
    nem érdekel ha bant kapok: nem tudja valaki honnan tudom leszedni a Budokai 3-at úgy hogy vagy RIP vagy becsómagolvan hogy kibontatlanul ne legyen 4 Gb? előre is THX, nembaj ha torrent csak gyors legyen, PM-be ha lehet
  • Szuperkaraj
    akkor majd az illető a saját érveivel, vagy amivel jónak látja megvédi a játékot :)
  • Kamehame
    azaz Tenkichi 1
  • Kamehame
    mert engem nem érdekel a Budokai 3, de lehet hogy valakinek az a kedvence
  • Szuperkaraj
    Erre csak egy kereszt kérdés.
    Miért nem akkor "háborodtál fel" amikor ez a bizonyos fikázás történt?

Egyébként meg szerintem a Super DBZ egyáltalán nem szar, csak más mint a többi, mert hálistennek nem akarnak minden játékot teljesen 3D-s környezetbe ültetni, marad egy-két arcade stílusú játék. Szerintem épp ezért jó a SuperDBZ
  • Kamehame
    ??? az? na mind1 annál még a Budokai 3 is jobb (mondjuk az is király gém) és én nem azt mondtam hogy TE hanem hogy TI
  • ronihun
    Én?LoL ugyanis amíg nem volt 2 én nekem az volt a kedvencem de lényegtelen....
  • Kamehame
    És mikor ti fikázzátok a Budokai Tenkaichi 1-et...
  • Smithie
    Meg eleve a Super DBZ-t a Street Fighter alkotói kreálták...
  • ronihun
    Te meg láma vagy-.- a Super Dragon Ball z attól nem zsar hogy egy 10 éves aztmondja Csak lehet hogy nem neked való...jó nem a legjobb DB játék de attól nem kell leszarozni....vkinek meg lehet hogy aza kedvence...és sztem nem annyira rossz...