5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Szuperkaraj
    pff...nemtom mér vágysz annyira rá hogy pont ÉN szóljak neked ezért...az hogy ide visszajössz az eddig is nyilvánvaló volt számunkra, olvass csak vissza, de ha nemcsinálsz(kérdezel, mondassz) hülyeséget akkor nem "ordítok rád"
  • Super Saiyan
    GokuSSJ
  • Super Saiyan
    a-a meg most a Super Saiyan
    amúgy nem érdekelsz :\
  • ronihun
    De te nem regels újram mi....-.-
  • SNAKE01
    alreg -.-
    ez hanyadik reged már?:O volt kamehame,gohan ssj,sebex meg volt még asszem de hirtelen ennyi ugrott be...
  • Super Saiyan
    dejó hogy nem PS3
  • Zenty
    "Az Atari friss bejelentése szerint folytatódik a méltán népszerű DBZ: Budokai Tenkaichi sorozat, és még idén "kámehámézhatunk" a barátainkkal a képernyő előtt.

Az ígéretek szerint 150-nél is több harcos közül választhatunk majd a Budokai Tenkaichi 3-ban, melyek között megtalálható az összes eddigi epizódban feltűnő karakter, melletük pedig olyanok is színrelépnek, mint Nail, King Cold vagy King Vegeta, akik eddig más Dragon Ball játékban nem voltak láthatóak. A cell-shaded grafika tovább tökéletesedik, látványosabbá és sokkal folyamatosabbá teszik a karakterek mozgását. A Wii-re megjelenő verziója a játéknak természetesen, a Budokai Tenkaichi 2-höz hasonlóan ismét mozgásérzékelős mókával jutalmazza majd a vásárlókat. A játék várhatóan még idén év végén fellelhető lesz a boltok polcain a PS2 és a Wii tulajok számára.
    gamestar.hu"
  • Super Saiyan
    most nem tékelek. mikor adják ki a Sparking Meteor-t?
  • Super Saiyan
    :D:D:D a M.U.G.E.N. 1 PCre irt 2d-s harci játékokra készitett könnyen kezelhető program.
  • Tombi
    Az mugen játék csak PC-re ! Nincs konzolos változat :)
  • Super Saiyan
    GohanSSJ
  • Balyy
    Biztos nem ér rá!
    De ha így mondod akkor gondolom az vagy! :D
    Jó emlékszem ssjgohan v. vmi ilyesmi!
  • Super Saiyan
    ??? nem ezt vártam... azt hogy Szuperkaraj rám orditja hogy "alreg" vagymi
  • Balyy
    Végülis igen! :D
  • Super Saiyan
    http://forums.nintendo.com/nintendo/board/message?board.id=revolution&message.id=3536611
  • Super Saiyan
    Budokai Tenkaichi 3
  • Balyy
    Ha logikusan gondolkodom akkor elméletileg ebből is lesz egy japán meg egy európai verzió! De akkor az európainak mi lesz a címe?
  • megalodon
    Lord dragoner irt egy oldal amit ö szerkeszt és ott láttam egy játékot:Marvel vs Capcom 60dbz karakter a többi szuperhös ellen!
    Szeretném megszerezni ps2re! Aki tud segitsen már! Köszi!!
  • vki
    A jó hír, hogy lesz PS2-re is. Továbbá 3 plusz karakter tuti (Vegeta apja, Freeza apja, és Neil). Egyelőre ennyi derül ki belőle.
  • Zenty
    itt afőoldala igaz nem sok infoval
  • Lunki88
    "még a legujabb sem jobb nálla"
    Ezen azért vitatkoznék, bár ízlések és pofonok. ;) Az biztos h a Budokai 3 összetettebb, de Tenkaichi 2 a full 3d miatt eleve jobban visszaadja az anime feelingjét szvsz.
  • Balyy
    Igazából semmit nem találtam a játékról csak azt ami a képről is leolvasható! Egyébként az egyik képen (már mint a képen belül) mintha egy új pálya lenne!
  • Szuperkaraj
    és miben különbözne ez a Tenkaichi 2-től? én semmi különbséget nem látok, de majd utánanézek ha eszembe lesz
  • Zenty
    jah a képen :D
  • Balyy
    Nézd meg jobban a képet!
    A sparking meteor felirat alatt a bal szélen: "ps2&wii"
    Meg neten is utána néztem és ezt írták!
  • Zenty
    igen ez új game ,de ps2 sehol se írnak mint platform csak wii.
  • attila117
    töltődni is ugy kell hogy forgatom a bal analog ot?
  • biomage
    ebben egyet értek :)
    még a legujabb sem jobb nálla
    nagyon boldog vagyok hogy pont a legjobb DB, kiváloan fut a pcsx2n :)
  • sigmavirus1
    Nincs, B3 még mindig a legjobb.
  • Afe
    van olyan PS2-es DBZ játék ami jobb a Budokai3-nál?
    olyanra gondolok aminek hasonló a grafikája meg a harcrenszere, de a kaland része jobban ki van dolgozva.

jó a Budokai is, csak sztem a rengeteg harchoz képest baromira lassan fejlődnek a karakterek.
  • Balyy
    Nem csak wiire hanem ps2re is jön és sztem ez egy új gém!
  • Szuperkaraj
    Tenkaichi 2 Wii-s változata?
  • Zenty

Dragon Ball Z: Sparking Meteor ( Wii )
  • Szuperkaraj
    jaj igen, te emulátoron tolod...hát....forgatni kéne, próbáld meg nyomogatni, de ha nemjó, akkor szerintem buktad, vagy veszel hozzá gamepadot
  • attila117
    van középen az hogy analog a start és a select közöt azt be álitotam ctrl nek és akkor lenyom va tartom és kel nyomogat ni a nyilat a piros nyil irányá ba?
  • Szuperkaraj
    a bal analógkart kell forgatni a piros nyíl irányába
  • attila117
    vki segitsen lécci
  • Tombi
    rendben, a cimet ki lehet moderálni, és megadom pm-ben akinek kell :)
    Más: tudtok olyan üzleteket pesten (akár magánszemély is jó) ahol hdd loaderes uj ps2t lehet kapni? elöre is thx
  • attila117
    a 3ba is van ijen
  • attila117
    és amit szokot mutatni az a szürke karika és forog körbe körbe és van egy piros nyil ojat hogy kell csin?