Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a frieza's spaceship fülbevalót hogy lehet megszerezni?
hoppá! Kicsit többet kattintottam a MEHET-re
Wow! Ezt tök jó tudni!
Érdemes néha kérdezgetés helyett átolvasni kissé hogy ki mit kédez-válaszol!
Mielött regisztráltam ide cak olvasgattam itt és elég sok dologban segitett hogy nem voltam egyedül a problémával.
Wow! Ezt tök jó tudni!
Mielött regisztráltam ide cak olvasgattam itt és elég sok dologban segitett hogy nem voltam egyedül a problémával.
Wow! Ezt tök jó tudni!
sigmavirus1
Nem azt berakod Friezának, elfoglal pár blokkot de ha meghalsz harc közben, akkor Mecha Friezakén újraéledsz teli energiával ék KI-vel. Hátránya hogy ha beraktad akkor már nem sok más cucc fér be.

Ha Tenakichirõl van szó(bár nem emlékszem hogy ott lett volna ilyen potara), vaslzeg egyesíteni kell egy másik potarával.

Viva La Virus1!!!

Thadius
amit shenronnál lehet szerezni az a Freeza's spaceship az csak arra jó hogy eladd?

sk8 4 fun

fuahh de tyorsan jönn <:~O)-<-<

teljes ember szmájli sapkával😄

sigmavirus1
Bemész a bótba oszt letöltöd a polcról. 10 perc alatt megvan.

Viva La Virus1!!!

tsláltam egy oldalt ahonnan letudtam szedni az budokai3-mat (a torrentest nem csípte a gépem). csak az a baj hogy az 5.részét nem akarja lefelé szedni. vki tudna mondani egy olyan címet ahonnan letudom tölteni (nem torrentest!) köszi.
köszi
általában úgy van leírva, én eddig legalábbis úgy láttam hogy "az 5. lila item + a 6. zöld item" szal sorszámmal vagy valami ilyesmi😄

Lunki88
Kérdésem az lenne hogy akinek megvan a japó verziója a Tenkaichi II.-nek (Sparking Neo) az item fúziónál honnan tudja hogy mi micsoda? 😄 Mert az eredeti zenék miatt leszedtem a japó verziót, de így nem fogom tudni mit mivel kell majd fúzionálni. :S
brodix
ezt neked mondtam kevin

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
innen válassz egyet:KATT!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

GohanSSJ2
oks értem

hali. valaki nem tudna nekem egy oldalt mondani ahonnan lelehet tölteni a Budokai 3-mat. Elkezdtem tölteni 5 részbõl all de az 5.et nem tölti. megköszönném ha segítenétek.
sigmavirus1
Ja, de sok helyen leBudokai 4-ezik, gondolom õ is erre gondolt.

Viva La Virus1!!!

Köszi a segitséget!
Igen az item fuson-ra gondoltam!!
Amugy még nemvettem meg minden item fuziot és én arra gondolok hogy azért irja ki h. x4 utána x3 hogy mivel nincs meg minden,de ami megvan azokból még 3at tudok összerakni!
Köszi mégeccer! <#wave>
UltimateGamR
elvagy tévedbe! A Budokai Tenkaichi az külön játéksorozat JAPÁNBAN! ( csak kiadták máshol is angolul ) , nincs a Budokai 3nak folytatása....

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

sigmavirus1
Jé télleg, így még logikus is...<#vigyor3>

Akkor
megalodon:
Hát venni kell még olyan item fuzió cuccot és mingyá faxa lesz, vagy 100 kell belõle hogy mindent össze tudj rakni.

Viva La Virus1!!!

SzakYy
lehet az item fusion-ra gondol <#idiota>

brodix
A budokai 3-ban,tenkaichi-ben,tenkaichi 2-ben én még soha nem láttam olyat,hogy fusion közben x3,vagy xakármi ki lett volna írva.
Különben meg igazat adok sigmavirus-nak,hogy nincs megszabva.
A mesében én úgy emlékszem,kb 1órát,vagy 30percet kellett várni,hogy újra fuzionálhassanak.

brodix
Super DBZ ?

sigmavirus1
Melyik játékban?

De szerintem egyikben sincs megszabva hány fúziót csinálhatsz.

Viva La Virus1!!!

szevasztok!
Kérdésem volna a nálam nagyobb pengékhez!<#vigyor4>
Amikor a fuzoinálok kiirja fönt a sarokbam hogy: x3 vagyis visszaszámol (mert igaz elözöleg nemfigyeltem csak 4nél) Vagyis már csak 3at tudok fuzionálni? De akkor minek van ennyi lehetöség rá?(lentebb szép számmal leirták már)
sigmavirus1
Mert nem.

Szerintem nem érné meg nekik az a pár példány ami elkelne.

Viva La Virus1!!!

Miért nem adták ki PC-re?
hát én nem nevezném a Budokai Tenkaichit Budokai 4-nek, de kinek hogy tetszik

Smithie
😄

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

GohanSSJ2
ja bocs nem akartam a szmájlit a végén mellé kattintottam helyet <#vigyor1>

GohanSSJ2
hát ha 2d-s harcok... ja és a Budokai 4 = Budokai Tenkaichi <#mf2>

sigmavirus1
Olyan nincs, valami pletyót olvashatott, semmi új DBZ játék nincs a láthatáron egyenlõre(hivatalosan).

Viva La Virus1!!!

Fyrex
valami link esetleg?

Avanti Crociati!

UltimateGamR
Készítik a Dragon Ball Z Budokai 4et!!! Budokai Tenkaichi 2 grafikája kicsit módosítva + 2ds harcok , összes karakter = DB,DBZ,GT egyéb... majd adnak valami képet is

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

GohanSSJ2
ez kihalt topik

na mi az nics itt senki?? Azért el kéne néha szakadni a pstöl srácok!!!:-)
Megnéztem a gamesradar oldalt nemvagyok tul jó angolbol de a lényeget valamelyest kiszüröm. Az hogy level160azt értem de hihetetlen! Tehát passwordbe beirom és megvan pl Goku 160as erösségben? Nemkell adi neki semmit evolution z ben??
Ezt valaki ki is próbálta?
A fuziokat már próbálgattam régebben azok mennek!:-)
Megnéztem a gamesradar oldalt nemvagyok tul jó angolbol de a lényeget valamelyest kiszüröm. Az hogy level160azt értem de hihetetlen! Tehát passwordbe beirom és megvan pl Goku 160as erösségben? Nemkell adi neki semmit evolution z ben??
Ezt valaki ki is próbálta?
A fuziokat már próbálgattam régebben azok mennek!:-)
Szevasztok!
Én elöröl kezdem a játékot?igaz nem önszántamból.Barátnöm öccse ujrakezdte és ujrairta a game-t tehát elöröl minden:-((
De legalább már tudom a fogásokat stb..Ez volt csüt. És már 25%nál tartok.
Remélem meglesz mindenki és minden 100%lesz!
Szurkoljatok!!
(és ha tudtok segitsetek:-)))
SzakYy
akkor nemtom, de amúgyis minek kell kód?? :S
#2254 ha legyõzted Turles-t akkor megkellett kapnod

Nem jönnek be a kódok mert számokat nem is tudok beírni. Nem tudom hogyan kell. Nem is lehet kiválasztani õket.
Jah de én a Tenkaich 2-rõl beszéltem. Lehet azt elfelejtettem beleírni. ...
köszike megnézem. Ha esetleg van még kód pls írjátok be.
martin23
sziasztok!nekem egyedül Turles nincs meg😞valaki nem tudja h hol lehet megtalálni azt a két dolgot amelyeket ha össze fuzionálok akkor meg lesz Turles???pls

Dragon Ball Z,GT 4ever

SzakYy
#1983 - ittvannak a kódok, én még nempróbálatam a kódokat de biztos mûködik
#2222 - itt van a +3küldetés

Sziasztok.
Volna egy kérdésem.
A DATA CENTER menu pont alatt valamilyen passwordod kell beírni hogy valami történnyen. Mi fog történni ha beírom illetve mi a password?

A másik kérdésem meg az volna hogy a DRAGON ADVENTURE menu pont alatt, a százalékom 86% (achievement ratio) de már megcsináltam. Szal kijött a végén hogy kik csinálták meg ilyenek. Ha valaki tud segítsen. Mert a tournamenteket is és a ultimate battleket is megcsináltam és .... :-(

PLS help. Thx
brodix
GT:64 rész

karolyherceg
Akkor az is üsd vágd, gyilkold, gyepáld, kameháme? 😊
Gyorsan végignézem a sorozatot, addig nemakarom végigvinni a történeti részt a Budokai 3ban 😊 A GT is beletartozik a történetvezetésébe? A GT hány részes? 😊
A sima DB böl nemkészült játék? Nemtudtok róla?

hát most a személyes véleményemet írom nagyon tömören :
minden másban jobb kivéve a történetben : a történetvezetés nem éri el azt a szintet ami a Budokai 3-ban van...

karolyherceg
Engem az érdekelne legjobban, hogy miben másabb, mint a Budokai 3. Abban is végégijátszás, torna, ... stb?