5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Super Saiyan
    mikor adják ki a Budokai Tenkaichi 3-at
  • Black Hawk
    Szerintetek hogy lehet a legjobban fejlődni (nem levelügyileg :)).
  • megalodon
    Innen tudom letölteni Lord dragoner?
  • Lunki88
    Nekem meg Pokémonos. xD
  • Thadius #3043
    nekem vannak kosaras kártyáim, nem kellenek? :P
  • SNAKE01
    :)
  • evil 007
    van eladó dbz-s kártyáim msn: [email protected]
  • Tombi
    elküldtem, nem, és nem is fogok :)
  • megalodon
    Köszi,hogy utánanéztél!
    e-mail-em. [email protected]
    Te játszottál már vele?
  • Lunki88
    Nekem nem tom milyen verzióm van :D. Csak azt h az elején lehet nyelvet választani szal többnyelvű a game.
  • vki
    Attól függ. Ha amerikai verzióhoz van a mentés, akkor igen. Ugyanis NTSC rendszeres a jap zenés.
  • Lunki88
    Amúgy a sima angol zenés verzió mentése működik a japó zenés (szintén angol) változattal?
  • Tombi
    valaki tudja, hogy lehet több ps2 iso játékot egy dvd irni ha ráfér? lehetöleg magyar leirás kellene, de ha nincs más angol is jo, thx
  • Tombi
    megalodon: szerencséd van, demonoidon pont ráleltem, létezik ps2-es változat !

Marvel vs Capcom 2 - DVD Rebuild, NTSC USA (MvC2) Playstation 2 : Full Game : English

van pal változat is, ahhoz kevesebb a seeder. Ha nincs oda accod add meg az email cimedet, elküldöm neked a torrent filet. üdv
  • vki
    DBZ Sagas
  • krissz88
    xboxra jelent meg valamilyen játék ezek közül?
  • megalodon
    Lord dragoner: Kár hogy a marvel vs capcom csak pc-re van :((
    Hát erre a b.t.3-ra még várhatunk egy kicsit!
    Amugy gondoljátok el,milyen lesz a grafika ha már mondjuk a 2.game lesz ps3ra!?
    Már igy is nagyon szép.
  • vki
    Ami nekem van, az is jap zenével van, viszont nem multilanguage, hanem simán angol. Gondolom Tombi verziójában van még francia, német, meg miegymás.
  • Tombi
    nem, ntsc változathoz jap zene, de van egy másik verziom is, egyelöre nem tudom mi a különbség a kettö között, de méretben kicsit eltérnek
  • Lunki88
    Ez most a játék PAL-os változatához való japán zenés kiegészítés vagy mi?
  • vki
    Mondjuk nekem a T2-ben az aura annyira nem jött be, ugyanis a DB-ben sem láttam ilyen két félköröket. A B3-ban viszont fasza volt.
  • Callme
    Végülis nem kell tökéletesítsék a grafikát, csak pont olyan kell legyen, mint a sima Tenkaichi-ben. A T1-ben mind a karakterek, mind a támadások(főleg a lövések párbaj része) kitűnő volt. És ha még télleg hozzárakják mindazt, amit ígértek, akkor ez a gém aratni fog. Nem kicsit, NAGYON :D
  • Szuperkaraj
    tényleg jónak néz ki, tisztább a kép, és szebbek a ki támadások rajta...ha a storyt jóra csinálták ( nekem az számít a legtöbbet^^) akkor mindenképp várom:)
  • Tombi
    köszi, akkor mégis csak a tenkaichi2
  • vki
    Nekem is ugyanez a neve az iso-nak, csak nekem így van:
    Dragon_Ball_Z_Tenkaichi_2_NTSC_USA_withJAP-MUSIC_INTRO
  • Tombi
    Ahogy igértem, felkerült az oldalra az összes dbz ps2 játék sok müködö verzioban :) Ha hibát találtok a listában, szoljatok pls, köfi :)
  • Tombi
    kis help kellene skacok:
    Dragon Ball Z Budokai_Tenkaichi_2_PAL_Freak Edition_JapMusic_MultiLanguage_ALreadyNTSC_Converted

kicsomagolás után: dbzbk2.iso keletkezik. Arra tippelek ez mégis a budokai 2? 3gigás az iso amugy, valaki pls mondja meg mi a helyzet, kösz
  • vki
    Remélem a Fúzió hangját normálisan leszinkronizálják Goku-nál és Vegetánál, mert az anime-ban hosszan elnyújtották, ebbe meg csak FU-SION HA, nem pedig FUUUU-SIOOON HAAA. (Mellesleg Budokai 3-ban normálisan volt)
  • SNAKE01
    jónak nézki,várjuk!:)
    [nemsokár játszik is egyet a tenkaichi 2-vel...]
  • ronihun
    Hmmm...ez a holdas tetszik...nagyon várom már...
  • Zenty
    Nah akkor már az összeset :)

• Lunki88
    Gondolom azért mert a T4-et már olyan durvára akarják tervezni amit a jó öreg ps2 már nem bírna el.
  • Tombi
    nem tudom, nekem már a tenkaichi 2 is több mint tökéletes volt. De azt olvastam ez lesz az utolsó dbz játék ps2re :( remelem nem igy lesz
  • Callme
    jajjj, ez még lemaradt :)

• Callme
    Itt van még néhány kép a gammából. Elég durva, ezek szerint majd űrben is harcolhatunk + még a holdat is nézhetjük az átváltozáshoz? A lövések télleg jók lettek, és a kamehame valami nagyon fini :D

• vki
    Lehet, hogy WII-s a kép :(
  • Thadius #3011
    ez de durva lesz alig várom :D
  • Balyy
    Úgy látom javítottak a grafikán!
    Legalább is a lövésekén mindenképp! Szebb lett!
  • Zenty
    Nah egy kis kép is jött 3 -ból :D

• Super Saiyan
    oké ezt megbeszéltük ;)