Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Nem pont ide tartozik, de vki nem hallott róla h folytatni fogják a Dragon Ball-t onnan ahol a GT befejezõdött? Egy pár DB fan ismerõsöm mondta h olvasták vhol. Bárcsak igaz lenne a hír. <#lookaround>
Smithie
És ha 160-as GOKU,akkor mennyi a dragon homing countja?😄 Tippelek,1,mert nem tudsz neki Master Skillset berakni.Nekem 147-es,de van Master Skillje,és shenrons rekordja.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Lunki88
Abban nincs átváltozás sajna, mármint a küzdelem alatt nem lehet átváltozni.
tehát a tenkaichi 1-ben nincs átváltozás ???
Ha van akkor azt mivel lehet elõhozni ???

Irjatok PLEASE
Lunki88
Hehe, már annyit nyomtad vele hogy meghalt mi? 😄 Egyébként kb. mennyit kell nyomni vele h elérje azt a szintet?
Fyrex
egyértelmûen a Tenkaichi 2 viszi a pálmát, az adja át teljesen az anime feelingjét

single playerben lehet h több játékélményt ad a felszínesebb -mondjuk így, de ezzel senkit nem akarok megsérteni- játékosnak a budokai 3, de én például a mai napig játszok singleben és haverokkal egyaránt a Tenkaichival mióta megjelent

és most már el is érte a maximum lvl 160as szintet a Goku-m, és glória is van a feje felett (H)

Avanti Crociati!

vki
A 2 egyértelmûen jobb. (Van benne átváltozás, több karakter, stb.) Sokan úgy vélik, hogy jobb, mint a budokai 3, de sztem azonos szinten van. Mindeképpen érdemes meglesni.

ACER Aspire 5738ZG

karolyherceg
Melyik a jobb, a Tenkaichi 1, vagy a 2? Van valami különbség a 2 között? (valami magyar nyelvü játékleirást ha adnátok róla, megköszönném)

Smithie
😄

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Thadius
köszi 😊

sk8 4 fun

GyuriX2572
Hello! Ugye még mindig nincs olyan verzio, ami (emulátorral) menne PC-n?

Nuno88
jó a logód 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Thadius
jade....😄

sk8 4 fun

Thadius
ez még mindig nemjó😄

sk8 4 fun

brodix
L2+L3+R3
Így akartam

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
vagyis nem

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
akkor jól mondtam

Nuno88
L2+ a két analóg kar lenyomása

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

brodix
azt hiszem

brodix
L2+R1+R2

hogy lehet tag battle-ben karaktrt cserélni?
van aki így érzi jól magát, de attól még tényleg szánalmas😄 sõt...

Nuno88
tenkaichi 2 isten játék 😊

Fyrex
jaaa tényleg... hihetelen, hogy nézhetted el vajon?!

szánalmas

Avanti Crociati!

GohanSSJ2
ja télleg nem 110% hanem 100%

Fyrex
nem esik le neki, nembaj

Avanti Crociati!

semmi, semmi 😊

GohanSSJ2
miazM

lol

GohanSSJ2
köx

Fyrex
.... gratulálok...

Avanti Crociati!

GohanSSJ2
yee 110%-os vagyok ezt csináljátok meg

Így már megvan mindegyik karakter és "Adventure"módban 100%-os vagyok.<#vigyor1>
köszi sikerült!!!
Fox Mask : Cell saga, 17-es epizódnál, résznél a Free event, vagy Buu saga 11-es résznél Free event, asszem mindkettõnél Yamchát kell legyõzni

de hiába lett linkelve,mert nem írja,hogy lehet megsz.<#szomoru1>(nem az angol nyelv a probléma)
sigmavirus1
Vagy rossz a kombináció(bár asszem ezaz) vagy venned kell mégtöbb item fusiont.

Viva La Virus1!!!

ok kösz megvan.
még 1 kérdés:super baby1-t nem tudom fuzinálni (lover saiyen+baby vegeta)
nem fogadja el 😞
jaja! Én is ezt kérdeztem párral,lejjebb (#2272)
Ahogy viszed a játékot(dragon adventure) ki-kiad dolgokat és azokat tudod összerakni!
venni kell item fusion nevû potarát, és akkor fúzionálhatsz többet is

Hi! Az a kérdésem, hogy az item fúzióknál meg van határozva a fúziók száma. és csak pár van belõle. Hogy lehet növelni a fúziók számát?
vissza kell olvasni, lett linkelve a fox mask, vagy ott a keresõ, beírod és talál

bár nem nekem írtatok de asszem láttam egszer porungánál.
<#mf1>
köszi,megpróbálom.
szerintem random

elvileg a porunga nevû sárkánytól lehet kérni(õ akk jön ha a namekon idézed meg a gömböket)de má össze szedtem õket és porungánál nem volt.
amúgy mitõl függ az hogy éppen mit lehet kívánni a sárkánytól??
(gondolok itt arra hogy esetleg karakter függõ vagy vmi ilyesmi)
Thadius
sztem shenrontól lehet csak kérni 😊

sk8 4 fun

master roshi's pupil a BEAUTIFUL TREACHERY VAGY A DESTINED RIVALS-BEN van.(remélem a tenkaichi 2_rõl beszélsz)<#wink>
Bocsicsak azt szeretném megkérdezni,hogy hol a fox mask?
Sziasztok!

Én még új vagyok itt.Már sok infót sikerült hasznosítanom a TENKAICHI 2-höz.<#nevetes1>Az lenne a kérdésem,hogy gohan grandpa mivel kell fúzionálni?Az egyiket a master roshi's pupil.Hol van a másik item?
És mi a neve.
KId goku