Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, ott kapsz pontot ha jól emlékszem

hm...nálam bejön...várj, neked a support itemek kellenek ugye? mert akkor azt ide kiírom, nem olyan sok asszem😄

Fyrex
hibás link

Avanti Crociati!

martin23
szóval akkor duelingben kapok pontot?bocs ha értetlen vok<#lookaround>

Dragon Ball Z,GT 4ever

Edzõmeccsért szerintem nem kapsz pontot, de sima meccsekért ( VS Battle ) kapsz ha jól emlékszem. Hogy hol mutatja arra nem nagyon emlékszem, de ha meccs elõtt is és után is megnézed a kapszuláidat ( mert természetesen többet is tehetsz be, és mindegyik kék kapszula fejlõdik, pl. Attack+8 meg ilyenek ) akkor látni fogod hogy meccs elõtt kevesebb volt a szám, ami mellettük van ( jobb szélen ).

martin23
ja és azt valahol mutatja h tapasztalati pontot kapok?

Dragon Ball Z,GT 4ever

martin23
de ha simán nem tréningben hanem edzõ meccsben verekedek akkor is kapok tapasztalati pontot?és csak akkor megy fel ha egy kapszulát teszek be vagy az mind1 h mennyit?<#lookaround>

Dragon Ball Z,GT 4ever

hát igen, jól néz ki az tény, csakhát sokat is sebez 😄

Kapszulák beszerzésének listája

Fyrex
én mindig késztetést érzek rá hogy megtegyem, pedig mindig elbaszom.... de olyan jól néz ki, istenem 😊)))

de a problémámra valaki felelhetne, hogy hol a gyíkba találom meg a maradék support kapszulákat, még kb 5-8 hiányzik

Avanti Crociati!

igen, akkor is tekerni kell, azzal nekem nincs gondom, csak a sugaraknál...dehát könnyû kikerülni, nem lövök sugarat egy másik sugárba😄

Beteszed a karakternek, verekszel, kapsz tapasztalati pontot ( illetve a kapszulád kapja ) és egy idõ múlva, hopp, lvl n+1 lesz a kapszulád ahol az n az az állapot, szint amivel/ahogy betetted

csak Tenkaichi 2-ben!

martin23
de a kapszulákat h lehet fejleszteni?

Dragon Ball Z,GT 4ever

GohanSSJ2
ja

Fyrex
tudjuk, már elmondtad párszor...

Avanti Crociati!

GohanSSJ2
jó ez a topik nekem csak meg LESZ a Budokai Tenkaichi 2

Lunki88
Néha akkor is tekerni kell az analógot mikor mindketten egyszerre mentek egymásnak ha jól tom, na én ekkor soha nem tom "túltekerni" az ellenfelet, egyszerûen a gép mindig gyorsabb nálam. <#szomoru1> Egyébként csak 2-es nehézségen szoktam nyomni a csatákat és még így se megy. <#vigyor5>
ahá, köszönöm a felvilágosítást...azt hiszem nincs erre szükségem, úgy még könnyebb lenne az egész játék, pedig így sem gamepad gyötrõ ( kivéve ha sugarat ill. valami KI lövedéket ütköztetek máséval, mert azt hiába tekerem, kikapok ^^ 😄 )

Fyrex
nah viszont ha már a kapszuláknál tartunk, a kapszulák még csak 77%a van meg, és akkor a zseniktõl kérdezném, hogyan tudom megszerezni a többit?😊

végigvittem term. a storyt 100%ra, az összes tournamentet összes sziten, és az összes tornyot összes szinten... fúzióval kéne próbálkozni?

Avanti Crociati!

Fyrex
förszt, ha még nem vagyok 18 nem lehet igazam, vagy már nem lehet emberszámba venni? 😛 mondjuk érthetõ az átlagos színvonal miatt, nem ismerjük egymást, szóval jogos a feltevés.

bocsánat ha sértõ voltam, kicsit zaklatatott állapotban voltam ^^

szóval maradjunk abban hogy egyikünknek sem kell megmagyarázni hogyan kell karaktert fejleszteni, csupán gondoltam büszkélkedem egy kicsit, de nem gondoltam volna h mást ez zavar

szóval a dragon homing count egészen pontosan, hogy mindenki értse, annyit jelent, hogy miután maximális erõvel elütöd az ellenfelet, hányszor tudsz utána repülni, és újra megtenni ezt

nagyon szép 40-50ezres kombókat lehet így lekeverni pl egy SSJ2 Teen Gohannal: sparking modba mész, L2+négyzettel elütöd, teleportálsz 3szor , majd még utánamész 3-4szer, és még ha van sparking mode egy jó kis ultimate blasttal be is lehet fejezni

próbáljátok ki

Avanti Crociati!

ronihun
:? ez igaz?nekem a sparking neo van meg...mivel jap ezért nemtudnátok megmondani hányadik😄 vagy melyik menü az?

...

én nemtok róla, annyit tok hogy vannak kosztümök ( Gokunak 6 darab ) és ezek közül lehet választani

Drephis
de a karakterünk külsejét lehet frankón változtatni meg minden?<#conf>

help

látom hogy szóbajött ez a dragon homing count...nos mivel nem merültem mélyebben bele a karakterfejlesztésbe, így megkérdezem, ha elámultok, ha nem...mi is ez a dragon homing count és mire is jó? 😊 😄

Drephis
ez most komoly??? ténleg lehet karaktert alkotni?? vagy csak én értettem félre?<#wow1><#wow2>

help

Smithie
Fyrex,most nézem hogy te még 18 sem vagy,bocs ha megbántottalak!😛

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Sõt,még karaktert is lehet alkotni!😊

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Remélem is mert én nem azt mondtam hogy milyen jo vagyok,hanem csak feltettem burkoltan egy kérdést,amire nem válaszoltál!😊 Engem mellesleg nem kell meggyõzni arrol hogy vannak jobb kapszulák,mivel napi egy órás játékidövel minden karaktert a szintjének megfelelõen fejlesztettem.Még mielött azzal a kérdéssel jönnél hogy megvan e a 100%-ék,nos igen,és bizony én is ott fejlesztettem egy darabig,de aztán rájöttem hogy nincs dhc-m(dragon homing count),és arra az elhatározásra jutottam hogy bizony másképpen kell okositani a karaktereket.De én biztos vagyok,hogy az imént leirtakat megfogod magyarázni!😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD GOTENKS RULEZ!!!!!!!!!!😄DDDDDDDD

Drephis
és GT-s gotent kihagyták<#szomoru1><#gonosz3><#rinya>

help

Drephis
az a legjobb a tenkaichi 2-be hogy benne vannak a specialok és moviek + a gt

help

hát...szerintem a Budokai 3 történetkidolgozása a legjobb ( elfogult vagyok, vigyázz 😄 ), bár az igaz hogy a Tenkaichi 2-ben szebb a térkép, de úgy emlékszem mikor errõl volt szó döntetlen volt az állás, vagy talán egy kicsit a Tenkaichi 2 nyert

És a campaign (ha van) milyen módon zajlak/hogy mûködik? Mászkálsz a térképen vagy hogy? <#hehe> (jó minél többet megtudni róla mielõtt megszerzem)

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Fyrex
így igaz

Avanti Crociati!

csak abban van (mert a Tenkaichi 1-ben kapszulákat rakhatsz be, a 2-ben pedig a kapszulák fejlõdnek, nem a karakter, ha jól tudom )

Budokai 3-ban is van kari fejlõdés?

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Drephis
szerintetek jobb a tenkaichi 2 mint az 1? (mert az egy nem jött be annyira)

help

Drephis
tenkaichi2-be nem lehet megszrezni dragon ball gt-s gotent?

help

Fyrex
hát attól függ

a 160as szintet csak olyan kapszulákkal lehet elérni amit a sárkánytól kérsz, illetve talán lehet másfajtákkal is, de azzal tényleg elég sokat kéne gyúrni

de nem feltétlenül a szint a lényeg, nagyon hasznos kapszulák vannak amik sokkal többet érnek

Avanti Crociati!

Fyrex
rosszul tippeltél, de nembaj gratulálok, majdnem sikerült bebizonyítanod h mijen jó vagy 😊

de ha nem felelne meg neked esetleg a 160as gokum van egy pár jó karakterem, nem kell aggódni

master skillsnél vannak még sokkal jobb kapszulák is, shenron's rekordról már nem is beszélve

Avanti Crociati!

off

hagyjuk, ne reklámozzunk, bár spoilerben írtad, szal végülis...na mind1, hagyjuk

on

Drephis
zstore.animehq.hu csak regelni kell ez a legjobb<#vigyor>

help

GohanSSJ2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de ha itt járunk akkor itt 1 link ahonnan részeket lehet leszedni http://gportal.hu/portal/dbzfanpage/

GohanSSJ2
na jó ne OFF-oljunk van mindenek topikja

egyébként ha a sorozatról, animérõl, mangáról van szó akkor inkább a Dragonball Z topikban ( TV, Mozi, DVD kategória ), mert hiába kapcsolódik bizonyos szinten, ott vannak azok akik ezzel foglalkoznak, meg ha szigorúan nézem akkor oda is tartozik, de engem személy szerint ez nem zavar

Lunki88
Hát akkor szerintem inkább el se kezdjék. A GT-n pl. nagyon látszik hogy Toriyama-nak nem volt köze hozzá, csak annyi h õ rajzolta a karaktereket...
GohanSSJ2
akkor szar lesz

szerintem nem fogják folytatni, legalábbis Toriyama bizos nem

Lunki88
Tudtommal az csak a rajongók által kitalált változata. <#smile>
GohanSSJ2
TAKE

GohanSSJ2
amúgy folyatatták is egy kicsit a neve Dragonball GT Special

GohanSSJ2
ja én is hallottam a neve Dragonball AF lesz ha lesz