Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen, ott kapsz pontot ha jól emlékszem
hm...nálam bejön...várj, neked a support itemek kellenek ugye? mert akkor azt ide kiírom, nem olyan sok asszem😄
szóval akkor duelingben kapok pontot?bocs ha értetlen vok<#lookaround>#lookaround>
Dragon Ball Z,GT 4ever
Edzõmeccsért szerintem nem kapsz pontot, de sima meccsekért ( VS Battle ) kapsz ha jól emlékszem. Hogy hol mutatja arra nem nagyon emlékszem, de ha meccs elõtt is és után is megnézed a kapszuláidat ( mert természetesen többet is tehetsz be, és mindegyik kék kapszula fejlõdik, pl. Attack+8 meg ilyenek ) akkor látni fogod hogy meccs elõtt kevesebb volt a szám, ami mellettük van ( jobb szélen ).
de ha simán nem tréningben hanem edzõ meccsben verekedek akkor is kapok tapasztalati pontot?és csak akkor megy fel ha egy kapszulát teszek be vagy az mind1 h mennyit?<#lookaround>#lookaround>
Dragon Ball Z,GT 4ever
én mindig késztetést érzek rá hogy megtegyem, pedig mindig elbaszom.... de olyan jól néz ki, istenem 😊)))
de a problémámra valaki felelhetne, hogy hol a gyíkba találom meg a maradék support kapszulákat, még kb 5-8 hiányzik
de a problémámra valaki felelhetne, hogy hol a gyíkba találom meg a maradék support kapszulákat, még kb 5-8 hiányzik
Avanti Crociati!
igen, akkor is tekerni kell, azzal nekem nincs gondom, csak a sugaraknál...dehát könnyû kikerülni, nem lövök sugarat egy másik sugárba😄
Beteszed a karakternek, verekszel, kapsz tapasztalati pontot ( illetve a kapszulád kapja ) és egy idõ múlva, hopp, lvl n+1 lesz a kapszulád ahol az n az az állapot, szint amivel/ahogy betetted
csak Tenkaichi 2-ben!
csak Tenkaichi 2-ben!
Néha akkor is tekerni kell az analógot mikor mindketten egyszerre mentek egymásnak ha jól tom, na én ekkor soha nem tom "túltekerni" az ellenfelet, egyszerûen a gép mindig gyorsabb nálam. <#szomoru1>#szomoru1> Egyébként csak 2-es nehézségen szoktam nyomni a csatákat és még így se megy. <#vigyor5>#vigyor5>
ahá, köszönöm a felvilágosítást...azt hiszem nincs erre szükségem, úgy még könnyebb lenne az egész játék, pedig így sem gamepad gyötrõ ( kivéve ha sugarat ill. valami KI lövedéket ütköztetek máséval, mert azt hiába tekerem, kikapok ^^ 😄 )
nah viszont ha már a kapszuláknál tartunk, a kapszulák még csak 77%a van meg, és akkor a zseniktõl kérdezném, hogyan tudom megszerezni a többit?😊
végigvittem term. a storyt 100%ra, az összes tournamentet összes sziten, és az összes tornyot összes szinten... fúzióval kéne próbálkozni?
végigvittem term. a storyt 100%ra, az összes tournamentet összes sziten, és az összes tornyot összes szinten... fúzióval kéne próbálkozni?
Avanti Crociati!
förszt, ha még nem vagyok 18 nem lehet igazam, vagy már nem lehet emberszámba venni? 😛 mondjuk érthetõ az átlagos színvonal miatt, nem ismerjük egymást, szóval jogos a feltevés.
bocsánat ha sértõ voltam, kicsit zaklatatott állapotban voltam ^^
szóval maradjunk abban hogy egyikünknek sem kell megmagyarázni hogyan kell karaktert fejleszteni, csupán gondoltam büszkélkedem egy kicsit, de nem gondoltam volna h mást ez zavar
szóval a dragon homing count egészen pontosan, hogy mindenki értse, annyit jelent, hogy miután maximális erõvel elütöd az ellenfelet, hányszor tudsz utána repülni, és újra megtenni ezt
nagyon szép 40-50ezres kombókat lehet így lekeverni pl egy SSJ2 Teen Gohannal: sparking modba mész, L2+négyzettel elütöd, teleportálsz 3szor , majd még utánamész 3-4szer, és még ha van sparking mode egy jó kis ultimate blasttal be is lehet fejezni
próbáljátok ki
bocsánat ha sértõ voltam, kicsit zaklatatott állapotban voltam ^^
szóval maradjunk abban hogy egyikünknek sem kell megmagyarázni hogyan kell karaktert fejleszteni, csupán gondoltam büszkélkedem egy kicsit, de nem gondoltam volna h mást ez zavar
szóval a dragon homing count egészen pontosan, hogy mindenki értse, annyit jelent, hogy miután maximális erõvel elütöd az ellenfelet, hányszor tudsz utána repülni, és újra megtenni ezt
nagyon szép 40-50ezres kombókat lehet így lekeverni pl egy SSJ2 Teen Gohannal: sparking modba mész, L2+négyzettel elütöd, teleportálsz 3szor
próbáljátok ki
Avanti Crociati!
:? ez igaz?nekem a sparking neo van meg...mivel jap ezért nemtudnátok megmondani hányadik😄 vagy melyik menü az?
...
én nemtok róla, annyit tok hogy vannak kosztümök ( Gokunak 6 darab ) és ezek közül lehet választani
látom hogy szóbajött ez a dragon homing count...nos mivel nem merültem mélyebben bele a karakterfejlesztésbe, így megkérdezem, ha elámultok, ha nem...mi is ez a dragon homing count és mire is jó? 😊 😄
ez most komoly??? ténleg lehet karaktert alkotni?? vagy csak én értettem félre?<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2>
help
Fyrex,most nézem hogy te még 18 sem vagy,bocs ha megbántottalak!😛
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Sõt,még karaktert is lehet alkotni!😊
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Remélem is mert én nem azt mondtam hogy milyen jo vagyok,hanem csak feltettem burkoltan egy kérdést,amire nem válaszoltál!😊 Engem mellesleg nem kell meggyõzni arrol hogy vannak jobb kapszulák,mivel napi egy órás játékidövel minden karaktert a szintjének megfelelõen fejlesztettem.Még mielött azzal a kérdéssel jönnél hogy megvan e a 100%-ék,nos igen,és bizony én is ott fejlesztettem egy darabig,de aztán rájöttem hogy nincs dhc-m(dragon homing count),és arra az elhatározásra jutottam hogy bizony másképpen kell okositani a karaktereket.De én biztos vagyok,hogy az imént leirtakat megfogod magyarázni!😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD GOTENKS RULEZ!!!!!!!!!!😄DDDDDDDD
hát...szerintem a Budokai 3 történetkidolgozása a legjobb ( elfogult vagyok, vigyázz 😄 ), bár az igaz hogy a Tenkaichi 2-ben szebb a térkép, de úgy emlékszem mikor errõl volt szó döntetlen volt az állás, vagy talán egy kicsit a Tenkaichi 2 nyert
És a campaign (ha van) milyen módon zajlak/hogy mûködik? Mászkálsz a térképen vagy hogy? <#hehe>#hehe> (jó minél többet megtudni róla mielõtt megszerzem)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
csak abban van (mert a Tenkaichi 1-ben kapszulákat rakhatsz be, a 2-ben pedig a kapszulák fejlõdnek, nem a karakter, ha jól tudom )
Budokai 3-ban is van kari fejlõdés?
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
hát attól függ
a 160as szintet csak olyan kapszulákkal lehet elérni amit a sárkánytól kérsz, illetve talán lehet másfajtákkal is, de azzal tényleg elég sokat kéne gyúrni
de nem feltétlenül a szint a lényeg, nagyon hasznos kapszulák vannak amik sokkal többet érnek
a 160as szintet csak olyan kapszulákkal lehet elérni amit a sárkánytól kérsz, illetve talán lehet másfajtákkal is, de azzal tényleg elég sokat kéne gyúrni
de nem feltétlenül a szint a lényeg, nagyon hasznos kapszulák vannak amik sokkal többet érnek
Avanti Crociati!
rosszul tippeltél, de nembaj gratulálok, majdnem sikerült bebizonyítanod h mijen jó vagy 😊
de ha nem felelne meg neked esetleg a 160as gokum van egy pár jó karakterem, nem kell aggódni
master skillsnél vannak még sokkal jobb kapszulák is, shenron's rekordról már nem is beszélve
de ha nem felelne meg neked esetleg a 160as gokum van egy pár jó karakterem, nem kell aggódni
master skillsnél vannak még sokkal jobb kapszulák is, shenron's rekordról már nem is beszélve
Avanti Crociati!
off
hagyjuk, ne reklámozzunk, bár spoilerben írtad, szal végülis...na mind1, hagyjuk
on
hagyjuk, ne reklámozzunk, bár spoilerben írtad, szal végülis...na mind1, hagyjuk
on
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de ha itt járunk akkor itt 1 link ahonnan részeket lehet leszedni http://gportal.hu/portal/dbzfanpage/
egyébként ha a sorozatról, animérõl, mangáról van szó akkor inkább a Dragonball Z topikban ( TV, Mozi, DVD kategória ), mert hiába kapcsolódik bizonyos szinten, ott vannak azok akik ezzel foglalkoznak, meg ha szigorúan nézem akkor oda is tartozik, de engem személy szerint ez nem zavar
Hát akkor szerintem inkább el se kezdjék. A GT-n pl. nagyon látszik hogy Toriyama-nak nem volt köze hozzá, csak annyi h õ rajzolta a karaktereket...
szerintem nem fogják folytatni, legalábbis Toriyama bizos nem