Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az explore játékmenetnél ,ikor feltünt Bulma csak szídtam,hogy elveszi a zsét! meg valamit mond Dr Gero-val kapcs-ban de nemhittem volna,hogy uj pályákat old fel a mission 100ban! Meg is nézem nemsokára!
Z-item-et pedig nemtudok venni! A csaj vakerál valamit,de nem enged be hogy vegyek. Shenron-tól meg már mindent kértem! (Namek-i sárkánytól is)
Remélem tudtam segíteni.
De nekem a misson 100-ból 25-küldetést adott csak be!
Ezekbõl megcsináltam mind a 25-öt Zésre de semmi!
Valaki tud segíteni?
Bár hálistennek most még megnéztem a linket kattintás elõtt;)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
De javaslom elõbb egy szemüveg beszerzését: "budakia"--->Budokai
köszi szépen!
Sajnos azt már nem tudom, hogy lehet a story-t két módon végigvinni, de a http://www.gamefaqs.com-om megtudod.
ACER Aspire 5738ZG
Abból már megvan minden karakter. Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem lehetett volna megcsinálni, hogy a BUU saga is benne legyen.
Mondjuk Goku-val lett volna egy kis idõ, mire felnyomja az ember ssj3-ba :D.
ACER Aspire 5738ZG
DarkEvilPiccolo, én is megöltem Pikkont, de most én sem tudom hogyan tovább. Mi a "titok nyitja"?
Ja és még valami, amikor kiválaszthatom hogy Story mod, stb... akkor az utolsó "menüpont" egy csomó kérdõjel. Azt hogy tudom megszerezni?
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Nem hagyták! SSJ4Vegetára gondolsz?? Vagy simán csak GT? Az a bud.t.2-ben sem volt.
Köszi az infót!
burst limit storyja meg csak cell sagáig van megcsinálva, szal rövidebb meg kevesebb kari van, de lehet neten nyomni + grafikája nagyon jó :)
(nekem burst limit jobban bejön)
de valóban a tenkaichi 2-3 még mindig a legjobb.
help
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
De melyik a jobb?
Sajna nemtom de érdekelne engem is:)
Elõre is köszönöm
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Amugy iszonyatosan tetszik a játék, varázslatos grafika hihetetlenül impulziv , nem rövid csaták.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
2: nagyon jó,csak (én legalább is) hamar meg lehet unni,ha a story-t már kivitted. néhanapján esetleg felmegyek online game-re,vagy nyomok egy offline csatát.