Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hajajj! Tudtál bizony!
Az explore játékmenetnél ,ikor feltünt Bulma csak szídtam,hogy elveszi a zsét! meg valamit mond Dr Gero-val kapcs-ban de nemhittem volna,hogy uj pályákat old fel a mission 100ban! Meg is nézem nemsokára!

Z-item-et pedig nemtudok venni! A csaj vakerál valamit,de nem enged be hogy vegyek. Shenron-tól meg már mindent kértem! (Namek-i sárkánytól is)
Itt a segítség. A Sim Dragon módban ne csak fejlõdjünk, hanem ott van a a második ikon (olyan mint a Dragon radar) és az a neve, hogy 'Explore'. Ekkor egy kicsit "kiruccanunk", és lehetõségünk van Bulmával találkozni. Ekkor az ebben a módban szerzett 10.000 pontért hajlandó feloldani 5 mission 100 pályát. Szóval kitartás, csak Bulma tudja õket feloldani. A "???" pedig nem más, mint a "Survival". Ha jól emlékszem 50 db mission 100 után oldódik fel. Itt 50 embert kell elverjünk egyedül, egymás után...Jó móka. Z-itemeket pedig vásárolni lehet. Ami a végén hiányzik, azt Shenron-tól tudjuk kívánni.

Remélem tudtam segíteni.
Ja igen! A mission100ból nekem is csak 25van meg :S
Ezt én is szeretném tudni, mert úgy hallottam, h. megkell csinálni a misson 100 -at, és beadja!
De nekem a misson 100-ból 25-küldetést adott csak be!
Ezekbõl megcsináltam mind a 25-öt Zésre de semmi!
Valaki tud segíteni?
A Budokai tenkaichi3ban van olyan játékmód,hogy SIM DRAGON meg MISSION 100 a 3.nekem még kérdõjel a 4. DISC FUSION. A 3.az micsoda és hogy lehetne feloldani?? +sok Z-item-em nincs még meg. Ezeket hogyan?? Vigyem végig megint a story-t csak nehezebb fokozaton? Amugy minden karakter megvan már.
brodix
Már megint?:D
Bár hálistennek most még megnéztem a linket kattintás elõtt;)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Songohan fúzió link
Ahha értem köszi!
Smithie
Az a dragon homing count amirõl beszélsz,fejleszteni kell a karaktert,alapból azt hiszem 3-szor tudsz utána repülni,és 3 teleport is van.De a training módban benne van,Vegeta elmagyarázza az egészet...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

A DBZ-BT 3-ban hogy lehet megyscinálni azt, hogy elrugom egybõl utánamegyek, mégegyszermegütöm, és eztt kb 3sor vagy 4szer?
PoisonChihuahua
A boltok polcairól tudod leszedni.
De javaslom elõbb egy szemüveg beszerzését: "budakia"--->Budokai
hogy lehet letölteni a budakia játékot ??
Oké!
köszi szépen!
vki
Végig kell vinni a Story-t Goku-val. Ha jól emlékszem két féle módon lehet végigvinni, az egyikben megkapod Brolly-t, a másik Uub-ot. Utána azokkal is végig kell tolni, a többi már csak kapszula. De az elsõ, hogy mindenkivel told végig. Továbbá érdemes még kapszulákat keresni, mert sok minden jó lehet :D. (Nem is tudom már, hogy mennyi pénzt vertem SSJ4 Gogétáért, hogy meglegyen Vegita-hoz, meg Goku-hoz is :D)

Sajnos azt már nem tudom, hogy lehet a story-t két módon végigvinni, de a http://www.gamefaqs.com-om megtudod.

ACER Aspire 5738ZG

Sziasztok a budokai tenkaichi 3-ban hogy tudom megszerezni az embereket?
nekem van tobb mint 300 kártyám elado ha érdekel érdeklodni az msn: [email protected]
kinek van eladó dragon ball kártyája??
budapesten

mailem: [email protected]
vki
:(.

Abból már megvan minden karakter. Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem lehetett volna megcsinálni, hogy a BUU saga is benne legyen.

Mondjuk Goku-val lett volna egy kis idõ, mire felnyomja az ember ssj3-ba :D.

ACER Aspire 5738ZG

Kreeder44
DB burst limit... :)

vki
Nincs valami hír új DB-s játékról nextgen-re?

ACER Aspire 5738ZG

Üdv!

DarkEvilPiccolo, én is megöltem Pikkont, de most én sem tudom hogyan tovább. Mi a "titok nyitja"?
Ja és még valami, amikor kiválaszthatom hogy Story mod, stb... akkor az utolsó "menüpont" egy csomó kérdõjel. Azt hogy tudom megszerezni?

Idõközben rájöttem a "titok" nyitjára...

DBZ is My Favourite

Infinite World-be az utolsó "another story" résznél vagyok és kinyírtam Pikkont is aki elvileg a legutolsó ellen amit le kell nyírni. Ennek ellenére ahogy kinyírom nem történik semmi. Kiírja, hogy 11-bõl 11 küldetés teljesítve lett de nem megy tovább a játék. Mi lehet a gond? Segítséget elõre is köszi.

DBZ is My Favourite

én nem
brodix
Burst Limit 2-rõl nem hallott vki?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

A budokai tenkaichi 3ból kihagyták??
Nem hagyták! SSJ4Vegetára gondolsz?? Vagy simán csak GT? Az a bud.t.2-ben sem volt.
erik10
Nem.

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Lesz még tenkaichi 4??? mert sanos a gt vegitát kihagyták az elözoböl és csak az infinte world-be ttték bele de a tenkaich-be meg sajnos nem válaszotokat elöre is köszönöm
Neked is köszi!
Nekem is a Tenkaichi 2-3 jön be. Bár azokban is van min javitani,de ha ezt a kettöt összegyúrták volna lenne egy über game :)
Köszi az infót!
Drephis
Infinite world nekem csak egy felturbózott budokai 3 volt... nem nagy szám, de tartalmas
burst limit storyja meg csak cell sagáig van megcsinálva, szal rövidebb meg kevesebb kari van, de lehet neten nyomni + grafikája nagyon jó :)
(nekem burst limit jobban bejön)

de valóban a tenkaichi 2-3 még mindig a legjobb.

help

Smithie
Szvsz az infinite world,megvan mind a kettõ,de a burst limit kicsit rövidnek tûnik,grafikailag viszont nagyon ott van,de még mindig nem übereli semmi a tenkaichi 3-at,ps3-on igazi csemege...:D

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Értem! :) Köszi!
De melyik a jobb?
Drephis
igen, azt elfelejtettem :D
szal nextgen cucc..

help

brodix
meg ps3-ra

Drephis
burst limit x360-ra van

help

A burst limit vagy az infinite world a jobb?? Melyiket mire adták ki?? Az infinite w.azt ps2 de a burst l-et nemtom.
Erre én is kiváncsi vagyok néha sikerül nekem is véletlenül! Arra gondolsz pl mikor támad egyszercsak mögé kerülsz és mikor ütnéd/rugnád ö is mögéd kerül.
Sajna nemtom de érdekelne engem is:)
Üdv mindenkien :) Én a Tenkaichi 3-al játszom egy ideje, és igazából lenen egy kérdésem. A teleport müvészete érdekelne kicsit komolyabban, PS2-esen nyomom a játékot, és bár vna ilyen irány négyzet kör dolog amivel össz össze jön a dolog ugy szabadonde harc közben nem igen akaródzik csak a véletlenen mulik a teleport. Persze enélkül is gyõzöm de azért jó lenne tudni mindent a Teleportálásról, szóvalha valkienk kis türelme van, nagyra értékelném ha részletesen mindent elmondana, mikor lehet hogyan lehet, mien formái vannak, pl a Teleportálásos körbeverés, amikór. Én elteleportálok erre õ is majd én is majd õ isés megüt :D .

Elõre is köszönöm

Smithie
Az 1.-sö Tenkaichi részben nem lehet átalakulni.Az Infinite World a legújabb Ps2-es DBZ játék,decemberben jelent meg.

Gondolom az infinite worlre gondolsz és azt már vagy másfél hónapja kiadták.

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Sziasztok!Tudtok valamit az új dbz-játékrol ps2-re állítolag már kiadták!Pikkon
Hali!Nekem megvan az összes dbz Ps2-re de a budokai tenkai1-be át lehet alakulni vagy nem?Mert a 2-õ be, meg a 3-ba át lehet ha tudtok infót elõre is köszi mindenkinek! Pikkon
hali. lenne 1 kérdésem, a dragon ball brust limit játékba hogy lehet elérni a story modba hogy normal nehézségi fok fele lehessen menni?
Amugy iszonyatosan tetszik a játék, varázslatos grafika hihetetlenül impulziv , nem rövid csaták.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

ok köszönöm
Ott tuti választ kapsz az ilyen kérdésekre!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Ez a Dragon ball OVA. Egy movie. Nekem is a dragon ballos topicban írták le. Ha bõvebb infó is érdekel téged ott érdeklõdj!

http://www.youtube.com/watch?v=wVTMmm0Jje8&feature=related ez micsoda valami mozi film vagy mi

Értem,köszi!
brodix
1: ps3,x360
2: nagyon jó,csak (én legalább is) hamar meg lehet unni,ha a story-t már kivitted. néhanapján esetleg felmegyek online game-re,vagy nyomok egy offline csatát.