Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én elakadtam ott hogy a Trunk-sal csinálom hard fokozaton a Tenkaichi Budokai 2-ben a Trunks Future részben a 2 robotot lehetetlenség legyakni. C17-et még elintézem, de sok életerõt veszítek és C18 lenyom a rákba. Pedig a feltápolt cuccokat beraktam hozzá, minden 20-as (már amennyit be lehet rakni). Elég idegesítõ. Mondjuk majd sikerült megcsinálnom, de akkor is idegesít. Túl lassú a Ki feltöltés és szar támadásai vannak sok Ki-t eszik.

PS4 ID: Vordengo

Drephis
nmetudom elképzelni h mért maradt le a [/spoiler]

help

Kamehame
XD

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Drephis
<#zavart1>

help

Drephis
isohunt, torrentz.com[/spoiler]

help

Sziasztok valaki megtudná mondani honnan lehetne letölteni a budokai 3-at? Nagyon kéne már régóta keresem!!!
Smithie
Akkor sztem fel...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Drephis
ahogy a másik topicba is mondták: ez nem OFF hanem reklám<#idiota>

help

Dragonball Z karórák ha érdekel vkit: E-SHOP
Bocsi az OFF-ért.
Lunki88
Gondolom a Tenkaichi 2-re gondolsz, nem számít bele egyébként.
Kamehame
csá all
1 kérdésem lenne: bele számit az a százalékokba ha minden karakter 160lvl-es?

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Helyesbítek:98%,megvan az összes karakter(remélem),az összes Voice Data,de vmi(k) még hiányoznak...
csáo mindenkinek!
Tudna segíteni olyan illetõ, aki kipörgette a budokai3-at ps2-õn?
Mert én 97%-nál tartok és a Skill shopban csak a karakterek Voice Data-ját tudom már csak megvenni és még hiányzik a Saybamen egyik támadása(Self Destructor vagy mi) és nem jelenik meg a shopban.
Vagy mondanátok egy oldalt ahol le van írva mindennek a megszerzési módja?
Thx elõre is
más:
Végigvittem a történetet 2x-ra+a tornyokat 1es szinten+pár bajokségot is és megint 95% lett a vége. Miért van ez? Ja és nincs meg az összes karakter és nem ad ki fuzionálno való dolgokat. Mindent minden szinten végig kell vinni?
köszi a választ!
Akkor már biztos hogy megveszem! :-)
Smithie
Van erre létrehozva egy topic,de annyit elárulok hogy sok helyen láttam,fõleg torrent oldalakon,ahol elég fullos minõségben vannak fent.(Amugy meg ha divx-es dvd lejátszód van azzal menni fog,5 rugóért már lehet venni...) 😊

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

köszönöm a segitséget! Már ma ki is probálom,remélem sikerül!
Még valami bár nem teljesen a játék de DB. Hol lehet megszerezni (ill.hogyan) a sorozatot(okat) jó minöségben? Mert valahol már nézelödtem de ott avi formátumban van és nemtudom ezt lejátsza e a dvd lejátszó+ német hang meg ilyenek,bár ha van felirat az részletkérdés mert gondolom amit nemadtak ki kazettán a "betiltás"után az nincs leszinkronizálva.
Szevasztok
GohanSSJ2
ezt én is megjegyzem...

Smithie
Teleport.:Kirúgod a lábát,majd: háromszög,négyzet,balra,háromszög,jobbra,négyzet(Ezt nagyon gyorsan és nagyon pontosan kell csinálni. Ginyurol meg annyit hogy nem fogod tudni használni annak a tudását akinek a testébe mentél.Mint ahogy a sorozatban sem tudta kihasználni Songoku erejét,kb 107-115.-ik részben volt.

Szevasztok!
Tudna valaki segiteni?
Azt kérdezném hogy hogyan lehet azt a támadást csainálni hogy teleportációval egybekötve 3-4et üt eám az ellenfél?Egyet üt elszállok és egyböl utánamtelep.-tál még 2x.
Másik kérdésem😄ermesztönek egyik katonája(nevét nemtom)Amelyik a testcserés támadást csinála,annak mi az értelme hogy megcsinálom és bárkinek a börébe bujok nemtudom annak a támadásait csinálni!vagy valahogy lehet csak nemjöttem rá??
martin23
van myvipem szal meglehet

Dragon Ball Z,GT 4ever

Drephis
csak egy kérdés: te nem a myvipes martin vagy? 😄

help

martin23
ha mindenigaz 5 Kiss of #18-at

Dragon Ball Z,GT 4ever

Lunki88
Na akkor megkérdezném hogy milyen itemeket tettél be? Nagyon érdekelne.
martin23
nekem 160 Lvl.-es az SSJ4 Gokum de a simát is megtudnám csinálni

Dragon Ball Z,GT 4ever

GohanSSJ2
áá a legnagyobb várj csak megvan 0

Lunki88
Nekem 122-es Goku, de tovább már nem fejlõdik mert a blast1, blast2-re már nem tudtam kék itemet rakni. 😞 De az meg elég gáz hogy azokat a dolgokat csak shenron adja ami felviszi 160-ig a karaktert. <#szomoru1>
Black Hawk
a tenkaichi 2 ben kinek hányas szintû a legmagasabb karaktere?
nekem sima goku LVL 116

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Thadius
jabocs 😄D

sk8 4 fun

Lunki88
Tudod õ egy igazi DBZ fan. 😄D
Thadius
azigen eddig itt magyaráztál mindenkinek aztán még psed sincs ? 😄

sk8 4 fun

GohanSSJ2
nekem is az lesz

Drephis
én is ezüstöt akartam de fekete lett :C

help

GohanSSJ2
az neked van
nekem ezüst szinû slim lesz

Drephis
majd lesz az is nyugi 😊 (rózsaszín<#idiota>)

help

GohanSSJ2
végre megvan nekem is a Budokai Tenkaichi 2 <#vigyor2>(már csak PS2 kell<#szomoru1><#hehe>)

Drephis
jah ssj5 😄DDDDD

help

GohanSSJ2
<#hehe> nem lehet hogy SSJ5 Goku? (Dragonball AF)

GohanSSJ2
ó kõx

Drephis
asszem 123.

help

GohanSSJ2
csá all
lenne még 1 kérdésem kb. hány ember van a Budokai TEnkaichi 2-ben áttváltozásokkal 1-üt? elõre is kõxi<#idiota>

Drephis
és ez hogy jön ide???? csinálni kell azokat a mini missiokat vagy mit és kiirja hogy elegendõ tapasztalatod van a misszióhoz.

help

Röfikapitány
Hi az hogy lehet hogy shaint row ba 43% nál elfogytak a missiok?

GohanSSJ2
kõx

Drephis
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.isohunt.com

help

GohanSSJ2
bocsi a flood ért vagy miért
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha torrent (vagy bármi)nem adnál linket hogy honnan szedted?<#idiota>

GohanSSJ2
1,4 akárhányból akkora lex?