Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4 ID: Vordengo
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
1 kérdésem lenne: bele számit az a százalékokba ha minden karakter 160lvl-es?
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Tudna segíteni olyan illetõ, aki kipörgette a budokai3-at ps2-õn?
Mert én 97%-nál tartok és a Skill shopban csak a karakterek Voice Data-ját tudom már csak megvenni és még hiányzik a Saybamen egyik támadása(Self Destructor vagy mi) és nem jelenik meg a shopban.
Vagy mondanátok egy oldalt ahol le van írva mindennek a megszerzési módja?
Thx elõre is
Végigvittem a történetet 2x-ra+a tornyokat 1es szinten+pár bajokségot is és megint 95% lett a vége. Miért van ez? Ja és nincs meg az összes karakter és nem ad ki fuzionálno való dolgokat. Mindent minden szinten végig kell vinni?
Akkor már biztos hogy megveszem! :-)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Még valami bár nem teljesen a játék de DB. Hol lehet megszerezni (ill.hogyan) a sorozatot(okat) jó minöségben? Mert valahol már nézelödtem de ott avi formátumban van és nemtudom ezt lejátsza e a dvd lejátszó+ német hang meg ilyenek,bár ha van felirat az részletkérdés mert gondolom amit nemadtak ki kazettán a "betiltás"után az nincs leszinkronizálva.
Szevasztok
Tudna valaki segiteni?
Azt kérdezném hogy hogyan lehet azt a támadást csainálni hogy teleportációval egybekötve 3-4et üt eám az ellenfél?Egyet üt elszállok és egyböl utánamtelep.-tál még 2x.
Másik kérdésem😄ermesztönek egyik katonája(nevét nemtom)Amelyik a testcserés támadást csinála,annak mi az értelme hogy megcsinálom és bárkinek a börébe bujok nemtudom annak a támadásait csinálni!vagy valahogy lehet csak nemjöttem rá??
nekem sima goku LVL 116
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
lenne még 1 kérdésem kb. hány ember van a Budokai TEnkaichi 2-ben áttváltozásokkal 1-üt? elõre is kõxi<#idiota>#idiota>
help
Spoiler (katt a megjelenítéshez)