5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Drephis
    nem :D destined rivals saga csak rövidítettem.
  • megalodon
    Köszi a térképet#3164en.Akkor ugy irom hogy nem értem!:)
    dr saga? Android? jó majd megprobálom!
    Amugy lejjebb valahol valaki az átalakulást kérdezte.Ha megvan minden forma pl Gokunak akkor elég csak az R3at nyomni a ssj1 hez majd ebböl ssj2 höz megint ssj3hoz ismét,de ha sima feketehajból egyböl ssj2re akar akkor kell a r3+fölfelé!
  • Super Saiyan
    de nem értem, most azt hiszik hogy az a "juj de 3D-s" megoldás bejön? pedig nem, értelmét veszti a végezekés. "ugyan minek má' megnyomom a jobbra/balra gonbot és kitértem" a budokai 3ban pedig nehezebb...
    amugy nekem is a Budokai 3 a fav
  • Szuperkaraj
    nemtudom, az én szememben még mindíg jobb a budokai 3 mint a tenkaichi 2...a story megoldása sokkal jobban bejön és az nálam nagyon sokat számít, így várom a tenkaichi 3-mat, hátha abban ötvözik a jó tulajdonságokat
  • Super Saiyan
    ja nehezebb :(, de rövid, azaz, 1 karakter story-ja nagyon rövid, alig kell 30 perc, és vége :(
  • Callme
    félreírtam,mármint sztem is könnyebb a Tenkaichi 2, "ez a gém"=Budokai 3
  • Szuperkaraj
    nekem sokkal egyszerűbbnek tűnt mint a budokai 3
  • Super Saiyan
    ok... very easy-n van...
    és ami nem maradhat ki ték :D
  • Callme
    Na jah, megint csak azt kell mondanom, ez nem Tenkaichi 2, ez a gém sztem sokkal nehezebb. Ha most nem megy, akkor vedd lejjebb a nehézségi fokozatot, és majd ha elég fejlett lesz a karaktered, akkor nem lesznek ilyen gondjaid. Csak türelem :)
  • Super Saiyan
    tudom :) de sehogy nem sikerül :( mindig elmengy... és soha nem változik hyper mode-ba és soha nem lessz se vörös se sárga, vagy ha mésig mire hyper mode-ba meek, addigra sárga, mire megcsinálom az Ultimate Attack-ot addigra kék lessz a kis emberke , és belever a főldbe :@
  • Drephis
    nyírd ki kid buut spirit bombal de alap helyzetbe, v különben soaring dragon strikeot(ha jól tom ez a neve) csinál spirit bomb helyett...
    más megszerzési módról még nem hallottam.
  • Super Saiyan
    ooooooooo bazz :S nem birom megszerezni Uub-ot!!!
  • Callme
    nah, valamit azért mégis sikerült, egy kicsit utánanéztem: Dragon Arenában kiválasztod a karaktered, majd kiválasztod a "Level Opponent" = ellenfeled?, utána kapsz egy listát a karakterek kódjairól, majd megnyomod as start-ot és így tudsz újat beírni
    persze ahhoz, hogy meglegyen a Dragon Arena mód, végig kell vinned mindenkivel a storyt
  • Super Saiyan
    nembaj, de lehet hogy más igen
  • Callme
    Írtam privátba is, h nem tom sajna
  • Super Saiyan
    #3176 ?
  • Callme
    ok, sok sikert :)
  • Super Saiyan
    végig vittem az egész traninget :D aszem a Dragon Rush volt az utolsó, vagy az Ultimate Attack :\ nemtom, de most elmeek lelövöm Buu-t
  • Callme
    Nem olyan nehéz, csak pontosnak kell lenni: Először is jó lenne, ha végigvinnéd a Training-et, ott megmutatják, hogyan kell csinálni( megcsinálod az elsőt, és kapod sorra a többit, már nem emléxem melyik volt az Ultimate attack-os)
    Amúgy harc közben az életerő csík alatt van egy kis embereke, ami alapból üres, de azt kell elérned, hogy legalább sárgára, vagy pirosra váltson
    Utána ráküldöd, és látod, hogy megy balról jobbra a csík(a bal oldali a tiéd), na mielőtt elérné a csík a szakasz végét( vagy csisszre a végén, és akkor max, az a legjobb), megnyomod, és így töltheted a támadásod sikerességét(Ezt háromszor kell megcsinálni).Az előbb említett kis embereke azért fontos, hogy sárgára vagy pirosra váltson, mert akkor az ellenfél nem lesz pontos, és nem tudja hárítani a támadásod. És ha mindez megvan, és látod kiírva, hogy attack win, akkor dragonball powaa:)
  • Super Saiyan
    probáld
  • gabo91
    hát lehe valakitöl veszek használtan de ujjan azért nem... ha már elkezdtem akkor leszedem azt majd valami emulátorral megprobálom hátha...
  • gabo91
  • Super Saiyan
    énis
  • Callme
    Sajna pc-n nem igazán lehet, vannak ugyan emulátorok, de azok nem tudják visszaadni a játék igazi sebességét(fps), meg az irányítások is elég furán nézhetnek ki. De ha mégis megpróbálod pc-n, akkor egy igazán izmos gépre lesz szükséged. Vagy vegyél egy konzolt, én is csak a dragonball játékok miatt ruháztam be egy ps2-re :)
  • Super Saiyan
    hát, olyannal hogy fogta feltette a kezét és kész... DE, hogy lehet nyomni??? tudod, mikor az a csik hogy megy fel? mit kell nyomni?
  • Super Saiyan
    mindenki konzolon nyomja -.-"
  • Callme
    milyen spirit bombbal ölted meg? Mert most nézem, hogy nem írták oda, hogy egy másikkal kell kinyírni. Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy Berakod a super saiyan meg a spirit bomb kapszulát, és akkor olyan spirit bombot kapsz, amilyen a dbz végén volt(Goku átmegy ssj be, és még rálő a genki dama-ra) De semmiképp ne alakulj át ssj be! elég sima alakban megcsinálni az ultimate attack-ot, ja és persze ez a támadás tegye KO-ra
  • gabo91
    igen pc -re kellene. (utolag rájöttem, hogy konzolos topikba vagyok) Lehetséges vele valahogy PC-n játszani? Vagy ti is konzolon nyomjátok? (mármint ezzel amit töltök.)

• Callme
    Nem azt írtam, hogy R3+le
    Idézem: "megnyomod lefelé azt a szép kis analog kart"
    Ez sztem nem ugyanaz
    Egyébként a harcokért kapsz potara-kat(Health, Attack, Defense, stb), amik arra szolgálnak, hogy elkezdjen szintet lépni a karakter. Mindegyikből rakj be egy potara-t, és utána magától megy
    Ezeket akkor kell betenni, mielőtt elkezded a battle-t, vagy az Evolution Z-ben
  • Prince of Máté
    Storyban játszok, de a térképen mindig a piros ponthoz megyek.
    Hol lehet fejleszteni a szintet?
    PL én lvl8-as vagyok a többiek meg 36-osok is lehetnek.
  • Prince of Máté
    R3+le az pont visszaalakulás az SSJ-ből :D
  • Super Saiyan
    amugy most én kérdezek valamit.: a Budokai 3-ba hol lehet beirni Cheater Passwort-öt? mert meg akarom szerezni Uub-ot és a http://dragonballgames.atw.hu/-n lévő leirás alapjön megöltem Kid buu-t Spirit Bomb támadással, de nem történt semmi :(
  • Super Saiyan
    jaja... nem értem na akkor elmondom.: R3 + jobbra= SSJ1; R3 + fel = SSJ2; R3 + balra = SSJ3, de hogy ezeket meg tudd csinálni elötte végig kell vinned a story modot!
  • Callme
    LOL??? Miért, szerinted mégis mi más kellene ahhoz, hogy a T2ben átalakulj? Ez nem Budokai 3, itt nem kell kapszulákat betenni, csak végigviszed a történetet és megszerzed a kakarterek formáit
    Például: SSJ Goku = Defeat Freeza as SSJ Goku
    És végül megnyomod lefelé azt a szép kis analog kart, a jobboldalit(és nem azért, mert fideszes vok) amit R3nak hívnak, és ha ezek után se fogsz tudni átalakulni, akkor télleg LOL
  • Prince of Máté
    lol.

Valaki más tudna segíteni hogyan lehet átalakulni?
  • Callme
    De, amúgy van még van Wii-re, de a kérdésedből ítélve neked pc-d van
  • gabo91
    okés, köszi
    De ez nem ps2 -re van?
  • Callme
    nah jah, most erre mit mondjak? :)
  • Callme
    Hello

A legjobb, ha nekilátsz egy torrentnek:
    http://www.btmon.com/Games/Unsorted/PS_PS2DVD_-_DBZ_Budokai_Tenkaichi_2_PAL_MULTI5_WwW.GamesTorrent.torrent.html

Kicsit sokáig tart, de megéri. Jó töltögetést! :)
  • gabo91
    hello, kéne nekem is ez a dragonball os game...
    Megtudnátok mondani a nevét? (esetleg linket tudna valaki adni)