Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kamehame
ma 10 órát PS-eztem és ha válasz jõn meek vissza

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Kamehame
XD nem birok írni

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Kamehame
csá all lehetne 1 kéedésem: hogy kell Hercules-el velverni #C18-at én sehogy nem birom, próbálom kilõkni, leverni d enem használ semi sem 😞 valaki mondana nakam tippat hogy kell leverni? pedg tettem be neki Kiss Of #18-at is meg Tenkaichi-t is (az útolsót nem biztos hogy jól irtam) #2588 ja igen... akkor csak 3 perce játszottam ma már perfect-re megverem

SNAKE01
énis úgyérzem egy ideig csak ezzel fogok játszani!😊
jaja,belejöttem!😄DDDDDD

Lunki88
Hehe, köszönöm a dícséreteket 😛. Egyébként megalodon, csak azért tudok róla ennyit mert úgy január eleje óta csak ezt az egy gamet nyomom ps2-n 😄 De ilyen kaliberû DBZ játékkal még soha nem találkoztam, egyszerûen nem tudom megunni. 😊 Meg általában ha haverral nyomjuk egymás ellen akkor csakis 160-as karakterekkel. SSJ4 Gogeta már elég jól küldi 160-on.(bár néha már úgy érzem túl erõs) xD
Snake01: nincs mit, látom belejöttél akkor a kristálygömbök gyûjtögetésébe. 😊
SNAKE01
tegnap újrakezdtem a gammát,mert elveszett a mentés.
de szerencsére gépen fenntvan és kitudtam írni.na szóval újra kezdtem tegnap,és már goku 160 lvl-en van meg a többiek is nagyon jók már,shenron nak és a jó cuccainak köszönhetõen.na meg persze Lunki88 barátunknak!😊

nagyon jó gamma,egész 7 végén tolni fogom!😊

én a story módot viszem 2.fokozatban mert nem litt 100% a game 1esben,az összes bajmnokságot(cell game..)mindenhogyan,a tornyokat 1-2ben most 3ban nyomom már csak 4kari kell asszem(kid goku,grandpa gohan,android13 meg valami elállófülü krapek!
Lunki88! Jó vagy! Egy szinten vagyunk! Márnint amit a game-röl tudsz igy visszaolvasva:-))
én a story módot viszem 2.fokozatban mert nem litt 100% a game 1esben,az összes bajmnokságot(cell game..)mindenhogyan,a tornyokat 1-2ben most 3ban nyomom már csak 4kari kell asszem(kid goku,grandpa gohan,android13 meg valami elállófülü krapek!
Lunki88! Jó vagy! Egy szinten vagyunk! Márnint amit a game-röl tudsz igy visszaolvasva:-))
Lunki88
Légy tekintettel a korára is. 😄
2 kérdés...

1. tényleg ilyen hülye vagy, vagy vért izzadsz hogy így teljesíts?
2. nem lehetne kicsit kevesebb hozzászólásba összesûríteni ezt a rengeteg információt amit közölsz velünk?

Kamehame
mikor goku+piccolo megy az Evolution Z-t vagy mit hogy kell beállitani?

Kamehame
2 kérdés: 1. hogy lehet az erõt tölteni, elvertem raditcot
2. nemtom mit kérdezzek

Kamehame
a a Story bazze Raditc megver:@ még Dueligezni kell gyakorlok, de azért kombokat pl KAMEHAME komboját leirhatnátok (bocs ha követelésnek hangzott) PLZZZ!!!

Kamehame
1 kis bizonyiték: mikor kiadja a sagakat a z1. Saiyan Saga és Goku Gotan meg Trunks bolondozik!

Kamehame
MEEEGY MEEGY!!!
köszönöm istenem!!!! köszönöm tudnátok milyen nagy fan vagyok!

Kamehame
le chip is van PS is van de nem birom kiirni ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😞((<#boxer><#rinya>

Smithie
Lejött?😄

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Kamehame
icipici ték és már csak 20 mega áááááááááááá nembirom kiii!!😄

Kamehame
óó de hülye vagyok

Kamehame
#2575 mind2re köszi és max 4 óra és énis játszok vele. huuuh már alig várom!

Kamehame
#2575 mind2re köszi és max 4 óra és énis játszok vele. huuuh már alig várom!

SNAKE01
kösz!😊

SNAKE01
piccolo,goku,krilin,meg gohan

SNAKE01
értem,thx!😉

Kamehame
jó logod

Kamehame
mien karakterekkel kezd a játék?

Lunki88
Persze, ez errõl szól 😉, amúgy még tolom (van már 10karim ami 160-as, célom az lesz majd h mindet felvigyem 160-ra egyszer 😄) de már nem túl gyakran, gép ellen unalmas játszani, csak ha eljön egy haver akkor lehet igazi jó csatákat vívni egymás ellen 😊
SNAKE01
szóval ha meglesz mind és kívánok,utána megint összegyûjthetem?😮

SNAKE01
hm,köszi szépen,és akkor ezt eljátszhatom akár hányszor miután kívántam is?😮
ja kihalt,pedig kúrva jó gamma

u.i.:te még tolod?😮

Kamehame
nemsoáig nemsoká én is kérdezek 36,5-nél jár a torrent de iszonyat lassu, mostmár van chip a PS2-mbe végre!

Lunki88
A gömböt a pályán találod meg az épületek "lebontásával", de néha még akkor is találni ha egy kocsit zúzol szét. A gömbök mindig más helyen vannak szal sokszor muszáj szétzúzni az egész pályát 😊, de ha vettél radart akkor egy halvány sárga folt fog villogni a radarodon, miután már szabad szemmel is láthatóvá vált a kristálygömb.
Ja és egy meccs alatt csak egy gömböt tudsz szerezni sajna, szal 7x kell lenyomnod a csókát hogy meglegyen az összes. 😄
u.i.: Jól elcsevegünk itt 😄, nagyon kihalt ez a téma... 😞
SNAKE01
harcoltam azzal a faszival a saiyan saga (kakarot) résznél. de nem tao pai pan a neve hanem valami valami más de ugyanaz a vége,csak gondolom más szint,na mind 1,õ csak pénzt ad ha harcoltam vele gömböt nem.a pályán kell megtalálni esetleg?😮
mert ott találtam de csak egyet,utána nincs,vagy mégis?😮
vagy hogy mûködik?
ja és vettem olyan radart amivel jelzi elvileg a gömböket de mégsem.nem vágom a kristály gömbök hogyan helyezkednek el.

Lunki88
Nincs mit, elvégre ezért van ez a topik. ^^
SNAKE01
thx nagyon sokat segítettél!😉

Lunki88
Hát ha 40-es szintû a Goku-d az szerintem megfelelõ, bár legnehezebb szinten már nem könnyû, szal az sem hülyeség ha Ultimate Battle Z módban gyakod le az ellent hogy fejlõdj (szerintem is jó 5let karakter fejlesztésre). És nem vagy túl gyenge, szerintem Frieza Saga-ban a 40-es szint már elég jó, meg a sárkányt (a Földön Shenron-t, Namekon Porunga-t lehet elõhívni) úgy hívod elõ h egyszerûen odamész a térkép közepén lévõ sárga ponthoz, oda is lesz írva h Shenron/Porunga (persze csak ha már megvan a 7gömb). Ja és szerintem inkább Shenron-t érdemes megidézni, mert tõle igaz h csak egy cuccot tudsz kérni de amiket ad azok ált. jobbak mint amit Porunga tud adni (javarészt skill növelõ cuccok), míg Shenron ha beadja a Kiss of 18-at vagy a Tenkaichi-t azok már 5plusz pontot adnak minden képességhez (Ki, Speed, Health stb.)
5db ilyet ha beraksz a karinak akkor már egybõl 160-as szinten lesz, azaz maximumon. 😊
SNAKE01
egyébként tovább jutottam,és már a frieza saga-n vagyok,most van az amikor krilin repked és utána kell repülni és majd le kell gyõzni egy harcost.utána vannak vagy 5-en,és a legutolsó harcban 2-en vannak ellenem.és csak goku-val vagyok.az buzi nehéz.és csak 40lvl-es a goku. 😞
szerinted másik játék módban fejlesszem?tudod ahol 8 menet van meg ilyenek,nem jut eszembe a neve.
õõõ amúgy 2 gömböm van már,de azt csak úgy találtam,egyiket zseniális tenknõsnél,megpróbálok azzal a Tao-val harcolgatni akkor.sárkányt hogy hívom elõ amúgy?vagy azt a másikat?😮
õõõ és csinálom úgyis hogy visszamegyek helyszínekre és harcolok?jól teszem?azzal nem csesztem el ha túl gyenge vagyok?betudom hozni?
ne haragudj de kezdõ vagyok,csak 2 napja kezdtem,de azért már elég sok mindenre rájöttem,a fusio cuccot már értem meg a többit,csak ezeket nem....

SNAKE01
köszönöm szépen!😊

Lunki88
Ja és a hiányzó karaktereket a menüben az Evolution Z majd az Item Fusion résznél kell "összefúzionálni", ezeket a cuccokat a story módban kapod meg egy-egy pálya teljesítése után.
Ja és majd elfelejtettem hogy a legkönnyebb módja a kristálygömb szerzésnek az ha a Saiyan Saga-ban asszem a 2. pályán (Kakarot) délnek repülsz Goku-val a térképen és legalul a városban lehet harcolni Tao Pai Pan-nal, na ezen a pályán a legkönnyebb összeszedni a gömböket, mert mikor megvan az egyik után újra megküzdessz vele, és ez így megy amíg meg nem lesz a 7gömböd. 😄
Lunki88
A pálya választásokhoz elvileg csak akkor ad ki ha már befejezted az adott saga-t, jelen esetben a Frieza Saga lenne az szerintem. A kristálygömböket ("sárkánylabdákat") meg érdemes összegyûjteni mert utána a story módban elõ lehet hívni Shenron-t (vagy a Namek bolygón Porungát, tõle 3dolgot kérhetsz) és kívánhatsz tõle valamit. Ha a listán amit majd bead a sárkánynál, látsz olyat hogy Kiss of 18 vagy Tenkaichi akkor ezek közül válaszd valamelyiket, szerintem ezek a legjobb cuccok. 😊
Egyébként én úgy vettem észre hogy minden nehézségi szinten ugyanazt a cuccot kapod csak pl. 3-as nehézségen már jóval több xp-t fogsz kapni, így gyorsabban is fejlõdsz.
SNAKE01
ja és nincs valami olyan oldal ahol van egy kis segítség?😮

ha nincs,akkor valami nagy mester írhatna nekem pár hasznos infót és tanácsot.htx...

SNAKE01
hi
énis tolom a tenkaichi 2-õt
és lenne pár kérdésem.

a story módot hogyan lehet folytatni?
eljutottam a dermesztõig és után lõtt valamit a videóban és kiadott oda a pálya választásokhoz. van 2db sárkány labdám,milesz ha mindet begyûjtöm?😮
story mód nekem addig tart hogy "FINAL BATTLE"és van egy 2 harc és vége.nincs új feladat.talán azéert mert nem vagyok elég erõs még?😮
meg levet game level állítani 1,2,3. most 3-as on viszem,de minden szinten mást kapok?😮

meg a karaktereket hogyan lehet kioldani?
válaszokat elõre is köszönöm.

Drephis
szar ték :c

help

Kamehame
tééék 2555

psp-re uj dragonball Z:Shin Budokai another road

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Kamehame
"mostanában" XD már 1pár éve/hónapja kintvan 😄D😄D:

scorpeeon
Mostanában jött ki az új Shin Budokai PSP-re, majd kipróbálom, az 1 tetszett nagyon 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Kamehame
na akkor én is itok rólla
Trunks, Goku , Vegeta érte csak el!
Kõzüllök csak Trunks használta Cell ellen, ami miatt csúfos vereséget szenvedett
a gyorsaság csökken, míg az erõ nõ, de mit ér 1 erõs harcos (annak ideén, arra értem hogy ez a szint a maga ideében és nem az SSj4 ideén)
ha nem birja megûtni az ellenfelét?
úgye semmit

Smithie
😄 Jó a feltevésed,fõleg ahogy megfogalmaztad! 😄 Amugy az az állapot ssj1 és ssj2 közti állapot(Cell saga,149-156),az ereje ugyan megnõtt,de a sebessége és ki-je elég gyengus...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Hali!
Trunks-al kapcsolatban:Azért lassú meg ilyenek mert az a karakter,legalábbis ha egyre gondolunk,mikor Trunks Super Trunks!?Nagydarab izmos állat?? Nembiztos légyszi pontosits mert annyira nem emlékszem!
Hali! Valaki jáccik PC-rõl a Budokai valamelyik részével(1,2,3)? Ha igen milyen emut használsz és mien géped van? Plz help!
emilt is irhattok vagy privit! Köcce!