5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Super Saiyan
    :-)
  • Callme
    vidd végig a storyt
  • Prince of Máté
    Na meglett a Budokai Tenkaichi 2:-)
    Ultimate tutorialban át lehet alakulni, de sima meccseknél nem.
    Mit kell tennem hogy mi denhol át lehessen alakulni?
  • Drephis
    amikor a dr sagában először irányítod gokut, akkor repülj ide:
  • Super Saiyan
    lol, thx az inkot
  • Black Hawk
    az arts az az átváltozásra van hatással. Kevesebb energia kell hozzá ha jól emlékszem (rohadt öcsém letörölte a mentést psről)
  • Super Saiyan
    minden "okés", inkább azt ird hogy nem érted
  • megalodon
    Na most tegnap kipróbáltam amit kaptam tanácsot! Hogy amikor gokuval vagyok 1.akkor elmenni a sok????-es harcra és aztán vagy hogy a kamis lookautba vagy hova de nincs ilyen!
    Valami nem okés! :(
  • Callme
    az Ability. Ezt onnan tudod, hogy mint minden piros kapszulát(a kamehameha-t is beleértve) az Ability részlegben találod
  • Antrax #3158
    és a kamehame féle támadásokra melyik van leginkább hatással?
  • Callme
    Com: mikor a gép írányítja azt az embert mennyire legyen erős(ezt én sem vágom, hogy mi, csak olvastam)
    Ability: Másnéven képesség, ezzel a Dragon rush és az Ultimate Attack erősségét tudod növelni
    Arts: Na, ezt sem vágom pontosan, de sztem köze van az ütés/rugáshoz, azért erre sem árt költeni
    A com-ra ne költs, mert felesleges. Ha további segítség kell: dragonballgames.atw.hu It van még néhány tipp/trükk
  • Antrax #3156
    Tricket rosszul írtam, az Arts akart lenni :D

• Antrax #3155
    Hali

Annyit pls segítsetek hogy a Budokai 3-ban szintlépéskor a Com, az Ability és a Trick, mire jó, mert a többi magától értetődő, de ezt nem vágom :S

THX
  • Super Saiyan
    hello, gyere
  • megalodon
    de-de! Megvan!az elsö meg a 3. a 2nincs tényleg! hát azt keresem!:)
    Kössz a segitséget! Mennem kell!
    Hello!
    Holnap jövök!
  • Super Saiyan
    azért vagy még 95%-ba mert ezeket nem csináltad még meg

Beautiful Treachery Defeat Dodoria with Gohan and Krillin in mission 01 of the Frieza Saga "A Pursuer Who Calls Death"

Destined Rivals: Defeat Gohan with Goten in mission 01 of the Majin Buu Saga "Training With Goten"

Fateful Brothers: Defeat Raditz with Piccolo in mission 00 of the Saiyan Saga "Mysterious Alien Warrior"
  • megalodon
    semmi baj!
    Amugy most viszem 3as levelen a storyt,minden más kész minden fokozaton(cell games stb.. tornyok meg minden) és mégis 95%on vok és páran még hiányoznak:(
  • Super Saiyan
    én nagyon nem vaok jártas... sorry... ték
  • megalodon
    ja igen jamcha szokott általában lenni! Akkor lehet hogy elsöre kihagytam ezt a harcot!
    Mennyire vagy jártas igy a karakterek megszerzésében? Mert még kb 4-5hiányzik!
  • Super Saiyan
    nem időre megy, hanem nagyon nehéz, mivel az ellenfél akkor is erősebb nállad ha 160lvl-es vagy, és ha Game LVL 3-an játszol, felmegy a szintjük akér 250 fölé is
  • megalodon
    oksa! Igy már értem hogy ezek a ???-ek is vannak! Egy olyan harc ez ami idöre megy nem??
    Amikor gokuval 1.? A sayain sagában 1.?
  • megalodon
    oksa! Igy már értem hogy ezek a ???-ek is vannak! Egy olyan harc ez ami idöre megy nem??
    Amikor gokuval 1.? A sayain sagában 1.?
  • Super Saiyan
    na márcsak 65 milla van
  • Super Saiyan
    Destined Rivals: Defeat Gohan with Goten in mission 01 of the Majin Buu Saga "Training With Goten"
  • Super Saiyan
    csá, meg kell verni valakit, 1 olyan harcbam amibe sok a ??? xD, és akkor kapsz 1 Destined Rivals saga-t, és mikor 1.nek irányitod Goku-t akkor kell elmenni a Kami's Lookout-ba.
    amugy 2 játék is van PSP-re
    Dragon Ball Z Sihn Budokai
    &
    Dragon Ball Z Shin Budokai - Another Road
  • megalodon
    van psp-re db??
    Ezért nem veszek psp mert azthittem nincs!!
    Tettem fel egy kérdést h.kid gokut hol találom és azt kaptam h. destined rivals saga-ban stb.. de nincs destined rivals!!!
    DBZ bud.t-2!
    Legközelebb leirom milyen SAGA-im vannak.:(
  • Drephis
    tovább lehet nyomni úgy, h utána mentse is. (ne kérdezd h, mert már rég játszottam vele :D)
  • Callme
    Igen, a készítők reklámozása felettébb támogatott
  • Super Saiyan
    thx, de olyan kis izék... csak ugy menti el a legutolsó állást, ha megnézed ki készitette, és utánna megkérdezi, Save Progress
  • Callme
    Végülis igen mondhatjuk, hogy nincs, csak foltokban:) Gokunak és Vegitának van SSJ 4 formája, van Omega Shenron, meg Uub, de ő már a dbz-be is benne volt
    A kristálygömbök a story mód játszásakor a térképen elszórva találhatók meg(mindegyik sagaban van). Egy kicsit nehéz, mert először meg kell találni a radart, és minden ilyen cucc a térképen csak egy fénylő ponttal van jelölve felette 3 kérdőjellel. De ha egy párszor körberepkedsz és jól kinyitod a szemed, tui, hogy találsz valamit
  • Super Saiyan
    helóz all, a Budokai 3-ba nincs GT?!?!?! és hol vannak a kristálygömbök? a válaszokat előre is htx
  • Callme
    Amúgy nem ismerem a játékot, én is a gamefaqs-on néztem
    Még körülnéztem, és azt írják, hogy 4 ki csík kell hozzá
    Nem tudom, meg kell e szerezni az átváltozásokat, de sztem biztos, szóval ha megvannak, csak töltsd fel 4 csíknyi-re a ki-det
  • Prince of Máté
    Nem működik sajnos, Vegitával próbáltam és mikor megnyomom a le+kört akkor lőni kezd:(
    Valaki segítsen, nagyon fontos lenne!
  • Callme
    Hello!
    Jelenleg a Tenkaichi 2 a legújabb
    A Shin Budokai-ban az átváltozás: Le+kör
  • Super Saiyan
    PS2re a Budokai TEnakichi 2 a legujabb
    PSPs kérdésre a választ nemtom
  • Prince of Máté
    Sziasztok!
    Melyik a legújabb Dragon ballz PS2-re?
    Mert én a BUdokai Tenkaichi 2-t szedem.
    Másik kérdésem: hogy a PSP-s dragon ballban (shin 1 ben) hogyan leeht átalakulni szupercsillagharcossá?
    Előre is kössz!
  • Super Saiyan
    dejó!!! pont azt szedem, akkor megéri azt szedni, na köszönöm szépen az infókat!
  • Callme
    A Budokai 3 CE(Collectors Edition) annyiban különbözik, hogy többféle ruhát választhatsz a karaktereknél(de lehet, hogy van még több különbség is, nem tom)
  • Callme
    Hát nem tudom, erről nem láttam infót, de nem kell semmi extrára számítani, hiszen a Tenkaichi 2 megjelenésekor is 9 játékmódot ígértek, de azért nem rossz. A grafika tekintetében meg azt mondom, hogy jobb lesz, mint a T2, bár szerintem egy az egyben át kellene venniük a Tenkaichi 1 grafikáját, mert az valami gyönyörű. Igaz, hogy a harcrendszer, meg a támadások igencsak gyengék, de azért meg lehet nézni például a Rocky Arena-t a T1 ben, vagy akármelyik másik pályát, sokkal jobban ki vannak dolgozva, nem is beszélve a karakterek kidolgozásáról. Ettől függetlenül még mindig T2 rulez :D
  • Super Saiyan
    a a 10 féle játékmod vajon milyen lehet ?? story biztos lessz, dueling biztos, valami egyébb ötletek?