Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Norbyman! Kid gokut én ugy szereztem meg hogy vittem(viszem)a történetet és majd valamelyik harc után beadja!
Valaki megtudná mondani nekem hogy a tenkaichi2-ben hogy lehet megszerezni kidgoku-t?
elõre is köszi!
Lentebb olvastam hogy valakinek gond volt a teleportálós támadás hogy kb 4szer üt innen onnan,nekem is ez a gondom.
Megsoroztam az ellent majd nagy ütés fölfele aztán háromszög(+irány-de ez lehet nemkell)és utánna többet nem telepotál! Mit kell nyomni? Vagy csak nagyon gyorsan a háromszöget megint? (bud.t.2)
help
(kistesóm már itt nyí nekem 3 napja ... :S)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
ACER Aspire 5738ZG
A Budokai 3 -ban elakadtam. Már vagy 18-20 szereplöt megszereztem, párszor végigvittem az karikat is, de a többi dolgot nem adja be. Nekem valami olyasmit mondtak, hogy Buu -t egy különleges támadással kell megölni, de avval se ment tovább ... Hogy kell megszerezni a Dragon Arenat?
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
ennyi erõvel a zõdszar lehetne piccolo gyerekként ( no offenz piccolo fanok, csak példa volt )
\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"
max életem volt, és 1mm maradt mikor sikeresn megcsináltam a robbantást.
az ellesnég meghalt😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Dragon Ball Z,GT 4ever
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Dragon Ball Z,GT 4ever
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Úgy hogy gokut felkell tuningolni teljes utimate blast-ra,és maximális sprint bomb-al támadunk de kaioken-ezve.
És maximálisan levesz 49999 damage-t.
a4x-es teleporos genyót azt úgy kell hogy kibuktatod,beleversz a hasába a háromszöggel,utánna kocka és háromszög asszem.
én megcsináltam a Goku-val azt a sárkányos cuccot és az ellenségbõl csak 1700dgr vesz le. viszont a Piccolo-val csak a sima támadással 2200dgr vett le.(amikor a fejéhez teszi a ketét, és ott 1 gömböt formál, és átjukasztja az ellenség testét)
vki azt mondta, hogy a Goku "super" támadása a legerõsebb a játékban. akkor ez hogy lehet?
-Ja és néha magától megy le az életem. ez meik kapszulának köszönhetõ?
#2446: A KI-t a harc alatt az X+hátra,hátra kombinációval lehet megnövelni ( remélem még jól emlékszem ), de van egy alapvetõ szintje, amit te tudsz a szintlépések után úgymond beállítani, rakhatsz rá pontokat, ezáltal megnõ, ami azt eredményezi hogy egy adott, KI igényes technika használatához kevesebb KI-t kell töltened a játék alatt ( igazából nem teljesen így van, de a hatás kb. így érzõdik )
kapszulák közül még bent kell lennie a Kaioken nevû kapszulának is, de gondolom az is bent van
ACER Aspire 5738ZG
Én már vagy 3szor kijátszottam a tenkaichi-t.
Szinte minden trükköt megbirok,úgyhogy ha valakinek van valami trükközõs kérdése az írjon.
am. nekem tensinhan, ultimate gohan,majin vegita,és vegito a kedvencem.
na csá