5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Callme
    Én is, de sztem még lesz ilyenben részünk bőven
  • Norberto91
    utálom ezeket az álhíreket!!!!
  • Super Saiyan
    fenébe :[
  • Callme
    Sajna el kell szomorítsak mindenkit, a karakterlista nem jelenik meg ma:( Fake
  • ronihun
    Tom azért kérdeztem...hogy we biztos e....dse akkor ok :)
  • Callme
    Bizony :) amúgy ítt már leírtam: #3271
  • ronihun
    Ma kapunk karakterlistát?
  • Black Hawk
    Remélem is.
  • Super Saiyan
    :(, nembaj x)
  • Fyrex
    pedig úgy lesz, hála istennek
  • Super Saiyan
    remélem nem cseszik el hogy küldön kari az SSJ4 Goku/Vegeta...
  • ronihun
    Azért jó mert a képekből látni hogy a Buu sagában vanak új karik....és ebből én arra következtetek hogy a töbi sagából is több lesz....már várom...
  • Drephis
    jó képek!
    remélem, hogy gt gotent is bele rakják, meg a többi sárkányt :)
  • Callme
    Tenkaichi 3: Spopovich, a nőfaló :D

• krisz0305
    hello
    valamikor vennem kéne valami jó dragon ballos játékot:D
    de lenne pár kérdésem:
    1. melyik a legjobb dragon ball-os játék??
    2. melyik kapható magyarországon?
    3. és végül egy hülye kérdés: van olyan amelyik magyar felirattal is kapható (gondolom nincs, de azért megkérdem:D)
  • vixo
    Hello!
    Érdekelne,hogy valakinek van-e eladó jó állapotban lévő budokai ps2-es játéka(i)???
  • Black Hawk
    Én Yaken re leszek kiváncsi XD. Amikor megláttam a képeket azzonal az jutott eszembe amikor Goku felrobbantotta öt az aurájával XD
  • Callme
    Elég ütős lesz a game. Én most álltam neki a Budokai 3-nak( már harmadszorra=kicsit kiakasztott:) VEry strong az ellenfél, very hard a fokozat, és így tök fasza, remélem, hogyha eljutok a 99-es szintre, akkor menni fognak a Z fokozatok is:) Amúgy a B3 eszméletlen(Vegita rulez:), meg most néztem a Budokai 2-ről videókat, hát ott még durvábbak az ultimate-ek. Pedig azt mondják, hogy a 2 elég szar lett
    Jah, és megtudtam, hogy hétfőn megkapjuk a karakterek teljes névsorát a T3-ból, zsír:) Fasha is játszható lesz(Bardock egyik embere, csaj)+ még a screenshotokból kiderült, hogy a Mugen játékokhoz hasonlóan , ebben a helyzetben Babidi, más embereket használ támadásként
  • Szuperkaraj
    köszi szépen :)
  • Super Saiyan
    thx az infot x)
  • Callme
    Hello mindenkinek!

Megint újdonságokat hoztam, de most tényleg csak linkelek, és remélem ez most jó is lesz:) Egyébként mindenképp nézzétek meg, megéri :)

http://www.atomicgamer.com/gameScreenshots.php?id=2454
  • Super Saiyan
    Budokai 3
    tenkaichi
    tenkaichi 2
    aha mindent nézél?!?!?! 3 se perc volt
  • THE DAHAKA3
    Már mindent néztem :D
  • Super Saiyan
    GRR!!! a GOOGLE!!! a barátod!
  • THE DAHAKA3
    Hi! Tud valaki eladó eredeti PS2-es Dragon Ball Z Budokai 3, Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi, Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2, Star Wars 3, használt is lehet.
  • Callme
    nem nálad volt a bibi, hanem kb 2 perce rakták fel a képeket az Atari fórumra, és egy csomószor megváltoztatták a képek helyét, de most már szinte minden ezzel foglalkozó oldalon fent van
  • Szuperkaraj
    tudom hogy nem a te hibád, vagy nálam van a bibi ( nem hiszem ,de lehet ), vagy a szervernél
  • Callme
    meg kell asszem szerezni a capsulákat mindkét karakternek(pl goku és vegita) be kell rakni, ahova a többi támadást, és úgy tudod előhozni, mint az ultimate attackot(hyper mode, felütöd) plusz még végig nyomod a gombokat, ami megjelenik a képernyőn fúzió közben
  • Antrax #3260
    A Budokai 3-ban hogy lehet fúzionálni?

Vagy lehet alapból fúzionált karival lenni?
  • Drephis
    jaaaaa... kösz
  • THE DAHAKA3
    psp-re van ez a shin budokai 2 another road
  • Drephis
    ez melyik game borítója? :O
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    viszont van rajta egy baki. future gohannak akkor lesz sebhely a szeménél, mikor az androidokkal harcol, és elveszíti az egyik karját, de itt megvan mindkét karja. ;) vagy tévedek?

• CrazyDaisy
    Sziasztok itt van 7 db kép a tenkaichi 3-ról nézzétek meg lehet majd ouzaru majommá változniiii http://www.gamekapocs.hu/kep.php?pic=jatekok/PS2/dragonballzbudokaitenkaichi3/screenshots/20070521_007.jpg
    és valaki nem tudja hol lehet budokai 3 mat vagy tenkaichi 2 őt venni ..olcsón használt is jó
  • Zenty
  • Callme
    na mind1, nem tehetek róla, de még nagyon frissek a képek, sorry
  • ronihun
    GRAT!!!!
  • Callme
    nah, akkor ez az utolsó próba:

http://www.jeux-france.com/images_5877.html?Nbr_images_pages=16
  • Super Saiyan
    még jó hogy megnéztem, amugy #3250 5 perce még bejött..
  • Szuperkaraj
    nem jön be egyik kép sem, Not found...
  • Callme
    basszus, egyszer működik, utána meg 2 perc múlva megint nem. Akkor várok egy kicsit, a fórumon is azt írták, hogy hibás a link