Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kamehame
ja: L2 + jobbra + R3 ez aszem SSJ4 Gogeta de lenned kell SSJ4 Gokuval meg SSj4 vegetával is

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Tudja valaki hogy kell fuzionálni ssj4 gokuval és ssj4 vegitával?

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

#2687 Jaja,amikor én nyomtam haver ellen akkor is igy történt

Ha valaki gömböket akar gyüjteni akkor csináljátok azt hogy bementek a Broly movie-ba és végig mentek a pályákon.Ott egy csomó gömböt talátok.(inkább a kocsik alatt keressétek)Ha nagyon ügyes vagy akár 10 perc alatt megszerezheted a dragonball-okat.Én csak ott szerzek kristály gömböt.<#nevetes1>

Lunki88
Respect! <#worship> 😄D Jót röhögtem. xD
csend és békesség

SNAKE01
semmi,játszál!😊

Kamehame
#2683 mivan?

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Kamehame
nem. nekem jó ahogy irtad lábkirúgás + háromszög, háromszög, négyzet

vagy nagyon játszik, vagy depressziós lett 😄

SNAKE01
jaja,úgy kell,nagyon egyszerû amúgy rájönni!már megy az összes combo!
haverral nemrég nyomtuk egymás ellen.mind 2-en 160-as lvl-el.hát nem tudott ellenem mit tenni!xDDDDDDDDd

Hali!
Bocsi!!!A 3XOS UTÁNATELEPORTOT ROSSZUL IRTAM!!!
LÁBAT KIRUGNI-HÁROMSZÖG-N É GY Z E T - N É GY Z E T. Tegnap rosszul irtam és d.u.megnéztem!
Mi thadius.<#confused>

Hát én asszem csoró vagyok aszem utobbi idõben sokat költekeztem a game-ben.Nincs kedvetek adni egykis lóvét.

Thadius
baaazz már lassan 9 órája meg se szólalt... mi van ezzel? 😄

sk8 4 fun

<#idiota><#nevetes1>

SNAKE01
lol!😄

Thadius
lehet azért mert neked degenerált változatod van

sk8 4 fun

OFF
konisoááááááááááhh!!!
ON

#2665 engem nem zavar mert ha még 1hónapot nyomom a játékot akkor megtanulok japánul.De lehet hogy elfelejtek magyarul.

Kamehame
én nemtudok 1x se gyõzni...

nem "degenerált" változat, azok csupán más kinézetek a karaktereknek, semmi több

#2670 : a special battle-nél ha kikapsz akkor is tovább enged a történettel, hiszen épp ezért special battle. mellesleg kapsz majd egy kapszulát ha megvered az ellenfelet, szóval érdemes mindíg megnyerni a special battle-ket

Kamehame
nekem legjobban Ultimate Gohan tetszik mert sztem õ a legerõsebb, ja meg ssj2 kis/nagy Gohan

Kamehame
köszönöm, én voltam aki kérdezte

Lunki88
Én majdnem 5hónapja nyomom de 1x ujrakezdtem mert "sógorkám" kicsit uj játékot kezdett és elszálltak a mentéseim.Azóta az adventure megvan 1es ben most 2esben csinálom.
Nemtom ki kérdezte a 3xos utánateleportálást:
LÁBAT KIRUGNI,MAJD GYORSAN HÁROMSZÖG-HÁROMSZÖG-NÉGYZET!!
Kamehame
és piros saibamen-ek..és még ilyesmik vannak nekem lehet hogy valami degeneált változat 😞

Kamehame
ja és csak nekem szürke Gogeta Ssj4 haja Color 2-n??? a haja szürke, a szöre pedig test szinû...

Kamehame
hm, fúrcsák a "Special Battle"-k 1 ember ellenem aki mellesleg 290 lvl-es... és akkor nyerek ha megver :S

SNAKE01
jaja!😊

Thadius
kis ssj2 gohan a legjobb <#vigyor2>

sk8 4 fun

SNAKE01
ja eléggé túlzás,de azért nemrossz,gohan a kedvenc úgyis!😊

Lunki88
#2662: Jaja, a japán verzió (Sparking Neo) jobb, mert az eredeti japó zenék mennek a játékban, de sajnos úgy elég gáz a karaktereket fejleszteni hogy azt sem tudja az ember mi micsoda. 😞
#2664: Szerintem õk már túlzottan erõsek, nem beszélve a fúzióról. 😊
De lehet csak azért mondom ezt mert nekem nem tetszik a GT.
SNAKE01
amúgy a super saiyan 4-es goku,meg vegita nagyon dúrva!<#eljen>
de örök kedvenc akkor is gohan!😊

SNAKE01
dragon adventure végigtolva,sajna elég rövid volt,pedig 3-as on toltam,és kb felétõl 2-es en.még ami kimaradt torony megcsinálom,gömböket gyûjtök,és haverral nyomjuk egymás ellen!😊

Bocs Sebex,nem fárasztanálak ezekel kérdésekkel de nekem a japán verziója van meg.De van jó oldala is,mert sokkal jobb a háttér zenéje van a játéknak.<#smile>

Kössz.neked van 160-os embered Sebex.

Kamehame
csá, nincs mit, egyébként menü/item shop/buy z items/ az a zöld akármi/Dragon Radar

Itt a húsvéti szünet ennek örömére nyomassuk a játékot(kössz Sebex).Ja és nem tudjátok hogy kell dragonball radart venni.

a Dragon Tornado, meg a Teleport Counter szerintem nincs leírva, vagy ha le van, akkor is csak a gombok nyomása, és a szünet, várás, ilyesmi különféle szimbólumokkal van jelölve...szerintem 😊

Kamehame
#2655 kár hogy nem tudod és sztem itt rajtam kivûl mindenki "nagy budokai guru"
2656 ??? eddig én csak a Skill List-et találtam de ott 1et se tudok megcsinálni mert kék betûvel valami le van irva fõle sokféle modba kell lenni hogy megcsináljam 😞 én csak a Blast1-2t meg az Ultimate Blast-ot tudom nagyjából megcsinálni, és az átalakulásokat

Balyy
Ha jól tudom játék közbe nyomsz egy startot és ott vmibe belépsz(nem emlékszem mi ez) levan írva az összes combo!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

igen, igazad van, így hirtelenjében én sem találtam, de majd ha erre jár az egyik nagy budokai guru, akkor majd õ tud segíteni neked, mert én már elfelejtettem a kombót^^
de egyébként ki is tapasztalhatod, próbálgasd, nagyobb lesz a sikerélmény ha magadtól jössz rá

Kamehame
hm, bocs hogy zavarlak de a www.gamefaqs.com-on nincs fent 1 combo se, legalábbis én nem találok, pedig végignéztem mindent

Kamehame
#2651 oké, rendben akkor összeszedem a gondolataimat
#2652 ^^

de ne írj egymás után 10-szer, elírtam^^<#integet2>

de nem csak a játékra értjük, ez nem chat, inkább szerkessz egy hosszú postot, de írj egymás után 10-szer, 2-3 szavas postokat, és lehet hogy te úgy alapból is olyan természetû ember vagy, de nekem egy kicsit túl buzgónak tûnsz...lehet csak az én szemem szúrja, és tulajdonképpen nincs jelentõsége, a lényeg az, hogy próbálj meg légyszíves úgy forumozni, hogy más ember postját necsak elvétve lássak(lássunk), köszönöm 😊

Kamehame
ték <#vigyor1>

Kamehame
ja, igy már értem oké

Thadius
kicsit nyugodj már meg azt akarjuk, mert nehogy azt hidd hogy most meglett neked a játék akkor te vagy az egyetlen aki játszik/játszott vele..

sk8 4 fun