Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem tetszik.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

SNAKE01
csinálhattál volna magadnak :|

ronihun
Mindenkinek saját dolga😄 Aki akar logót berak aki nem az nem😄
Amúgy a mostani logóm nem nagyon tetszik nekem.

...

Legalább megoldottuk az emu dolgot. <#vigyor2>

Szerintem nincs értelme logót berakni.De azért nem rossz

ronihun
Logónak nevezik😄 A Logómûhelybe kérhetsz.

...

hali srácok!
Az volna a kérdésem hogy hogyan lehet a neveteket igy irni mint pl az alattam lévö pár ember? Hogy db-os fejek meg hasonlók??
ronihun
LoL😛

...

Thadius
nemhát 😄

sk8 4 fun

Drephis
looool ténleg nem veszed az adást?<#idiota><#idiota><#idiota>

help

Kamehame
ez qrva jó poén volt, még most is röhögök!!!!
ja és nincs kérdés a játékkal kapcsolatban? (nem mintha én tudnék segiteni 😄)

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Thadius
neharagudj mester

sk8 4 fun

Kamehame
azt teszem de ne offoljunk

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Thadius
tedd azt...

sk8 4 fun

Kamehame
😞 akkor szedek le másikat

Thadius
igen tudjuk neked degenerált változatod van...

sk8 4 fun

Kamehame
én ellenzem, de ami igaz, az igaz, én meg Szuperkaraj beszéltünk a legjobba ntóla 😄

Lunki88
Jézusom mi van itt már megint... :o
Nagyon a témába vág ez a ps2 emu lol.
Kamehame
nyelv választás? nekem olyat nem lehet, de lehet hogy félre értettem és az Option/Sound/Jappanese Voices-re gondolsz

Thadius
énfeltettem és ment is a bt2-nél eljutott a nyelv választásig

sk8 4 fun

Most már tényleg elég ebböl a ps2 emulátorból.Ja és Szuperkaraj neked biztos elindul az emu nem.És nem nem mûködik tökéletesen hanem még fel se lehet tenni a gépre.És nem csak az enyémen.Na mostmár tényleg elég.

Kamehame
jó, igazad van, fogjuk be

nem hiszem hogy akik elkezdtek foglalkozni ps2 emu kidolgozásával azért kezdték el mert lusták voltak venni egy kütyüt maguknak...de tényleg ne menjünk bele mélyebben, így is offolunk

Kamehame
mert én nem tudom, de alapból rossz ötlet hogy saját maguk akarják megcsinálni! ja és azért fikázom mert lusták venni 1 PS2-t...

ha ilyen egyszerû akkor csináld meg, nem tudom miért kell egybõl fikázni azért mert nem mûködik tökéletesen...

Kamehame
annyi eszük nem volt a nagy "fejlesztõknek" hogy ne csináljanak hanem PS2-bõl USB hosszabbitóval atkûdjék az adatot és a BIOS-t 😄

Ha valaki foglalkozna is a ps2 emu-val akkoris szarokat gyártanának.(És itt nem azon van a hangsúly hogy kibaszott jó gépkell)

Kamehame
ja, sajnos 😞

valaki mindíg lesz aki foglalkozni fog vele

Kamehame
mert mire müködõ lenne addigra abba hadják és elkezdik a PS3-s emut...

ez mind szép és igaz, de ha egyszer ki akarja próbálni szerintem engedjük meg neki, nem? 😊 egyébként honnan tudod hogy nem is lesz mûködõ?

A lényeg hogy ps2 emu egy nagy fos.Mert nekem heteimet tette tönkre az emulátor.Amig probáltam müködõ képeset találni.Szerintem hasznosabb ps2 venni.

Kamehame
áljatok már le a PS2 emu-val!!!!!!
na jó: NINCS ÉS NEM IS LESZ NORMÁLISAN MÜKÖDÕ!
azaz van 1, ilyen kis fekete, akkora mint a PS1 és kb 35,000-tól-45,000-ig terjed az ára, az viszi tõkéletesen a PS2-es gémeket! Sõt ha "chip"-et tetetsz bele akkor sok pénzt megspórólsz!! ja és ennek a nagy "PS2 emulátor" témának is van topicja szal...

gugli elsõ találatai között volt egy link, amibõl kiderül hogy bios-t neked kell keresni, de szerintem olvasd végig, biztos van benne hasznos infó, bár elég kicsi, angol cikkecske

PcSx2 emulátorral de nem vágom mit kell mert belépek megnyitom a load vagy run dvd/cd ikont kiválasztom az iso fájlt és azt írja ki hogy nem tudja betölteni a biost.<#nemtudom>
elindítod az emulátort és File menüpont alatt kell lenni Load-nak vagy Mount-nak éshát ott...de egész pontosan milyen emulátorral?

Üdv.Tudom hogy nincs oylyan ps2 emu amivel lehetnee normálisan ps2 játszani pc-n de nem tudja mégis valaki hogyan lehet emulátorral betölteni egy letöltött tenkaichi budokai 2.iso fájlt emulátorba?
inkább NE

-----ON-----

Kell valakinek valami segítség a játékban, vagy sem?

Kamehame
nyissak?

Drephis
kéne nyitni egy off spam topicot<#banplz>

help

Black Hawk
azt hittem valami érdekes új áttörés történt hogy potom 150 új üzenet van de csak valami alreg játszadozik. 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Fyrex
SZ Á N A L O M

Avanti Crociati!

Kamehame
hm??? rám gondolsz? nekem az ez elõtti regjeim mind rosszak... a GohanSSJ2-set valaki elbaszta, vagy feltörte...

Smithie
Agyam eldobom hogy egyesek több néven is irogatnak a topicba,mire jó ez?Lehet hogy valaki saját magával társalog és az épeszü userek észre se veszik ezt???😄 LOL!!!!!!!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Kamehame
baaazz már lassan 8 órája meg se szólalt... mi van ezzel? 😄

Kamehame
igen emlékszem😄
#2750: rendben értem
ja és karaktert fusionálni ugy lehet ha van DBZ Budokai Tenkaichi mentésed???

Emlékszel kamehame te is memutattad hogy kell több karaktert szerezni.

Nincs mit qvittek vagyunk

Mindenkinek ezt ajánlom.(#2694)

Kamehame
kösz a tippet, és a legjobb saga erre a Brolly: the legendary saiyan