Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez egy fórum, ahol kérdezni, válaszolni és megbeszélni/kibeszélni lehet és kell.
Ne idegeskedj, menjél és foglald el magad ha nem birod elviselni a többi embert. Én is megkaptam a válaszom egy másik topicban, hát most megyek is és nem zavartatom magam az ideggörcsös kisgyerekektõl. szija 😛

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

Kamehame
frodó nincs nálam a gyûrû--ezt mondja 1ik osztálytáram

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Kamehame
??? ezt 1 osztálytáram mondta valakinek...
ja amúgy bocsi... nem PS3-at olvastam hanem P3-at ami Pentium 3-at jelent (a "tõkéletes embereknek": Intel Pentium 3)
és sztem azért mert a Budokai Tenkaichi 2 kihasználja a PS3-ad teljes kapacitását, és azért gyors, mert a PS2-nek is kihasználja a teljes kapacitását de annak nincs olyan mint 1 PS3-nak és nem gyors... de nemtom lehet hogy 1szerûen nem PS3-ra van tervezve hanem PS2-re és bocs hogy ideges lettem, de minden nap (szinte) azért jõnnek hogy "nekem emu kell honnan szedhetek" szöveggel

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

ööö Te normális vagy? 😊
az emulotárokhoz nemtudom ennek mi köze van 😊

Ez egy DBZ Budokai topic és nekem egy DBZ Budokai kérdésem van 😊 Aminek ráadásul köze sincs semmi emuhoz 😊 Úgyhogy nyugodj meg kicsi frodó nincs nálam a gyûrû oké? 😛

Kamehame
1 tanács... húzz el innen 1 PS2 emu-val foglalkozo topic-ba

Hi all.
1.6-os ( legfrisebb ) patch van a PS3 gépemen. De ennek ellenére még mindig gondok vannak a PS2-es játékokkal. Egyiknek az átvezetõ moziai lettek felismerhetetlenségig széttorzitva, DBZ Tenkaichi 2-nek a játék menete lett gyorsitott felvétel és a hang és a kép is elcsúszik.

Valakinek valami tanácsa van e? Esetleg valami beállitási probléma , vagy ezzel mindenki igy van?

ronihun
-.- Átnevezük a topikot:"Ha nem tudom hogy kell forumozni mert még újreg vok és spammelek össze-vissza és szeretnék egy logót kérni...PLZ HELP!!!"
<#zavart2><#idiota> Kb ez lesz ha mindenki azért jár ide hogy neki kell egy logó...Kevesebb spam kéne...

...

Akkor megprobálok logot kérni! Köszönöm!
Amugy hogyan? beirom hogy pl.songohan legyen rajta és megkapom vagy mi?
SNAKE01
dragon ball online!
aki még nem talált oda!😊

Viszont egyszerû leírásod ellenében választ kapsz a korábban feltett kérdésedre

Kamehame
nembaj... elolvassátok 2x...

Kamehame
magamra emlékeztet... vajon miért?? 😛

Kamehame
magamra emlékeztet... vajon miért?? 😛

Drephis
<#idiota>

help

De ha egyszerûen írom le akkor nem fizetnek.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

ja igen...

SNAKE01
😄DD

Lunki88
Az túl egyszerû lenne...
De ha leírod hogy mi hiányzik talán könnyebb lenne, nem? 😄

ronihun
mennyiért?

...

Sziasztok!

Ha érdekel valakit van egy eredeti Budokai Tenkaichi eladó.
Nagyon jó állapotú.

De ha ezt sem értitek elhozom a tolmácsomat.

Megnyugodhatsz!De Hányszor írjam már le hogy nem ez a problem.Ezeket a kombinációkat ismerem.Hiányzik az egyik része kombinációból amit nem tudok megszerezni és akkor egyenlõlenne Great ape Baby Vegita.Ennyi

Lunki88
Wááááááá, hogy lehet valaki ilyen...?? 😄 Valldd be hogy neked ezért fizet valaki, csak hogy megnyugodjak...
Artificial Blutz Wave + Super Baby 2 = Great Ape Baby
Baby, the Avenger: SS 4 Reborn: Rocky Area: Beat Great Ape Baby
Itt nem ez a probléma.Az a baj hogy hiányzik az egyik potara amivel össze tudnám hozni Baby vegitát arany ozarausban.De kössz.És nincs meg neked véletlenülBaby vegita Golden ozaraus.

Drephis
itt levan irva angolul

help

Valakinek megvan a fórumban Golden ozaraus Baby vegita.

Azt énis is tudom hogy levan írva,de amikor a golden ozaraus baby vegitát akarom megszerezni össze kell fusionálni a cuccokat.csak az a baj hogy hiányzik az 1gyik cucc amivel megszerezhetném.Valamelyikõtöknek meg van?

Drephis
ott alul a keresõbe ird be. biztos volt róla szó.

help

Thadius
visszább levan írva az összes

sk8 4 fun

SNAKE01
nekem megvan baby vegita,de kidgoku nincs

Valaki nem tudja hogy kell megszerezni Baby vegitát(great ape).Ja és kidgoku sincs meg.

Kamehame
mentéseket hogy lehet felvinni PS2-re? nekem nem sikerûl sehogy, mert haverom ellen szar úgy játszani hogy õ 008lvl-es én meg 160lvl-es meg nincs meg minden kari... ja és mierlõtt rám rontanátok, nem szeretek csalni, de ez nem csalás!

kas123
nem, nekem szar gépem van =), havernak van jó gépe =).

Akkor csúcs a géped öreg.

kas123
de már el lehet vele játszani...=), félreértés ne essék nem védem az emulátorokat, mer sztem is jobb ha megveszi vki az adott platformot...de azért ne mondjunk olyanoakt amik hülyeségek =). Van mûködõ PS2 emulátor =), és sok játékot lehet vele aránylag normálisan játszani vele =).

Drephis
ami nem túl gyors...

help

kas123
õõõ nem azért de van ps 2 emu amivel 30 fps-sel lehet nyomni a budokai 3mat...sõt havernál 37-40 fps-sel ment (neki k jó gépe van😄)...de egy:
3 Ghz-es proci + 1000 Mb ram fölött + 1 jó vidikari mellett ott van simán 30 fps felett =)

Ez igaz értelme nincs de akkor is jól néz ki

Kamehame
tudom 😄

SNAKE01
😊

Drephis
hajh ha ez a divat akkor neki is kell tod h van ez

help

SNAKE01
aztmondtad nincs értelme

Talán énis teszek be logot

Drephis
eléggé kaki am.

help

ronihun
sima xbox

...

Kamehame
a Dragon Ball Z: Sagas az aszem Xbox-ra van, de nemtom hogy xbox360-ra vagy sima xbox-ra

ronihun
Tudtommal nincs...(ja és ezt a logót még régen csináltam...akor ez marad)

...

Forza Italia
Srácok Dragon ball-os játék van xbox360-ra?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ronihun
😄 Igazságod van...Csak nincs photoshopom mióta Format C volt.😞

...