Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mindig mielött ide belépek veszek be egy leszaomtablettát és már nem is érdekel hogy ki milyen keveset ir ide oda.
Tegnap játszottam a Budokai T.1részével és hát elég gáz!! Iszonyú! Egyedül az intro a jó meg hogy kissé ilyen 3D-be adja a karikat de amugy szar.
Bár lehet azért nem tetszett mert már a B.T2-vel nyomom.
Balyy
ha már játszottam a bt2-vel és mondjuk úgy döntök h játszok a sparking neo-val is akkor ez egy új mentést fog csinálni v. a már meglévõt fogja használni?

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Na köszi a segítséget, így már sikerült, de még ígyis csak 95%-nál tartok és elvileg minden kész, mi lehet még hátra????
Lenne egy olyan kérdésem, hogyha chippelt gépem van és másolt játék akkor tudok neten játszani vele? 😊

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

arra értette hogy ha rövid a hozzászólása, mert tömören kérdez valamit, akkor a "maradék" helyet kitöltse-e mosolygós fejjel, mert ugye nem szeretjük a rövid hozzászólásokat.

Patar : nem, nemkell mosolygós pofákat csinálni, azzal a rövid hozzászólással, amelyben a kellõ értelem és a lényeg megvan, azzal nincs gondja a népnek

Thadius
színvonal,színvonal...

sk8 4 fun

ronihun
-.- Patar ha te kérdezel azért "csinálják a mosolygós pofákat" Mewrt olyan értelmetlen a kérdés vagy hülyeséget kérdezel

...

Fyrex
fõleg h semmi értelme nincs annak amit leírt...

Avanti Crociati!

Nem akarok veszekedni de ha én kérdezek valamit a játékkal kapcsolatban és rövidet írok akkor csináljak mosolygós pofákat.<#smile><#smile><#smile><#smile>

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Kamehame
én is pont ezt gondolom ,de nem mertem beirni mert féltem hogy megint rõhõgnek 1et <#idiota>

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

ronihun
Pontosan<#nyes>

...

Drephis
azért mert 10 hsz-ben mondja el amit eltudna mondani 1 hsz-ben is

help

ronihun!
Miért zavar ha valaki csak pár mondatot ír??
ha már idejött akkor a game csak érdekli valahogy nem? És nem lehet CSAK a játékról beszélni állandóan! Valamelyest idekapcsolódó témák is vannak!
Ha meg zavarnak azok akik sokat kérdeznek és 1-1 mondatokat irnak akkor ird le a játék menetét,hogy te hogy vitted végig,minden nehézségi fokkal minden ultimate battle-val mindenkivel minden fuzioval,minden támadással stb és akkor nem lessz senkinek semmi problémája!
#2854 sephiroth!:
Szerintem azért nemtudsz(tudunk) átváltozni ssj3ból 4be mert a ssj1-2-3az a Z sorozatban volt a ssj4meg a GT-ben! És ez a játék az egész(mid3)sorozatot magába veszi,ill.a sima db ból kevés(kid goku)fõként a Z(ssj1.2.3)meg pici GT(ssj4)
Szerintem!!
ronihun
Nemigazmár hogy két újreg láma öszeszpemmeli a topikot<#falbav>
Mért nem lehet normálisan fórumozni?<#lama> 30 új üzenet ere annak a fele a ti félmondatos hsz-eitekbõl áll....

...

Kamehame
miért érdekel?

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Ebböl sokat meg tok.

Kamehame
mittomén

És az itemed hány % van?<#confused>

Kamehame
én meg most vittem végig 100%-ra

Kamehame

Nekem az összes KARAKTER meg van a játékban.(De ez is megizzasztott)

Én is de ez semmi, utána létre hozhatod grandpa gohant.

Kamehame
a Destined Rivals-ban a 03. harc-ban menj el Kami's Lookout-ba és ott lesz Kaito és menj oda hozzá aztán nyomsz 1 X-et és mehetsz Grandpa Gohan ellen én most nyertem meg Kid Goku-t

Kamehame
én megvertem, adok 1 tippet
elûtõd aztán L2 + háromszög mindig mikor felkel L2 + háromszög 😄

Kamehame
jaaaajjj
a Destined Rivals 1 bonusz saga és nem a Saiyan Saga 😄
igy kell megszerezni😄efeat Gohan with Goten in mission 01 of the Majin Buu Saga "Training With Goten"

Hát ezaz nekem is így van.

Kamehame
??? 😄
nekem van 2 gondom
1. amikor elõszõr meek Goku-val akkor nem enged Kami's Lookout-ba
2. csak piccoloval enged oda saiyan saga-ban 1. küldetés de ott ha megverem speed +2-t kapok😞

Kamehame
de ne oda menj... keress 1 olyan sárga kockát amibe ha belebész Kami's Lookout-ba kötsz ki aztán elkezdesz verekedni... na akkor én is megszerzem Kid Goku-t 😄

Hát de figyelj, ott son gokuval alapból is a Kame House-ba kell menni mert ottvan a Raditz!!!???
Drephis
hát de ha már elmagyarázom ne kérdezgessen<#hehe>
gondolhatja h ha "elõször irányítod gokut" akkor a saiyan sagáról van szó 😄

help

Kamehame
ezt jól megmondtad <#hehe>

A destined rivals sega az elõ páyla mert tod nekem a japán verzió van meg.

Kamehame
"az a lényege hogy Ultimate Battle Z-ben válassz valamilyen Tag Team pályát ( 2-2 ellen ), és csak 1 karaktert válassz ( kétszer választod ugyanazt a karit ), így egy csatával kétszer annyi EXP-t( tapasztalati pontot ) tudsz neki szerezni." By: Szuperkaraj

Kamehame
olvass vissza, de ha nem akarsz olvasni akkor:
Ultimate Battle Z modba hogyha 1 Tag Battle-be (ami olyan hogy 2 vs 2) és mikor jõn a karakterválasztás akkor egy embert 2x választasz ki, és a végéd dupla EXP-t (tapasztalati pontot) kapsz, azt hiszem hogy igy van, de ha nem akkor olvass vissza, még nincs olyan messze

Drephis
nem mind1?<#idiota><#idiota><#idiota>
a lényeg h így lehet megszerezni
egyébként itt is így van irva...

help

Most nem azért mondom de nekem ilyen Destined Rivals Saga nincs is csak Saiyan Saga!!!
Drephis
kid gokut én úgy szereztem meg, hogy a destined rivals saga-t elkezdtem elõröl és amikor elõször kell gokuval repülni akkor el kell menni a kami's lookout-ba ott meg kell verni grandpa gohant

help

Ja és figyeljetek már 91%-nál tartok már majdnemhogy az összes karakter megvan, tournamentbõl is mindet megnyertem csomó fúzióm is megvan meg ultimate battle z is majdnem kész, és nincs meg a KID GOKU :S :S
Hogy lehet õt feloldani?
Nem tudja valaki hogy kell ezt pontosan csinálni a Dragonball Z Budokai Tenkaichi 2-be:
Double EXP
In Ultimate Battle Z mode, pick any of the Tag Team roads. When asked to choose your characters, pick the character you want to double the EXP gained from the battles you'll fight on the Tag Team road. Make sure to choose custom, and make sure that the character has potaras that can be leveled up with EXP. When asked to pick your second character, just pick the same character again, along with "Custom," just like you chose the first character. Now, when you win a round, you'll get double the EXP!
Elõre is köszi!
Fyrex
azért lett rádordítva mert makacsul állítottad a hülyeséget...

Avanti Crociati!

ronihun
Ez még az E3-as verzió-.-

...

Kamehame
ezt régen én is láttam, én is megkérdeztem itt, aztán jól rám "orditottak"
és ezt mondták: "nyisd már ki a két szép szemedet..." a lényeg hogy ez csak próba verzió a kiadás elõtt, ez 1ik változatba sem lehetséges. aszem

Hali tudom hogy új vagyok itt de lécci segítsetek. A BT2-rõl van szó.
Megvan nekem japán, amerikai, európai változatban de nem tudom hogy a mellékelt animáció melyik változatban lehetséges.
http://www.youtube.com/watch?v=FJOF7ZxZCOQ
Azt nem értem hogy hogyan lehetséges végigváltozni egészen ssj4-ig mondjuk goku-val mer nekem mindegyik verzióban van egy goku kari ami alap,ssj1,ssj2,ssj3-at tud meg van az ssj4-es.Es az elsõ kari nekem csak ssj3-ig tud és onnan ssj4-be má nem, sõt a skill list-en sincs feltûntetve. Lécci magyarázzátok el hogy melyik verzió lehet ez (ha egyáltalán van ilyen). Köszike
SNAKE01
<#smile>

Hadjátok békén Frodót,A "nagy fõnököt".

Fyrex
1 tanács. kussolj.

Avanti Crociati!

Thadius
te mit oltogatod itt a népet?

sk8 4 fun

Ezt jól mondod.De ez a topik Budokai játékra van fenntartva,ezért térjünk már vissza a játékhoz.Mert mindig bejön egy ember aki feldulja a fórumot.

Lunki88
Egyre szánalmasabb lesz ez a topik, újabban semmi értelmeset nem írnak ide.