5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Callme
    voltak már sajna...de azért köszi:)
  • vixo
    meg még egy vidi:
    http://www.gametrailers.com/player/22347.html
  • vixo
    nah,nem tom,h ez a videó volt-e már,de azért belinkelem nektek :D
    http://www.gametrailers.com/player/22323.html
  • redday
    nekem már 100% minden^^ a bajnokságok, az a lépcsős, meg az adventure is:) /az adventure normalon, de most csinálom hardon:)/
  • Goku san
    köszi a helpet:)

amugy a kristalygömböknek fix a helyük mindig vagy valtozik amiket harc közbe lehet össze szedni?
  • Drephis
    mert nem szerezted meg az összes sagat.

Beautiful Treachery: Defeat Dodoria with Gohan and Krillin in mission 01 of the Frieza Saga "A Pursuer Who Calls Death"

Destined Rivals: Defeat Gohan with Goten in mission 01 of the Majin Buu Saga "Training With Goten"

Fateful Brothers: Defeat Raditz with Piccolo in mission 00 of the Saiyan Saga "Mysterious Alien Warrior"
  • Goku san
    Még egy kérdésem van felétek ma kitoltam a Dragon Adventire rész-ben minden Saga-t és csak 95% ez miért lehet?
  • ronihun
    nm:)
  • Goku san
    nah rájötem mit kellet veni kösza helpet:)
  • Goku san
    lehet hülyén hangzik de kb 2-3napja van meg a game hogy lehet többet veni?:S
  • ronihun
    vegyél többet....
  • Goku san
    hi all
    Remélem tutok nekem segíteni
    Az mért van hogy a DBZ Budokai Tenkaichi 2-ben az ItemFusional csak 6itemet enged kombinálni enyit lehet max alapból vagy lehet többet is???
  • Lunki88
    Hát, főleg a sima teleporttal kerültem a háta mögé (aztán felrúgom megsorozom és leütöm xD), de néha az instant is befigyelt. xD Meg amikor Cell-el rám akarta dobni azt a nagy gömböt és az utolsó pillanatban elteleportáltam SSJ2 Gohannal (ezt nem tudatosan csináltam csak véletlen jött össze :P), na onnastól kezdve már ledobta az agya az ékszíjat. :D
  • Callme
    na ja, veszíteni is tudni kell :D Egyébként meg ez az Instant Transmission, amiről beszélsz? MErt azzal hülyére lehet télleg verni az ellent, de a sima teleporttal is. Ez van... ha elég ügyes az ember, akkor hiába teleportálják körbe, nem tudják eltalálni, és akkor a karik nyomnak egy kis Strauss-keringőt teleport módban :D
  • Lunki88
    Wáá, utálok olyan emberrel játszani aki nem tud veszíteni, fél óráig veszekedtünk haverommal a játékon (T2), mert nem tetszett neki hogy én egy csomószor nyertem ő meg csak néha. xD
    Van itt még valaki akit idegesít az ha háta mögé teleportálnak és elkezdik püfölni? :D Mert engem ez nem zavar, de haverom már eldobta a joyt annyira kész volt idegileg. :_D "már megin a hátamat ütöd!" lol
  • Callme
    jaja, ez még csak a demó, az utolsó percig változtatni fognak a játékon, a töltés még egy kicsit tényleg csiri-csáré :D Egyébként sztem meg hogyha játékban láthatjuk majd az elhajlást, meg a Blast kombót(és még ki tudja, hány kombó lesz), az majd felviszi a hangulatot, a story mode(ami egyébként a "Dragon History" nevet fogja kapni)sokkal inkább hasonlít majd a Budokai 1-re,grafikailag meg olyan sokat nem tudtak fejlődni... csak a BT1 annyira rosszul sikerült(a grafikát kivéve)hogy a BT2-be már muszály volt drasztikus újításokat beletenni...most pedig, mivel ez lesz az utoló ps2-es db game, ötvözik az összes budokai játék tulajdonságát... aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz beőle
  • ronihun
    ja és engem az zavar hogy ninncs sok különbség a T2 és e között....Mert csak pár uj kari pár új pálya meg néhány új támadás:SRemélem hogy nagyobb ujitások is leszek....Csak azt még nem hozták nyilvánosságra...mert az jó lenne mert eddig nincs olyan nagy ugrás mint a T1 és a T2 között volt.....
  • ronihun
    sztem ez a demo verzióé...mertha megnézitek az előző részek beta videoit..akkor ugyanilyen szinte...és sztem ez meg fog változni még....
  • Szuperkaraj
    nekem speciel az nem tetszik ahogy a KI-t gyűjti a karakter. de ti milyen/melyik töltő csíkról beszéltek? nem vettem észre :S
  • Callme
    Jah, nekem is jobban tetszett, ezt is a Budokai 3-ból vették át, de majd megszokjuk:) Majin Vegita robbanása miatt meg ne aggódj, ez még csak a demó, majd korrigálják biztosaan
  • redday
    Thx. mondjuk sztem jobb a töltő csík a T2ben. és ha jól látom, amikor vegeta felrobban a végén nem megy le semennyire az élete. pedig ez lenne a lényeg :/
  • Thadius #3467
    köszi az infot
  • Callme
    Nah, újabb karakterek a láthatáron: Future Gohan, Kid Goku és Nouva Shenron, de beszéljeneke aaz új scan-ek:

És még itt egy kis video
  • Drephis
    köszi
  • Callme
    TEnkaichi 3 developer walkthrough video
  • THE DAHAKA3
    http://www.travian.hu/?uc=hu1_31840
  • Tombi
    irjál róla hogy mik vannak be, kivancsi vagyok :)
  • Drephis
    :OOO

jó, csak béhol elég bakis.
  • Super Saiyan
    lol...thx
    elég maszek...
  • Tombi
    Budokai 3 AF beta fájl (magyar mirror): Katt
  • ronihun
    X...
  • vixo
    Még olyan kérdésem lenne,h a sima budokai 3-ban a com-okat,hogyan lehet előhozni,nekem mindig csak véletlenül sikerül és melyik gombot kell nyomogatni,h nyerjen a támadás?

Előre is Kösz a helpet!
  • Tombi
    Dragonball Budokai 3 AF (Budokai 3 MOD)

PS2 Budokai 3-at moddolták meg, rengeteg uj karit és uj átváltozást pakoltak bele. A modnak van egy jó angol nyelvü foruma: Budokai 3 AF Forum
    Berakok egy youtube linket izelitönek:
    http://uk.youtube.com/watch?v=F-obgGFSJHs&mode=user&search=

A napokban készült a béta változat, ami teljesen játszható (majdnem kész!)Ha lesz idöm én is megcsinálom magamnak, addig is megosztom veletek a részleteket. A mod installhoz ezek kellenek:

1) Berakod a gépbe a Budokai 3 DVD-t (vagy eleve az játék iso-ját és igy meguszod a 2. lépést)
    2) DVD Decrypter-el csinálsz 1 ISO-t a DVD-röl
    3) Ultra ISO-val megnyitod a kapott ISO-t Ultra ISO link
    4) Berakod az új DATA_CMN.AFS fájlt az Ultra ISO segitségével az ASR mappába !
    5) Elmented az az ISO-t és kiirod egy DVD-re !

Budokai 3 beszerezhetö az oldalamrol és késöbb felkerül ez AF MOD is!
    Addig is itt van a Megauploados link: http://www.megaupload.com/?d=VY3RI1LL
  • ronihun
    mindig üsd le tehát kocka(lenttart)+le és igy egy idő után kiesik a ringből...én nem igy csináltam...de már nem emlékszem:S
  • vixo
    Kössze,de már megvan,mindig el kellett futni előle XD
    Viszont C18-al nem tok mit kezdeni,nem tudom kilökni a ringből,mert,ha a ringen kívűl vagyunk,akkor Sátán mindig leesik a repülésből :S
    Erre vmi tipp?
  • ronihun
    Én azthiszem ugy csináltamhogy mikor támadt elugrottam előle és mindig töltöttem...és amikor mrgvsn annyi energia akkor megtámadtam vagy a bombással vagy a másikkal és amig felkel ujra töltöttem és megint ez...asszem igy....
  • vixo
    Valaki help pls!
    A Tenkaichi 2-ben a Mr.Satan vs Cell harcot,h lehet kibírni,Sátán naon gyenge és mindig legyőzi Cell,pedig nem sokáig kellene kitartani,de ez még addig sem tud :S
    Valaki ellátna egy kis tippel???
    Előre is Kösz!
  • Callme
    Néhány új screenshot:

Sztem Trunks Burning Attack-ja jobb lett, na meg hogy King Cold Mecha Freezat hívja segítségül... elég állat:D a régi MUGEN játékok hangulatát idézi, amikor pl Gohannal előhívhattad Piccolo-t
  • Antrax #3450
    Hali!

Tenkaichi 2-ben teleportálni hogy lehet???
  • lopbisz
    jah , lehet nekik újak :D

Egyébként tegnap írt róla egy teljeset :
    ign cikk