Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thadius
te milyen csöves vagy jééééé 😄DDDD

sk8 4 fun

Rexor
<#banplz>

Kamehame
amúgy tudom hogy szánalmas, de azt hittem valaki tud segiteni.... ebbõl télleg az lesz hogy meg kell vennem

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Kamehame
warez csúnybeszéd
jó hogy VIP vagy és lehet szerkesztened 😄

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Kamehame
még semmi miatt, most meek feljelenteni magamat

ronihun
-.- Úristen...ez szánalmas...Mért kapnál bant??Mondjuk ezek után nem csodálnám de nem lett volna semmi belõle....

...

Kamehame
ui.: hogy biztos bant kapjak:
a jó kurva életbe hogy sehol a földön nem találom meg úgy hogy ne torrent be legyen.

Kamehame
najó mind1 csá all jó volt itt SG-zni de 1 köcsög úgy is megy szolni a moderátor topicba én bant kapok, és eszem ágában sincs ide vissza regizni!
bye bye

ronihun
Bemész a boltba megveszed hazamész kicsomagolod és nem 4GB hanem egy CD....Vagy megrendeled aztán megjön kicsomagolod és az se 4GB-.-<#bee1>

...

Ilyet nem valoszínû hogy letudtsz szedni.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Kamehame
nem érdekel ha bant kapok: nem tudja valaki honnan tudom leszedni a Budokai 3-at úgy hogy vagy RIP vagy becsómagolvan hogy kibontatlanul ne legyen 4 Gb? elõre is THX, nembaj ha torrent csak gyors legyen, PM-be ha lehet

akkor majd az illetõ a saját érveivel, vagy amivel jónak látja megvédi a játékot 😊

Kamehame
azaz Tenkichi 1

Kamehame
mert engem nem érdekel a Budokai 3, de lehet hogy valakinek az a kedvence

Erre csak egy kereszt kérdés.
Miért nem akkor "háborodtál fel" amikor ez a bizonyos fikázás történt?

Egyébként meg szerintem a Super DBZ egyáltalán nem szar, csak más mint a többi, mert hálistennek nem akarnak minden játékot teljesen 3D-s környezetbe ültetni, marad egy-két arcade stílusú játék. Szerintem épp ezért jó a SuperDBZ

Kamehame
??? az? na mind1 annál még a Budokai 3 is jobb (mondjuk az is király gém) és én nem azt mondtam hogy TE hanem hogy TI

ronihun
Én?LoL ugyanis amíg nem volt 2 én nekem az volt a kedvencem de lényegtelen....

...

Kamehame
És mikor ti fikázzátok a Budokai Tenkaichi 1-et...

Smithie
Meg eleve a Super DBZ-t a Street Fighter alkotói kreálták...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ronihun
Te meg láma vagy-.- a Super Dragon Ball z attól nem zsar hogy egy 10 éves aztmondja<#boxer> Csak lehet hogy nem neked való...jó nem a legjobb DB játék de attól nem kell leszarozni....vkinek meg lehet hogy aza kedvence...és sztem nem annyira rossz...

...

Kamehame
hát a Super DBZ 1 nagy rakás sz*r olyan mint a budokai 1-2 nem tudom mit keres ott a jó játékok között, de ahogy én leirtam ott sorrendbe van...(fentrõl le)

GyuriX2572
😄 ok, és ez a Super DBZ hogy kapcsolódik a többihez? Miben más a Tenkaichi, vagy csak sima folytatásról van szó?

Kamehame
sõt nemcsak hogy van PS2-re csak PS2-re van
szvsz a gamespot hülye... a Budokai Tenkaichi 2 a világ legjobb játéka

GyuriX2572
Érdekes Budokai 3-on kívúl a többit gamespot eléggé lehúzza :/

Ez a Super Dragonball Z ez micsoda? Van ps2-re?

Kamehame
rosszul tudod
Budokai 1
Budokai 2
Budokai 3
Budokai Tenkaichi
Super Dragon Ball Z
Budokai Tenkaichi 2

és a legjobb a Budokai Tenkaichi 2

GyuriX2572
Szerintetek melyik a legjobb Budokai rész, ami PS2-re megjelent? Jól tudom, hogy csak 1, 2 és 3 van?

Minden karaktert megtalálsz az item fusiban.De grandpa gohant úgy kell megszerezni hogy miután megszerzed kidgokut bemész az item fusiba és ott össze fusionálod az itemeket amivel létre hozhatod grandpa gohant.

köszi! Megnézem ott,hátha megkapom! Lehet elözöleg kihagytam!
Meg még az lenne a kérdésem grandpa gohan kéne(ha van,kibito vagy ki(supreme kai potarája meg android 13)
Thx a gyors választ.
Drephis
4,3 a normál azthiszem.

help

hi , dbz budokai 3 4 gigás , vagy csak fura verziot találtam?
All fusion unlocked:#2112.Kidgoku unlocked:#2874

a lényeg hogy már 1es 2es fokozaton végigvittem és 95% nincs meg minden kari pedig minden fuziot megcsináltam(asszem),
(kid gokuval kapcs.meg az van hogy régebben már megvolt de az egész játékot ujrakezdtem és most meg nincs meg,pedig öt nemkell fuzionálni)
vki
Közben már megtaláltam, a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http:\\www.demonoid.com-on
láttam. Van még seedere is, és NTSC rendszerû.

ACER Aspire 5738ZG

ronihun
De õ sztem ara gondol amit régen linkeltk hogy Eredeti zenék és Angol hang...Télleg volt ilyen

...

Asszem a felét értettem.Na de azért nincs meg minden karakter mert item fuziot kell csinálni(1-1 pálya teljesítése után szerezhetsz itemeket.)És ami azt illeti bonusz pályákat kell csinálni hogy meglegyen a 100%.

szevasztok! Nekem az a gondom,vagyis nem értem! Mégpedig:
Egyszer a történetet végigvittem de csak 95%volt(mellékküldetéseket nem csináltam)és jó pár karit nem adott ki,aztán olvastam itt,hogy a fuziok hogy vannak,párat csináltam is megvolt kid goku is,de b.nöm öccse véletlenül elkú**a a mentésem igy elöröl kezdtem.Aztán go elöröl 1es fokozatban,majd 2esben amivel tegnapelött végeztem kid goku sehol(meg még 3,ill4kari mert supreme kai fuzo sincs). A tornyok kész 1.2.3.fokozatban,a bajnokságok is mind kilõve és még mindig 95%!
Na ez miért van?? Miért nem tud kiadni mindenkit ha már 2xra vittem végig(ill3xra) és ha legelöször kiadta(kid goku)akkor késöbb miért nem!?
Thadius
van a sparking neo ami japán nyelvû és eredeti zenék vannak benne, meg van a budokai tenkaichi 2 ami angol nem eredeti zenével de tállítható japán nyelvûre is.

OFF

nem igazán 😊

ON

sk8 4 fun

vki
HI!

Ha jól emlékszem, volt egy releas-e a Tenkaichi 2-nek, amelyik angol nyelvû volt, de eredeti japán zenével. Az lenne a kérdésem, hogy ez milyen rendszerû volt? És megy az NTSC vagy PAL mentéssel?

Továbbá
OFF

A philips DVD-t mennyire szereti a PS2?

ON

A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

Nem hiszem mert teszteltem a tv-t.

Smithie
Miket nem irtok itten össze!😄 Szerintem azert volt fekete-fehér a game mert nem NTSC-s a tv.Hmm?!😄DDD

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Nekünk olyan tévénk van ami közel nincs 40hz.Na az a csúcs.

Kamehame
lol, nállam is... aztán ha 100hz-s tévére teszem (mert van olyan is, csak az apáméké) azon meg alig van szina majdhogynem fekete fehér és a felbontással is kezd akkor már bajba lenni, mert az a tévé 92cm átmérõjû... és az egyenes olyan mint a lépcsõ

énis ilyen kicsi 50hz-es TV-n nyomom, aztán ha átteszem 60 hz-re akkor fekete képernyõ, majd 10 mp múlva visszaállítja magát😄 <#banplz>

Kamehame
lol, én a Tenkaichi 50hz-s tévén nyomom😄 de sz szines 😄

Drephis
50hz-es tv-n nyomtad hardcore vagy :ASD_AS_ASD

help

Kamehame
😄 fekete-fehér lol

Nekem mondod ott még turbózni se lehet.És az a legszarabb hogy én színtelen tv-én nyomtam az 1.<#levele>

hát jó,mondjuk nem hittem hogy jobb mint a 2 mert ha valami a legjobb akkor minek egy 2.részt csinálno és tökéletesiteni,de hát ennyire rosszra nemgondoltam vola!
Az intronál azthittem totál cool kis grafika lesz meg ilyesmi,de atán...:-(
Drephis
hát a bt1 az tényleg szar :|

help