Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

weskerrebort
Nem hiszem hogy Cell-tõl kezdenék, hiszen más stúdió fejleszti! Elvileg a db-dbz-dbgt benne lesz! Nézd csak meg jobban a szkennelt képeket és jól kivehetõ hogy a karakterek (Guku, Vegita) elég egyszerûen néznek ki egy burst limithez képest! De ki tudja mit fognak kihozni a ps3 ból!

brodix
Ezekbõl a rossz minõségû újság fotókból máris meg tudod mondani,hogy rosszabb a Burst Limit grafikájánál???
Bár ha nagyon koncentrálok,talán én is véleményezni tudom: szerintem olyan a grafikája mint a Burst Limit-nek.
Sõt,nem csodálkoznék,ha azok a screenshot-ok abból származnának,mert nagyon-nagyon hasonlít szerintem a Burst Limit-re.
Különben én is nagyon várom!
Remélem nem cell-tõl fog kezdõdni egyfajta Burst Limit folytatásként,ugyanis azt már elcseréltem :D

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

weskerrebort
Juhu! Tiszta tenkaichi fííling! :) Annál szebbnekigérkezik de a burst limit közelébe sincs garfikailag! Azé a ps3 és a box többre is képes lenne! :(
De végre ismét egy db game elejétõl a végéig! :)

vki
Na végre! Már éppen ideje volt :)

ACER Aspire 5738ZG

Jagi
Ób+ vannak akik nem értik a célzást...
valaki a #5628-ra?

éskurvaanyád

és hagyatok mostmá
ok.de ki tom írni hibátlanul.hahhaaa
998877 elég szánalmasan hülye vagy az a helyzet! Ezen a fórumon szerintem már mindenki rajtad röhög! Csukott szemmel lehet találni 1000linket bármilyen Db játék letöltéséhez! De ha le is tudnád tölteni, szerintem a másik nagy harcod a kiírással lenne. Konzol helyett szerintem a pöcsöddel jácccccál és ne fáraszd itt az embereket!!!!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Black Hawk
nem érti meg mert ez valami 16 minuszos fasztalicska kár belé az értelmes szó ...

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

brodix
Ezt magadra kéne mondani.
Nem vetted észre,hogy ezt ironikusan írta?
Leírom azon a szinten amit megértesz,hogy mit is akarta mondani cocobanana:
Te menni 576,venni DBZ játékokat,nem letölteni,mert hatóság azt büntetni!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Black Hawk
Menjél a mininova.org ra és hagy itt ezt a topikot THX

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

meg ps2-õre kell game nem pc-re
te hülye vagy ez nem letöltéses oldal.ész gondolkozz mielõtt írsz
www.576.hu elég sok játékot letudsz tölteni,sõt van x-box360-ra,ps3-ra...stb

ja ok.de tudsz letöltéses oldalt?mert kellenének ps2-játékok msn-re vegyél fel ha van a címem :[email protected]
Jagi
megvettem eredetiben...

de majd megmondod honnan töltötted le?mert naon kéne a game!!köszi
én is mnost töltöm le.te honnan töltötted le?nézek róla vidit.
Jagi
inkább csak repülni, de igen

szia!a budokai 3 az ilyan mint az infinite world?mászkálni is lehet vagy xsak verekedni?
Jagi
sziasztok, van vqalahol olyan faq ahol a sárkánygömbök helyei vannak feltüntetve? Piccolo-nál az istennek sem találom a 7.et... (Budokai3)

köszi szépen
semelyiki game nem színes csak az ami eredeti
PoisonChihuahua
Bocs, de nem vagyok egész nap a gép elõtt...
Ha a barátod kábelével mûködik a ti tévéteken, akkor valószínüleg az a kábel a hibás amit te vettél. Vidd vissza vagy vegyél másikat. Ajánlom az alábbi konzol szaküzleteket, ott csak mûködõ, minõségi kábelt kapsz.

Link
Csak a dragonball játék nem színes?
viszaírhtnál mert má 2 napja nem írtál.ÍRJA MÁ NA<#merges3>
Mert a barátomnak van ilyen kábele azon színes as mi tv-énk en is.De amit vettünk nem színes.gondoltam ezt hozzáírom.
igen amit a linken küldtél azt vettük.a tv tipusa márkája:vestel a tipusát nem tom.de ha tudsz segíts még ok?Vegyél fel msn-re ha van:[email protected]<#vigyor4>
PoisonChihuahua
Te valószínüleg az RGB kábelrõl beszélsz. Annak nem az az elsõdleges feladta, hogy az "NTSC JÁTÉKOK SZÍNESEK LESZNEK". Elsõsorban a szebb, élesebb kép miatt érdemes megvenni, de igaz az NTSC játékoknál felmerülõ fekete-fehér képet is valóban színesben jeleníti meg. Csak gondoltam leírom, hogy tudd.
Biztos, hogy ilyet vettél: Link?
Milyen TV-re próbáltad rákötni? (márka, típus)
sziasztok!ÉN VETTEM EGY OLYAN KÁBELT AMI AZT CSINÁLJA ELVILEG HOGY AZ NTSC JÁTÉKOK SZÍNESEK LESZNEK DE UGYAN OLYAN SZÍNETLENEK MARADTAK.HA VALAKI TUD SEGÍTENI HOGY MI A BAJA AKKOR ÍRJON IDE A FRÓRUMRA köszi!!<#vigyor2>
A budokai 3 és az infinite world között mi a különbség?

brodix
én PS-en játszottam vele online.
Egyszer nem nyertem<#nevetes1>

xbox-on játszol vele?lunki 88
<#vigyor2>
Lunki88
Burst Limitet próbálta már valaki liveon? Lehet én vok a béna de engem fél perc alatt lezúztak a múltkor. xD
már csak az van. új küldetést hogy lehet szerezni?

Black Hawk
vedd very easyre úgy próbálkozz ha úgy se megy akkor menjél inkább kifestõzni -.- az aura burninges dolgokat meg ki lehet hagyni

ÉN IS AZ INFINITE WORLD EL IS JÁTSZOK DE DERMESZTÕT NEM TOM LEGYÕZNI TE LE GYÕZTED MÁ ENCORE?HA IGEN AKKOR SEGÍTHETNÉL KÖSZI ÉS CSÁ
<#vigyor2><#vigyor3><#wink><#vigyor4>
Kellene egy kis segítég. Dragon ball Z Infinity world-el játszok, és valami olyasmit kéne csinálnom, hogy aura burning. ezt krilin ellen kell csinálni 3szor. hogyan?

te hülye vagy nagyon<#action><#gunyos1>
vki
Hát te reménytelen vagy!

Azért elmondom, hogy miért nem adnak neked linket:
Az SG-n elfogadott, hogy a gumiszobán kívül NO WAREZ!!!!!

A "warez" röviden: illegális!

Amúgy azért linkeltem a google-t, mert ha netán keresnénk, akkor mi is ott keresnénk. Csak annyi kell hozzá, hogy használod azt a szerved, ami a szemeid mögött, a koponyádban helyezkedik el :).

Peace ;)

ACER Aspire 5738ZG

nem érted le akarom tölteni nem as google-ét nézegetni adjatok má linket
<#boxer><#gun>
vki
Letöltés

Nem akartam bunkó lenni, de te sajnos kihozod az emberbõl :)
Egy kérdés? Miért kell az a rém felkiálltójel?

ACER Aspire 5738ZG

de ltölteni akarom nem megvenni észlény vagy adtok olyan helyet ahol le lehet tölteni .kösz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brodix
Hidd el,jobban teszed ha nem töltögetsz!
Itt keresd ki inkább a neked megfelelõ Dragon Ball-t és szépen vedd meg!
<#vigyor3>

Smithie

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

sziasztok!!!!!!!4én szeretném letölteni a dragon ball z budokai tenkaichi 2-õt de sehol nem találom. ha valaki tudja hogy hol kell letölteni az írja a web címet ...köszi
<#vigyor2>
sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!szeretném letölteni a dbz budokai tenkaichi 2-õt de nem találom. ha valaki tudja honnan lehet letölteni ps2-õre szóljon!!!!!!!!!!!! köszönöm
Már ki is adott 70 missiont és 30gyöztes mission után beadta a survival modot amit éppen nyook is csak pihenek kicsit :) Freeza-val vok eddig 16gyõzelem a Bardock pályán és még csak elsó formában vagyok Z-itemben bentvan a Dende Healing,tehát kicsit félrevonulok vagy amig meg nem ütnek szépen lassan felmegy az életerö:)
Remélem lesz vizes pálya is majd a másikokban mert van olyan karom Pl Cell akinek betettem a water blessing-et->vízben megy feljebb azéleterõ. +Cell amugy is tud életet szívni+ha átalakul akkor is kap :) (szinte)Verhetetlen :)