Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár ha nagyon koncentrálok,talán én is véleményezni tudom: szerintem olyan a grafikája mint a Burst Limit-nek.
Sõt,nem csodálkoznék,ha azok a screenshot-ok abból származnának,mert nagyon-nagyon hasonlít szerintem a Burst Limit-re.
Különben én is nagyon várom!
Remélem nem cell-tõl fog kezdõdni egyfajta Burst Limit folytatásként,ugyanis azt már elcseréltem :D
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
De végre ismét egy db game elejétõl a végéig! :)
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Nem vetted észre,hogy ezt ironikusan írta?
Leírom azon a szinten amit megértesz,hogy mit is akarta mondani cocobanana:
Te menni 576,venni DBZ játékokat,nem letölteni,mert hatóság azt büntetni!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Ha a barátod kábelével mûködik a ti tévéteken, akkor valószínüleg az a kábel a hibás amit te vettél. Vidd vissza vagy vegyél másikat. Ajánlom az alábbi konzol szaküzleteket, ott csak mûködõ, minõségi kábelt kapsz.
Link
Biztos, hogy ilyet vettél: Link?
Milyen TV-re próbáltad rákötni? (márka, típus)
Egyszer nem nyertem<#nevetes1>#nevetes1>
<#vigyor2>#vigyor2>
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3><#wink>#wink><#vigyor4>#vigyor4>
Azért elmondom, hogy miért nem adnak neked linket:
Az SG-n elfogadott, hogy a gumiszobán kívül NO WAREZ!!!!!
A "warez" röviden: illegális!
Amúgy azért linkeltem a google-t, mert ha netán keresnénk, akkor mi is ott keresnénk. Csak annyi kell hozzá, hogy használod azt a szerved, ami a szemeid mögött, a koponyádban helyezkedik el :).
Peace ;)
ACER Aspire 5738ZG
<#boxer>#boxer><#gun>#gun>
Nem akartam bunkó lenni, de te sajnos kihozod az emberbõl :)
Egy kérdés? Miért kell az a rém felkiálltójel?
ACER Aspire 5738ZG
Itt keresd ki inkább a neked megfelelõ Dragon Ball-t és szépen vedd meg!
<#vigyor3>#vigyor3>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
<#vigyor2>#vigyor2>
Remélem lesz vizes pálya is majd a másikokban mert van olyan karom Pl Cell akinek betettem a water blessing-et->vízben megy feljebb azéleterõ. +Cell amugy is tud életet szívni+ha átalakul akkor is kap :) (szinte)Verhetetlen :)