5850
Dragon Ball Z - Budokai játékok
-
#5690 Ja és ha már itt tartunk, fel leszek háborodva ha nem lesz Vegita is SS3! :D -
#5689 Egy kis AF beütés. Legalább próbálnak újítani valamit. Asszem ez lesz a kedvenc karakterem. :P -
#5688 Aztak@rva! -
#5687 Raging Blastba lesz SSJ3 Broly (halálkomoly) :D
kép, scan:
-
#5686 csak ps3-ra találtam az '09 Nov.
gondolom az X-es verzio is November körül... -
szabolcs94 #5685 Helo sziazstok mikor jön Dragon Ball Raging Blast x360 ra? válaszotokat elöre is köszönöm -
#5684 Értelek én, szvsz a grafika már a ps2-es tenkaichi 3-nak is szép volt (leszámítva néhány arányossági hibát), de ha túl csicsásra akarják megcsinálni akkor egy bizonyos ponton már elveszti a játék az anime feelingjét. Szerintem már a mostani grafika is túlságosan csilli-villi egy animés játékhoz képest.
Ja és az Afro grafikáját én nem mondanám szebbnek... Nagyon hangulatos kis game, de a grafikája nem egy nagy was ist das. :) Naruto-hoz nem volt szerencsém, de a Burst Limit tényleg szebb mondjuk mint ez a Raging Blast. Csak ugye ennél sem úgy néznek ki a támadások ahogy kellene, főleg Goku genki dama(spirit bomb)-ja omg... :D -
kazuma89 #5683 pl :afro samiurai,Ultimate Ninja Strom,Db Burt Limit is milliószor szebb nála..És ezek télleg jól néznek ki -
kazuma89 #5682 Mi az hogy mit várjunk tőle?Vannak yolan szép animés játékok hogy csak na..Nekem csak az a bajom hogy ezt a garfikát ps2vel si el lehet érni...Szóval ps3 helyett arra is kijöhetne..Én boldog lennék..De ps3hoz ez kevés.... -
#5681 Most őszintén mit vártok egy anime játék adaptációjától? Eleve rajzolt figurákat visznek át 3D-be, nem csoda ha nem tűnik "next-gennek". :) Viszont abban egyetértek hogy a támadások elég bénán néznek ki egyelőre... Remélem ezen javítanak még. -
#5680 hát a BT3 ennél 5x jobb, a grafikai kidolgozottság, részletekben<nem biztos# de veri:S -
kazuma89 #5679 Nem undorító de semmivel se külömb mint a Tenkaichi 3 pedig ez ps3 nem ps2....enyni erővel ps2re is adhatnák,lehet még több is fogyna belölle..
Mardok a Tenkaichi 3nál.... -
#5678 http://www.youtube.com/watch?v=gdkuvF9j93E&feature=rec-HM-r2
Uj vidi<gondolom#
és undorito^^ -
#5677 amugy a dbziw-ben<Infinite World# hogy lehet leverni a dermesztöt?
a sima goku vs frieza 4 az még csak csak 10xerre ment, de az ssj goku vs full pwr frieza már nem:S
h lehet? a SB-t<Spirit Bomb# alig tudom beadni.. -
#5676 Eddig csak egy nextgen dbz game volt :) (burst limit)
Az viszont jó grafikával rendelkezett(tapasztalatból mondom)
Abban viszont egyet értek,hogy ez az új nextgen dbz game téleg nem néz ki vmi nextgen-nek. :S -
#5675 megnéztem a videot...
irtoo kezdetleges a játék:))
lehet h én vagyok vak, vagy csak a NonHD miatt, de élsimitás se nagyon van:S
és eddig az összes NextGen konzolra készitett DBZ játék szar volt..maradhattak volna a Ps2nél, nincs még itt a halála annak sem..:/ -
#5674 http://playstationcommunity.hu/note/1735
Keressétek ki a video-k között. -
Roland00726 #5673 mostmár szabd vok akinek továbbbra is kellenek a részke vegyne fle msn-re -
kazuma89 #5672 Szerintem ps3hoz képes nem sokkal szebb meg jobb mint a Tenkaichi 3 -
Roland00726 #5671 de egyébként meggondoltma magam nem adom ki a kezemből a részeket neis vegyetek fel msn.re mert közbe is jött vmi...:S
szal előre is SORRY -
Roland00726 #5670 h 138-tól nekem is tökéletes a minőség 300mb-osak előtte is letudtma volna szedni de nincs kedvme emg akinek kell ugyis leszedi szal... -
ggeerryy #5669 Tenkaichi ps3ra és xboxra .... szánalmas előveszem ps2re és ugyanazzal játszok szinte :S -
#5668 3 új scan.
-
#5667 Jaja,minőség pedig, nálam legalábbis, tökéletes Z-ben is!
(300mb/rész,az egész Z 81gb-ot kóstál:D,minden epizód 640x480-as :D) -
Roland00726 #5666 hja a KAI nagyon szar... összepréselik 100részbe és egy csomó mindent kivágnak főleg h nemis látszik h felújitották d emind1 én maradok aZ-nél az a legjobb xD -
#5665 Ismerem,de én meg sem nézem.
100 rész?
Sztem ez nem okés.
Én a 291 rész minden másodpercét fontosnak tartom,tehát kizárt,hogy minden hiány nélkül meg tudom nézni 100 részben.
Sztem nem volt érdemes ezt megcsinálni. -
#5664 138-tól magyarul??
Ha igen, engem érdekelne!
De ha valaki minőségibb cuccot szeretne a témában, töltse a Dragon Ball Kai-t! Ez a dragon ball z sorozat 100részbe préselve digitálisan felújítva, újra szinkronizálva, HD minőségben! Baromi pöpec! 11rész már elérhető! -
Roland00726 #5663 igen az egész...
:) -
#5662 Szinkronosan az egész? -
Roland00726 #5661 nekem megvan a Dragon Ball Z sorozat végig, 1-138-ig gagyi minőség, de nézhető, 139-291-ig pesig kiváló ha kell valakinek vegyen fel msn-re és megbeszéljük a részleteket.
msn: [email protected]
:D xD
-
#5660 Nekem tetszik,dicséretes dolog hogy "más úton" is probálnak fejleszteni.Ha mindig a tenkaichi,budokai szériákra alapoznának unalmas lenne egy idő után... -
gabeszg #5659 Teljesen egyetértek.Amúgy szerintem, grafikaügyileg ez gyengébb mint a burst limit(ettől függetlenül várom). -
#5658 Néhány gameplay video:
E3 2009 gameplay 1/2
E3 2009 gameplay 2/2
Dragonball raging blast gameplay - Freeza vs. Piccolo
Dragonball raging blast Vegeta vs. Freeza
Dragonball Raging Blast E3 debut trailer -
#5657 új kép. kari választás így fog kinézni:
-
#5656 Végül is igazad van, csakhogy ha már nextgen akkor ne szúrják ki a szemünk egy ,,picit" jobb gammával! Mert max 1fokkal ütősebb mint az előző tenkaichi, 2 év útán illene többet felmutatni! Legyenek benne rendes effektek: blur, shader, legyen iszonyat gyors, és legalább olyan összetett mint a tenkaichi 3! A képek alapján akár ps2re is kijöhetne! Minek akkora vas aps3 és a x360 ha nem használjákki jobban?!
Félre ne értsetek nagyon várom és tetszik hogy újra ehhez a harcrendszerhez nyúlnak (ugye a burst limit, budokai egyszerűsége után) csak tényleg egy kicsit zúzzanak már oda jobban a látóidegeinknek! :) -
#5655 szerintem meg pont a kamehame-s kép néz ki leginkébb nextgen-nek.
Nekem mondjuk tök mind1 hogy néz ki,inkább a harcrendszer érdekel leginkább.
Meg az is elég izgalmasnak tűnik,hogy nextgen game,és a tenkaichi-hez hasonló lesz a mozgás.(legalábbis a képek alapján az lesz) -
#5654 Ezt nézzétek meg! Milyen kamahame ez már ba??meg?? http://www.eurogamer.pt/gallery.php?game_id=11766&article_id=573121#anchor
Hol itt a next gen? Amugy rebesgetik hogy a Buu és gt saga DLC ként tölthető lesz vmikor a burst limithez! -
#5653 Megnéztem a linket! Hát a grafikától nem dobtam el magam! Majd az e3on többet tudunk meg! Remélem a megjelenéskor sokkal többet tudnak már mutatni, igy nem sokban különbözik a tenkaichi3-tól! -
#5652 hivatalos oldal, pár képpel -
#5651 PS3-ból,és XBox 360-ból...