Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha így mondod akkor gondolom az vagy! 😄
Jó emlékszem ssjgohan v. vmi ilyesmi!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Szeretném megszerezni ps2re! Aki tud segitsen már! Köszi!!
ACER Aspire 5738ZG
Ezen azért vitatkoznék, bár ízlések és pofonok. 😉 Az biztos h a Budokai 3 összetettebb, de Tenkaichi 2 a full 3d miatt eleve jobban visszaadja az anime feelingjét szvsz.
A sparking meteor felirat alatt a bal szélen: "ps2&wii"
Meg neten is utána néztem és ezt írták!
még a legujabb sem jobb nálla
nagyon boldog vagyok hogy pont a legjobb DB, kiváloan fut a pcsx2n 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
olyanra gondolok aminek hasonló a grafikája meg a harcrenszere, de a kaland része jobban ki van dolgozva.
jó a Budokai is, csak sztem a rengeteg harchoz képest baromira lassan fejlõdnek a karakterek.
Dragon Ball Z: Sparking Meteor ( Wii )
Más: tudtok olyan üzleteket pesten (akár magánszemély is jó) ahol hdd loaderes uj ps2t lehet kapni? elöre is thx
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
#2965 : az rendben van, nem is az én személyes jogaimat sérti a dolog, hanem a fórumszabályzatot, remélem megérted 😊
A ps1 jatekok fent vannak, gondolom azokat cdre kiirva tudtok velük jatszani 😊
es ne ugy hogy"hát össze kell fuzionálni" mert nincs mivel !
Kid gokut már kérdeztem és valaki azt irta hogy a Destined rivalsban stb stb.. de hol van a destined rivals!???
...
help
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Lenne egy kérdésem, egy kicsit off, de azért a Tenkaichi 2-höz kapcsolódik. Van egy olyan változata a T2-nek, amiben japán zenék vannak és a nyelv attól függetlenül angol. Azt írták róla hogy PAL kódolású, de azt is hogy "alredy converted to NTSC". Az a problémám, hogy a játék képe kilóg a képernyõbõl, szóval a az életerõ csíkot nem is látni. Ez azóta van, hogy vettem egy új tv-t, a régin is egy kicsit kilógott a kép, de nem ennyire. Elvileg ha a gép nem vinné az NTSC játékot, akkor fekete-fehér lenne. Nekem egyébként rgb-scart kábelem van, tehát van rajta olyan 3 színû csatlakozó. Vagy mégis kellene hozzá egy csak rgb kábel? Ha valaki tud, segítsen pls
Elõre is thx
ÉS bocs az OFF-ért
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
megalodon : miben?
Ehelyett inkább segitsetek nekem!!😊