Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Saiyan
GohanSSJ

>:C

Balyy
Biztos nem ér rá!
De ha így mondod akkor gondolom az vagy! 😄
Jó emlékszem ssjgohan v. vmi ilyesmi!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Super Saiyan
??? nem ezt vártam... azt hogy Szuperkaraj rám orditja hogy "alreg" vagymi

Balyy
Végülis igen! 😄

Super Saiyan
Budokai Tenkaichi 3

Balyy
Ha logikusan gondolkodom akkor elméletileg ebbõl is lesz egy japán meg egy európai verzió! De akkor az európainak mi lesz a címe?

Lord dragoner irt egy oldal amit ö szerkeszt és ott láttam egy játékot:Marvel vs Capcom 60dbz karakter a többi szuperhös ellen!
Szeretném megszerezni ps2re! Aki tud segitsen már! Köszi!!
vki
A jó hír, hogy lesz PS2-re is. Továbbá 3 plusz karakter tuti (Vegeta apja, Freeza apja, és Neil). Egyelõre ennyi derül ki belõle.

ACER Aspire 5738ZG

itt afõoldala igaz nem sok infoval

Lunki88
"még a legujabb sem jobb nálla"
Ezen azért vitatkoznék, bár ízlések és pofonok. 😉 Az biztos h a Budokai 3 összetettebb, de Tenkaichi 2 a full 3d miatt eleve jobban visszaadja az anime feelingjét szvsz.
Balyy
Igazából semmit nem találtam a játékról csak azt ami a képrõl is leolvasható! Egyébként az egyik képen (már mint a képen belül) mintha egy új pálya lenne!

és miben különbözne ez a Tenkaichi 2-tõl? én semmi különbséget nem látok, de majd utánanézek ha eszembe lesz

jah a képen 😄

Balyy
Nézd meg jobban a képet!
A sparking meteor felirat alatt a bal szélen: "ps2&wii"
Meg neten is utána néztem és ezt írták!

igen ez új game ,de ps2 sehol se írnak mint platform csak wii.

töltõdni is ugy kell hogy forgatom a bal analog ot?

biomage
ebben egyet értek 😊
még a legujabb sem jobb nálla
nagyon boldog vagyok hogy pont a legjobb DB, kiváloan fut a pcsx2n 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

sigmavirus1
Nincs, B3 még mindig a legjobb.

Viva La Virus1!!!

Afe
van olyan PS2-es DBZ játék ami jobb a Budokai3-nál?
olyanra gondolok aminek hasonló a grafikája meg a harcrenszere, de a kaland része jobban ki van dolgozva.

jó a Budokai is, csak sztem a rengeteg harchoz képest baromira lassan fejlõdnek a karakterek.

Balyy
Nem csak wiire hanem ps2re is jön és sztem ez egy új gém!

Tenkaichi 2 Wii-s változata?

Dragon Ball Z: Sparking Meteor ( Wii )

jaj igen, te emulátoron tolod...hát....forgatni kéne, próbáld meg nyomogatni, de ha nemjó, akkor szerintem buktad, vagy veszel hozzá gamepadot

van középen az hogy analog a start és a select közöt azt be álitotam ctrl nek és akkor lenyom va tartom és kel nyomogat ni a nyilat a piros nyil irányá ba?

a bal analógkart kell forgatni a piros nyíl irányába

vki segitsen lécci

Tombi
rendben, a cimet ki lehet moderálni, és megadom pm-ben akinek kell 😊
Más: tudtok olyan üzleteket pesten (akár magánszemély is jó) ahol hdd loaderes uj ps2t lehet kapni? elöre is thx

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

a 3ba is van ijen

és amit szokot mutatni az a szürke karika és forog körbe körbe és van egy piros nyil ojat hogy kell csin?

válaszolnék szívesen, de nem játszottam még a Budokai 1-gyel

#2965 : az rendben van, nem is az én személyes jogaimat sérti a dolog, hanem a fórumszabályzatot, remélem megérted 😊

lécci vki válaszol jon

Tombi
igen, de egyben közérdekü közlemény is 😊

reklám!!!

a Budokai 1 nekem emu val van gépen hogy lehet radicot a kék vonal ba vinni mer sehogy se sikerült eddig vki segitsen lécci elõre is kösz

Tombi
sziasztok, hamarosan kint lesz az oldalamon az összes PS2 játék DBZ-re. Sajnos csak smswebesen tudom megoldani, de ilyen szép gyüjteményért megéri majd.Addig is : http://dbzworld.tx.hu
A ps1 jatekok fent vannak, gondolom azokat cdre kiirva tudtok velük jatszani 😊

nagyon jó oldal ám a gamefaqs, nézz körül

Hát pl hogy hol lehet megszerezni kid gokut grandba gohant android13at es supreme kai-fuzioját!
es ne ugy hogy"hát össze kell fuzionálni" mert nincs mivel !
Kid gokut már kérdeztem és valaki azt irta hogy a Destined rivalsban stb stb.. de hol van a destined rivals!???
ronihun
Na én mondtam😊 De amúgy nekem írt egy privit még amikor bennt volt hogy nem fog újra regelni.....nah tessék....Poénból csináljunk úgy mintha nemtudnánk hogy õ az😊

...

nna, kíváncsi leszek, milyen "gonddal" fog írni ide a topikba <#hehe>

Drephis
Smithie
Ps1en volt ilyen jellegü probléma,hogy fekete fehér volt a játék,ahhoz valamilyen kábel kellett,de ps2 kódolja a szineket.Szerintem a tv hibája.Esetleg állits a képernyõméreten.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Callme
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, egy kicsit off, de azért a Tenkaichi 2-höz kapcsolódik. Van egy olyan változata a T2-nek, amiben japán zenék vannak és a nyelv attól függetlenül angol. Azt írták róla hogy PAL kódolású, de azt is hogy "alredy converted to NTSC". Az a problémám, hogy a játék képe kilóg a képernyõbõl, szóval a az életerõ csíkot nem is látni. Ez azóta van, hogy vettem egy új tv-t, a régin is egy kicsit kilógott a kép, de nem ennyire. Elvileg ha a gép nem vinné az NTSC játékot, akkor fekete-fehér lenne. Nekem egyébként rgb-scart kábelem van, tehát van rajta olyan 3 színû csatlakozó. Vagy mégis kellene hozzá egy csak rgb kábel? Ha valaki tud, segítsen pls

Elõre is thx
ÉS bocs az OFF-ért

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Nem baj teszünk ki patkány csabdákat.<#gun>

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

ronihun
LoL😄 Majd figyeljtek meg újra regelni fog....

...

EZ jó ötlet megis csinálom ezt az oldalt.Ha kész lesz költözzetek be.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

háhhá télleg😄😄

megalodon : miben?

Drephis
lol bannolták :ASD_ASD

help

Hát mit ne mondjak nektek kéne egy külön olyan oldal ahol egymást cseszegethetnétek és chatelnétek!
Ehelyett inkább segitsetek nekem!!😊
have a break, have a kit-kat