Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Saiyan
mikor adják ki a Budokai Tenkaichi 3-at

>:C

Black Hawk
Szerintetek hogy lehet a legjobban fejlõdni (nem levelügyileg 😊).

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Innen tudom letölteni Lord dragoner?
Lunki88
Nekem meg Pokémonos. xD
Thadius
nekem vannak kosaras kártyáim, nem kellenek? 😛

sk8 4 fun

SNAKE01
😊

van eladó dbz-s kártyáim msn: [email protected]
Tombi
elküldtem, nem, és nem is fogok 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Köszi,hogy utánanéztél!
e-mail-em. [email protected]
Te játszottál már vele?
Lunki88
Nekem nem tom milyen verzióm van 😄. Csak azt h az elején lehet nyelvet választani szal többnyelvû a game.
vki
Attól függ. Ha amerikai verzióhoz van a mentés, akkor igen. Ugyanis NTSC rendszeres a jap zenés.

ACER Aspire 5738ZG

Lunki88
Amúgy a sima angol zenés verzió mentése mûködik a japó zenés (szintén angol) változattal?
Tombi
valaki tudja, hogy lehet több ps2 iso játékot egy dvd irni ha ráfér? lehetöleg magyar leirás kellene, de ha nincs más angol is jo, thx

Tombi
megalodon: szerencséd van, demonoidon pont ráleltem, létezik ps2-es változat !

Marvel vs Capcom 2 - DVD Rebuild, NTSC USA (MvC2) Playstation 2 : Full Game : English

van pal változat is, ahhoz kevesebb a seeder. Ha nincs oda accod add meg az email cimedet, elküldöm neked a torrent filet. üdv

vki
DBZ Sagas

ACER Aspire 5738ZG

krissz88
xboxra jelent meg valamilyen játék ezek közül?

Lord dragoner: Kár hogy a marvel vs capcom csak pc-re van 😞(
Hát erre a b.t.3-ra még várhatunk egy kicsit!
Amugy gondoljátok el,milyen lesz a grafika ha már mondjuk a 2.game lesz ps3ra!?
Már igy is nagyon szép.
vki
Ami nekem van, az is jap zenével van, viszont nem multilanguage, hanem simán angol. Gondolom Tombi verziójában van még francia, német, meg miegymás.

ACER Aspire 5738ZG

Tombi
nem, ntsc változathoz jap zene, de van egy másik verziom is, egyelöre nem tudom mi a különbség a kettö között, de méretben kicsit eltérnek

Lunki88
Ez most a játék PAL-os változatához való japán zenés kiegészítés vagy mi?
vki
Mondjuk nekem a T2-ben az aura annyira nem jött be, ugyanis a DB-ben sem láttam ilyen két félköröket. A B3-ban viszont fasza volt.

ACER Aspire 5738ZG

Callme
Végülis nem kell tökéletesítsék a grafikát, csak pont olyan kell legyen, mint a sima Tenkaichi-ben. A T1-ben mind a karakterek, mind a támadások(fõleg a lövések párbaj része) kitûnõ volt. És ha még télleg hozzárakják mindazt, amit ígértek, akkor ez a gém aratni fog. Nem kicsit, NAGYON 😄

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

tényleg jónak néz ki, tisztább a kép, és szebbek a ki támadások rajta...ha a storyt jóra csinálták ( nekem az számít a legtöbbet^^) akkor mindenképp várom😊

Tombi
köszi, akkor mégis csak a tenkaichi2

vki
Nekem is ugyanez a neve az iso-nak, csak nekem így van:
Dragon_Ball_Z_Tenkaichi_2_NTSC_USA_withJAP-MUSIC_INTRO

ACER Aspire 5738ZG

Tombi
Ahogy igértem, felkerült az oldalra az összes dbz ps2 játék sok müködö verzioban 😊 Ha hibát találtok a listában, szoljatok pls, köfi 😊

Tombi
kis help kellene skacok:
Dragon Ball Z Budokai_Tenkaichi_2_PAL_Freak Edition_JapMusic_MultiLanguage_ALreadyNTSC_Converted

kicsomagolás után: dbzbk2.iso keletkezik. Arra tippelek ez mégis a budokai 2? 3gigás az iso amugy, valaki pls mondja meg mi a helyzet, kösz

vki
Remélem a Fúzió hangját normálisan leszinkronizálják Goku-nál és Vegetánál, mert az anime-ban hosszan elnyújtották, ebbe meg csak FU-SION HA, nem pedig FUUUU-SIOOON HAAA. (Mellesleg Budokai 3-ban normálisan volt)

ACER Aspire 5738ZG

SNAKE01
jónak nézki,várjuk!😊

ronihun
Hmmm...ez a holdas tetszik...nagyon várom már...

...

Nah akkor már az összeset 😊

Lunki88
Gondolom azért mert a T4-et már olyan durvára akarják tervezni amit a jó öreg ps2 már nem bírna el.
Tombi
nem tudom, nekem már a tenkaichi 2 is több mint tökéletes volt. De azt olvastam ez lesz az utolsó dbz játék ps2re 😞 remelem nem igy lesz

Callme
jajjj, ez még lemaradt 😊

Callme
Itt van még néhány kép a gammából. Elég durva, ezek szerint majd ûrben is harcolhatunk + még a holdat is nézhetjük az átváltozáshoz? A lövések télleg jók lettek, és a kamehame valami nagyon fini 😄

vki
Lehet, hogy WII-s a kép 😞

ACER Aspire 5738ZG

Thadius
ez de durva lesz alig várom 😄

sk8 4 fun

Balyy
Úgy látom javítottak a grafikán!
Legalább is a lövésekén mindenképp! Szebb lett!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Nah egy kis kép is jött 3 -ból 😄

Super Saiyan
oké ezt megbeszéltük 😉

pff...nemtom mér vágysz annyira rá hogy pont ÉN szóljak neked ezért...az hogy ide visszajössz az eddig is nyilvánvaló volt számunkra, olvass csak vissza, de ha nemcsinálsz(kérdezel, mondassz) hülyeséget akkor nem "ordítok rád"

Super Saiyan
GokuSSJ

Super Saiyan
a-a meg most a Super Saiyan
amúgy nem érdekelsz :\

ronihun
De te nem regels újram mi....-.-

...

SNAKE01
alreg -.-
ez hanyadik reged már?😮 volt kamehame,gohan ssj,sebex meg volt még asszem de hirtelen ennyi ugrott be...

Super Saiyan
dejó hogy nem PS3<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>

"Az Atari friss bejelentése szerint folytatódik a méltán népszerû DBZ: Budokai Tenkaichi sorozat, és még idén "kámehámézhatunk" a barátainkkal a képernyõ elõtt.

Az ígéretek szerint 150-nél is több harcos közül választhatunk majd a Budokai Tenkaichi 3-ban, melyek között megtalálható az összes eddigi epizódban feltûnõ karakter, melletük pedig olyanok is színrelépnek, mint Nail, King Cold vagy King Vegeta, akik eddig más Dragon Ball játékban nem voltak láthatóak. A cell-shaded grafika tovább tökéletesedik, látványosabbá és sokkal folyamatosabbá teszik a karakterek mozgását. A Wii-re megjelenõ verziója a játéknak természetesen, a Budokai Tenkaichi 2-höz hasonlóan ismét mozgásérzékelõs mókával jutalmazza majd a vásárlókat. A játék várhatóan még idén év végén fellelhetõ lesz a boltok polcain a PS2 és a Wii tulajok számára.
gamestar.hu"

Super Saiyan
most nem tékelek. mikor adják ki a Sparking Meteor-t?

Super Saiyan
😄😄😄 a M.U.G.E.N. 1 PCre irt 2d-s harci játékokra készitett könnyen kezelhetõ program.

Tombi
Az mugen játék csak PC-re ! Nincs konzolos változat 😊