5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Szuperkaraj
    szvsz semmi gond, megesik, merem kijelenteni hogy jelenleg te vagy a legjobb informátor a fórumon :D
  • Callme
    akkor még1x bocsi mindenkinek, nem tehetek róla :( majd holnap megnézem, addigra remélem fixálják a képek helyét
  • Drephis
    mindegyik not found :(
  • Callme

az egyiket kétszer raktam, ez a harmadik kép
  • Callme
    bocs, annyira utálom, hogy össze-vissza rakosgatják a képek helyét, most talán jó lesz

• Callme
    és akkor itt van 2 v-jump scan, elég jól ráálltak a sima dragonball-ra is, baromi részletes lesz a játék

• Szuperkaraj
    Janembás pálya bejövős :)
  • Callme
    hát az karaj:D jó power-es karakter XD egyszer volt csak erős, amikor Ginyu a Bőrébe bújt:D
  • Black Hawk
    Bulma benne volt a Budokai 3 ban :D
  • Fyrex
    tényleg mindent beleadnak ebbe az utolsó Tenkaichi-ba :)
  • Callme
    ja, láttam én is, de néztem a hozzászólásokat, és csak kid chi-chi-t említik...az a kép, amelyiken chi-chi felnőttként van, sztem csak egy scene, ha harc közben lenne, akkor jó is lenne
  • Callme
    itt egy rövid, de akciódús videó, és lesz a pályák között a Janemba-s is!!!... tök zsír:D
    tv-cf part 2
  • vki
    A második képen Chi-Chi rajta van felnőttként is. Amúgy a gyerek sztem arra utal, hogy nemcsak a DBZ, DBGT, hanem a sima DB-t is végiglehet játszani.
  • Callme
    itt van néhány új scan, Fasha is lesz, Chi-chi meg kár, hogy nem felnőttként van benne...
  • Callme
    Az ütések elől biztos, hogy el lehet majd hajolni, csak még nem láttam róla videót...Viszont épp tegnap tudtam meg, hogy Chi-chi is benne lesz a gémben, meg Szívtelen sátánnak az egyik embere is, nem tudom mi a neve, az, amelyik elintézte Krillint a nagy torna után...és még 5 karakternek van hely... jó lesz ez a játék nagyon:)
  • Lunki88
    Remélem ebben is el lehet majd hajolni az ütések elől, haverokat azzal szivatom meg mindig. xD Persze Gogeta ütései elől már kicsit necces elhajolni... :D
  • Black Hawk
    jah PL King Cold farka átlóg a köppenyen :D
  • Szuperkaraj
    hát, reméljük hogy csak olyan kicsi és jelentéktelen bugok lesznek benne, amiket nem fogunk észrevenni :)
  • Black Hawk
    Jaja én is gyorsan elintézem a ringet hogy ne idegesítsen :D
  • Szuperkaraj
    :O észre sem vettem, levegőböl leütni jobbszerettem az ellent:D
  • Black Hawk
    Tenkaichi 2 a celringben belesüllyedek a ringbe. :D
  • Szuperkaraj
    1 hónap eltérés már nemhiszem hogy komoly minőségbeli különbségeket eredményezhet, mert már a játék 99% kész van eddigre, ici-pici hibákat javíthatnak esetleg, ha valami szar lesz benne, akkor nem ezen fog múlni (isten ments, hogy bármi rossz legyen benne :) )
  • Black Hawk
    HA a minöség rovására megy akkor nem.
  • Callme
    Végülis csak jelenjen meg, az a lényeg :) én amúgy az Atari fórumot nézem rendszeresen, ott írták
  • Karr
    Most láttam és egy olyan oldalon amelyik nem szokott tévedni. De remélem neked lesz igazad.
  • Szuperkaraj
    minél hamarabb, annál jobb :)
  • Callme
    és mikor láttad? mert régebben tényleg az volt, de már átrakták nov 13-ra. Japánban meg már október elején kint lesz a gém
  • Karr
    Angol oldalakon láttam a decemberi megjelenést. És azok eléggé megbízhatóak.
  • Callme
    Was dec 14????? nov 13 az európai megjelenés. De a T2 télleg jóóóóóó:D
  • Karr
    Nem ugyanaz. A Tenkaichi 3 még meg sem jelent. Dec 14-én fog megjelenni, valószínűleg csak külföldön. Most a legújabb játék PS2-re a Tenkaichi 2.
  • Triple H
    ja és utólag: Majin Vegeta, Vegito, és Gogeta a KIRÁLY!
  • Triple H
    hello!
    én ps2-n tolom a Budokai 3-at, és megszeretném kérdezni, hogy a Budokai 3, és a Budokai Tenkaichi 3 egy, és ugyan az???
    előre is kössz!
  • GazCamp3r
    Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy a PSP-s Budokai 2-ben hogy lehet megkapni az SSJ4-es Songoku-t? Meg a Majin Vegeta-t?
  • Norberto91
    Ma újabb karakter képek láttak napvilágot a www.dbzs.jp -n
  • Black Hawk
    írd már le ide a kódot (csak kiváncsi):D
  • Patar
    Remélem lesz olyan a Tenkaichi3-ban hogy a karaktereknek kiírja a harcikapacitásukat
  • Callme
    Eddig az, hogy a Wii-seknek lesz online mód, a Ps2-eseknek pedig Disc Fusion, ami annyit tesz, hogy a BT1 és a BT2 mentését felhasználhatod új játékmódok aktivizálásához( pl a 100-as lista a BT1-ből)
  • lopbisz
    akkor most a wii, és a ps2 verzió között mi a különbség? Az írányitáson kivül?
  • Callme
    Nah, és akkor itt a videó is:New tv-cf
  • Callme
    Nah, egy kis "nasi", elég rövid videó, de érdemes megnézni, Cell átalakulása mondhatni tökéletes lett:)