Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor aki amit szeret keresse ott más meg ne örüljön neki! Én se örülök!😊
inkább a segitségeteket kérném!
Kid gokut hogyan lehet megszerezni!?
Köszi!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Amelyiknek alapból 3slotja van oda: Equipment Slots +3 + 4db Kiss of + Abandonment; 4slotosnál: Genuine + 4db Kiss of + Abandonment.
Szinte minden felgyúrt karakterem ilyen, csak van amelyiknél Genuine helyett Halo/Majin Seal van.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
+ Minden pályának nappali és éjjeli változata ( remélhetõleg az idõ tellik majd, és azzal együtt alkonyodik, pirkad, nem pedig választható lesz a day/night pálya)
+ Nem pontos az info, de állítólag több mint 150 karakter és több mint 20 pálya lesz
+ Karácsony táján jelenik meg
+ Wii-seknek örömhír, hogy aaa...KI támadásokat az animében látható mozdulatokkal lehet majd behozni, szóval mindenki akinek Wii-je van, a szobában üvöltheti hogy Kamehame, miközben a kezeit elõre mereszti😄
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Új infó nincs a BT3-ról?
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
hány éves vagy amúgy?10?
sk8 4 fun
...
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
Avanti Crociati!
ezzel kapcsolatban, olvastam még régebben, talán itt az sg-n olyan "játékkonzolról" hogy tulajdonképpen egy nagy "kockában" áll az aktuális játékos ( verekedõs játék volt ), egy projector vagy valamilyen kamera segítségével az õ feje van a játékban, és ahogy mozog, úgy mozog a játékbeli karakter is...na az tényleg fárasztó játék lehet, de kipróbálnám😄