5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Callme
    jaja, ez Dr Wheelo a 2-es movieból, Pilaf-nak volt a db-ben hasonló robotja,
  • killswitch90
    asszem wheelo a dbz movie 2-be volt
  • Fehercsoki
    Erre a robotra nem emlékszek a dbből,ez mikor volt benne?(régen láttam majd megnézem megint az egészet)
  • Callme
    nah, bent lesznek a japán zenék :) viszont hangok nem... de ez még nem biztos, mert még a külföldi fórumokon sem értik a dolgot, majd még körbenézek... de japán zenék tutira lesznek :)
  • Patar
    Na gyerekek, nekem már csak 1 dologról kell tudnom a zenékről.Nem tud valaki valami infot a T3 zenéiről
  • Callme
    jaja, a töltés nekem sem tetszik, olyan csiri-csáré :D de ez sztem még úgyis változik, és ez is tökéletes lesz :)
  • Szuperkaraj
    na azzal én sem annyira, mert nem meseszerű, furcsán néz ki
  • ronihun
    igen az látszik hogy az életcsík még csúnya de mindegyik részénl igy volt ez atán kidolgozták...mert a karakterek grafikája nagyon szép...
  • Lunki88
    Nem tom ki hogy van vele de én a Ki töltéssel még mindig nem vagyok kibékülve. Mármint ahogy kinéz az ahogy tölti a Ki-t. Egyébként faja lesz az egész game úgy látom.
  • Szuperkaraj
    naa, azért ilyet ne mondjunk :D
    egyébként a képeken az árnyékok és a fenti "kijelző" csúnyácska, de játékban mindíg jól néznek ki :)
  • Black Hawk
    EZ olyan jó lesz hogy meg sem érdemeljük :D
  • killswitch90
    ezután a játék után joggal eheti a penész a pc-s dbz fanokat :D:D
  • killswitch90
    nagyon állatak a képek és minnél több lessz annál nehezebb várnii
  • Callme
    nah, azt hiszem mostanában igazán sok képet, meg miegyebet láthattunk, de még mindig nincs vége :) Jópár screenshot különböző harcokból, megint elég sok van, úgyhogy csak kevés képet szúrok be:
    Dr. Wheelo vs Master Roshi

02
    03
    04
    05
    06
    07
    08
    Fasha vs Bardock

01
    02
    03
    05
    06
    07
    08
    09
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    Nouva Shenron vs GT Kid/SSJ 4 Goku

02
    03
    04
    05
    06
    07
    08
    Tambourine vs Kid Goku

01
    02
    03
    04
    05
    06
    07
    08
    09
    10
    11
    Teen Gohan vs Cell

02
    03
    04
    05
    Jah, és még a hivatalos oldalt sem árt nézegetni, mert ma frissítés lesz character art-ok terén(valószínűleg Movie-s karakterek lesznek), tudom, beraktam már egy párszor, de itt a link:
    Sparking Meteor hivatalos oldal
  • Callme
    ahha, na arról én nem tudok semmit:) engem csak az "élőszereplős" szó fogott meg, azért gondoltam erre
  • killswitch90
    igen az a magic begins :)az régi , annál szarabb nem létezik :D
    és az a sima db-ről szól ! de ez meg dbz-ről ! na mind1 ha valaki megtud valamit írjon :)
  • Callme
    jaja XD
    És akkor hogy meglegyen a hab a tortán, itt egy videó is:

T3 gameplay
  • Black Hawk
    Alsó javítva
  • Black Hawk
    A képek urán ezt egyszerűen muszály volt :D

• Drephis
    hát nekem nem tetszenek ezek az animált intrók :(
    de azért köszi
  • Black Hawk
    Király vagy :D
  • Callme
    OMG, köszi, ezt kár lett volna kihagyni :D Az elején "Son Goku" átmegy Krokodil Dundee-ba, na de a legnagyobb poén mégiscsak "Zseniális Teknős"... baaaaaz, annyit röhögtem :D Még az kellett volna, hogy imitálják a kamehame-t egy zseblámpa segítségével XD
  • Callme
    nah, és akkor azt szokás mondani, hogy a jóból soha nem elég, így itt egy kis nyalánkság, a Tenakichi 3 intrójából 23 screen, párat képként, a többit urlként szúrom be, mert sok van:)

01
    02
    03
    04
    06
    07
    08
    09
    10
    11
    12
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    Amit a számsorból kihagytam, az képként van, azért mondom, hogy nehogy azt higgyétek, nem tudok számolni:P Egyébként elég klafa kis intó lesz a képekből ítélve
  • Szuperkaraj
    uristen xD thx a linket azért
  • Drephis
    nem láttam, de láttam belőle pár jelenetett. az alapján borzalom. :DD
    link
  • Szuperkaraj
    Rákerestem a címére mert ismerős volt, láttam ezt a filmet ( Kung Fu Hustle ), de ez legalább poénos volt a maga módján :D . Ez a Magic Begins nemhiszem hogy megüti a színvonalát, de szerintem Drephis látta, legalábbis a kommentjéből ítélve, majd hátha megoszt velünk néhány részletet xD
  • Callme
    Nem láttam én sem, de el tudom képzelni milyen lehet a film, kb mint a Kungfu Hustle :D, ha valaki látta, tudja miről beszélek
  • Szuperkaraj
    Az egy régi, kb 1980 valahanyas film volt, nem tudom mennyi köze van a mangához vagy az animéhez. Az ilyesmi képeknek, amit Killswitch linkelt kb 1 éve volt "nagy" visszhangja, mikoris valaki kitalálta hogy élőszereplős mozifilmet forgatnak majd a dragonballból, 2-3 ilyen kép fellelhető az interneten, de hogy csak pletyka volt, vagy belekezdtek és abbahagyták, netán titokban készítik :D, arról nem tudok semmit.
    Talán a Dragonball topikban tudnak róla pontos infót, hogy mi(volt)ez.
  • Drephis
    az, de iszonyat az a film :D
  • Callme
    nézz körül a dragonball.lap.hu-n, több oldalon is rajta van asszem, a címe: Dragonball, The Magic Begins
  • killswitch90
    az átváltozások nagyon állatra sikerültek

am tom nem ide tartozik de senki nem tud semmit a dbz filmről ? mármint az élőszereplősről ? mert kb 2002-ben mindenki be volt zsongva h 2003-ra jön ! 2008 van lassan és sehol semmi :(

-bocs az 1más utáni hsz-ért-
  • killswitch90
    várom már a gémet ! kb így fogok vele jáccani
  • SGUM
    Köszi szépen Callme (:

Egyetértek szuperkarajjal (:
  • Callme
    hát, nem hiszem, mert már elég kevés új karakternek maradt hely, de az lehetséges, hogy Eis shenron bent lesz,most a következő karakterek a GT-ből fognak jönni, akkor majd meglátjuk:) Addig is itt van néhány character art az új scanekből:
    Fasha

Great Ape Fasha

Dr. Wheelo

Tambourine(na végre, most már tudom hogy hívják:P)
  • Lunki88
    Nem tudom az igaz -e hogy benne lesz az összes sárkány a GT-ből?
  • Szuperkaraj
    a grandpa gohanos pálya nagyon szépen néz ki, alatta meg mintha egy videóból lennének képek, olyan animáltból mint ami ( ha jól emlékszem ), a Tenkaichi 1 intrójában volt
  • Callme
    esküszöm, hogy amikor belinkelem, még itt látom a képet, most meg ez van....pedig már raktam be egy csomót, most nem tom, mi a baj...na de most máshonnan megpróbálom, ezzel talán nem lesz gond:

• ronihun
    ennél csak szebb:\
  • Callme
    nah, most már remélem jók lesznek a képek :) Ezek japán szöveggel vannak, de sokkal nagyobbak. Ha kell, angolra lefordítva is be tudom rakni, csak azokon nem látszik ilyen szépen minden:

• Callme
    OMG ez nagyon jól esett, köszönöm szépen :D