Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na most ha valaki olyat ir ami nem ide való nem is kéne reagálni rá és kész! ki milyen keresöt szeret ki mennyire örül neki...
akkor aki amit szeret keresse ott más meg ne örüljön neki! Én se örülök!😊
inkább a segitségeteket kérném!
Kid gokut hogyan lehet megszerezni!?
Köszi!
Super Saiyan
remek :\

>:C

Thadius
szívbõl örülünk neki

sk8 4 fun

Super Saiyan
a yahoot szeretem

yahoo, vagy ezer másik...

Super Saiyan
én nem szeretem :\

Black Hawk
Az ember legjobb barátja...

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Thadius
...google

sk8 4 fun

ronihun
Ne offoljál már te láma-.-

...

Srácok nem tudja valaki holtudom letölteni a BSPlayer nevü programot.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

vannak Tenkaichi 3 képek a neten!!!

öö...ott nincs korlát, annyit lehet betenni, ami befér ( azt hiszem 7 ), nem lehet fejleszteni...a sok skill helyett vannak a breakthrough kapszulák

Hi dragonbal budokai 3 ba mit kell fejlesztenem hogy több skillt betudjak rakni?
Smithie
Nem lesz,pedig egy x360 elitbe lehet beruházok😞(((

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

krissz88
és nem tudjátok nem is lessz semmi xbox 360-ra?:S én psp tóltam régen a shin budokait és hiányzik😄

a napszakok váltakozásának kulcsdontosságú szerepe van az Oozaru-vá változásban, hisz a hold éjszaka látható csak 😊

Lunki88
Na csak kijavítom már magam 😄.
Amelyiknek alapból 3slotja van oda: Equipment Slots +3 + 4db Kiss of + Abandonment; 4slotosnál: Genuine + 4db Kiss of + Abandonment.
Lunki88
Hehe, nyugi nem vagy egyedül. 😄 Amúgy 136-os szintre gyúrt karakterekkel a legjobb én azt mondom: 4db Kiss of 18/Tenkaichi; Genuine Power (egy csíknyi Ki kezdésnél + 2slot); Abandonment Essence (teleport nem vesz le a Ki-bõl) azt mehet az üsd vágd... ^.^
Szinte minden felgyúrt karakterem ilyen, csak van amelyiknél Genuine helyett Halo/Majin Seal van.
Smithie
Berosálok ha ez tényleg megjelenik...Család már igy is hülyének néz annyit nyomom a tenkaichi 2-vel,tavaly oktober óta függö lettem...mostmeg a meteor is...😄D

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Lunki88
Hát a napszakok váltakozásának nem sok értelmét látom, mert néha egy csatának vége van 1-2perc alatt. 😄 Bár ha úgy oldják meg h választható lesz a day/night pálya az se rossz 5let.
Ennyi újat olvastam most :

+ Minden pályának nappali és éjjeli változata ( remélhetõleg az idõ tellik majd, és azzal együtt alkonyodik, pirkad, nem pedig választható lesz a day/night pálya)

+ Nem pontos az info, de állítólag több mint 150 karakter és több mint 20 pálya lesz

+ Karácsony táján jelenik meg

+ Wii-seknek örömhír, hogy aaa...KI támadásokat az animében látható mozdulatokkal lehet majd behozni, szóval mindenki akinek Wii-je van, a szobában üvöltheti hogy Kamehame, miközben a kezeit elõre mereszti😄

SNAKE01
hm,warezolunk,és reklámozunk,szerencséd hogy az oldal linkjét nem tetted közzé...

Tombi
megy az oldalam, akinek kellene ps2 jatek az nezzen fel, fent van az összes (több féle verzióban)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

SNAKE01
ne bántácsotok már szúpör szájánt,hiszen még kizsfijú,az ovodában nem kap még normális nevelést,csak kakaót a kifli mellé :|

SNAKE01
^.^

Balyy
Látom megy az off! <#vigyor3>
Új infó nincs a BT3-ról?

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Black Hawk
Há mit vártá szõke kapitánytóó. - . -

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

ronihun
SEMMIT!

...

Super Saiyan
miért most mit szoljak hozzá?!?!?!? -.-

Thadius
értelmes hsz-t vártam de úgy érzem ismét csalódnom kellett😄

sk8 4 fun

Super Saiyan
én ugy tudom ez a Budokai játékok topicja nem azé, hogy veszekedjetek 😊

Super Saiyan
hm...

Thadius
amugy tényleg k1b@szott idegesítõ vagy 😊 mi a francért szarozol le olyat, amirõl azt sem tudod hogy mi az?
hány éves vagy amúgy?10?

sk8 4 fun

Super Saiyan
-.- közöd?

Lunki88
Mi lenne veled ha nem lenne ez a topik, hm?
ronihun
Te is szar vagy...Már mért lenne a torrent szar?-.- Olyan idegesítõ vagy hagyd már abba ezeket az "ezek mocskok zok szarok..."-at...

...

Super Saiyan
torrent? :\ az szar

Tenkaichi 3.....hmmm.. jól hangzik JÓ FÉLE (Borat) sztem japánban hamarabb kijön kb 1 hónappal szal majd torrentezni lehet 1000 rel!!!!!!!
Super Saiyan
azt hiszi mindenki olyan mint õ...

áruld már el legyél olyan szives, hogy miért is lennének mocskok??!

Fyrex
itt egyedül te vagy a mocsok, nemtudom mire fel teszel ilyen kijelentéseket.

Avanti Crociati!

ronihun
-.- eztmost hadjátok abba...

...

Super Saiyan
😄

Ahogy ismerem ezeket a mocskokat,20 év mulva se adják ki a 3.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

nincs rá lehetõségem 😊

Fyrex
ha fáradni akarsz ajánlok egy eye-toy kamerát, és próbáld ki a megannyi eyetoyplay játékot

Avanti Crociati!

hehh, lol😄
ezzel kapcsolatban, olvastam még régebben, talán itt az sg-n olyan "játékkonzolról" hogy tulajdonképpen egy nagy "kockában" áll az aktuális játékos ( verekedõs játék volt ), egy projector vagy valamilyen kamera segítségével az õ feje van a játékban, és ahogy mozog, úgy mozog a játékbeli karakter is...na az tényleg fárasztó játék lehet, de kipróbálnám😄

Super Saiyan
<#idiota>

SNAKE01
😄

Black Hawk
azért úgy elképzelek egy kövér amcsi gyereket amint épp a WII-n nyomja a tenkaichit és rángatja kezét lábát. Azt a Raditz ellenni harc után már fogyott is 4 kilót. <#buck><#vigyor3>