Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oksa! Igy már értem hogy ezek a ???-ek is vannak! Egy olyan harc ez ami idöre megy nem??
Amikor gokuval 1.? A sayain sagában 1.?
oksa! Igy már értem hogy ezek a ???-ek is vannak! Egy olyan harc ez ami idöre megy nem??
Amikor gokuval 1.? A sayain sagában 1.?
Super Saiyan
na márcsak 65 milla van

>:C

Super Saiyan
Destined Rivals: Defeat Gohan with Goten in mission 01 of the Majin Buu Saga "Training With Goten"

Super Saiyan
csá, meg kell verni valakit, 1 olyan harcbam amibe sok a ??? xD, és akkor kapsz 1 Destined Rivals saga-t, és mikor 1.nek irányitod Goku-t akkor kell elmenni a Kami's Lookout-ba.
amugy 2 játék is van PSP-re
Dragon Ball Z Sihn Budokai
&
Dragon Ball Z Shin Budokai - Another Road

van psp-re db??
Ezért nem veszek psp mert azthittem nincs!!
Tettem fel egy kérdést h.kid gokut hol találom és azt kaptam h. destined rivals saga-ban stb.. de nincs destined rivals!!!
DBZ bud.t-2!
Legközelebb leirom milyen SAGA-im vannak.😞
Drephis
tovább lehet nyomni úgy, h utána mentse is. (ne kérdezd h, mert már rég játszottam vele 😄)

help

Callme
Igen, a készítõk reklámozása felettébb támogatott <#nevetes1>

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Super Saiyan
thx, de olyan kis izék... csak ugy menti el a legutolsó állást, ha megnézed ki készitette, és utánna megkérdezi, Save Progress

Callme
Végülis igen mondhatjuk, hogy nincs, csak foltokban😊 Gokunak és Vegitának van SSJ 4 formája, van Omega Shenron, meg Uub, de õ már a dbz-be is benne volt
A kristálygömbök a story mód játszásakor a térképen elszórva találhatók meg(mindegyik sagaban van). Egy kicsit nehéz, mert elõször meg kell találni a radart, és minden ilyen cucc a térképen csak egy fénylõ ponttal van jelölve felette 3 kérdõjellel. De ha egy párszor körberepkedsz és jól kinyitod a szemed, tui, hogy találsz valamit

Super Saiyan
helóz all, a Budokai 3-ba nincs GT?!?!?! és hol vannak a kristálygömbök? a válaszokat elõre is htx

Callme
Amúgy nem ismerem a játékot, én is a gamefaqs-on néztem
Még körülnéztem, és azt írják, hogy 4 ki csík kell hozzá
Nem tudom, meg kell e szerezni az átváltozásokat, de sztem biztos, szóval ha megvannak, csak töltsd fel 4 csíknyi-re a ki-det

Prince of Máté
Nem mûködik sajnos, Vegitával próbáltam és mikor megnyomom a le+kört akkor lõni kezd😞
Valaki segítsen, nagyon fontos lenne!

Callme
Hello!
Jelenleg a Tenkaichi 2 a legújabb
A Shin Budokai-ban az átváltozás: Le+kör

Super Saiyan
PS2re a Budokai TEnakichi 2 a legujabb
PSPs kérdésre a választ nemtom

Prince of Máté
Sziasztok!
Melyik a legújabb Dragon ballz PS2-re?
Mert én a BUdokai Tenkaichi 2-t szedem.
Másik kérdésem: hogy a PSP-s dragon ballban (shin 1 ben) hogyan leeht átalakulni szupercsillagharcossá?
Elõre is kössz!

Super Saiyan
dejó!!! pont azt szedem, akkor megéri azt szedni, na köszönöm szépen az infókat!

Callme
A Budokai 3 CE(Collectors Edition) annyiban különbözik, hogy többféle ruhát választhatsz a karaktereknél(de lehet, hogy van még több különbség is, nem tom)

Callme
Hát nem tudom, errõl nem láttam infót, de nem kell semmi extrára számítani, hiszen a Tenkaichi 2 megjelenésekor is 9 játékmódot ígértek, de azért nem rossz. A grafika tekintetében meg azt mondom, hogy jobb lesz, mint a T2, bár szerintem egy az egyben át kellene venniük a Tenkaichi 1 grafikáját, mert az valami gyönyörû. Igaz, hogy a harcrendszer, meg a támadások igencsak gyengék, de azért meg lehet nézni például a Rocky Arena-t a T1 ben, vagy akármelyik másik pályát, sokkal jobban ki vannak dolgozva, nem is beszélve a karakterek kidolgozásáról. Ettõl függetlenül még mindig T2 rulez 😄

Super Saiyan
a a 10 féle játékmod vajon milyen lehet ?? story biztos lessz, dueling biztos, valami egyébb ötletek?

finom, thx <#vigyor2>

Black Hawk
THX má azt hittem bug XD

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Super Saiyan
1 kérdés a Budokai 3-ról
a Budokai 3 CE mivel küldönbözik a simától?

Super Saiyan
amugy thx az infot

Seth
nem az nem köpeny hanem egy spéci faroktartó, csak fordítva vette fel <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Super Saiyan
jól látod

Black Hawk
rosszul látok vagy king cold farka át lóg a köppenyen?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Callme
Bocs, pont az új képet valamiért nem linkelte be:

Callme
Sziasztok! Összegyûjtöttem néhány új infót és screenshot-t a gamrõl:

-Több, mint 40 óra játékidõ(még mindig nem olyan sok)
-10 különbözõ játékmód
-90 egyedi, vagyis különbözõ karakter, átalakulásokkal együtt több, mint 150
-Továbbfejlesztett közelharc, még több kombó, a harcrenszer még összetetteb
-Több, mint 20 pálya
-"Dramatic Z Engine" = ha jól értettem, ez a story módban fogja még élethûbbé tenni a játékot, a cutscene-ek sokkal jobban hasonlítanak majd az anime-re, de talán még az átváltozások is rombolhatják a pályát(ez utóbbi nem biztos)
-Fejlettebb AI system = valószínûleg a nehézségi fokozatok bõvülnek
-Visszajátszás mód, mellyel elvileg visszajátszhatjuk az egész harcot
-És végül a jó öreg eredeti japán hangok, de sajnos a zenékrõl most sem írnak semmit😞

Továbbá a képek:

http://www.jeux-france.com/Webmasters/Images/5877620070608_153402_3_big.jpg

Mellesleg csak a King Cold-os kép az új, de a többit sem láttam még itt, gondoltam felteszem

Smithie
Esetleg rendeld meg neten,vagy nézz körül használt ps2 játék boltokban.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Ombredor
Hülyeséget irtam nem a 4-et hanem a 2-õt vagy a 3-at kösz

The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor

SNAKE01
ehh :|

Ombredor
Hello

Nem tudtok segiteni hol tudnám megvenni a budokai 4-et?
Kerestem sok helyen se sehol sem találok természetesen eredetit.

elõre is köszönöm üdv

The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor

Callme
Szerintem a "holiday season" alatt a téli szünetet értették, amúgy meg egyelõre csak ideiglenes megjelenési dátumot adtak meg, ami november 13 (secretsaiyan.com)

császtok szal az infórmációm szerint a hivatalos oldalon ez van írva: http://www.atari.com/dragonballz/
"holiday season" szal a nyári szünetben már kijön nemigaz?? amugy aki repper és szereti a dragon ballt itt 1 japán repp dragon ball klipp a fílingje XD japán db repp
Black Hawk
leírni nem tudom tehát megmutatom 😄
Budokai 3
Tenkaichi 2
a tenkaichi 2 jóval szabadabb térben játszódik pusztítható környezettel ami elég nagyot dob a hangulatán. amúgy mindkét játék szép grafikával rendelkezik (még ha a videókon nem is ez látszik). Mindkét játék rengeteg kombót tartalmaz a Tenkaichiben minden karakternek van Ultimate attackja és a fúziók véglegesek. Kérem a kedves fanokat egészítsenek ki.
😊

ez meg csak egy ráadás a zene miatt 😄

Köszönöm a segitséget kidGokuval kapcs!Ma meg is próbálom!
Ja és még pár karim hiányzik..😊 😞
csak már elfelejtettem h.pontosan kik (asszem supraime kai potarázva kibitová,android13 ja meg grandpaGohan meg még valaki(k))
Thadius
tudtommal még nincs , csak pár darab kép meg info , hogy kb decemberben jön ki ha jól emlékszem

sk8 4 fun

brodix
HI!
Nem tudjátok,nincs még Tenkaichi 3-ról trailer?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Haláj^^

Valaki leírná nekem a Budokai 3 és a Tenkaichi 2 közti különbséget viszonylag részletesen

Vagy az is jó ha egy hsz számot ad amiben ez megtörtént

HTX

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

hjajj....

Tombi
végülis mind2 fighting game 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Thadius
tekken 2? a dragon ball z topikban?

sk8 4 fun

Super Saiyan
bocs 😄DD azt hittem hogy Tekken 2-re érted xDDDD

köszi, de azért remélem lesz az újba

2-ben nem tudok ilyenrõl, a háromban....hát...eddig tudtommal egyikben sem volt, nem tudom hogy lesz-e benne

Ez ide tartozó kérdés volt a te nyavajgásod valóban nem ide való...

Super Saiyan
ték -.-
amugy meg #3097

kérdezném ,hogy teki 2-nek vagy az új háromnak van, lesz online multija?

Callme
Kid Goku: Beat Grandpa Gohan in the free event in the Destined Rivals Saga when you first take control of Goku.(gamefaqs) = Gyepáld le az öreg Gohant a Destined Rivals saga-ban, amikor elõször vagy Gokuval ( az egyik sárga négyzetnél tuti megtalálod)