5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Callme
    nah, közben utánajártam az elhajlásnak(sonic sway), és benne van csak nem nagyon használják:
    00:21-nél Sonic sway
  • Callme
    2:29-nél ott van a bal alsó sarokban goknak a mezitlábas változata :D
  • Norberto91
    csodás mesés:) ez aztán FULL lesz:) Mikor lesz már november :S
  • Callme
    naon jó a trailer, viszont engem piszkál vmi: nem láttam példát az elhajlásokra... remélem nem vették ki belőle... mondjuk ettől nem lesz kevesebb a game:)
  • Callme
    Megérkezett az új trailer, majdnem 3 és fél perces!!!
    Na meg egy kis infó:
    - GT kid Gokunak a dragon fist támadása B2(vagyis nem ez a legnagyobb támadása), továbbá át tud majd alakulni ssj4-be, de aranymajomba nem
    - a B2 támadásokat a négyzettel lehet majd tölteni(mondjuk ha a rush támadás végén lő egyet a karakter)
    - Future gohannak nem lesz egykezes változata(csak egykezes támadásai)
    - Mid. Gokunak a ruhái: Yadrat, Battle damaged, end of z normal
    És akkor itt a trailer, fogyasszátok egészséggel :D

New trailer full
  • Norberto91
    az eddigi legjobb rész:P:))
  • Fehercsoki
    Még mit lehet tudni a tenkaichi 3ról?:)
  • Patar
    Ja és nehezebb lett?Vagy könnyebb:D
  • Patar
    Nincs mit.Amúgy ez maga a nehézségi szint
  • Fehercsoki
    Az még sok idő,de legalább jön ps2re is,már tökre azt hidtem csak ps3ra lesz:D
  • Callme
    nov 13. De szép nap lesz, te jó Isten :D
  • Fehercsoki
    Mikor jelenik meg?:D
  • ronihun
    akkor ezekszerint benne les Piccolo apaja is?^^
    az jó...és kid gokunak teccet a szakadt ruháa bár nehézvolt vmit is kivenni belőle:)
  • Callme
    nah, itt van az új trailer, nem teljes verzió, meg a minőség is nagyon gyér, de meglesz a teljes verzió is hamarosan:)
    New trailer
  • Callme
    nem hát, pedig a Bojack-es movieban végig ebben volt... de most majd lehet:)
  • geri04
    Helló!Ha valakinek van dragon ball shin budakai PSP játéka,és elcserélné,egy másik psp játékra,az írjon nekem.Üdv:Geri
  • ronihun
    á jó képek...Teen gohannak lehet akkor majd ezt a ruháját is^^ a T2-ben am nem lehetett asz iylenfatát?
  • Callme
    Na itt egy kép, amiért beraktam, az Kid goku(DB) támadása, végre olyan, mint amilyennek lennie kell:) na meg egy kép csomó karakterrel:
  • Callme
    A story mode(Dragon History) hasonlítani fog a Budokai 1-re, a cutscene-ek közben is lehet majd harcolni, sokkal jobban visszaadja majd aaz anime történetét, viszont nem lesz lesz térkép, hanem csak kiválasztod a sagat, amelyiket meg akarod csinálni
  • Callme
    THX És akkor ad egy új nehézségi szintet, vagy ez maga az új nehézségi szint?
  • Fehercsoki
    Mik lesznek a tenkaichi 3-ba?:)Story moderól tudtok valamit?:)
  • Patar
    4-es szint:egyszerű, nem turbozod a karaktereket és végigmész story módon a 3-as szinten.
  • Patar
    Jó lenne poénnak mi?
  • Szuperkaraj
    lol, csata közepén egyszer csak elkezdene fityegni a karja majd leszakadna ^^, azt hiszem nagyot néznék
  • Black Hawk
    amíg élünk remélünk ki tudja lehet future gohannak nem a ruhája szakad :D
  • Fyrex
    rosszul reméled :)
  • Black Hawk
    Legalábbis remélem.
  • Black Hawk
    Ultimate Gohan kétkezes.
    A jövőbeli Gohannak van 1 keze és azt megcsinálták.
  • Callme
    Nyugalom, ez még csak demó, biztos, hogy szakadni fog :)
  • Callme
    én szeretnék :) hát gt goten-nek nem adok sok esélyt, hogy bent legyen a gémben... de ki tudja? még 5 új karakternek van hely
  • Drephis
    tehát a gt gotenes scan fake volt? :(
  • Patar
    Amúgy ha valaki közületek akar egy 4-es szintű nehézségi szintet a BT2-ben az szóljon.(igaz még mindig nem elég nehéz:)
  • Norberto91
    nem szakad már a ruha?:S vagy mi mert az eddigi képeken egyiken se volt szakadt:S
  • Patar
    Thanks az infot
  • Pepito4556
    ja és ezek a képek konzolra valóak?
  • Pepito4556
    a ds-re csinált supersonic warriors2-ben valaki megmondaná, hogy hogyan kaphatok új pályákat, mert amikor megcsinálok egy pályát, akkkor csak egy újat ad, és ott maradnak a ?-ek! valaki help!
  • killswitch90
    ahogy elnézem ultimate gohannak még mindíg nem sikerült megcsinálni az 1kezes verzsönnyét :) pedig úgy lenne igazi hamár az a rész is benn van ! eddig 1edül a "Sagas"-ba volt megcsinálva ! kár...
  • Callme
    MEgint találtam új scrennshotokat, de most csak egy linket adok, nem mindegyik új, de azért van egy kevés:P
    New screenshots
  • Callme
    Ő Szívtelen sátán egyik embere, mindjárt a nagytorna után ő végzett Krillinnel
  • ronihun
    s ez a tambourine kicsoda?