Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor gokuval 1.? A sayain sagában 1.?
Amikor gokuval 1.? A sayain sagában 1.?
>:C
amugy 2 játék is van PSP-re
Dragon Ball Z Sihn Budokai
&
Dragon Ball Z Shin Budokai - Another Road
Ezért nem veszek psp mert azthittem nincs!!
Tettem fel egy kérdést h.kid gokut hol találom és azt kaptam h. destined rivals saga-ban stb.. de nincs destined rivals!!!
DBZ bud.t-2!
Legközelebb leirom milyen SAGA-im vannak.😞
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
A kristálygömbök a story mód játszásakor a térképen elszórva találhatók meg(mindegyik sagaban van). Egy kicsit nehéz, mert elõször meg kell találni a radart, és minden ilyen cucc a térképen csak egy fénylõ ponttal van jelölve felette 3 kérdõjellel. De ha egy párszor körberepkedsz és jól kinyitod a szemed, tui, hogy találsz valamit
Még körülnéztem, és azt írják, hogy 4 ki csík kell hozzá
Nem tudom, meg kell e szerezni az átváltozásokat, de sztem biztos, szóval ha megvannak, csak töltsd fel 4 csíknyi-re a ki-det
Valaki segítsen, nagyon fontos lenne!
Jelenleg a Tenkaichi 2 a legújabb
A Shin Budokai-ban az átváltozás: Le+kör
Melyik a legújabb Dragon ballz PS2-re?
Mert én a BUdokai Tenkaichi 2-t szedem.
Másik kérdésem: hogy a PSP-s dragon ballban (shin 1 ben) hogyan leeht átalakulni szupercsillagharcossá?
Elõre is kössz!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
PSN ID.: Beegabor
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

-Több, mint 40 óra játékidõ(még mindig nem olyan sok)
-10 különbözõ játékmód
-90 egyedi, vagyis különbözõ karakter, átalakulásokkal együtt több, mint 150
-Továbbfejlesztett közelharc, még több kombó, a harcrenszer még összetetteb
-Több, mint 20 pálya
-"Dramatic Z Engine" = ha jól értettem, ez a story módban fogja még élethûbbé tenni a játékot, a cutscene-ek sokkal jobban hasonlítanak majd az anime-re, de talán még az átváltozások is rombolhatják a pályát(ez utóbbi nem biztos)
-Fejlettebb AI system = valószínûleg a nehézségi fokozatok bõvülnek
-Visszajátszás mód, mellyel elvileg visszajátszhatjuk az egész harcot
-És végül a jó öreg eredeti japán hangok, de sajnos a zenékrõl most sem írnak semmit😞
Továbbá a képek:
http://www.jeux-france.com/Webmasters/Images/5877620070608_153402_3_big.jpg
Mellesleg csak a King Cold-os kép az új, de a többit sem láttam még itt, gondoltam felteszem
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor
Nem tudtok segiteni hol tudnám megvenni a budokai 4-et?
Kerestem sok helyen se sehol sem találok természetesen eredetit.
elõre is köszönöm üdv
The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor
"holiday season" szal a nyári szünetben már kijön nemigaz?? amugy aki repper és szereti a dragon ballt itt 1 japán repp dragon ball klipp a fílingje XD japán db repp
Budokai 3
Tenkaichi 2
a tenkaichi 2 jóval szabadabb térben játszódik pusztítható környezettel ami elég nagyot dob a hangulatán. amúgy mindkét játék szép grafikával rendelkezik (még ha a videókon nem is ez látszik). Mindkét játék rengeteg kombót tartalmaz a Tenkaichiben minden karakternek van Ultimate attackja és a fúziók véglegesek. Kérem a kedves fanokat egészítsenek ki.
😊
ez meg csak egy ráadás a zene miatt 😄
Ja és még pár karim hiányzik..😊 😞
csak már elfelejtettem h.pontosan kik (asszem supraime kai potarázva kibitová,android13 ja meg grandpaGohan meg még valaki(k))
sk8 4 fun
Nem tudjátok,nincs még Tenkaichi 3-ról trailer?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Valaki leírná nekem a Budokai 3 és a Tenkaichi 2 közti különbséget viszonylag részletesen
Vagy az is jó ha egy hsz számot ad amiben ez megtörtént
HTX
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/