5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • killswitch90
    jah am bocs nem ide tartozik de aki ért a torrentekhez az érteni fogja a kérdést ! Nincs valakinek 1 feketemacskás accja ? amit nem használ vagy közösbe beszállhatnék ?? a torrentoldal neve feketemacskajátékok :) csak angolul ! de fórumokon muszály így írni
  • killswitch90
    kár hogy fake ! pedig jó lenne nyomni a movie-s cyborgokkal is :( bár 1el lehet ameik "szupercsillagharcos" féleséggé alakul mikor benyeli a másik 2 modchip-jét :D de azzal a kis faszkalapossal is jó lenne osztani
  • Callme
    Ezeknek a nagy része fake, asszem 2 valóban benne van a gémben, de azért THX :)
  • Szuperkaraj
    az első karakter az a Dragonball OVA-ban volt benne, Hatchhyack névre hallgat, ezen kívül 2 nem rémlik nekem sem ( a nevük ), de egyébként a videó nevében is benne van hogy fake
  • Patar
    Ezt a videot azért teszem föl mert láttam benne új karaktereket.Gondoltam titeket is érdekel.néhányat nem ismerek fel.http://www.youtube.com/watch?v=tiezfAbutkc&mode=related&search=
  • Fehercsoki
    Most néztem meg a trunks specialt:)
  • killswitch90
    fehércsoki , temeg azonnal nézd meg az összes movie-t és specialt ! hidd el megéri !
  • killswitch90
    Az a GT felejtős szöveg csak részben igaz ! bár nekem sem jön be a GT de legalább folytatták a z storyját szal nem tértek el tőle és került bele 1-2 db-s karakter is ugye , igaz kicsit ráncosan de akkor is :)
    a db azért volt jó mert az a földön játszódott és télleg mutatták ahogy a karakterek fejlődnek és idősödnek ! a z azért volt jó mert lett 1 kis változatosság azzal hogy pár másik bolygó bekerült a történetbe + a szupercsillagharcos dolog ... bár azzal nem békültem ki hogy a z elején mikor goku elősször lett ssj akkor mindenki monta a mesébe hogy jajj 1 legendás harcos lehet csak ssj meg hogy ő az 1etlen , aztán a z végére több ssj lett mint átlag harcos:)
    viszont a GT-be már nagyon elkúrták hogy szinte minden 2. részben más bolygón vannak... hát elszúrták ... de hát nem lehet minden tökéletes :)
  • Patar
    Nem hiszem, de lehet hogy nagyobbak lettek a pályák a T3.
  • Black Hawk
    A GT felejtös.
  • Fehercsoki
    Ja már láttam az egészet csak azt hidtem arról van szó amikor cell belelő a kezébe,a moviekat,specialokat nem néztem meg:D
  • killswitch90
    de hogy megértsd az egész animét nézd meg az összes db , z , gt , és movie & special részt :)ha most elkezded az elejétől karácsonyra végezhetsz is :) de megéri !
  • killswitch90
    világos hogy a special , vagyis a future trunks movie a nevében is benne van hogy FUTURE vagy is a jövőről szól , amit trunks jósolt meg a z-ben a 135. rész körül ! és ugye a jövő nem úgy alakult ahogy megjósolta szal a keze megmaradt ! és túl is élte ! mert a specialba meg is hal gohan ! de az csak a félrejósolt jövő volt ...
  • Fehercsoki
    De van karja,csak a specialba nincs,hogy kapja vissza?:D
  • Callme
    Na, és akkor itt vannak az újabb videók, elég zaftos mindegyik :D
    Sparking Meteor
    Nova vs. King Vegeta
    Majin Vegeta vs. Piccolo
  • Callme
    ja, bocs,azt hittem a játékrólól :)
    Egyébként itt a video, 1:30-nál van a robbanás, és utána már nincs karja, azt sajna nem mutatják, hogyan szakad le:
    History of Trunks Part 3
  • Fyrex
    öö azthittem nyilvánvaló h a filmről van szó nem a játékról :)
  • Callme
    hát ilyet sajna nem tud senki, mert Future Gohan kéz kezes lesz
    Csak a támadásai lesznek egykezesek
  • Fyrex
    valaki linkelne egy videót amin látható hogyan veszti el F.Gohan a kezét? köszönöm
  • Fehercsoki
    Regeltem a dbzworld.ath.cx-re de nem fogadja el a kódom:SMost mit csináljak?Kéne a sok szép dbz játék:D
  • Callme
    Ez még a tegnapi videók közül kimaradt:
    Brolly vs. Future Gohan
  • Drephis
    nem. sajnos :(
  • vki
    Félig OFF:

A GT-ben nem Fusionál Goten és Trunks?

ON
  • Black Hawk
    Baby elen harcolt abban a formájában.
  • Black Hawk
    Kingy Vegyetá Kingy Cold eceterá eceterá XD szakadtam a röhögéstől. THX a videókat :D
  • Norberto91
    szakad a ruha 0_0 d(-_-)b
  • brodix
    Fura.
    Nem igazán emlékszem SSJ3 GT kid goku-ra.
  • Callme
    Beam struggle & battle damage
    Ebben a videoban megint Gt kid Goku harcol Mid Gokuval, de benne van egy párbaj is, továbbá figyeljétek meg Mid, Goku ruháját a párbaj után
  • Patar
    Srácok itt egy kis vidió.Nem tudom volt-e, de azért itt van.http://youtube.com/watch?v=2J8QMH2xSyM&mode=related&search=
  • kijozu
    oks thx
  • vki
    A T2-ben több van, a B3 jelent meg előbb.
  • kijozu
    én a tesómmal nyomulok:)

különben a budokai 3 ban vagy a tenkaichi 2 ben van több kari??

meik jelent meg előbb??
  • gercse
    hát nem lehet korlátozni, hogy kivel legyen a haverod :) joga van ugyanazt választani :),
    amúgy szerintem is bénaság ez, de én nem szoktam haverokkal játszani(főleg h nekem ez az osztott képernyős dolog nem jön be)
  • killswitch90
    A karakterválasztáshoz király képeket raktak be ! Viszont a többi videót elnézve pörgősebb lessz a játékmenet mint a többiben , de lehet hogy csak a videók vannak kicsit bepörgetve! mindenesetre remélem bírjuk majd az iramot :)
    Véleményem viszont az hogy megoldhatták volna már ebben az "1karakter 1máselleni küzdelmet" , ha valaki nem értené ! szerintem a mesében senki nem látott olyat hogy vegita küzdött volna a Majin-os énjével :) vagy songoku gogeta vagy vegeto ellen ! ezt sajna minden verekedős gémben elkúrják :( és úgy tűnik nem zavarja őket annyira hogy változtassanak ezen ! én személyem szerint rettenetesen utálom azt hogy ha haverral jáccok , ő mindíg kiválasztja hogy kivel leszek és utána direkt ő is ugyan azzal lessz ! me hát ha én azzal vok akkor biztos jó :)
  • gercse
    Nagyon tutkók :)
    csak ne kéne annyit várni...:(
  • Callme
    hát akkor nem állok le:D
    GT kid Goku transformations
    Multi
    A legtöbb japánból van, de épp ma kezdődött Németországban(Leipzig) egy konferencia, és ott mutatják be a demót
  • kijozu
    hello!!

ezeket hol veszik föl ha még ki se jött???
  • gercse
    csak így tovább :)
  • Callme
    bocs a sok hsz-ért, csak most aztán dőlnek az új videók :)
    Piccolo Early vs. Bojack
    Kid Buu vs. King Cold
    Son Goku Mid. vs. Brolly
    Piccolo Early vs. Son Goku Mid.
    Character choosing screen
    Level choosing screen(Hell)
  • Callme
    ja, és itt van még 1 példa a sonic sway-re:sonic sway 2
    És Ice shenron Nouva shenron alt costume-je:Ice Shenron