Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más megszerzési módról még nem hallottam.
help
persze ahhoz, hogy meglegyen a Dragon Arena mód, végig kell vinned mindenkivel a storyt
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
>:C
Amúgy harc közben az életerõ csík alatt van egy kis embereke, ami alapból üres, de azt kell elérned, hogy legalább sárgára, vagy pirosra váltson
Utána ráküldöd, és látod, hogy megy balról jobbra a csík(a bal oldali a tiéd), na mielõtt elérné a csík a szakasz végét( vagy csisszre a végén, és akkor max, az a legjobb), megnyomod, és így töltheted a támadásod sikerességét(Ezt háromszor kell megcsinálni).Az elõbb említett kis embereke azért fontos, hogy sárgára vagy pirosra váltson, mert akkor az ellenfél nem lesz pontos, és nem tudja hárítani a támadásod. És ha mindez megvan, és látod kiírva, hogy attack win, akkor dragonball powaa😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Idézem: "megnyomod lefelé azt a szép kis analog kart"
Ez sztem nem ugyanaz
Egyébként a harcokért kapsz potara-kat(Health, Attack, Defense, stb), amik arra szolgálnak, hogy elkezdjen szintet lépni a karakter. Mindegyikbõl rakj be egy potara-t, és utána magától megy
Ezeket akkor kell betenni, mielõtt elkezded a battle-t, vagy az Evolution Z-ben
Hol lehet fejleszteni a szintet?
PL én lvl8-as vagyok a többiek meg 36-osok is lehetnek.
Például: SSJ Goku = Defeat Freeza as SSJ Goku
És végül megnyomod lefelé azt a szép kis analog kart, a jobboldalit(és nem azért, mert fideszes vok) amit R3nak hívnak, és ha ezek után se fogsz tudni átalakulni, akkor télleg LOL
De ez nem ps2 -re van?
A legjobb, ha nekilátsz egy torrentnek:
http://www.btmon.com/Games/Unsorted/PS_PS2DVD_-_DBZ_Budokai_Tenkaichi_2_PAL_MULTI5_WwW.GamesTorrent.torrent.html
Kicsit sokáig tart, de megéri. Jó töltögetést! 😊
Megtudnátok mondani a nevét? (esetleg linket tudna valaki adni)
Ultimate tutorialban át lehet alakulni, de sima meccseknél nem.
Mit kell tennem hogy mi denhol át lehessen alakulni?
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Valami nem okés! 😞
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Ability: Másnéven képesség, ezzel a Dragon rush és az Ultimate Attack erõsségét tudod növelni
Arts: Na, ezt sem vágom pontosan, de sztem köze van az ütés/rugáshoz, azért erre sem árt költeni
A com-ra ne költs, mert felesleges. Ha további segítség kell: dragonballgames.atw.hu It van még néhány tipp/trükk
Annyit pls segítsetek hogy a Budokai 3-ban szintlépéskor a Com, az Ability és a Trick, mire jó, mert a többi magától értetõdõ, de ezt nem vágom :S
THX
Kössz a segitséget! Mennem kell!
Hello!
Holnap jövök!
Beautiful Treachery Defeat Dodoria with Gohan and Krillin in mission 01 of the Frieza Saga "A Pursuer Who Calls Death"
Destined Rivals: Defeat Gohan with Goten in mission 01 of the Majin Buu Saga "Training With Goten"
Fateful Brothers: Defeat Raditz with Piccolo in mission 00 of the Saiyan Saga "Mysterious Alien Warrior"
Amugy most viszem 3as levelen a storyt,minden más kész minden fokozaton(cell games stb.. tornyok meg minden) és mégis 95%on vok és páran még hiányoznak😞
Mennyire vagy jártas igy a karakterek megszerzésében? Mert még kb 4-5hiányzik!