5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Callme
    Itt egy videó az IGN-ről, tegnap rakták fel, ugyan nem mondd semmi újat, csak a szokásos dolgokat: minden jobb lesz, karakterek kidolgozva, bla-bla...Meg valamit mondtak az időjárásról is, de ezt még a külföldiek se tudják biztosan, hogy mit jelent, csak találgatnak(lehet, hogy változik majd az időjárás harc közben!?), meg valószínűleg eltűnik a Tenkaichi 2-ből jól ismert item fusion, hogy úgy kell összerakni a karikat... ehelyett lesznek a "what if" részek, mondjuk pl a Cell sagaban ha megölöd Gokuval Cell-t, akkor nincs SSJ2 Teen Gohan, hanem máshogy folytatódik a történet, és más karaktert kapsz
    Developer Diary 2
  • Black Hawk
    Ezt a videót is a Belgás gyerek csinálta. Ez Pl nagyyon jó.
  • Szuperkaraj
    hát tetszeni nem tetszik, márcsak alapból sem hallgatok ilyet, de az illető dolgozott azért vele, szal respekt
  • Callme
    jelenleg nincs, de amint van valami, azt postázom :)
    #3762-Ízlés kérdése, nekem tetszett, meg ahogy néztem a youtube-on, még egy jópár emberkének, persze ez nem jelenti azt, hogy mindenki viccesnek kell találja
  • Norberto91
    Nincs valami új info??
  • Black Hawk
    a srác másik munkája viszon tényleg jó.
  • ronihun
    ezen én mégcsak nem is mosolyogtam:\
    Nemtom miért vicces:| jó munka csak szvsz nem vicces:\
  • Callme
    ja, és bocs az off-ért, de ezt látni kell :)
  • Callme
    Itt egy AMV, Belga szól alatta, és szét röhögtem magam, ahányszor csak megnéztem:D
    DBZ Belga
  • Callme
    Jah, tudom, de azt már valószínű postáztam, a youtube-ra egy kicsit előbb kijött:)
  • megalodon
    Császtok! Már elég rég jártam erre és egy darabig megint szünetelek! Még mindig nyomjátok! Végre megvan 100%ra a game! Szerintem én már verhetetlen vagyok! Nemlehet ezt online játszani vagy valami? Nemsoká veszek sz.gépet aztán ott is nyomom majd a d.b.-t,
    Ugyhogy majd infokat kérnék akkor hogy pc-re milyen és honnan van game!
    Megkérném a kedves segitökész embereket,h. mostne irjanak pl.-kat mert nemtom mikor lesz gépem! Majd akkor érdeklödöm!
    Szevasztok!
    Jó játékot!
  • Szuperkaraj
    a Movies részleg alatt van egy tegnap felrakott videó, nem tudom pontosan mi az mert Operából nemtudom megnézni xD
  • Callme
    Hivatalos Oldal Update
    Megnyílt a 10. oldal is, egész karajok lettek az art-ok :)
  • Black Hawk
    Örülnék ha lennének átvezetök a sorozatból (ucse lesznek). Ennyiböl tetszett a Sagas.

Buuza bazz ez kész XD
  • gercse
    reggel még fog az agyam:D
    amúgy nagyon várom már, ez lesz szerintem minden idők egyik legjobb dbz játéka(Ps2-re)
  • Callme
    Buuza... baaaz, ez nagyon ott van
  • gercse
    ja mondjuk, ha benne lesz én is csak poénból próbálom ki, nem szeretek eltérni a "valóságtól"
  • Szuperkaraj
    á búza lol, ez most reggelre ütött :D
    egyébként nem rossz ötlet, de remélem nem lesz majd kötelező ezeket csinálni, szóval erre biztos figyeltek hogy a játék hangulata megmaradjon :)
  • gercse
    Amúgy karakter lista van? hogy kik szerepelnek majd a T3-ban?(biztosan)
  • vki
    Vazz... :D
  • gercse
    Buuza:DDD
    az milyen lenne:DD
  • vki
    Valamelyi AF-es oldalon vannak kitalált fúziók. Van olyan, hogy Buu+Freeza, VIdel+ChiChi,Vegeta+Trunks, meg hasonlók.
  • gercse
    Vagy Gohku :DDDD
  • vki
    Az nem enyhén lenne lol. Pl. egy Vegetrunks sem lenne rossz, vagy monjuk mi lett volna, ha az anime-ben Gohan elkapja a fülbevalót? Gokuhan?
  • Drephis
    hát remélem, hogy a hír igaz
  • Callme
    Kid Chi-chi artwork(Teen Chi-chinek jobban örültem volna

Jah, és egy kis hírmorzsa: Úgy tűnik, hogy a story mód folyamán alkalmunk nyílik majd arra is, hogy olyan fúziókat hozzunk létre, melyek még az anime-ben nem voltak láthatóak... mint pl a Budokai 2-ben Tien Shin Han+Yamcha=Tiencha... na az odavág:D
  • Lokker
    koszonom
  • Black Hawk
    a másik gonolom Shin Sheron
  • redday
    a zseniális teknős mellettiek gondolom kid goku, meg grandpa gohan.
  • Lokker
    hali. a BT2-t nem tudtam teljesen vegigtolni aza 3 karaktert nem tudtam unlockolni es ez zavar :) 2 Zsenialis teknos ket oldalan a masik pedig 1-el viszabb a gonoszoknal a legvegen nemtom mennyire pontos :S de mar erdekelne hogy kik azok
  • Patar
    Jók a vidik!!!!!Ja és bocs mindenkinek a videóért.
  • killswitch90
    Ha úgy döntesz acc 1et akkor : [email protected]
    de itt is értesíts azért :)
  • killswitch90
    Jajj nekem kéne 1 feketecica acc :) ha acc mekköszönném...am amint kijön feketén a nagyobb torrentoldalakon megtalálod többnyire ! lehet h nem is a cicán lessz fent előbb ! nyilvánvaló hogy elősször nyílt torrent oldalon lessz fent mint pl mininova.org vagy iesmi!
    de télleg ha tucc adni fekete accot akkor lécci :)
  • evil 007
    hello olvasgatom itt mindig a forumotén a budokai 1 -3, tenkaichi 1-2 Sagas, super DBZ ezeket mind tovirol hegyire kiakasztottam még a legkisseb részletet is megtaláltam ezért várom már nagyon a T3 at mert azzal szintén elleszek 1-2 évig. GT goku a kedvencem s orulok hogy helyett kapott a game ban. amugy aki tuggya hogy hollehet elobb beszerezni a feketemacskán kívul. (nekem van oda accom 2-3 is:D) japánul is jó lenne csak lenne má meg.
  • Callme
    lesznek biztosan, csak ebbe a demóba még nem kerültek be, a hivatalos oldalon már rajta vannak
  • killswitch90
    néztem ezeket a videókat :) naon jó ! kedvem is támatt bt2-zni :D
  • Black Hawk
    Uubot nem láttam meg pan-t
  • Black Hawk
    ígéretes. :D
  • Callme
    Itt van 3 vidijó, az összes karakter támadása benne van az új demóból(Kivéve SSJ Future Gohan, meg Kid Goku-t sem láttam):
    Blasts and Ultimates 1
    Blasts and Ultimates 2
    Blasts and Ultimates 3
  • Fehercsoki
    Na oda nekem is kéne acc:DMár 2x törölték az accom mer csaltam:D