5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • JackSparrow
    http://www.youtube.com/watch?v=C8VK3GmFr60
  • JackSparrow
    URL=http://www.youtube.com/watch?v=C8VK3GmFr60]Ezt[/URL] nézzétek meg!
  • Tombi
    +
  • Pitypang18
    Hello mindenkinek!
    Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy az igaz, h a legtöbb dragon ball játék ps2-re jött ki? Kb 1 éve adtam el a psp-met, de azon is csak a shin budokai-val játszottam :)! Megőrülök ezekért a játékokért! Tehát megérné venni egy ps2?
    Előre is köszi mindenkinek!
  • Fehercsoki
    Ami a végén van az dragon ball z online és az valami mmo,úgytűnik eddig hogy csak japánban fogják kiadni.
  • Patar
    Sziasztok.itt van egy videó nem tudom miez ami a végén van.Ezt lehet hogy valahogy összehozták.http://it.youtube.com/watch?v=24QWLM6DAu0&mode=related&search=??
  • Callme
    jaja, ő volt az öreg Son Gohan előtti ellenség
  • Black Hawk
    ügye azzal a Denevérpofával akkor küzdött amikor a Baba katonái ellen harcoltak?
  • Szuperkaraj
    helyes, legalább jó részletes lesz a játék
  • ronihun
    Rmek
  • Callme
    Itt egy új scan, úgy látszik a készítők ezúttal ráálltak a sima Dragonball-ra is:
  • Drephis
    igen
  • snoop dog
    a tenkaichi 2 ben benne van baby vegeta?
  • redday
    kár:(
  • Szuperkaraj
    okok, megvan, közbe erőt vettem magamon és kigugliztam róla képet, szal ugynéz ki mint mikor félbe volt csak egybe
  • ronihun
    ez
  • Szuperkaraj
    melyik is az említett első formája? nem rémlik, csak az hogy külön volt a felsőteste a maradéktól
  • Callme
    sajna nem lesz Hildegarn first form, akkor már benne lett volna a mostani artwork-ökben, meg most olvastam utána...pedig milyen jó lett volna!
  • redday
    Ha minden embert megcsinálnak, akkor kb 15 oldal lesz:) és remélem ebben megcsinálják hildegarn első formáját
  • snoop dog
    kösz a választ
  • Callme
    nah, egy Site update-ünk már van is
  • Callme
    valószínűleg majd torrent, baró lesz, felrakják az oldalra, aztán 2 percen belül lesz vagy 200 000 leecher XD
  • Fyrex
    honnan lehet letölteni? xD
  • Callme
    és képzeld el, milyen káosz lesz, ha kijön a gém novemberben! :DD
  • killswitch90
    biztos hogy a nagy feszültség okozza a dühöt ami a várakozás miatt van :D:D:D
  • Callme
    Te atya isten, hogy fel vagytok spannolva :D Felőlem aztán még habverőnek is hívhatják, az is jól forog XD Nah, a friss infókról annyit, hogy már nem sokban lesz részünk, valószínűleg még e hónapban(vagy október elején) kapunk egy demót, de addig még lesznek hivatalos oldal frissítések, néhány scan, meg a szokásos havi v-jump magazinból szedett cuccosok...hacsak atariék meg nem lepnek bennünket valamivel :)
  • Szuperkaraj
    easy, easy emberek :D
    mindegy ki hogy hivja, csak ha a másik rákérdez akkor egyértelmüsitse hogy miröl van szó
    peace
  • ronihun
    és még én kötekedek..hát grat
  • ronihun
    én csak elmondtam énhogy hivom fra számomra a görgő nemtom mit kell itt játszanod az agyadat-.-
  • Black Hawk
    Amúgy én a Left Analogot Laurának a Right Analogot pedig Rékának hívom. De te is becézgesd nyugodtan. Nem lesz olyan egyhangú mikor ránézel és elkezdesz beszélni velük.
  • Black Hawk
    Muszáj mindig kötekedned májerkém?
  • ronihun
    görggő?:S
    én analógnak hívom
  • Black Hawk
    Tag mecsben L2+a két görgőt lenyomod de lehet elég csak a két görgő
  • snoop dog
    helo mindenkinek!
    kérdésem lenne a tenkaichi 2 ben amikor tag mecset játszunk valahogy lehet embertváltani vagy csak amikor meghalt?
  • ronihun
    nem...a 3-ban lehet majd valszeg de nem bitos
  • snoop dog
    a tenkaichi 2 ben tényleg lehet úgy fuzionálni amik pl az animében nem voltak láthatok?:D
  • Szuperkaraj
    így van, örüljünk annak ami lesz, hisz az is nagyszerűnek ígérkezik
  • Callme
    sztem ez épp elég lenne, a bonyolultabb formáját sztem még ha tudnák, akkor sem akarnák berakni a gémbe(pedig ezt a játékot tényleg odarakják rendesen:D), az már ps3-on lesz
  • Szuperkaraj
    nézem a videót és azt mondja hogy : "...and we will also add 5 new stages with time and weather variations..."

ez ha jól jön le akkor csak annyi hogy választhatsz hogy nappali, éjszakai, esős, ködös, napos legyen a pálya :S de azért reménykedünk :)
  • Szuperkaraj
    az időjárás szerintem azt jelenti hogy elkezdessz mondjuk nappal harcolni és beesteledik, ezt "egyszerü" lenne megoldani, de ha esőt, ködöt, egyebeket is raknak bele akkor.....ejjha! :D