Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
ezt a kérdést feltehetted volna a ps2 chipek topikba.
szerintem 10-15k :/

help

vixo
Milyen árban van manapság egy ps2-es chipeltetése?

A választ elõre is kösz!

Prince of Máté
Tenkaichi kettõvel játszok.
Ugye van az L2+háromszög, L2+fel+háromszög, és ha tele van az energiád akkor L2+2+háromszög.
Kérdésem, hogy még mik vannak az ilyen féle támadásokból?

Drephis
ja....

help

Black Hawk
vótak má semmi új

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Drephis
89??? thx 😄

help

nézzetek be gamespot-ra, kaptak 89 új lépet a tenkaichi 3ról amiben láthattok új karikat is amik eddig nem voltak!!!

Black Hawk
Néztem is nagy szemekkel 😄 mondom biztos valami új forma XD

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Callme
jól van, most keltem fel, amúgy Ozaruu-t szerettem volna írni 😄

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Callme
Nah, azért vannak még jó hírek: Update-elték a Sparking Meteor hivatalos oldalát: http://dbzs.jp/meteor/, nem sok minden van, de egy-két jó karaktert confirmáltak, pl King Vegeta Otaru-t, na az nagyon állat😊

Callme
Én is, de sztem még lesz ilyenben részünk bõven

<#falbav><#gonosz2><#duhos2><#boxer><#levele>utálom ezeket az álhíreket!!!!

Super Saiyan
fenébe :[

>:C

Callme
Sajna el kell szomorítsak mindenkit, a karakterlista nem jelenik meg ma😞 Fake

ronihun
Tom azért kérdeztem...hogy we biztos e....dse akkor ok 😊

...

Callme
Bizony 😊 amúgy ítt már leírtam: #3271

ronihun
Ma kapunk karakterlistát?

...

Black Hawk
Remélem is.

Super Saiyan
😞, nembaj x)

Fyrex
pedig úgy lesz, hála istennek

Avanti Crociati!

Super Saiyan
remélem nem cseszik el hogy küldön kari az SSJ4 Goku/Vegeta...<#duma><#duma><#duma>

ronihun
<#eljen> Azért jó mert a képekbõl látni hogy a Buu sagában vanak új karik....és ebbõl én arra következtetek hogy a töbi sagából is több lesz....már várom...

...

Drephis
jó képek!
remélem, hogy gt gotent is bele rakják, meg a többi sárkányt 😊

help

Callme
Tenkaichi 3: Spopovich, a nõfaló 😄

hello
valamikor vennem kéne valami jó dragon ballos játékot😄
de lenne pár kérdésem:
1. melyik a legjobb dragon ball-os játék??
2. melyik kapható magyarországon?
3. és végül egy hülye kérdés: van olyan amelyik magyar felirattal is kapható (gondolom nincs, de azért megkérdem😄)
vixo
Hello!
Érdekelne,hogy valakinek van-e eladó jó állapotban lévõ budokai ps2-es játéka(i)???

Black Hawk
Én Yaken re leszek kiváncsi XD. Amikor megláttam a képeket azzonal az jutott eszembe amikor Goku felrobbantotta öt az aurájával XD

Callme
Elég ütõs lesz a game. Én most álltam neki a Budokai 3-nak( már harmadszorra=kicsit kiakasztott😊 VEry strong az ellenfél, very hard a fokozat, és így tök fasza, remélem, hogyha eljutok a 99-es szintre, akkor menni fognak a Z fokozatok is😊 Amúgy a B3 eszméletlen(Vegita rulez😊, meg most néztem a Budokai 2-rõl videókat, hát ott még durvábbak az ultimate-ek. Pedig azt mondják, hogy a 2 elég szar lett
Jah, és megtudtam, hogy hétfõn megkapjuk a karakterek teljes névsorát a T3-ból, zsír😊 Fasha is játszható lesz(Bardock egyik embere, csaj)+ még a screenshotokból kiderült, hogy a Mugen játékokhoz hasonlóan , ebben a helyzetben Babidi, más embereket használ támadásként

köszi szépen 😊

Super Saiyan
thx az infot x)

Callme
Hello mindenkinek!

Megint újdonságokat hoztam, de most tényleg csak linkelek, és remélem ez most jó is lesz😊 Egyébként mindenképp nézzétek meg, megéri 😊

http://www.atomicgamer.com/gameScreenshots.php?id=2454

Super Saiyan
Budokai 3
tenkaichi
tenkaichi 2
aha mindent nézél?!?!?! 3 se perc volt

Már mindent néztem 😄

Super Saiyan
GRR!!! a GOOGLE!!! a barátod!

Hi! Tud valaki eladó eredeti PS2-es Dragon Ball Z Budokai 3, Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi, Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2, Star Wars 3, használt is lehet.

Callme
nem nálad volt a bibi, hanem kb 2 perce rakták fel a képeket az Atari fórumra, és egy csomószor megváltoztatták a képek helyét, de most már szinte minden ezzel foglalkozó oldalon fent van

tudom hogy nem a te hibád, vagy nálam van a bibi ( nem hiszem ,de lehet ), vagy a szervernél

Callme
meg kell asszem szerezni a capsulákat mindkét karakternek(pl goku és vegita) be kell rakni, ahova a többi támadást, és úgy tudod elõhozni, mint az ultimate attackot(hyper mode, felütöd) plusz még végig nyomod a gombokat, ami megjelenik a képernyõn fúzió közben

A Budokai 3-ban hogy lehet fúzionálni?

Vagy lehet alapból fúzionált karival lenni?

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Drephis
jaaaaa... kösz

help

psp-re van ez a shin budokai 2 another road

Drephis
ez melyik game borítója? 😮
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viszont van rajta egy baki. future gohannak akkor lesz sebhely a szeménél, mikor az androidokkal harcol, és elveszíti az egyik karját, de itt megvan mindkét karja. 😉 vagy tévedek?

help

CrazyDaisy
Sziasztok itt van 7 db kép a tenkaichi 3-ról nézzétek meg lehet majd ouzaru majommá változniiii http://www.gamekapocs.hu/kep.php?pic=jatekok/PS2/dragonballzbudokaitenkaichi3/screenshots/20070521_007.jpg
és valaki nem tudja hol lehet budokai 3 mat vagy tenkaichi 2 õt venni ..olcsón használt is jó

Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben. :)

Callme
na mind1, nem tehetek róla, de még nagyon frissek a képek, sorry

ronihun
GRAT!!!!<#eljen><#eljen><#smile><#worship>

...

Callme
nah, akkor ez az utolsó próba:

http://www.jeux-france.com/images_5877.html?Nbr_images_pages=16

Super Saiyan
még jó hogy megnéztem, amugy #3250 5 perce még bejött..

nem jön be egyik kép sem, Not found...

Callme
basszus, egyszer mûködik, utána meg 2 perc múlva megint nem. Akkor várok egy kicsit, a fórumon is azt írták, hogy hibás a link