5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • killswitch90
    ps3-ra nem fogják kiadni a bt3-at sőt úgy néz ki semmit mert elvileg majd adnak még ki 1 db játékot ps2re ami tejjesen eltérő irányítással lessz mint az eddigiek (remélem mászkálni kell maj benne :) ) és aztán kalap ! de ps3ra nem dobnak ki ! reménykedek még azé hogy a japók nem haggyák abba ezt a "csoda" gyártását :)
  • Callme
    Nem tudom, ki hogy van vele, de én örülök: végre egy játék, amire majd nem mondhatják, hogy jobb nála a Budokai 3...mondjuk én a Tenkaichi-val kezdtem, szal nekem ez jött be, az első tényleg gázos, de nekem már a T2 is jobban tetszik mint a B3...a T3-ba meg tényleg beleadnak mindent,ahogy ígérték :)
  • Smithie
    Ja,én is ugy tudom hogy ez az utolsó DB game ps2-re.
  • Patar
    Én úgy tudom p3-ra is lessz a sparking meteor.Ezt az 1 játékot még kiadják ps2 és utána már csak ps3-ra fognak gyártani Dragonballos játékokat.
  • Smithie
    És persze Wii-re...:>
  • Smithie
    Miért nem azt irtad neki hogy csak ps2-re jön!:D
  • killswitch90
    hát a db-k között a legújjabb igen és jön ps-re !
  • megalodon
    Szevasztok! Ha hülye a kérdésem nézzétek el nekem de ritkán jutok gép elé.
    Ez a dbz sparking meteor lesz a legujabb game? Ps2re is kojön??
    Köszi Szevasztok!
  • ronihun
    ez remek
  • Callme
    de ha még nem vagy eléggé felspannolva, akkor itt az 5. demo video :D
  • Callme
    hát, ezt senki nem tudja, majd amikor valaki megszerzi az usa-ban, és feltolja torrantre, mert ezek a japok nem nagyon akarják
  • evil 007
    ez a várakozás áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kellene már a játék!!!!!!!!!!!!valaki hozzon már valami hírt mert már az őrulet határán vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 még 1 lépés és megorulko bazz hogy várom ezt ez nemigaz már nemkot le semmi játék ezt várom már nyáriszunet óta jaj mikor lesz már meg
  • evil 007
    mikor jon már a demo?
  • Fehercsoki
    PM ment!
  • Tombi
    akit esetleg érdekelne megjelent a Budokai 3 AF végleges verzioja, angol nyelvü oldalam tetején a torrent link :)
  • Callme
    huhh, a demonak a zenéje valami Super Survivor, vagy mi...nem tom, nézd végig a youtube-on a t3-as videók kommentjeit, valamelyiknél le van írva

#3832 - Szép erény is a kitartás :) Én beszerzem mindenképp, mert arra pont jó, hogy a kombókat megtanuljam
  • killswitch90
    én a demüt szerintem kihagyom , csigázom még magam a fullig :) a bt2-t is a zenék miatt szettem le japánul is :)
  • ronihun
    ÁÁ ez nagyon jű lesz..váro a demot:D
    A zenéje is nagyon jó!Nem lehet vhonnan azt elérni?
  • Pitypang18
    Hello Fehercsoki! Megvan még a géped? Mi van hozzá? Slim? Mennyi lenne? Köszi!
  • Callme
    további videók a demóból:
    Demo 2
    Demo 3
    Demo 4
    Hát ez a játék naaaaaaggyon odab*sz :D
  • evil 007
    áhh.. az huyleség láthatatlan fal akkor meg haverom abba kotne bele mert neki ien "hiba észrevevő" szeme van néha már idegesít de amugyén már a demot várom nagyon sztem 1-2 hét s már lehet is tolteni
  • killswitch90
    a fake-et úgy értettem h a mesébe nem így volt szal ez 1 kitalált szinezés ! a mozgáskorlátozót igen arra a hálóra értettem ! szerintem megoldhatták volna h csak 1x-űen vége a pájának és nem lehet tovább menni szal valami láthatatlan fallal ...
  • redday
    a mozgáskorlátozó alatt azt érted hogy van-e vége a pályának? mert van, a bt2ben volt a kék, itt meg asszem zöld lesz. az az ezüst hajú nekem nem nagyon tetszik, mert olyan mintha csak negatívba tették volna az egészet. és nem tom mért fake. benne lehet simán is. a t2ben is volt
  • killswitch90
    reméltem h benne haggyák az ezüst hajú gogetát :) nekem naon teccik bár fake de jól néz ki : http://www.youtube.com/watch?v=wcDqW4vqtJc&mode=related&search= viszont a pályát nézzétek ebbe a videóba ! iszonyatosan jó !!! és ahogy nézem eltünt a mozgáskorlátozó háló is ???
  • killswitch90
    na ez hülyén néz így ki nem szenvedek tovább és bocs :)
  • killswitch90
    MÁR NAGGGYON VÁROOOM :D

DDD RRR AAAA GGGG OOOO N N BBB AAAA L L
    D D R R A A G O O NN N B B A A L L
    D D RRR AAAA G GG O O N N N BBB AAAA L L
    DDD R R A A GGGG OOOO N NN B B A A LLLL LLLL
    BBB
    44
    4 4
    4 4
    4 4
    444444444
    4
    4
    EEEE V V EEEE RRRR
    E V V E R R
    EEEE V V EEEE RRRR
    E V V E R R
    EEEE V EEEE R R
  • killswitch90
    szerintem nem kell majd küldözgetni mert véleményem szerint nem sok torrent oldal lessz ahol nem lehet majd lehúzni :D
  • evil 007
    valaki linkeljen pls torentet ha lesz vagy vegyen fel msnre s kuldje el koszonom ([email protected]
  • Callme
    Végre egy eseménydúsnak mondható videó:
    BT3 demo
    Egyébként Japánban már kiadták a demot, most már csak arra kell várnunk, hogy az egyik ügyes kolléga lemásolja és feltolja torrentre
  • ronihun
    Itt egy kis érdekesség...a Story modról...Hát nagyon jónak néz ki:)
    Amugy Tiennek is lehet majd a félmeztelen ruhát választani...remélem h ugy fognak sérülni mint abban a viedóban goku amikor lesakast rola a ruha...
  • Callme
    ja, és még az artwork-ök, hogy ne maradjon ki semmi :)

• Callme
    Néhány kép a gammából:

• Callme
    Itt egy kis video a gammáról, nem mond semmi újat, csaka szokásos rizsa...
  • martin23
    t2-ben:D
  • martin23
    hy all! vki tudna nekem abban segiten h a support typeben mi a neve a 6. azaz a regeneration ability alatti és a 19. a Hit Essence alatti potarának ?előre is kössz:D
  • Black Hawk
    Vedekezés és kétszer a karaktered hátafelöli gomb.
  • Blaziuska
    megtudja valaki mondani hogy b3-ban hogyan kell töltődni?Olyan rég nem jáétszottam vele hogy elfelejtettem :D
  • Fehercsoki
    Szia!Akarsz ps2-t venni?Nekem van egy 1,5 éves használt kitűnő állapotban és eladnám nagyon olcsón!(kell a pénz gc-re:D)
  • Patar
    tudjátok milenne igazán jó?Ha csinálnának egy olyan Tenkaichit amiben mászkálni lehet.El lennék vele 1 darabig:)
  • snoop dog
    jol kenik a srácok:D