Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
Callme
Sziasztok! Itt egy kis finomság, pár T3 karaktert bemutattak a hivatalos oldalon, semmi új, de sztem jók:
http://dbzs.jp/meteor/p_characters/02_great_ape.html

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Drephis
3 sagát nem szereztél meg.
remélem tudsz angolul...
így lehet megszerezni õket:

Beautiful Treachery: Defeat Dodoria with Gohan and Krillin in mission 01 of the Frieza Saga "A Pursuer Who Calls Death"

Destined Rivals: Defeat Gohan with Goten in mission 01 of the Majin Buu Saga "Training With Goten"

Fateful Brothers: Defeat Raditz with Piccolo in mission 00 of the Saiyan Saga "Mysterious Alien Warrior"

help

hy
Végigvittem a T2-t de még mindig csak 91%-on vagyok.
Hogy tudom megszerezni a többi 9%-ot?
A választ megköszönném.
Prince of Máté
Spirit Bomb:
SonGokuval maxra fel kell tölteni az energiát, aztán L2+KÖR, és végül L2+le+háromszög.
VÉgigvittem a Dragon Adventuret😄
Viszont van még vagy 10 karakter ami nincs meg...
Azokat hol lehet megszerezni?

Callme
figyeld meg az ökleit, a ruháján a gyûrõdéseket, az árnyékolást, a cipõket, ja és a mellizmai alatt is megjelentek a jellegzetes körvonalak

Thadius
ejha..mondjuk piccolo és piccolo között nemlátok különbséget 😄

sk8 4 fun

ezek nagyon szép képek

Callme
és akkor itt van még egy-két Bt3 kari:

Callme
na itt egy példa, hogy emnnyivel lesznek kidolgozottabbak a karakterek a Tenkaichi 3-ban. A bal oldali a Bt2-es, a jobb oldali a Bt3-as Piccolo

😄

Black Hawk
Hát persze de én csak poénból szoktam csinálni XD. tök jó verni a gépet élvezem ahogy szenved 😄addig meg el kell ütnöm valahogy az idöt 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

lol, háromszoros genki dama? addig hatszor megverem az ellent, nincs nekem ilyenekre idõm😄

Callme
jha, miután beírtam, ár gondoltam hogy ezzel valaki rám fog verni 😛 amúgy jaaa, Genki dama powaaa 😊

#3333 : Türelem 😊 Lesznek videók hamarosan, még nem tom pontosan mikor, de lesznek, már én is naon várom

Black Hawk
kezdek kifogyni az 5letekbõl
az egészet úgy csináld mintha egy normális spiritbombot csak a give me energy-t 3X csináld meg.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Super Saiyan
valaki videót!!! (ha van :]) ték

>:C

cicai
Az nem lehet, legalábbis nekem azt írja ki hogy: Give me energy. Vagy ezután kell még vmi kombinációt csinálni?
VAgy akkor mi a pontos kombináció?😊
Köszi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

A budokai 3-ban egy Ability elõhívásának a kombinációját hogy lehet változtatni?

Mert az r1-re van egy olyan hogy change list de az semmire se jó :S

pls help

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Black Hawk
vagy L2 le kör
bal oldalon az élet mellet van egy csík 8asszem blast stock) Ha kettQ megvan akkor meg tudod csinálni az alap genkidamat. viszont még 4 el (2+2) meg tudod triplázni a méretét és ezzel jelentösen nö a sebzése is. azt fogod feltöltöd maxra az energiád és imádkozol hogy találjon.

Prince of Máté
Azt meg hogy?
3xL2??

Drephis
omg! de ratyi 😄

help

gercse
de mindegy, megszerzem sorban a játékokat, aztán kipróbálom õket

gercse
easy-n van:d ez a legszörnyûbb
na de mégis, biztosan fel lehet állítani egy sorrendet nehézség alapján, vagy nem?

Super Saiyan
:] gyakorolj, és vedd le az erõséget Very Strong-ról monjuk Easy-re 😄D

gercse
melyik az a budokai game, amelyikben a legkevesebb kombót kell használni, ill. nem kell villámgyorsnak lenned ahhoz hogy azért legyen esélyed nyerni?
mert én k.rva béna vagyok, de szeretem a dbz-t nagyon,(meg a verekedõs gameket mint a tekken 5 pl) de ultra szarul mennek nekem,elején még megyeget, de egy ütõs ellenfél és nekem annyi, fõleg ha meg van határozva, hogy hogyan kell megölni az ai-t...

Black Hawk

Black Hawk
sima goku és 3x L2 kör de csak ha van elég blast stock vagy mi.
😄

cicai
és azt hogyan lehet elõhívni?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Black Hawk
Nem mert goku 3x oros genki damaja kaioken formában 😄 suty 50000 hp.
😛😛

Callme
Ha majd raknak bele SSj4 Gogetát, akkor biztos, hogy az övé lesz a legerõsebb 😊

Drephis
még nemtudni<#idiota>

help

cicai
Sziasztok
A Budokai Tenkaichi 3-ban kinek van a legerõsebb támadása? Csak érdekelne.
Köszi

Callme
Külföldi oldalakon százával gyártják az ilyet, sõt ahogy írtam, az atari logót is odabiggyesztik, de igen ez sztem is fake, de azért legyen Goten😊
Ami sztem még nagyon jó lenne, az a "what if" karakterek: pl felnõtt gotenks, vegitto ssj4, nah meg eszméletlen lenne a Brolly SSj4 😄 na jó, mondjuk ez nem Mugen 😊

Drephis
hát a feje kicsit érdekes mondjuk....

help

ronihun
Ok....megvan....ez a kép sztem biztos fake....nagyon gagyi....lehet hogy lesz benne sõt sztem biztos de ez a kép:\

...

vki
Akkor itt a kép tulajdonságai, másold ki a linket, és illesztd be egy új ablakban. IE-vel azért nem megy, mert a "Kép megjelenítése" opció nem új lapon nyitja meg a képet, hanem a helyén próbálja leszedni.

ACER Aspire 5738ZG

Drephis
nekem firefox-al látszik

help

ronihun
nekem nem megy

...

Callme
ok, kösz

Drephis
jobb klikk/kép megjelenítése/frissítés

help

Drephis
bestest<#worship>

help

Callme
ezt úgy néz ki törölték sajna. Milyen kép volt? Szürke háttér és a jobb alsó sarokban Atari logó van? Mert az lehet, h fake, egy csomó ilyet láttam már, bár amíg meg nem kapjuk a listát, addig semmi sem biztos😊

Super Saiyan
és igen... benne lessz a GT-s Goten is

Callme
na mind1, azért vannak, akik megköszönik... #3300

lol<#wow1><#banplz><#nevetes1><#nyes><#ejnye1>Nem is mind1 hehe😊<#duma>

Callme
Jogos, megszámoltam és 11 db kép

ronihun
hát ez sokkal több kép mint 3

...

Drephis
biztos ez, hogy 3 képbõl lett összefûzve? nekem többnek tûnik

help

Super Saiyan
thx, ez szép kis gif, ték

Callme
egy kis apróság, 3 képbõl lett összefûzve, de már van valami videó formája. Nem tom, hogy itt mûkszik e a gif, de azért megpróbálom: