5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • redday
    akit érdekel itt megtudja csinálni saját t3as trailerét^^ http://www.atari.com/dragonballz/trailermaker/
  • snoop dog
    odabasz:D
  • Callme
    És akkor van szerencsém bemutatni az eddigi leghosszabb Trailert, több mint 8 perces... Nyami! :D
  • Callme
    ja,ezzel már tegnap este én is szemezgettem, de elkezdtem letölteni, és azt a játékot tölti, ami a képen van :S és ez biztos, hogy nem a SM demo, mert 3 gb... meg meg is néztem a Bitcometen belül a fájl nevét, és ez a Sengoku Musou 2 Mushouden, legalábbis a név szerint, de valahogy nincs kedvem 3 gb-ot várnmi, és lehet hogy tök feleslegesen...de már tényleg jó lenne, hogyha lenne egy demo, játszani akarooooook :D
  • evil 007
    amugy találtam 1 oldalt ahol kivan írva a demo torrentbe de félek nem azt toltom le valaki ellenorizze hogy miis ez eggyaltalán itt a linkitt
  • redday
    én bio brollyt, meg hildegarn from 1et hiányolom nagyon:(
  • Callme
    még 1 video, semmi új, de ezt még nem láttam :)
  • killswitch90
    azért az kár hogy bio brolyt nem szorították bele , de legalább a normal broly benne van :)
  • killswitch90
    király hogy babidival is lehet szakítani :) itt a vid
  • Callme
    na meg itt egy video, elég gagyi minőséggel, de végre a holdat nézve is átalakul valaki oozaru-ba
  • killswitch90
    evil007 annó mondtad h van blekkecc accot :) tudnál adni 1et ? plíz :)
  • Callme
    sorry, akkor megint csak linkelem:
    Arale & General Blue
  • Callme

Ez az utolsó két új karakter... hát amikor megláttam, azt hittem hanyatt vágom magam a röhögéstől... Blue tábornok rendben van, na de Arale?
    És ez sajna nem fake, mert már hivatalosan is megerősítették...mind1, belefér :)
  • killswitch90
    ez így van !! nem hogy viszi , szakítja mint a szél ! haverom is tegnap kapott 1et és mivel nincs blueray írója a motorstorm meg nem sokáig kötött le minket átvittem a 2-es gémeimet és vitte őket...
  • ronihun
    Megtaláltam a zenét de csak rövid és nekem teljes kellene....ha van egyáltalán...amugy a sám cime Super Survivor és Hironobu Kageyama énekli....kéne a teljes mert olyan jó:)
  • Balyy
    Itt a bizonyíték! Már mint arra h viszi!
  • Callme
    Új vidijó
    Ez is nagyon brutál
  • Callme
    jogos, haljak meg, jogos :D
  • Balyy
    Én nem vitázok de ha meg akarsz róla bizonyosodni akkor menny a ps3 topikba! A ps2-t egyébként tuti viszi! Ebből is volt a balhé h nem volt jó a visszafele kompatibilitás mert szarul jelenítette meg a gémeket!
    és én nem hinnék egy olyan eladónak aki azt setudja mit ad el! (tapasztalat)
  • Drephis
    fék karakterek jöhetnek!:D
  • evil 007
    én a ps2 ot csak a budokaiért vettem persze jáccok még 1 pár gameval de a budokai orokkedvenc s igy lessz a tenkaichi 3 is
  • evil 007
    amugy elárulom hogy a ps3 nemviszi a ps1 meg a ps2 játékokat nyugottan nézzetek utána. mert pont ma akartam venni ps3 at s az elado elmondta hogy nemviszi az elodjeit ez a baj vele ugyhogy ezen ne vitázzatok.
  • Balyy
    Ez legyen a legnagyobb baj! :)
    Egyébként sztem jöhetnek a fék cuccok is érdekesség képpen!
    Csak írd oda! Addig is látunk vmit! :)
  • Callme
    jó az észrevétel, a külföldiek is épp ezen gondolgodtak, hogy hogy a rákba van english title screen, amikor még hivatalosan csak a japán demót adták ki, és azt is csak japánban...csak én is ahogy megláttam, egyből linkeltem, s csak utána olvastam a hsz-eket...hiába, mindenki be van sózva :D
  • Balyy
    Már csak azért is fura a kép mert nem sparking meteor! Már mint értitek!
    Eddig minden anyag a japán verzióból volt!
  • Smithie
    Meg amugy is már a halálomon vagyok,ugy várom a T3-mat!!!!!!!!:DD
  • Smithie
    Miért szórakoznak ezek??!Kicsit elszomorit hogy egyeseknek ez a szórakozása hogy másokat besz@passanak,föleg minket,vérbeli DB fanokat!
  • ronihun
    eza kép?
    mondjuk kicsit látszik ha jól megnézzük
  • Drephis
    miért jó az embereknek hogy fake cuccokat gyártanak? :-@
  • Callme
    bocsi, közben kiderült, hogy fake...
  • Callme
    nah, akkor linkelem:
    BT3 title screen
  • Callme
    egy kis ínyencség, a Bt3 title screen-je
  • Balyy
    Már rájöttem!
    Ilyet akárki csinálhat!
    Ha meg megjelenik ps3ra is az nem baj! A ps2, wii már biztos!
  • Fyrex
    lol akkora kamu mint egy ház

ne legyetek már ilyen szerencsétlenek... hivatalosan be van jelentve: Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 [PS2, Wii]
  • Balyy
    nem működik!
  • Patar
    Hát én nem tudom igaz-e de ez engem nagyon agaszt.http://img147.imageshack.us/img147/8026/ps3dbzkr0.jpg
  • killswitch90
    yaya max annyi szépség hogy az árnyék meg a kontúrvonalak nem pixelesek de bele nem piszkálnak a játék külalakjába
  • Callme
    hát én a general grafikára értettem, az valószínű, hogy szebb lesz, mert jobb cuccos van a gépben, de attól nem lesznek jobban kidolgozva a karik, meg a pályák sem...kb annyi lehet a különbség, mint a Pc meg a konzol között
  • brodix
    HI!
    olvasom az üzeneteket,és callme legutóbbi állítását megcáfolom.
    olvastam vhol,hogy a ps2-es játékok PS3-mon szebbek,mint kettesen.
  • Callme
    Az lehet, hogy ps3-ra nem lesz BT3, de attól Ps3-mon még lehet vele játszani...a grafika meg mindenhol ugyanaz, wii-in, ps2-n, meg ps3-n is