5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Callme
    a Mr Satan-os léghajó max a Db-s story módban lehet csak zavaró... a Z alatt viszont egyenesen tökéletes
    Aki videllel harcol, az meg egy és ugyanaz a karakter, csak más alt-ja van... gondolom beraktak még vagy 5-öt ehhz a karihoz, hogy legyen valami Freeza hadseregéből :)
  • killswitch90
    1. ha a story módba van csak akkor baki az igaz !
    2. az 2 külön karakter mert a mesébe benne volt mind a 2
  • ronihun
    ezekbe mi a baki?
    Az igaz hogyaz a cell gamest bemutató film meg hogy itt még mr.sátán nem is ovlt de ez nem story mod gondolom csak egy sima 1vscom meccs azt enyni
    a másik meg a karinak a másik ruhája azért ugy néz ki és nem ugyanugy mint a képén.....
  • killswitch90

• killswitch90
    aé 1-2 baki itt is elfér :)
  • ronihun
    Amugy ugye nem dupla rétegű DVD kell majd hozzá hogyha kiirom....mert a Ps-em lehet hogy nem futattja a Dupla rétegű lemezeket azthisem:(
  • ronihun
    itt egy uj vid nem a legjobb...na és itt van egy Developer Walkthrough
  • Szuperkaraj
    8 min trailer
    nem tudom hogy volt-e
  • Patar
    itt van egy vidi.Elég nyomorék, de ez szerintem még nem volt jelen a forumon.BojackVSpopowich
  • ronihun
    ja csak oda ovlt vágva a tenkaichi azért vlt fake
  • killswitch90
    akkor végülis az a title screen is amit betettél callme az nem fake me ebbe a videóba mutatják
  • killswitch90
    aztabüdösqvvvaaa :D nekem olyan saiyan ruci kell !!!!!!!!! am az wii-hez lett volna ? mert semmijen kar nem volt nála csak a puszta kezével nyomta.. érdekes nagyon
  • Callme
    itt egy új video egy karakterlistával, na meg egy fanatikus játékossal :D
  • Callme
    a demo sztem 3-4 nappal a japán megjelenés előtt fog jönni... nincs sok értelme, de asszem tavaly is ez volt, akkor is kb 1 hónapig nyomtam a japán demót, mire kijött az eu verzió
  • killswitch90
    akkora csoda nem létezik hogy az eredetivel nyomjuk vasárnap :D de még a demo-t se :(
  • evil 007
    most el kell mennem a hétvégén mire hazajovok vasárnap du remélem már a dmeot fogjátok vagy még jobb az eredetit nyomni!!!!!!
  • redday
    meg ott van hogy for 1 player, és ketten játszanak:D
  • redday
    2 helyre ki van rakva hogy no camera, meg photo, és csináltak mind2-t xD http://www.jeux-france.com/Webmasters/Images/58771520070921_060859_18_big.jpg
  • killswitch90
    nekem is feltünt , szerintem nagyobb
  • Patar
    Szerintetek nagyobbak lettek a pályák?
  • Callme
    Új video
  • Szuperkaraj
    hohhóó de szépek, nagyon várjuk már :)
  • Drephis
    aha
  • ronihun
    Télleg...Jspánban okt. 4-én jön ki...de mikor teszik vajon fl netre mert a demot se rakta fel senki:( nem akarok novemberig várni
  • evil 007
    ezt az üzenetet várom már 15 éve amiota megszulettem: gyertek itt a tenkaichi 3 demo töltsétek itt [s az "itt" be belenne linkelve egy torrent ami a tenkaichi 3 demo lenne] (az eredetit se bánnám de elobb ugyis a demo jon ki de ha igy haladunk lehet hogy csak az eredetivel fogok tudni jáccani ami nembaj de az még 1 és fél hónap.:(
  • evil 007
    má láttam ezt a képet innen vettem az ötletet
  • Drephis
    :DD
  • Callme
    bocsi a scaneke miatt, közben törölték, majd linkelem...addig is itt vannak képek azIGN-ről
  • Callme
    V-jump scanek:

• killswitch90
    képzeld el songokut ssj-be véres fejkendővel , csillagharcos ruhába , vágással az arcán és 1 fürkésszel a szemén , az eredmény = SSJ Bardock :D
  • evil 007
    nekem az eggyik kedvenc csillagharcosom bardock nagyon bánom hogy az ssj szintet nem érte el pedig jól nézne ki
  • evil 007
    amugy a hivatalos oldalt megint frissítették már van 12 és 13 as screen artok is
  • ronihun
    engem is:/
  • evil 007
    nincs már blekkeccem mert kicsaptak
  • killswitch90
    király nagyon , a bardock saga-ban lehet osztani az űrben a Vegeta felett !! ez naggggyon állat ! na és h mutattyák a fúiókat is :D:D remélem az apróbb lényeges részeket is beleszorították még ha csak 1 videó erejére is pl : mikor yajirobe levágja oozaru vegita farkát (a budokai 1en kívül 1ikbe se láttam :( ) , vagy a kid boo elleni uccsó genki dama (monnyuk az a tb2-be benne volt :) de ebbe is remélem , vagy ien apróságok h cell beszívja a robotokat meg ienek ! attól lenne véglegesen állatkirálysirályatomász a játék :)
  • darkling
    European trailer
  • Callme
    európában a teljes nov 13, japánban valamikor október elején, a demo meg elvileg ma jött ki az usaban is, de lehet hogy csak akcsa volt a hír... na mind1, sasolni kell tovább a torrentoldalakat
    és egyelőre ne Tenkaichi 3-mal keress, hanem Sparking Meteorral, mert eu demo nin, sztem nem is lesz
  • killswitch90
    evil007 akkor van blekkecced ? lécci válaszolj mert nagyon kellene :(
  • evil 007
    itt a 9. találat itt tenkaichi 3 torrentet ír de semmi nincs benne miért van ez vagy csak vak vagyok?
  • evil 007
    amugy a demo megjelenés az mikor van? s a teljes game mikor van? japánban????? euripában??????????