Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Saiyan
shut up

>:C

Drephis
szerintem nem itt kéne személyeskedni<#pardon1>

help

Drephis
nem akkor.
akkor amikor elõször harcolt velük.

help

Thadius
na vééégre megkaptad a büntopontokat 😄 már járt egy ideje

sk8 4 fun

Callme
jaja, csak elég furfangos lenne megoldani az egykezes változatot, nem is a modell a lényeg, hanem az egész mozgásrendszert át kéne szerkeszteni, annyit meg nem fognak veszõdni vele sajna... Valószínûleg csak a jobb karjával fog majd lõni, kicsit gagyi, de még mindig jobb, mint a semmi😊

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Super Saiyan
van 1 hiba az 1. képen...(gondolom mondták már) a seb gohan arcán akkor keletkezett mikor Android #17-18 megölte.... de akkor már csak 1 keze volt...

csátok!!! van 260db dragon ballos kártyám 100ft/db képeket tok kuldeni vegyetek fel msnre ha érdekel [email protected]
Black Hawk
IGEEEEEN Ssj goku kicsiben jEeeeee (nagyon örül). Ráadásul ott a 4 es sárkány is 😄.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Nah a multiról is jött egy kis részletezés:
Online mód 6 jellemzõvel:
1. Custom battle: with a customized character
2. Normal Battle: with regular characters
3. Friend Battle: against a friend
4. Ranking Battle: battle to be the best in the world!
5. Ranking: world and national classifications
6. Shop: the shop.

Callme
itt van néhány character art az új scanekbõl:

Callme
voltak már sajna...de azért köszi😊

vixo
vixo
nah,nem tom,h ez a videó volt-e már,de azért belinkelem nektek 😄
http://www.gametrailers.com/player/22323.html

redday
nekem már 100% minden^^ a bajnokságok, az a lépcsõs, meg az adventure is😊 /az adventure normalon, de most csinálom hardon😊/

köszi a helpet😊

amugy a kristalygömböknek fix a helyük mindig vagy valtozik amiket harc közbe lehet össze szedni?

Drephis
mert nem szerezted meg az összes sagat.

Beautiful Treachery: Defeat Dodoria with Gohan and Krillin in mission 01 of the Frieza Saga "A Pursuer Who Calls Death"

Destined Rivals: Defeat Gohan with Goten in mission 01 of the Majin Buu Saga "Training With Goten"

Fateful Brothers: Defeat Raditz with Piccolo in mission 00 of the Saiyan Saga "Mysterious Alien Warrior"

help

Még egy kérdésem van felétek ma kitoltam a Dragon Adventire rész-ben minden Saga-t és csak 95% ez miért lehet?

ronihun
nm😊

...

nah rájötem mit kellet veni kösza helpet😊

lehet hülyén hangzik de kb 2-3napja van meg a game hogy lehet többet veni?:S

ronihun
vegyél többet....

...

hi all
Remélem tutok nekem segíteni
Az mért van hogy a DBZ Budokai Tenkaichi 2-ben az ItemFusional csak 6itemet enged kombinálni enyit lehet max alapból vagy lehet többet is???

Lunki88
Hát, fõleg a sima teleporttal kerültem a háta mögé (aztán felrúgom megsorozom és leütöm xD), de néha az instant is befigyelt. xD Meg amikor Cell-el rám akarta dobni azt a nagy gömböt és az utolsó pillanatban elteleportáltam SSJ2 Gohannal (ezt nem tudatosan csináltam csak véletlen jött össze 😛), na onnastól kezdve már ledobta az agya az ékszíjat. 😄
Callme
na ja, veszíteni is tudni kell 😄 Egyébként meg ez az Instant Transmission, amirõl beszélsz? MErt azzal hülyére lehet télleg verni az ellent, de a sima teleporttal is. Ez van... ha elég ügyes az ember, akkor hiába teleportálják körbe, nem tudják eltalálni, és akkor a karik nyomnak egy kis Strauss-keringõt teleport módban 😄

Lunki88
Wáá, utálok olyan emberrel játszani aki nem tud veszíteni, fél óráig veszekedtünk haverommal a játékon (T2), mert nem tetszett neki hogy én egy csomószor nyertem õ meg csak néha. xD
Van itt még valaki akit idegesít az ha háta mögé teleportálnak és elkezdik püfölni? 😄 Mert engem ez nem zavar, de haverom már eldobta a joyt annyira kész volt idegileg. :_D "már megin a hátamat ütöd!" lol
Callme
jaja, ez még csak a demó, az utolsó percig változtatni fognak a játékon, a töltés még egy kicsit tényleg csiri-csáré 😄 Egyébként sztem meg hogyha játékban láthatjuk majd az elhajlást, meg a Blast kombót(és még ki tudja, hány kombó lesz), az majd felviszi a hangulatot, a story mode(ami egyébként a "Dragon History" nevet fogja kapni)sokkal inkább hasonlít majd a Budokai 1-re,grafikailag meg olyan sokat nem tudtak fejlõdni... csak a BT1 annyira rosszul sikerült(a grafikát kivéve)hogy a BT2-be már muszály volt drasztikus újításokat beletenni...most pedig, mivel ez lesz az utoló ps2-es db game, ötvözik az összes budokai játék tulajdonságát... aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz beõle

ronihun
ja és engem az zavar hogy ninncs sok különbség a T2 és e között....Mert csak pár uj kari pár új pálya meg néhány új támadás:SRemélem hogy nagyobb ujitások is leszek....Csak azt még nem hozták nyilvánosságra...mert az jó lenne mert eddig nincs olyan nagy ugrás mint a T1 és a T2 között volt.....

...

ronihun
sztem ez a demo verzióé...mertha megnézitek az elõzõ részek beta videoit..akkor ugyanilyen szinte...és sztem ez meg fog változni még....

...

nekem speciel az nem tetszik ahogy a KI-t gyûjti a karakter. de ti milyen/melyik töltõ csíkról beszéltek? nem vettem észre :S

Callme
Jah, nekem is jobban tetszett, ezt is a Budokai 3-ból vették át, de majd megszokjuk😊 Majin Vegita robbanása miatt meg ne aggódj, ez még csak a demó, majd korrigálják biztosaan

redday
Thx. mondjuk sztem jobb a töltõ csík a T2ben. és ha jól látom, amikor vegeta felrobban a végén nem megy le semennyire az élete. pedig ez lenne a lényeg :/

Thadius
köszi az infot

sk8 4 fun

Callme
Nah, újabb karakterek a láthatáron: Future Gohan, Kid Goku és Nouva Shenron, de beszéljeneke aaz új scan-ek:

És még itt egy kis video

Drephis
köszi

help

Callme

http://www.travian.hu/?uc=hu1_31840

Tombi
irjál róla hogy mik vannak be, kivancsi vagyok 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Drephis
😮OO

jó, csak béhol elég bakis.

help

Super Saiyan
lol...thx
elég maszek...

Tombi
Budokai 3 AF beta fájl (magyar mirror): Katt

ronihun
X...

...

vixo
Még olyan kérdésem lenne,h a sima budokai 3-ban a com-okat,hogyan lehet elõhozni,nekem mindig csak véletlenül sikerül és melyik gombot kell nyomogatni,h nyerjen a támadás?

Elõre is Kösz a helpet!

Tombi
Dragonball Budokai 3 AF (Budokai 3 MOD)

PS2 Budokai 3-at moddolták meg, rengeteg uj karit és uj átváltozást pakoltak bele. A modnak van egy jó angol nyelvü foruma: Budokai 3 AF Forum
Berakok egy youtube linket izelitönek:
http://uk.youtube.com/watch?v=F-obgGFSJHs&mode=user&search=

A napokban készült a béta változat, ami teljesen játszható (majdnem kész!)Ha lesz idöm én is megcsinálom magamnak, addig is megosztom veletek a részleteket. A mod installhoz ezek kellenek:

1) Berakod a gépbe a Budokai 3 DVD-t (vagy eleve az játék iso-ját és igy meguszod a 2. lépést)
2) DVD Decrypter-el csinálsz 1 ISO-t a DVD-röl
3) Ultra ISO-val megnyitod a kapott ISO-t Ultra ISO link
4) Berakod az új DATA_CMN.AFS fájlt az Ultra ISO segitségével az ASR mappába !
5) Elmented az az ISO-t és kiirod egy DVD-re !

Budokai 3 beszerezhetö az oldalamrol és késöbb felkerül ez AF MOD is!
Addig is itt van a Megauploados link: http://www.megaupload.com/?d=VY3RI1LL

ronihun
mindig üsd le tehát kocka(lenttart)+le és igy egy idõ után kiesik a ringbõl...én nem igy csináltam...de már nem emlékszem:S

...

vixo
Kössze,de már megvan,mindig el kellett futni elõle XD
Viszont C18-al nem tok mit kezdeni,nem tudom kilökni a ringbõl,mert,ha a ringen kívûl vagyunk,akkor Sátán mindig leesik a repülésbõl :S
Erre vmi tipp?

ronihun
Én azthiszem ugy csináltamhogy mikor támadt elugrottam elõle és mindig töltöttem...és amikor mrgvsn annyi energia akkor megtámadtam vagy a bombással vagy a másikkal és amig felkel ujra töltöttem és megint ez...asszem igy....

...

vixo
Valaki help pls!
A Tenkaichi 2-ben a Mr.Satan vs Cell harcot,h lehet kibírni,Sátán naon gyenge és mindig legyõzi Cell,pedig nem sokáig kellene kitartani,de ez még addig sem tud :S
Valaki ellátna egy kis tippel???
Elõre is Kösz!

Callme
Néhány új screenshot:

Sztem Trunks Burning Attack-ja jobb lett, na meg hogy King Cold Mecha Freezat hívja segítségül... elég állat😄 a régi MUGEN játékok hangulatát idézi, amikor pl Gohannal elõhívhattad Piccolo-t

Hali!

Tenkaichi 2-ben teleportálni hogy lehet???

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

jah , lehet nekik újak 😄

Egyébként tegnap írt róla egy teljeset :
ign cikk