5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Szuperkaraj
    gyönyörű!
  • Callme
    itt egy video, wii-s irányításokat mutat be, na és kiderült, hogy 160 kari lesz, úgyhogy nem kell számolgatni :D
  • Callme
    Goten+Trunks fúzió, na meg a híres Father - Son Kamehameha... húúú de várom már okt 4-ét :D

• ronihun
    lol..ez nem fake:) már játék közbe is láthattuk....és van köze a DB-hez...
  • Norberto91
    ez sztem hülyeség nem lesz benne ez a kiscsaj.. tuti fake sztem.. Nics is köze a dragon ball -hoz..
  • Smithie
    Arale vs. General Blue,besz@rás!:D
  • killswitch90
    a képen a pálya rohatt jó! főleg az a vigyorgó nap :)
  • Callme
    Új V-jump scan
  • killswitch90
    a budokai 2 nincs psp-re max shin budokai :)
  • Sparco15
    nincs valakinek psp-re egy 100%os mentése BUdokai 2ből?? akinek van az dobjon már egy pm lgyszi!
  • Smithie
    Ja,de mér' nem én játszok már vele!!!!!!!!:DDDD
  • Patar
    Ütős szó szerint:D
  • Smithie
    Tetszik. :)
  • ronihun
    Uj videó Goku vs Majin Vegeta
  • Smithie
    Sajnos... :(
  • Patar
    Ja lehet. Mint a thenkaichi 2 nél a trunks story-ba a shongohan.(Spóroltak az emberekkel:)
  • Smithie
    Nembaj,majd Pöcs3-ra biztos ugy csinálják hogy a Bio Broly-s rész is benne lesz...:/ :D
  • Patar
    Végül is nincs okom panaszkodnom ha szinte minden benne lesz a game-ben.
  • killswitch90
    tuti hogy kimarad :( nagyon szomorú :( de hát nem hiszem h csalódás lenne a játék :) szal megbocsájtható bűn :)
  • Patar
    Lehet hogy megint kimarad a bio brolis rész:(
  • killswitch90
    és gondolom a trailerbe is a 150-et ssj-kkel és transformokkal írták ! szal kb 150-160 lessz ! de ezis több mint a bt2-be :) bár van még 1-2 kari akit nem lett volna szabad kihagyni :) pl : biobroly , vagy a shenronok-at mert h a főshenront meg még 1et beraktak , azokon kívül még 5 van :) + hamár db-be is belementek akkor 1 zseniális holló alap lett volna mint roshi fő konkurense :)
  • killswitch90
    yaya durván 160 kari lessz az ömlesztett képen is számolható :)
  • Szuperkaraj
    lol, pedig már elképzeltem ahogy rozoga iskolai széken ül, és a kartonpapir asztalon lévő betárcsázós telefonon szolnak neki hogy 2 ujab bug a gémben ^^
  • Balyy
    Évek óta vesztességes!
    Persze ez nem azt jelenti h az igazgató kínai suhogós mackót hord meg lízingelt trabanttal jár! :D
  • Szuperkaraj
    hm gondolom azt a szar anyagi helyzetet :)
  • Smithie
    Teljesen igazad van!:D Amugy biztos nem szenved hiányt a kedves Atari góré!:)
  • Balyy
    Ha annyira játszani akarsz akkor inkább atari igazgatói szék! :D
    légkondis iroda, bőrfotel, hdtv,friss játékok, ja meg egy jól kinéző titkárnő aki segít minden bajodon! :D
    Mondjuk anyagilag nem biztos h jól járnál! ahogy hallom elég szar anyagi helyzetbe van!
  • Smithie
    Na ez az amit nem tudunk meg soha.De én a megjelenés elöttre tippelek.
  • Balyy
    Lehet kér is csak kitudja mikor! (megjelenés előtt/után)
  • Smithie
    Ebben igazad van,de japán mind a kettö,és szerintem ha kérne a sony,akkor kapna is egy példányt a T3-ból.
  • Balyy
    Ez mind szép és igaz is de mi köze van ehez a sonynak a konzolon kívül?
    Tudtommal az atari csinálja a gémet! Illetve lehet ők csak a kiadó de a sony sehogy se jön képbe!
  • Callme
    úgy legyen! :D
  • Smithie
    Majd ha meglesz megszámolom,igérem!:D
  • Callme
    itt ugyebár 14 oldal van, ami 140 karaktert jelent, átalakulásokkal együtt, és akkor még van egy-két új karakter, amit nem raktak még fel a hivatalos oldalra
  • ronihun
    de hát szinte minden karinak van min 1...és alapbol 150 kari...akor a duplája és plusz még van kinek sokkal több alakja van kb 220
  • Callme
    hát egy alap demo-t azért kinyomhattak volna... tudom, hogy off, de a Fifa 08 nak már szeptember első napjaiban kint volt a demója HIVATALOS oldalon, Atariék meg... tényleg szítják a tüzet... na mind1, most már nem kell a demo, okt 4-én kint lesz a teljes, igaz csak japánul, de a training része tökéletesen megfelel addig, amig nem jön az eu verzió
    Egyébként a karakterek száma átalakulásokkal együtt olyan 175 körül lesz, a 300 azért egy kicsit durva lenne :)
  • Smithie
    Ez igy van!
  • killswitch90
    minden játékot úgy csinálnak h a mikor kész rá 2 hónapra vagy 3 -ra jelentik be a megjelenést ! ez azért van h legyen idejük tesztelni és a hibákat még addig javítani amíg nincs kint ! gondolom a fejlesztő végigtolja és az alapján javít :)
  • Smithie
    Mellesleg meg már hónapokkal ezelöt megvolt,csak húzzák az idöt,szitják a tüzet...:DDD
  • Smithie
    De már játszanék vele!;) És feltenném a demót!:D