Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Early Goku:Ez a saiyan sagaban és a namek sagaban ginyuig, nem tud átalakulni, max kaioken
-Mid. Goku: Ez a namek és a cell sagakban van, ssj-be át tud változni
-End Goku(ezt tényleg elírtam, bocs😊 ez a Buu sagaban van, átalakulásai:ssj,ssj2,ssj3
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Ja, és a hivatalos oldalán is bõvültek a character art-ok, érdemes megnézni, mondjuk a Late SSJ Goku elég gagyira sikerült sztem :S
BT3 hivatalos oldal
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A BT2 ha beirom a data centerbe a kodokat pl:hogy Goku 160 level akor mit kell még vele csinállni mert, sehol nem lett 160 as szintü csak ott kiirta h megvan és berakata a data centerbe goku a sok sárga fülbevalót. Mit kell csinálni még?
Wii irányítás
olvassatok vissza pár hírdetéssel.
de am engem is érdekelne mind ! az se baj ha használt csak olcsó legyen 😊
nem tudjátok hol lehet eredetiben megvenni a valameik budokai részt nagyon kellene<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
köszi
^^Arielle Forever^^
nagyon köszi<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
^^Arielle Forever^^
A Budokai 3 az csak memokarival megy??<#help>#help><#nemtudom>#nemtudom>
^^Arielle Forever^^
annyit hallottam hogy több ruha van benne ... de ha csak ennyi akkor fölösleges lenne beszerezni
dbz-b - nekem ez a játék favorit mert itt a szereplõk igazi 3d-s alakot kaptak , hiába hogy gyenge a story nálam akkor is kincs 😊
dbz-b2 - a b1 után örültem neki de kicsit elcsépelt és nem is a legjobb a grafika
dbz-b3 - talán a legszebb dbz játék idáig és a játék élmény is jó!!!
dbz-bt - hát miután a b-okkal végeztem hirtelen eléggé furcsa volt a szabad mozgás a megszokott oldalnézetes után , de elég jó a storyja ahoz képest hogy rövid
dbz-bt2 - idáig ezzel nyomtam a legtöbbet ! ez kötött le legjobban talán a játékmenet miatt !
dbz-bt3 - ???? MINDEN ÁLOM MEGVALÓSÍTÓJA (tisztes korlátok között )
állítólag a legrészletesebb story-t fogja nyújtani , és hát élmény lessz tolni a több mint 150 karival 😄
9éve vok db fan , és én csak azért vettem ps-2-t hogy ezekkel tolhassam !
persze mással is jáccok de ezek aranyládába vannak 😄😄
Néztem a bt-3at és kishijján elsírtam magam mikor megláttam goku-t a Jadrad (asszem így kell írni) -os ruciba 😊 az a kedwenc ep-m mikor abba van 😊
remélem befogadtok ide 😊 😉 csákó
...
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
ACER Aspire 5738ZG
És h lehet játék közben ssj-vé változni?
addig csináltam, amíg ki nem nyúvadt...
help
A Tenkaichi 2-ben amikor Mr.Sátánnal kell C18ellen harcolni a tornán,h kell legyõzni??????Mert folyamatosan rúgdosom lefelé,h essen ki a ringbõl,de amikor már kint vaok a ringbõl és akkor rúgdosom lefelé akkor azzal a lendülettel lesik a földré és vége a meccsnek:S
Vki tippet adjon léccci!
vki segítsen pls!
Elõre is Kösz!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)