Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Callme
3 Goku lesz a játékban:
-Early Goku:Ez a saiyan sagaban és a namek sagaban ginyuig, nem tud átalakulni, max kaioken
-Mid. Goku: Ez a namek és a cell sagakban van, ssj-be át tud változni
-End Goku(ezt tényleg elírtam, bocs😊 ez a Buu sagaban van, átalakulásai:ssj,ssj2,ssj3

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Super Saiyan
sztem õ találta ki ^^

>:C

brodix
talán az oozura goku-ra gondolsz?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
én is ezt akartam kérdezni

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Late SSJ? ez mit takar? :S

killswitch90
A sagas-ban az teccett igazán , hogy kitaláltak 1 Yadrad-os részt 😊 kicsit meglepõttem mikor ott kellett menni

Callme
Itt van néhány új scan, egy-két új karakter észrevehetõ, na meg a story módból is kaptunk képeket:

Ja, és a hivatalos oldalán is bõvültek a character art-ok, érdemes megnézni, mondjuk a Late SSJ Goku elég gagyira sikerült sztem :S
BT3 hivatalos oldal

ennek ellenére persze végigvittem a sagas-t is 😄

Black Hawk
nálam a dbz játékok alja az a Sagas és a Super DBZ.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

mi azt coop-ba nyomtuk és nekem tetszett csak nagyon idegesítõ volt az hogy cellt csak ssj2-be lehet sebezni, mer 1 óra volt mire végre átmentem ssj2-be és max 5 percig tudtam abba lenni
sagas? háát... láttam már rosszabb játékot is, de a dbz-sek közül sztem határozottan a legrosszabb ( csak vélemény )

killswitch90
Most jáccottam végig a sagas-t , elõsször nem teccett de miután belejöttem jó volt 😊 csak ne lett volna vége cell-nél 😊 1 majin saga elfért volna benne szerintem

Hello
A BT2 ha beirom a data centerbe a kodokat pl:hogy Goku 160 level akor mit kell még vele csinállni mert, sehol nem lett 160 as szintü csak ott kiirta h megvan és berakata a data centerbe goku a sok sárga fülbevalót. Mit kell csinálni még?
Callme
Nah, úgy látom vihar elõtti csend van 😄 A vihar alatt a Tenkaichi 3-t értem, és végre van egy "új" videó, lehet, hogy már láttátok, de azért berakom:

Wii irányítás

Heló!Valaki,nem tud nekem,mondani egy helyet,ahol használtan eladó egy shin budakai????nagyon fontos lenne!
brodix
ebben a topicban valaki hírdette a kettõt.
olvassatok vissza pár hírdetéssel.

killswitch90
hát a valameiket nem tom h lehet e még kapni 😄
de am engem is érdekelne mind ! az se baj ha használt csak olcsó legyen 😊

kijozu
hello all<#integet2>

nem tudjátok hol lehet eredetiben megvenni a valameik budokai részt nagyon kellene<#szomoru1><#szomoru1>

köszi

^^Arielle Forever^^

szerintem próbáld ki, nem igazán az a játékstílus mint a többi, hanem arcade stílusú, de szerintem jó játék

kijozu
ok!

nagyon köszi<#integet2><#integet2><#integet2>

^^Arielle Forever^^

Drephis
nem.
de ha menteni akarsz, akkor szükséged lesz rá.

help

kijozu
Hello all!!

A Budokai 3 az csak memokarival megy??<#help><#nemtudom>

^^Arielle Forever^^

killswitch90
jah gondoltam h ez baj lessz ! több nem lessz 😊

Drephis
látszik.
a fórum nem chat. próbáld a mondandódat leírni 1 hozzászólásban, ok? 😉

help

killswitch90
viszont lenne 1 kérdésem ! mi a különbség a b3 és a b3ce között ?
annyit hallottam hogy több ruha van benne ... de ha csak ennyi akkor fölösleges lenne beszerezni

killswitch90
játék véleményeim

dbz-b - nekem ez a játék favorit mert itt a szereplõk igazi 3d-s alakot kaptak , hiába hogy gyenge a story nálam akkor is kincs 😊

dbz-b2 - a b1 után örültem neki de kicsit elcsépelt és nem is a legjobb a grafika

dbz-b3 - talán a legszebb dbz játék idáig és a játék élmény is jó!!!

dbz-bt - hát miután a b-okkal végeztem hirtelen eléggé furcsa volt a szabad mozgás a megszokott oldalnézetes után , de elég jó a storyja ahoz képest hogy rövid

dbz-bt2 - idáig ezzel nyomtam a legtöbbet ! ez kötött le legjobban talán a játékmenet miatt !

dbz-bt3 - ???? MINDEN ÁLOM MEGVALÓSÍTÓJA (tisztes korlátok között )
állítólag a legrészletesebb story-t fogja nyújtani , és hát élmény lessz tolni a több mint 150 karival 😄

killswitch90
Új tag vok most regeltem !
9éve vok db fan , és én csak azért vettem ps-2-t hogy ezekkel tolhassam !
persze mással is jáccok de ezek aranyládába vannak 😄😄

Néztem a bt-3at és kishijján elsírtam magam mikor megláttam goku-t a Jadrad (asszem így kell írni) -os ruciba 😊 az a kedwenc ep-m mikor abba van 😊

remélem befogadtok ide 😊 😉 csákó

killswitch90
Hy

Köszi mindkettõtöknek akkor azt hiszem hagyom.
ronihun
én játszottam vele...sztem ne vedd meg elõszõr próbáld ki hogy az ilyen stilusu tecik-e neked....mert sokaknak nem jött be...

...

nekem megvan és engem nem igazán fogott meg mer 1 órába telik amire lõsz 1 KI támadást mer azt valahogy úgy kell hogy a jobb analoggal kell leírni ilyen fura mozdulatokat és elég nehéz megjegyezni õket meg ha 1 picit is elrontod má nem lövi el
Tud valaki valamit errõl a játékról? Super Dragon Ball Z. 1 éve jelent meg PS2-re, és itthon nem találok róla semmit, csak angol oldalakon dícsérik. Valaki játszott már vele, érdemes megvenni?
Black Hawk
awww há nyomva tartod a töltést - . - L2

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

vki
Ha megcsináltad a Freeza saga-t, akkor az R3-mal, feltéve, ha az oldalsó kis számláló elérte az egy-et.

ACER Aspire 5738ZG

vixo
ezt a 2 energia csíkot h lehet elérni?nekem mindig csak 1van:S
És h lehet játék közben ssj-vé változni?

Black Hawk
2 energia csík (azt hiszem) L2 fel 3szög.

Drephis
akkor ok. 😊

help

Drephis
fejbõl most nem jut eszembe :\

help

vixo
jól van sikerült kidobtam a ringbõl a spec támadással😄
Azért köszi a helpet 😊

vixo
és hogy lehet adni neki ilyen csomagot?

Drephis
én azt úgy oldottam meg, hogy egyfolytába adtam neki olyan robbanó ajándékot/csomagot(mikor közel jött)
addig csináltam, amíg ki nem nyúvadt...

help

vixo
Hi all!
A Tenkaichi 2-ben amikor Mr.Sátánnal kell C18ellen harcolni a tornán,h kell legyõzni??????Mert folyamatosan rúgdosom lefelé,h essen ki a ringbõl,de amikor már kint vaok a ringbõl és akkor rúgdosom lefelé akkor azzal a lendülettel lesik a földré és vége a meccsnek:S
Vki tippet adjon léccci!
vki segítsen pls!
Elõre is Kösz!

Black Hawk
mindenki vár és ez felörli az idegeket. - . - (a kuwa életbe is)

Lunki88
Semmi különös csak valaki még csicska kórban szenved...
Smithie
Uhh,mi történt itt srácok?Kis ideig nem voltam,és levan zúzva a topic...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ronihun
istenem ez már szánalom-.-
<#szomoru2>

...

Black Hawk
Sztem hagyd abba mert közelítesz egy BAN felé.

Super Saiyan
pofád lapos legyen!

>:C

Black Hawk
már akartam írni én is de gondoltam nem leszek görény. Majd veri a gyereket az élet.

Tombi
neked!

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/