5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Drephis
    ő is csak egy megmenekült saiyan. sokan aztmondják, hogy goku testvére ő is. :O
  • snoop dog
    lehet amugy nem ide vág meg tudom hogy Turles egy movie ban van benne de ki ö amugy?
  • Callme
    Cell story
    Turles story
  • Smithie
    Ezt sasold meg.: http://www.cdcovers.cc/view/295658/front/dragon-ball-z:-sparking-meteor-portuguese-custom
  • Fehercsoki
    Igen énis ismerem régebben kb 1 hónapja regeltem de nem fogadta el a felhasználó nevet és jelszót,most jó?
  • timantes
    Ha valaki egy letölktési linket a Sparking METEOR-os dvd borítóhoz akkor annak a nevét örökké áldani fogom!! Ugyhogy aki tud borítót az HELP!
  • Tombi
    én tudok egy oldalt, sztem meg fogod találni :)
  • Callme
    én is 19 vok... de volt angoltanárom például 32 évesen beveretett az egyetemre dragonballos tolltartóval :D Nincs ez korjoz kötve :)
  • Smithie
    A legdrágább megoldás érdekel?:) Mert ha kicsit körülnézel torrentes berkekben akkor megleled e japán remeket!:D
  • Fehercsoki
    Nem tudtok egy oldalt(smsweb is jó) ahonnan le lehet szedni az összes eddig ps2re megjelent játékot?
  • Smithie
    Mutattam egyik havernak,az meg lemeredt,22 éves létére ugy várja a gamet hogy már tövig lerágta a körmeit!:D
  • evil 007
    ez aszott egy jó game lessz harc kozben a bejáccások nagyon jó ötlet csak a vége nem stimmel még pl dermeszto ketté van vágva mikor meghal radiccal eggyutt pedig goku is meghal de nembaj ninsc tökéletes game de ez kozel van hozzá:D
  • Callme
    jaja, külföldi fórumokon is azon ették magukat, hogy ez kellene legyen az eredeti borító
  • Smithie
    Ez a rajongói art nagyon jó,sztem...
  • Callme
    Site update

Raditz vs. Goku & Piccolo story mode
    Freeza story mode
    Egy-két kép a játékból:

És egy rajongói boxart, sztem naon jóra sikerült:
  • Patar
    A Japán az király
  • killswitch90
    énis a jackass-el nyugtatom az agyam ! nagyon beteg játék :)
  • Smithie
    Japán
  • vki
    Három nap múlva melyik verzió jelenik meg?
  • Szuperkaraj
    türelem emberek, szerintem nem kell túlzásba vinni a várakozósdit, szépen el lehet játszogatni mással is amíg nem jön ki :)
    De azért a karod ne rág le
  • Elveon
    Új képek a játékból!
  • Black Hawk
    A körmömet már lerágam 3 nap alatt lerágom a karomat azután meg azon fogok boszankodni hogy nincs miel játszanom.
  • Fyrex
    hát ilyen hozzáállással remélem nem is jut el hozzád

emberek próbáljunk már meg kultúráltan viselkedni, ne kelljen házigazdát választani
  • Callme
    most már csak 3 nap... csigalom és nyugavér :D a demót meg egyébként tényleg nem szándékozták feltenni... ez van
  • Patar
    Lusták ezek feltenni???!!!!!
  • Drephis
    szvsz fake... de igazán seddelhetné a feltöltője >_<
  • belo4
    DBZ:BT3 torrent japán
  • evil 007
    öcsém mikor jon már ki ez a *** game hát ez már beszarás hogy itt várok má 5 évet a demora s nemjon most meg okt 4 a megjelenés japánul oszt arra is várjak mert sztem azt se teszik fel:@
  • Varga998
    Hops, bocs full vak vagyok ez a sima budokai csak tenkaichi 3 keresésre dobta ki és én csak a 3-ast néztem. Bocsi
  • Varga998
    Sziasztok, már én is várom ezt a játékot és most találtam egy torrentet ezt: Dragon Ball Z: Budokai 3[PAL][PS2DVD][Multi5] itt?: http://www.torrentreactor.net/view.php?id=582912
    Valaki probálta már? mert én elkezdtem 4.33Gb Iso fájl,de nem nagyon reménykedem. Ha valaki akarja töltse le de ha lejött megírom hogy milyen (de lassan jön 30kb/sec körül egyenlőre).
  • WooDooDave
    Már rég olvasója vok a fórumnak!És egyszerűen imádom,mert mindig van új infó!
    Én nagyon nagyon,de nagyon várom a Bt3-at csak egyet sajnálok,hogy nincs benne Gt Goten vagy Z végén lévő Goten!
  • WooDooDave
    Hellosztok!
  • Pitypang18
    Köszi!
  • redday
    valószínüleg igen:/
  • ronihun
    googlebe találtam letöltést a full Meteorrol...ezek csak virusok megi lyen fake-ek?:S
  • brodix
    Az a ds verekedős nem is tűnik oly rossznak
  • killswitch90
    ds-re van dbz játék

Dragon Ball Z: Harukanaru Densetsu (kártyás)

Dragon Ball Z: Supersonic Warriors 2 (2d verekedős)

• Drephis
    úisten....
  • Patar
    Bazz ezt a nyomorékot Aralét beteszik,de nem képesek Hildegarn első formáját betenni.Vagy Bio-Brolit.
  • Pitypang18
    Hi!
    Létezik dragon ball játék DS-re?