Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Callme
ja, láttam én is, de néztem a hozzászólásokat, és csak kid chi-chi-t említik...az a kép, amelyiken chi-chi felnõttként van, sztem csak egy scene, ha harc közben lenne, akkor jó is lenne

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Callme
itt egy rövid, de akciódús videó, és lesz a pályák között a Janemba-s is!!!... tök zsír😄
tv-cf part 2

vki
A második képen Chi-Chi rajta van felnõttként is. Amúgy a gyerek sztem arra utal, hogy nemcsak a DBZ, DBGT, hanem a sima DB-t is végiglehet játszani.

ACER Aspire 5738ZG

Callme
itt van néhány új scan, Fasha is lesz, Chi-chi meg kár, hogy nem felnõttként van benne...

Callme
Az ütések elõl biztos, hogy el lehet majd hajolni, csak még nem láttam róla videót...Viszont épp tegnap tudtam meg, hogy Chi-chi is benne lesz a gémben, meg Szívtelen sátánnak az egyik embere is, nem tudom mi a neve, az, amelyik elintézte Krillint a nagy torna után...és még 5 karakternek van hely... jó lesz ez a játék nagyon😊

Lunki88
Remélem ebben is el lehet majd hajolni az ütések elõl, haverokat azzal szivatom meg mindig. xD Persze Gogeta ütései elõl már kicsit necces elhajolni... 😄
Black Hawk
jah PL King Cold farka átlóg a köppenyen 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

hát, reméljük hogy csak olyan kicsi és jelentéktelen bugok lesznek benne, amiket nem fogunk észrevenni 😊

Black Hawk
Jaja én is gyorsan elintézem a ringet hogy ne idegesítsen 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

😮 észre sem vettem, levegõböl leütni jobbszerettem az ellent😄

Black Hawk
Tenkaichi 2 a celringben belesüllyedek a ringbe. 😄

1 hónap eltérés már nemhiszem hogy komoly minõségbeli különbségeket eredményezhet, mert már a játék 99% kész van eddigre, ici-pici hibákat javíthatnak esetleg, ha valami szar lesz benne, akkor nem ezen fog múlni (isten ments, hogy bármi rossz legyen benne 😊 )

Black Hawk
HA a minöség rovására megy akkor nem.

Callme
Végülis csak jelenjen meg, az a lényeg 😊 én amúgy az Atari fórumot nézem rendszeresen, ott írták

Most láttam és egy olyan oldalon amelyik nem szokott tévedni. De remélem neked lesz igazad.
minél hamarabb, annál jobb 😊

Callme
és mikor láttad? mert régebben tényleg az volt, de már átrakták nov 13-ra. Japánban meg már október elején kint lesz a gém

Angol oldalakon láttam a decemberi megjelenést. És azok eléggé megbízhatóak.
Callme
Was dec 14????? nov 13 az európai megjelenés. De a T2 télleg jóóóóóó😄

Nem ugyanaz. A Tenkaichi 3 még meg sem jelent. Dec 14-én fog megjelenni, valószínûleg csak külföldön. Most a legújabb játék PS2-re a Tenkaichi 2.
Triple H
ja és utólag: Majin Vegeta, Vegito, és Gogeta a KIRÁLY!

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Triple H
hello!
én ps2-n tolom a Budokai 3-at, és megszeretném kérdezni, hogy a Budokai 3, és a Budokai Tenkaichi 3 egy, és ugyan az???
elõre is kössz!

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy a PSP-s Budokai 2-ben hogy lehet megkapni az SSJ4-es Songoku-t? Meg a Majin Vegeta-t? <#worship>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Ma újabb karakter képek láttak napvilágot a www.dbzs.jp -n

Black Hawk
írd már le ide a kódot (csak kiváncsi)😄

Remélem lesz olyan a Tenkaichi3-ban hogy a karaktereknek kiírja a harcikapacitásukat

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Callme
Eddig az, hogy a Wii-seknek lesz online mód, a Ps2-eseknek pedig Disc Fusion, ami annyit tesz, hogy a BT1 és a BT2 mentését felhasználhatod új játékmódok aktivizálásához( pl a 100-as lista a BT1-bõl)

akkor most a wii, és a ps2 verzió között mi a különbség? Az írányitáson kivül?

Callme
Nah, és akkor itt a videó is:New tv-cf

Callme
Nah, egy kis "nasi", elég rövid videó, de érdemes megnézni, Cell átalakulása mondhatni tökéletes lett😊

vki
akkor szerezz egy ARMAX Evo-t, és rakj be mentést. Sztem lehet használni emulátorral is.

ACER Aspire 5738ZG

biomage
sajna az nem jó, mert mondta az ismerösöm hogy ami neki van az régebbi
az van meg neki amit elöször adtak ki

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

vki
igen, az jó

ACER Aspire 5738ZG

biomage
a Dragonball-Z Budokai 3 Collector's Edition Pal Multi5 a jó?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

vki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt valszeg találsz EU-s verziót. De ha regisztrálva vagy a Moobs-ra, vagy ha regisztrálva vagy az aszfaltosra, vagy majmosra, akkor ott is megtalálod. Csak a kérdés, hogy van-e még seeder

ACER Aspire 5738ZG

biomage
Hali

Még kérésel nem jöttem ere felé, a problémám a következö
Töröltem a Memoriát az emulátorban amiben a Budokai 3 is ott volt, az egyik msn barátomnak meg van ez a játék és full karakterek de az ö játéka Europa verzios az enyém meg usas 😞 ugy hogy nem jó a memoriája mert különbözö a crc jül az enyémnek 2a4b60eb az övé cd787d68 😞
dobjon meg valaki egy torrival hogy meg legyen az europás verzio
köszike

Callme
ez egy "cheatelt" karakter, szóval a karakterválasztásnál menj a lista végére(ahol Kid Goku, meg Grandpa Gohan van) és ott megtalálod

A BT2 ha beirom a data centerbe a kodokat pl:hogy Goku 160 level akor mit kell még vele csinállni mert, sehol nem lett 160 as szintü csak ott kiirta h megvan és berakata a data centerbe goku a sok sárga fülbevalót. Mit kell csinálni még?

HELP PLEASE!!!
na, ez így nem hangzik rosszul 😊

Callme
nah, itt egy jó példa budokai 1 re: amikor raditz ellen harcolsz, gokuval vagy, és le kell fogni raditzot, jobbanmondva egy kijelölt helyen tartani, hogy piccolo közben ráküldhesse azt a fúrófejformájú lövését😄(makanko sappo, vagy mi a fene😊

köszi az infót, bár remélem világtérképet raknak bele, ami a tenkaichi 2ben volt az szvsz nagyon szép volt csak pici
bárhogy is alakul, nagyon várjuk

Callme
jah, mondjuk kinek melyik fajta tetszik... asszem a budokai 1-ben nincs repkedés, hanem csak simán kell választani a saga-k között, viszont ami jó, hogy például amikor Nappa ellen kell harcolni, akkor megy a duma, és közben püfölöd, vagy ilyesmi, szóval interaktívabb... de pontosan nem tom, még én sem játszottam budokai 1-et😊a a Late ssj goku alapjában véve nem rossz, csak a karjai olyan véznák, az öklei meg nagyok 😄 de majd kijavítják, van rá idejük😊

*megbocsájtható

spam off

de szerintem jó lett az a bizonyos Late SSJ Goku is, jó, a concept art lehetne elõnyõsebb, de megcsojátható 😊

a budokai 1-et sajnos nem ismerem, de lerövidítve, a lényeg az hogy JÓ lesz a sztori mód? 😊

jaj értem, aha, köszi az infót 😊

Callme
jah, csak utána gondoltam, hogy a GT-t kihagytam, én csak a DBZ-re gondoltam 😊 valószínû, hogy gt kid goku át tud majd alakulni ssj 4-be, már ne nagyon csináljanak külön karaktert, ígyis 175 lesz😊 a sztori meg állítólag olyan lesz, mint a budokai 1-ben volt

redday
a sztori módot várom nagyon😊

redday
az lenne a király, ha chibi gt goku: ssj1,2,3, és aztán 4. sztem így is lesz😊

Fyrex
és ugye a negyedik SSJ4 Goku, és az ötödik GT Goku és az elmaradhatatlan hatodik Kid Goku 😊

Avanti Crociati!

Callme
csak azért írtam Late Goku-nak, mert külföldi fórumokon így is szokták írni