Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Callme
jaja, ez Dr Wheelo a 2-es movieból, Pilaf-nak volt a db-ben hasonló robotja,

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

killswitch90
asszem wheelo a dbz movie 2-be volt

Fehercsoki
Erre a robotra nem emlékszek a dbbõl,ez mikor volt benne?(régen láttam majd megnézem megint az egészet)

Callme
nah, bent lesznek a japán zenék 😊 viszont hangok nem... de ez még nem biztos, mert még a külföldi fórumokon sem értik a dolgot, majd még körbenézek... de japán zenék tutira lesznek 😊

Na gyerekek, nekem már csak 1 dologról kell tudnom a zenékrõl.Nem tud valaki valami infot a T3 zenéirõl

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Callme
jaja, a töltés nekem sem tetszik, olyan csiri-csáré 😄 de ez sztem még úgyis változik, és ez is tökéletes lesz 😊

na azzal én sem annyira, mert nem meseszerû, furcsán néz ki

ronihun
igen az látszik hogy az életcsík még csúnya de mindegyik részénl igy volt ez atán kidolgozták...mert a karakterek grafikája nagyon szép...

...

Lunki88
Nem tom ki hogy van vele de én a Ki töltéssel még mindig nem vagyok kibékülve. Mármint ahogy kinéz az ahogy tölti a Ki-t. Egyébként faja lesz az egész game úgy látom.
naa, azért ilyet ne mondjunk 😄
egyébként a képeken az árnyékok és a fenti "kijelzõ" csúnyácska, de játékban mindíg jól néznek ki 😊

Black Hawk
EZ olyan jó lesz hogy meg sem érdemeljük 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

killswitch90
ezután a játék után joggal eheti a penész a pc-s dbz fanokat 😄😄

killswitch90
nagyon állatak a képek <#wow1><#wow1> és minnél több lessz annál nehezebb várnii <#rinya><#rinya>

Callme
nah, azt hiszem mostanában igazán sok képet, meg miegyebet láthattunk, de még mindig nincs vége 😊 Jópár screenshot különbözõ harcokból, megint elég sok van, úgyhogy csak kevés képet szúrok be:
Dr. Wheelo vs Master Roshi

02
03
04
05
06
07
08
Fasha vs Bardock

01
02
03
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
Nouva Shenron vs GT Kid/SSJ 4 Goku

02
03
04
05
06
07
08
Tambourine vs Kid Goku

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
Teen Gohan vs Cell

02
03
04
05
Jah, és még a hivatalos oldalt sem árt nézegetni, mert ma frissítés lesz character art-ok terén(valószínûleg Movie-s karakterek lesznek), tudom, beraktam már egy párszor, de itt a link:
Sparking Meteor hivatalos oldal

Callme
ahha, na arról én nem tudok semmit😊 engem csak az "élõszereplõs" szó fogott meg, azért gondoltam erre

killswitch90
igen az a magic begins 😊az régi , annál szarabb nem létezik 😄
és az a sima db-rõl szól ! de ez meg dbz-rõl ! na mind1 ha valaki megtud valamit írjon 😊

Callme
jaja XD
És akkor hogy meglegyen a hab a tortán, itt egy videó is:

T3 gameplay

Black Hawk
Alsó javítva

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
A képek urán ezt egyszerûen muszály volt 😄

Drephis
hát nekem nem tetszenek ezek az animált intrók 😞
de azért köszi

help

Black Hawk
Király vagy 😄

Callme
OMG, köszi, ezt kár lett volna kihagyni 😄 Az elején "Son Goku" átmegy Krokodil Dundee-ba, na de a legnagyobb poén mégiscsak "Zseniális Teknõs"... baaaaaz, annyit röhögtem 😄 Még az kellett volna, hogy imitálják a kamehame-t egy zseblámpa segítségével XD

Callme
nah, és akkor azt szokás mondani, hogy a jóból soha nem elég, így itt egy kis nyalánkság, a Tenakichi 3 intrójából 23 screen, párat képként, a többit urlként szúrom be, mert sok van😊

01
02
03
04
06
07
08
09
10
11
12
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Amit a számsorból kihagytam, az képként van, azért mondom, hogy nehogy azt higgyétek, nem tudok számolni😛 Egyébként elég klafa kis intó lesz a képekbõl ítélve

uristen xD thx a linket azért

Drephis
nem láttam, de láttam belõle pár jelenetett. az alapján borzalom. 😄D
link

help

Rákerestem a címére mert ismerõs volt, láttam ezt a filmet ( Kung Fu Hustle ), de ez legalább poénos volt a maga módján 😄 . Ez a Magic Begins nemhiszem hogy megüti a színvonalát, de szerintem Drephis látta, legalábbis a kommentjébõl ítélve, majd hátha megoszt velünk néhány részletet xD

Callme
Nem láttam én sem, de el tudom képzelni milyen lehet a film, kb mint a Kungfu Hustle 😄, ha valaki látta, tudja mirõl beszélek

Az egy régi, kb 1980 valahanyas film volt, nem tudom mennyi köze van a mangához vagy az animéhez. Az ilyesmi képeknek, amit Killswitch linkelt kb 1 éve volt "nagy" visszhangja, mikoris valaki kitalálta hogy élõszereplõs mozifilmet forgatnak majd a dragonballból, 2-3 ilyen kép fellelhetõ az interneten, de hogy csak pletyka volt, vagy belekezdtek és abbahagyták, netán titokban készítik 😄, arról nem tudok semmit.
Talán a Dragonball topikban tudnak róla pontos infót, hogy mi(volt)ez.

Drephis
az, de iszonyat az a film 😄

help

Callme
nézz körül a dragonball.lap.hu-n, több oldalon is rajta van asszem, a címe: Dragonball, The Magic Begins

killswitch90
az átváltozások nagyon állatra sikerültek

am tom nem ide tartozik de senki nem tud semmit a dbz filmrõl ? mármint az élõszereplõsrõl ? mert kb 2002-ben mindenki be volt zsongva h 2003-ra jön ! 2008 van lassan és sehol semmi 😞

-bocs az 1más utáni hsz-ért-

killswitch90
várom már a gémet ! kb így fogok vele jáccani

Köszi szépen Callme (:

Egyetértek szuperkarajjal (:
Callme
hát, nem hiszem, mert már elég kevés új karakternek maradt hely, de az lehetséges, hogy Eis shenron bent lesz,most a következõ karakterek a GT-bõl fognak jönni, akkor majd meglátjuk😊 Addig is itt van néhány character art az új scanekbõl:
Fasha

Great Ape Fasha

Dr. Wheelo

Tambourine(na végre, most már tudom hogy hívják😛)

Lunki88
Nem tudom az igaz -e hogy benne lesz az összes sárkány a GT-bõl?
a grandpa gohanos pálya nagyon szépen néz ki, alatta meg mintha egy videóból lennének képek, olyan animáltból mint ami ( ha jól emlékszem ), a Tenkaichi 1 intrójában volt

Callme
esküszöm, hogy amikor belinkelem, még itt látom a képet, most meg ez van....pedig már raktam be egy csomót, most nem tom, mi a baj...na de most máshonnan megpróbálom, ezzel talán nem lesz gond:

ronihun
ennél csak szebb:\

...

Callme
nah, most már remélem jók lesznek a képek 😊 Ezek japán szöveggel vannak, de sokkal nagyobbak. Ha kell, angolra lefordítva is be tudom rakni, csak azokon nem látszik ilyen szépen minden:

Callme
OMG ez nagyon jól esett, köszönöm szépen 😄

szvsz semmi gond, megesik, merem kijelenteni hogy jelenleg te vagy a legjobb informátor a fórumon 😄

Callme
akkor még1x bocsi mindenkinek, nem tehetek róla 😞 majd holnap megnézem, addigra remélem fixálják a képek helyét

Drephis
mindegyik not found 😞

help

Callme

az egyiket kétszer raktam, ez a harmadik kép

Callme
bocs, annyira utálom, hogy össze-vissza rakosgatják a képek helyét, most talán jó lesz

Callme
és akkor itt van 2 v-jump scan, elég jól ráálltak a sima dragonball-ra is, baromi részletes lesz a játék

Janembás pálya bejövõs 😊

Callme
hát az karaj😄 jó power-es karakter XD egyszer volt csak erõs, amikor Ginyu a Bõrébe bújt😄

Black Hawk
Bulma benne volt a Budokai 3 ban 😄

Fyrex
tényleg mindent beleadnak ebbe az utolsó Tenkaichi-ba 😊

Avanti Crociati!