5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Szuperkaraj
    ezt szomorúan hallom, mármint hogy a sztori mód gyengécske lett, ugyanis azt vártam a legjobban...:S
  • killswitch90
    énis azt :)
  • evil 007
    én azt a verziot szettem le amit itt legelsonek belinkeltek s az nekem tokéletesen megy
  • killswitch90
    leszedtem azt a 1.50gb-osat és nem indíttya a ps-em :( a 4gb-sat meg nemakarom leszedni :) lehet megvárom a juróp verzsönt :)
  • evil 007
    király game nagyon csak japán s nemtom mi holvan:(
  • ronihun
    Azthiszem minden kétségemet kizárom olyan videk vnnak ujak h eszméletlen és ma már valszeg énis élvezhetem...aki még nem töltötte le annak Late Goku vs. Gohan Goku vs. Vegeta
  • Inferno
    Sziasztok!
    Valakinek nincs erre a Demonoidra egy invitálási kódja fölösbe ?^^
    Cserébe adhatokén is máshova,és bocs az off-ért!!!!
  • ronihun
    Végre reggelre lejött:)
  • Tombi
    felkerült a honlapra BT 3 - közérdekü info :)
  • killswitch90
    na énis most szettem le és írtam ki de már nem kezdek bele , majd holnap :) bár kicsit engem is megrémített hogy mindenki kételkedve írogat róla ! remélem azért nem lessz csalódás !! :)
  • evil 007
    na ygerekek jáccogattam vele egy darabig és egész jó játék nagyon jók benne a ahrcok télleg egész más sokkal sokkal nehezebb rengeteg kombok és uj támadások. eggyetlen dolog nemteccik nekem benne vagyis ketto az egyik hogy a sztori mód nagyon bugyuta lett fuu hát ezt nagyon elcsszték a műásik meg hogy japán de ez mellékes mert november 13 ig kibirom ezzel is:D
  • Thadius #4117
    jéte fogsz ezzel játszani max 1 évig :D
  • Tombi
    sztem holnap fentlesz valamikor, türelem :)
  • vki
    Az FTP-s megoldás engemet is érdekelne ám...
  • timantes
    hogy Budokai Tenkaichi 1/2/3azhassak 30 év múlva is és az unokáim is , sőt mindenki!!! :D
  • timantes
    tartalom tekintetében nem lett jobb a tenkaichi 2nél az tuti , leegyszerűsítették Wii szintre.... kicsit csalódásnak néz ki de mégis NAGY DURRANÁS , nemtudom mé... midnenki döntsön belátása szerint
  • evil 007
    bazz megakadtam dermesztőnél nemtom legyőzni valaki valami módszert?
  • Callme
    jó lesz az... hát nem nézted pl a minigémeket a harc közben? szerintem ez sokkal jobban odavág, mint akármilyen repkedés... bár kinek mi tetszik :)
  • Callme
    és ez mikorra várható?
  • Callme
    karaj, ezzel megmentetted egy db fan életét :DD torrentről nekem nem is jön, xar a netem, kiütöm a szolgáltatót is a.... na mind1, de meglesz, az a lényeg :) ja és THX!
  • Tombi
    amint lejon torrentrol megy ki ftpre..:)
  • ronihun
    sztem nincs...de én nekem egyre jobban az az érzésem ahogy nézem a videket ujakat meg hallgatlak titeket hog ez nem lett sokkal jobb a tenkaichi 2-nél és az xar lenne:(
  • evil 007
    azé nem írnak mert mindenki jáccik amugy nagyon jó sztem egyszintbe van a tenkaichi 2 vel nemtutom miért de valahogy mintha ez csak a demo lenne végulis nézzuk hogy a radicc story 3 harc oszt kész szintugy a dermesztos is hát nemtom hosszabra számítottam meg ez hogy nicsn kuldetés elott repkedés - pont de a ahrxc nagyon jo sokkal nehezebb mint a 2 jol kilett dolgozva amugy nemtuggyátok hogy gokunak van e az a ruhája mikor nmincs rajta az ingje s félmeztelenul van lesérulve stb,,, (nemvok buzi nehogy félreértsetek)
  • ronihun
    Ahogy igy olvasgatom nem annyira nyűgöz titeket le...vagy mégis?:S
    mert ahogy itt irjjátok mintha jó lene de ahogy olvasom nem egy nagy duranás bár lehet hogy félreértem...
  • evil 007
    fugyuzzatok elkezdtem a storit s radiccal kezdi nem ugy van hogy benne van a sima dragon ball is? csak kivancsiságbol?
  • Drephis
    akkor már inkább 360.
  • Thadius #4102
    mi a szarnak? :D
  • evil 007
    11 óra hossza alatt jott le hozzáteszem hogy nemvoltam iskolába mert elfelejtettem felkelni szal ezt isten is igy akarta!!!!!
  • evil 007
    most töltöttem le és +25 tel töltöm is visszafele nektek hátha gyorsabban lejon
  • timantes
    hát igen.... én anno csak a DB miatt vettem PS2t , mostmár ps2 fan vagyok , ha olcsó lesz bespájzolok tartaléknak még 3 db PS2t a jövőre!
  • brodix
    kár,hogy eladtam a ps-t.
  • timantes
    ezzel nem azt mondom hogy sokkal gagyibb annál , sőt ... még igy is mérföldekkel ver minden eddigi DB játékot
  • timantes
    Jelentem--> STORY módban nem lehet repkedni a csaták előtt!!!! Visszamentek a Budokai Tenkaichi 1 szintjére hogy cska képkockákra kell kattintani és megy a csata. Viszont most viszem a Sayan sagat , nagyon rövid , eddig a Sparking Neo story vonala sokkal jobb volt.
  • Callme
    ennyi jött le? Nekem is rohadt lassan megy... néha van egy jó pillanat, amikor éppen felszökik 20 k fölé, aztán visszaesik 2-3 k-ra... Nem tudja valaki feltölteni ezt valahova? mondjuk a dox-ra, vagy valami ftp-re... mert ez így az életben nem jön le :S
  • Black Hawk
    egy óra alatt 160 kb nem is rosz :S
    megkattanok holnap 10 órám van hülyét kapok mire ez lejön.
  • timantes
    Nero --> képfájl kiírása és enyi , tök8 milyen sebességgel irod , én kiírtam már több mint 500 PS2 játékot , egyiknek se volt semmi baja
  • Black Hawk
    Néro start mart (ha van) és képfájl lemezre rögzítése.
  • brodix
    betöltöd demontools-sal,és klónozd vmilyen progival
  • brodix
    ami az ison van
  • ronihun
    mázlista:)
    nekem ma már sztem nem jön le...majd holnap mire hazajövök a suéibol biztos lejön(remélem nagyon legalábbis)...Kiírást sosem tudom pontosan:) ISO-t vagy amik az ison vanak fájlok azt kell ráirni?