5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • VampireLord
    miért nem töltöd le?
  • kijozu
    jah és ki lenne olyan jószivű h lemásolja a tenkaichi 2-t??

azt örökké fogja üldözni a HÁLÁM!!!
  • kijozu
    én nem tudok semmien más textúrát választani egyik modellnek sem

nem az írás vagy a gép hibaja??
  • ronihun
    nekem is ez van aszem amiatt mert pal version vagy vmi iylen miatt
  • Drephis
    erre nincs megoldás. nekem is ez volt, hiába választottam a szakadt ruhásat. szerintem ez valami hiba...
  • VampireLord
    ezt nem értem, ha azt választod ki akkor szakadtnak kéne lennie...
    legalábbis nálam így volt a Budokai 3-ban
  • kijozu
    mér nem szakadt a ruhája?? nem tod?:)
  • kijozu
    ööö én??

nem értem:(
  • vki
    De gondolj már bele. Goku-nak könnyű volt legyőzni Buu-t?
  • kijozu
    hello!!

nem jáccotok a budokai 3 mal mi??

az lenne a kérdésem(budokai3 mal kapcsolatban)h van a szakadt ruhás goku azt választom és nem azzal vagyok:(:(:( mér van?? plz help!!
  • VampireLord
    Szerintem 1. szinten egyátalán nem nehéz sőt inkább túl könnyű nyerni.
    Kettesen élvezetesebb. Amúgy meg ez NEM demo, ez a teljes.

A storyval meg nem tudom mi a gondotok, nem csinálhattak még egy Tenkaichi 2-t mi értelme lett volna?

Sőt nekem még jobban is tetszenek ezek a jóval hosszabb harcok,ezekkel az átvezetőkkel, sokkal összetettebb mégha rövidebb is valamivel a játékidő a story módban, bár ezzel is vitatkoznék, mert itt 1 meccs addig tart mint a T2-ben 5.

Jó kis játék ez, nekem bejön. Miután halálra játszottam magam a Tenkaichi 1-2-vel vérfrissítésnek tökéletes.

• Lokker
    hát szerintem Sparking Meteor nem lett valami jó, túl nehéz lett szal könnyű szinten olyan mint bt2 nehéz szinten, most nem az hogy nem tok benne nyerni csak volt ahol vért izzadtam hogy győzzek és még így is hiányzik 7-8 karakter szal inkabb varom angol verzsönt :D
  • vki
    Leszedtem, kiírtam Nero-val, és addig megy, hogy bedobja a Playstation2 feliratot, és kész. Sehun semmi. Valakinek valami 5lete?
  • ronihun
    meg szokod és megy...nem nagy ördöngössség:)
  • Bakiszaki
    Én most fogok venni playstation 2-t és azt kérdezném hogy nehéz az irányítás? Különösen a Budokai Tenkaichi 2 érdekelne, a hárommal egyelőre nem foglalkozok. Még sosem játszottam PS2-vel ezért kérdezem. Számítógéphez vagyok szokva. :) Valaki írhatna valami tapasztalatot hogy amikor először játszott ezzel a játékkal akkor milyen volt? Voltak-e nehézségei, mennyi idő alatt vitte végig, ilyesmi? Kösz!
  • ronihun
    95% a story de nemtom mit csináljak mert nincs olyan harc amit még nem nyertem volna meg:S
    Spopovich nincs meg Freeza apja se....meg még van pár üres hely...:S
  • kijozu
    és kinek van egy eladó MEMCARD-ja???
  • Drephis
    nero
  • kijozu
    CALLME!!!!
    lécci gyere föl MSN-RE nagyon fontos!!!!

PLZ PLZ PLZ PLZ
  • Callme
    #4142-re valaki?
  • kijozu
    hell all!!

én most töltöm le a gamet!...:-)

olyat szeretnék kérdezni h mien progival írtátok ki a gémet??
  • Black Hawk
    Kid Buu nál megszenvedtem :D de akkor elötört belölem az állat :D elkezdtem ütni vágni a Joy-t :D és I Win :D
  • vki
    Na, mostmár jön a PRO-SMS szerveréről, 4 óra, és lejön. Mostmár csak DVD-t kellene valahonnan keríteni!
  • Bullitt
    Nekem is megvan már a gém. Az biztos, hogy vmiért így elsőre nem olyan simán ment a harc. Alapból azt nehéz volt kitalálni, hogy kör az x az x meg a háromszög a menüben XD. Harc közbe meg az ellenfelemnek alig kottyan meg az ütés, én meg 2től kidőlök. Viszont SSJ Teen Gohan abba a Goku-s ruhába nagyon állatul néz ki!! :D na mék is vissza játszani :D
  • evil 007
    fellehet robbantani a pályát.....
  • Drephis
    ssj 2 gohannal nemtom leverni cell-t 1 óráig ezzel szenvedtem... :(
  • Callme
    Nah, én is kipróbáltam a gémet, és nekem nagyon teccik. Csak van egy olyan nagyon nagy probléma, hogy csak az űrhajós pályán tudok játszani, mert ha a többi pályából választok, akkor harc közben tiszta bug a kép, nem is lehet semmit sem látni... miért lehet ez? A menüben, meg mindenhol, tök jó, és az űrhajós pályán sincs semmi gond...gondoltam arra is, hogy azért, mert NTSC a gém, és a chipp valószínű nem komálja(bár ha elindítja, akkor vinnie kellene mindenhogy), vagy hogy az olvasófej gázos(de akkor a többi játéknál miért nem csinálja ezt?), vagy hogy a dvd nem megfelelő(maxell)
    Ha valakinek van valami ötlete, segítsen lécci, THX
    ja és bocs az off-ért
  • ronihun
    nem demó valszeg...de sztem azért nincs a stroy ennyire kidolgozva mert igyis annyi sga van hogy sok + csomó karakter pálya és azért határokat is biztos kell tartaniuk
  • Patar
    Ja énis.Eredetiben sokkal jobb.
  • redday
    én nem töltöm le, majd megvárom az eu-t, de ahogy leírjátok, én remélem hogy ez csak a demó. mert a story azért..
  • killswitch90
    nem lehet csak az űrhajót
  • sheva94
    a bolygót télleg nem lehet felrobbantani vagy csak én vagyok hozzá béna?
  • VampireLord
    Ma reggel kipróbáltam egy 5 percre suli előtt :)
    A harc isteni,de még szokni kell.

Hétvégi program megvan! :D
  • evil 007
    embereket hogyan kell ebhozni mert érdekelne a Jővő Gohan ??????? tom hogy kapszulákat kell ozzseilleszteni de meiket meikkel? és miért van meg egybol ien sok ember?
  • Szuperkaraj
    értem, köszi :)
  • ronihun
    Mindenkinek sok karakterje van alapbol...
  • killswitch90
    viszont ami még teccik h rengetek pálya van a bt2höz képest és vannak éjjeli pályák is :)
  • killswitch90
    igen vannak harcközi bejátszások , de nem mindet kötelező használni , mert villog 1 R3 jel mikor belehet hozni a bejátszást szal nem mindíg kötelező , a harcok közben több a kombó szal élvezetesebb bár még furcsa , viszont vs módba nagyon sok karakter megvan nekem :) gondolom ezt a bt2 mentésből vette át :) alapjába véve a játék überelhetetlen , na de ez a story móód..........sírok :( abba reménykedek h az európai jobb lessz de nem hiszem hogy a hazaiak belepiszkálnak
  • Szuperkaraj
    én még nem játszottam a játékkal, de ha ezt tényleg ennyire elnagyolták, akkor lehet nem is fogok sokat...a harcok alatt valóban vannak átvezetők? valaki össze tudná foglalni a változásokat, saját szemszög alapján? akár spoilerben akár privátban, csakhogy tisztában legyek vele mennyi változott
  • killswitch90
    gyengécske ?? én bátran mondom h nagyon elbaszták :) végre elindult nekem is 1 kis resetelés után :) de áááááááááá ha teélleg ennyi akkor nagyon gáz !
    pl a freeza saga-ban amikor a ginew force van az első csata az recoom-al van és már szanaszét van alapból szakadva a ruhája , utána jeece és burter , és ezzel le is van tudva :(