Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
Buuza😄DD
az milyen lenne😄D

vki
Valamelyi AF-es oldalon vannak kitalált fúziók. Van olyan, hogy Buu+Freeza, VIdel+ChiChi,Vegeta+Trunks, meg hasonlók.

ACER Aspire 5738ZG

gercse
Vagy Gohku 😄DDD

vki
Az nem enyhén lenne lol. Pl. egy Vegetrunks sem lenne rossz, vagy monjuk mi lett volna, ha az anime-ben Gohan elkapja a fülbevalót? Gokuhan? <#idiota>

ACER Aspire 5738ZG

Drephis
hát remélem, hogy a hír igaz<#rolleyes>

help

Callme
Kid Chi-chi artwork(Teen Chi-chinek jobban örültem volna <#crazya><#hehe>

Jah, és egy kis hírmorzsa: Úgy tûnik, hogy a story mód folyamán alkalmunk nyílik majd arra is, hogy olyan fúziókat hozzunk létre, melyek még az anime-ben nem voltak láthatóak... mint pl a Budokai 2-ben Tien Shin Han+Yamcha=Tiencha... na az odavág😄

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

koszonom
Black Hawk
a másik gonolom Shin Sheron

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

redday
a zseniális teknõs mellettiek gondolom kid goku, meg grandpa gohan.

hali. a BT2-t nem tudtam teljesen vegigtolni aza 3 karaktert nem tudtam unlockolni es ez zavar 😊 2 Zsenialis teknos ket oldalan a masik pedig 1-el viszabb a gonoszoknal a legvegen nemtom mennyire pontos :S de mar erdekelne hogy kik azok
Jók a vidik!!!!!Ja és bocs mindenkinek a videóért.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

killswitch90
Ha úgy döntesz acc 1et akkor : [email protected]
de itt is értesíts azért 😊

killswitch90
Jajj nekem kéne 1 feketecica acc 😊 ha acc mekköszönném...am amint kijön feketén a nagyobb torrentoldalakon megtalálod többnyire ! lehet h nem is a cicán lessz fent elõbb ! nyilvánvaló hogy elõsször nyílt torrent oldalon lessz fent mint pl mininova.org vagy iesmi!
de télleg ha tucc adni fekete accot akkor lécci 😊

hello olvasgatom itt mindig a forumotén a budokai 1 -3, tenkaichi 1-2 Sagas, super DBZ ezeket mind tovirol hegyire kiakasztottam még a legkisseb részletet is megtaláltam ezért várom már nagyon a T3 at mert azzal szintén elleszek 1-2 évig. GT goku a kedvencem s orulok hogy helyett kapott a game ban. amugy aki tuggya hogy hollehet elobb beszerezni a feketemacskán kívul. (nekem van oda accom 2-3 is😄) japánul is jó lenne csak lenne má meg.
Callme
lesznek biztosan, csak ebbe a demóba még nem kerültek be, a hivatalos oldalon már rajta vannak

killswitch90
néztem ezeket a videókat 😊 naon jó ! kedvem is támatt bt2-zni 😄

Black Hawk
Uubot nem láttam meg pan-t

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
ígéretes. 😄

Callme
Itt van 3 vidijó, az összes karakter támadása benne van az új demóból(Kivéve SSJ Future Gohan, meg Kid Goku-t sem láttam):
Blasts and Ultimates 1
Blasts and Ultimates 2
Blasts and Ultimates 3

Fehercsoki
Na oda nekem is kéne acc😄Már 2x törölték az accom mer csaltam😄

killswitch90
jah am bocs nem ide tartozik de aki ért a torrentekhez az érteni fogja a kérdést ! Nincs valakinek 1 feketemacskás accja ? amit nem használ vagy közösbe beszállhatnék ?? a torrentoldal neve feketemacskajátékok 😊 csak angolul ! de fórumokon muszály így írni

killswitch90
kár hogy fake ! pedig jó lenne nyomni a movie-s cyborgokkal is 😞 bár 1el lehet ameik "szupercsillagharcos" féleséggé alakul mikor benyeli a másik 2 modchip-jét 😄 de azzal a kis faszkalapossal is jó lenne osztani

Callme
Ezeknek a nagy része fake, asszem 2 valóban benne van a gémben, de azért THX 😊

az elsõ karakter az a Dragonball OVA-ban volt benne, Hatchhyack névre hallgat, ezen kívül 2 nem rémlik nekem sem ( a nevük ), de egyébként a videó nevében is benne van hogy fake

Ezt a videot azért teszem föl mert láttam benne új karaktereket.Gondoltam titeket is érdekel.néhányat nem ismerek fel.http://www.youtube.com/watch?v=tiezfAbutkc&mode=related&search=

Fehercsoki
Most néztem meg a trunks specialt😊

killswitch90
fehércsoki , temeg azonnal nézd meg az összes movie-t és specialt ! hidd el megéri !

killswitch90
Az a GT felejtõs szöveg csak részben igaz ! bár nekem sem jön be a GT de legalább folytatták a z storyját szal nem tértek el tõle és került bele 1-2 db-s karakter is ugye , igaz kicsit ráncosan de akkor is 😊
a db azért volt jó mert az a földön játszódott és télleg mutatták ahogy a karakterek fejlõdnek és idõsödnek ! a z azért volt jó mert lett 1 kis változatosság azzal hogy pár másik bolygó bekerült a történetbe + a szupercsillagharcos dolog ... bár azzal nem békültem ki hogy a z elején mikor goku elõsször lett ssj akkor mindenki monta a mesébe hogy jajj 1 legendás harcos lehet csak ssj meg hogy õ az 1etlen , aztán a z végére több ssj lett mint átlag harcos😊
viszont a GT-be már nagyon elkúrták hogy szinte minden 2. részben más bolygón vannak... hát elszúrták ... de hát nem lehet minden tökéletes 😊

Nem hiszem, de lehet hogy nagyobbak lettek a pályák a T3.

Black Hawk
A GT felejtös.

Fehercsoki
Ja már láttam az egészet csak azt hidtem arról van szó amikor cell belelõ a kezébe,a moviekat,specialokat nem néztem meg😄

killswitch90
de hogy megértsd az egész animét nézd meg az összes db , z , gt , és movie & special részt 😊ha most elkezded az elejétõl karácsonyra végezhetsz is 😊 de megéri !

killswitch90
világos hogy a special , vagyis a future trunks movie a nevében is benne van hogy FUTURE vagy is a jövõrõl szól , amit trunks jósolt meg a z-ben a 135. rész körül ! és ugye a jövõ nem úgy alakult ahogy megjósolta szal a keze megmaradt ! és túl is élte ! mert a specialba meg is hal gohan ! de az csak a félrejósolt jövõ volt ...

Fehercsoki
De van karja,csak a specialba nincs,hogy kapja vissza?😄

Callme
Na, és akkor itt vannak az újabb videók, elég zaftos mindegyik 😄
Sparking Meteor
Nova vs. King Vegeta
Majin Vegeta vs. Piccolo

Callme
ja, bocs,azt hittem a játékrólól 😊
Egyébként itt a video, 1:30-nál van a robbanás, és utána már nincs karja, azt sajna nem mutatják, hogyan szakad le:
History of Trunks Part 3

Fyrex
öö azthittem nyilvánvaló h a filmrõl van szó nem a játékról 😊

Avanti Crociati!

Callme
hát ilyet sajna nem tud senki, mert Future Gohan kéz kezes lesz
Csak a támadásai lesznek egykezesek

Fyrex
valaki linkelne egy videót amin látható hogyan veszti el F.Gohan a kezét? köszönöm

Avanti Crociati!

Fehercsoki
Regeltem a dbzworld.ath.cx-re de nem fogadja el a kódom:SMost mit csináljak?Kéne a sok szép dbz játék😄

Callme
Ez még a tegnapi videók közül kimaradt:
Brolly vs. Future Gohan

Drephis
nem. sajnos 😞

help

vki
Félig OFF:

A GT-ben nem Fusionál Goten és Trunks?

ON

ACER Aspire 5738ZG

Black Hawk
Baby elen harcolt abban a formájában.

Black Hawk
Kingy Vegyetá Kingy Cold eceterá eceterá XD szakadtam a röhögéstõl. THX a videókat 😄

szakad a ruha 0_0 <#vigyor2>d(-_-)b

brodix
Fura.
Nem igazán emlékszem SSJ3 GT kid goku-ra.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Callme
Beam struggle & battle damage
Ebben a videoban megint Gt kid Goku harcol Mid Gokuval, de benne van egy párbaj is, továbbá figyeljétek meg Mid, Goku ruháját a párbaj után

Srácok itt egy kis vidió.Nem tudom volt-e, de azért itt van.http://youtube.com/watch?v=2J8QMH2xSyM&mode=related&search=

kijozu
oks thx

^^Arielle Forever^^