Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
ááá már azthittm azért irtatok ennyit mert vmi uj vidi kép info:S

...

killswitch90
tudom csak újrakne írni me van 1 mély kar benne amitõl mindíg megáll 1 bizionyos részné 😊

Callme
nem hiszem... sztem elég egy sima mentés is, amikor elindítod a gémet
de amúgy meg nem tart sokáig végignyomni, egy nap alatt túl vagy rajta, nem vmi hosszú a story

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

killswitch90
am azt az easter egg-et amit akkor ad meg ha a memkarin van bt1 is , ahoz a bt1nek fullvégig kell h legyen tolva ?

killswitch90
millió kössz ez hasznos lessz !!! <#eljen><#law><#taps>

Ilyen special missionöket kell megnyerni
itt írja hogy melyik küldetést kell átvinni hogy bejöjjön és mind1 hogy hanyas szinten tolod a játékot.

#2112 or 2111 hozzászolás.Amugy én ugy szereztem be a többit, hogy 1 csomószor végig mentem story módon.1 2 3 fokba.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

killswitch90
hy ! tudnátok segíten ? az a helyzet hogy most toltam végig a 3. szinten is a bt2-t de még mindíg nincs meg minden kari ! és monta valaki h 3 relytett saga is van ! nekem ebbõl csak 1 lett meg mikor raditz története más mint a mesében szal raditz elfelejti h saiyan és gokuék oldalán kell vele harcolni , piccolo meg a gonosz 😊 na mind1 azonkíül még 2 van ... nem tuggyátok hogy kell azokat elõszedni ? + a lila potarak közül összefúzióztam mindent amit tudtam de csak , hildegrant , cuit és shenront tudtam megszerezni , a többit nem tudtam 1mással egyberakni... és így még rengeteg kari hiányzik 😞 légyszi segítsetek

Ááá nem baj kössz hogy szoltál😊(:

Callme
nah, hagyjátok is, már ha elkezdtétek, nem az, már a gamespot-on is errõl írnak... a fenébe! :S

Callme
jah, és nem idegeskedni, rohadt lassan fog jönni 😞 nem seedelik nagyon

Callme
elvileg ez a demo, de ha nem az, ne legyen harag, azért próba szerencse 😊 és ez az a dvd-kép, ami fent volt egy japán oldalon...
Sparking Meteor Demo

Smithie
Ez nagyon királyul fest,már tényleg az örület határán vagyok!!!!😄D

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

killswitch90
királyul néznek ki az ömlesztett karakteres képek 😊

Thadius
karaj lesz nagyon 😊

sk8 4 fun

Akinek kell bontatlan Dragonball játék, nyugodtan forduljon hozzám😊

PS2-re:
Dragonball Z Budokai Tenkaichi 1: 8500 Ft
Dragonball Z Budokai Tenkaichi 2: 11500 Ft

Wii-re:
Dragonball Z Budokai Tenkaichi 2: 12500 Ft.

PSP-re:
Dragonball Z Shin Budokai 2: 12500 Ft.

Írj privit, vagy emailt a [email protected] címre ha érdekel.
Ebbe már tényleg minden benne lesz.<#szeret>

Az After-life tournament és a Galactic tournament nagyon jó ötlet, szuper lesz

Callme
Nah, összeszedtem néhány érdekes infót a gammáról:

- Gokunak és Teen gohan-nak lesz Saiyan armor outfit(mint a tér és idõ szobájában)
- Menüpontok:
* Dragon History - The games story mode
* Dragon World Tour - The World Tournament mode
* Ultimate Battle
* Shenron's Wish
* Evolution Z
* Vs.
* Super Training
* Character Profile
* Data Center
* Option
- Dragon World Tour-ban 5 játékmód:
* Tenkaichi Budokai/World Tournament
* Tenkaichi Dai-Budokai/Galactic Tournament
* Cell Game
* Anoyo-ichi Budokai/After Life World Tournament
* Yamcha Game
- Ultimate Battle mode:
* Dragon Sim: Tíz napig edheted a karaktert, és a végén harcolsz, hogy lásd milyen erõs a karakter
* Mission 100: 100 embert kell végigverni
* Survival: Nincs mit hozzáfûzni, esetleg még annyit, hogy említették a "Bardock War"-t, szóval talán egy-két karakternek külön Survival-ja lesz
* Disk Fusion: A BT1 és a BT2 mentéseit felhasználva új játékmódokat nyithatunk meg, mint pl a Bt2-bõl jól ismert Tag Battle-okat, vagy a 100-as listát a BT1-bõl. Ez a lehetõség csak Ps2-õn van, Wii-n ehelyett online mode lesz
* Vs. mode: Minden ugyanaz, kivéve egy módot, ez a DP Battle. Ez a játékmód abból áll, hogy minden karakternek különbözõ nagyságú értéke van az erejétõl és képességeitõl függõen, van egy értékhatár, amit nem szabad túllépni, és így kell egy csapatot összehozni. Persze azért megmaradt a sima 5 vs. 5 mód is, ha valakinek ez nem tetszik
- Mini game-ek a betöltõ kép alatt:
* Goku-t kell kajáltatni
* Vegetaval lehet fekvõtámaszozni
* Gohannal lehet kihúzkodni a Z-kardokat

És akkor itt van két scan, ezek az infók nagyrészt ezekbõl vannak(5 van eredetileg, de az elsõ hármat nem találom)
- Multiban a képernyõ csak akkor válik ketté, ha nagyon távol kerül egymástól a két ellenfél (de ez nem biztos, mert a videók nem ezt mutatták, majd meglátjuk)

És még két kép sztem az összes karakterrel:

Szerintem is így lesz hogy 1 ember=5 pasas

Callme
a Mr Satan-os léghajó max a Db-s story módban lehet csak zavaró... a Z alatt viszont egyenesen tökéletes
Aki videllel harcol, az meg egy és ugyanaz a karakter, csak más alt-ja van... gondolom beraktak még vagy 5-öt ehhz a karihoz, hogy legyen valami Freeza hadseregébõl 😊

killswitch90
1. ha a story módba van csak akkor baki az igaz !
2. az 2 külön karakter mert a mesébe benne volt mind a 2

ronihun
ezekbe mi a baki?
Az igaz hogyaz a cell gamest bemutató film meg hogy itt még mr.sátán nem is ovlt de ez nem story mod gondolom csak egy sima 1vscom meccs azt enyni
a másik meg a karinak a másik ruhája azért ugy néz ki és nem ugyanugy mint a képén.....

...

killswitch90

killswitch90
aé 1-2 baki itt is elfér 😊

ronihun
Amugy ugye nem dupla rétegû DVD kell majd hozzá hogyha kiirom....mert a Ps-em lehet hogy nem futattja a Dupla rétegû lemezeket azthisem😞

...

ronihun
itt egy uj vid nem a legjobb...na és itt van egy Developer Walkthrough

...

8 min trailer
nem tudom hogy volt-e

itt van egy vidi.Elég nyomorék, de ez szerintem még nem volt jelen a forumon.BojackVSpopowich

ronihun
ja csak oda ovlt vágva a tenkaichi azért vlt fake

...

killswitch90
akkor végülis az a title screen is amit betettél callme az nem fake me ebbe a videóba mutatják

killswitch90
aztabüdösqvvvaaa 😄 nekem olyan saiyan ruci kell !!!!!!!!! am az wii-hez lett volna ? mert semmijen kar nem volt nála csak a puszta kezével nyomta.. érdekes nagyon

Callme
itt egy új video egy karakterlistával, na meg egy fanatikus játékossal 😄

Callme
a demo sztem 3-4 nappal a japán megjelenés elõtt fog jönni... nincs sok értelme, de asszem tavaly is ez volt, akkor is kb 1 hónapig nyomtam a japán demót, mire kijött az eu verzió

killswitch90
akkora csoda nem létezik hogy az eredetivel nyomjuk vasárnap 😄 de még a demo-t se 😞

most el kell mennem a hétvégén mire hazajovok vasárnap du remélem már a dmeot fogjátok vagy még jobb az eredetit nyomni!!!!!!
redday
meg ott van hogy for 1 player, és ketten játszanak😄

redday
2 helyre ki van rakva hogy no camera, meg photo, és csináltak mind2-t xD http://www.jeux-france.com/Webmasters/Images/58771520070921_060859_18_big.jpg

killswitch90
nekem is feltünt , szerintem nagyobb

Szerintetek nagyobbak lettek a pályák?

Callme

hohhóó de szépek, nagyon várjuk már 😊

Drephis
aha

help

ronihun
Télleg...Jspánban okt. 4-én jön ki...de mikor teszik vajon fl netre mert a demot se rakta fel senki😞 nem akarok novemberig várni

...

ezt az üzenetet várom már 15 éve amiota megszulettem: gyertek itt a tenkaichi 3 demo töltsétek itt (az eredetit se bánnám de elobb ugyis a demo jon ki de ha igy haladunk lehet hogy csak az eredetivel fogok tudni jáccani ami nembaj de az még 1 és fél hónap.😞
má láttam ezt a képet innen vettem az ötletet<#sniffles>
Drephis

help

Callme
bocsi a scaneke miatt, közben törölték, majd linkelem...addig is itt vannak képek azIGN-rõl

Callme
V-jump scanek:

killswitch90
képzeld el songokut ssj-be véres fejkendõvel , csillagharcos ruhába , vágással az arcán és 1 fürkésszel a szemén , az eredmény = SSJ Bardock 😄