5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • gercse
    defeat vegeta,but do not care any damage

pedig eszerint annyi a feladat hogy győzd le, és ne szerezz közben sérülést(ha jól sejtem)
  • Smithie
    Na skacok,most kivételesen nekem kéne help.Most hasítom a PSP-s DBZ Shin Budokai 2-Another Road-ot,és elakadtam ott amikor Majin Vegeta-t kell leverni,bármit csinálok,akár megverem,akár kikapok,mindig failed a mission.Azt irja hogy defeat vegeta,but do not care any damage.Hiába minden,ha csak ütöm,ha csak lövöm,mindig sikertelen.Na erre varjatok gombot!:D
  • evil 007
    itt az msnem [email protected] ha kell help valamiben
  • evil 007
    Gokunak van félmeztelen sérulése zsír!!!! (a radiccos goku)
  • WooDooDave
    Na de most gondoltam vki elmondja!xD
  • Smithie
    Ne hibáztasd magad,nem mindenki ugy születik hogy tud ps2 játékot irni!:D
  • WooDooDave
    Áhh ahogy látom nem PLS magyarázni!!:P Bocsi csak béna vok még!Am hányszorosan írjam ki? 2x?
  • WooDooDave
    és itt is ugyanúgy kell,hogy rar.-t kicsomizod kapsz ISO fájlt majd azt kép fájl lemezre rögzítésre??
  • TienLevy
    Na kívántam egy új karit, egy ilyen sisakos kislány... Ha megint összegyűjtöm, lehet mégegy karit kívánni, vagy csak azokat, amik ott maradtak? És aza menüpont, ahol ilyen gép a jele, ahol ottvan C16és17 annak mi értelme?:D
  • vki
    Látom, megfogadtad a tanácsomat. Amúgy működik a cucc, amit elküldtem?
  • kijozu
    írd inkább ImgBurn-el ImgBurn Letöltése:ImgBurn Letöltése
  • WooDooDave
    Hellosztok!Lenne 1 nagyon,de nagyon fontos kérdésem!Hogy lehet kiírni 1 játékot!:S Vagyis inkább úgy kérdezem mivel lehet kiírni 1 játékot?Mert olvastam vhol,hogy a Nero 7-essel!Le is töltöttem csak 1 gond van vele,hogy amikor installálnám fel akkor kiírja,hogy a sorozatszám lejárt...!:SSSS SEGÍTSÉÉÉÉG!!!Vagy adjatok 1 linket ahonan letölthetnék 1 normálisat!:SSSS
  • killswitch90
    amint összeszeded a 7 kristálygönböt megjelenik 1 + menü a story meg a vs meg az ienek alatt ! 7 kristálygömb az ikonja szal összetéveszthetetlen
  • redday
    nem, majd novemberben fog:/
  • cocobanana
    hi!
    csak azt akarom megkérdezni megjelent e a Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 angolul?
  • Fyrex
    nah de melyik menüben lehet kívánni
  • killswitch90
    a kristálygömbök ugyan úgy vannak mint a bt2-be ! valahol elvan relytve , szikla vagy ház alatt és ugyan úgy kapod mint a 2-be csak ott ha szétromboltál 1 házat ami alatt volt 1 akkor uténa fölszedhetted ha esetleg észrevetted :D de itt ha azt a bizonyos helyet szétrobbantod egyből megadja nem kell felszedegetni !
  • Fyrex
    hol lehet előhívni a sárkányt?
  • martin23
    hy all!honnan lehet leszedni a DBZBT3 jap verziót naon kéne!előre is köszi
  • TienLevy
    Hy all! Tegnap vittem végig, de még mindig hiányzik 4ember. Honnan szerezzem meg őket? Mert item fuzion télleg nincs. Viszont már van 3 kristálygömböm. Én Jap-al tolom, mindig is azzal toltam, és azal fogom. Úgy az igazi.
  • sheva94
    a storyn kívül a world tounamentbe is nyerhetsz
  • vki
    Nekem eddig a Story mód alatt sikerült összeszednem egyet, mikor belevágtak az épületbe :D.
  • kijozu
    hy all!

hol lehet a kristálygömböket össze szedni??
  • sheva94
    PM-be elküldenéd honnan szedted le és hogy tetted rá a ps-re?
  • vki
    Amúgy azért vakartam le, mert ebből a jap verzióból nem értek semmit. Most megnéztem a karaktereket, kipróbáltam, hogy milyen a game (nekem tetszik), és ha kijön az angol, akkor nekiállok normálisan megcsinálni.
  • Fyrex
    gratulálunk.
  • vki
    Nekem megvan az összes kari, mert szedtem le mentést :D.
  • sheva94
    ebbe mér nem raktak item fuziót?? sztem az sokkal jobb
  • Firetrap
    Mindig más sárkány jön elő, én asszem a zöld színűtől kértem Future Gohant.
  • ronihun
    nemtom sztem mindig más jön elő:S
  • sheva94
    de mitől függ a sárkány színe?
  • ronihun
    gondolom többször összekell:)
  • sheva94
    én má össze gyűjtöttem de csak chi-chit tudtam kérni más karakter nem is volt a listába a sárákny meg piros volt de nem tom mér
  • Firetrap
    Ha összegyűjtöd mind a 7 gömböt, Shenron-tól kérheted Future Gohant.
  • evil 007
    "shenron's Wish" ez mit takarna Future Gohannal az Unlockable leírásoknál?????????,
  • Fehercsoki
    Jobb oldali analóg kart be kell nyomni(nem forgatni,benyomni),és nem kell éjszakai pálya hozzá.
  • vki
    L1? Hm.. Nem is írja. Köszi, megpróbálom.
  • sheva94
    vagy bocs nem kör hanem R3
  • sheva94
    L1+Kör asszem de nem biztos
  • vki
    Hi!

Hogy lehet átváltozni nagy majommá? Bardock-kal próbáltam, még direkt éjszakai pályára mentem, de semmi.

A válaszokat előre is köszi.