Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kijozu
hell all!!

én most töltöm le a gamet!...:-)

olyat szeretnék kérdezni h mien progival írtátok ki a gémet??

^^Arielle Forever^^

Black Hawk
Kid Buu nál megszenvedtem 😄 de akkor elötört belölem az állat 😄 elkezdtem ütni vágni a Joy-t 😄 és I Win 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

vki
Na, mostmár jön a PRO-SMS szerverérõl, 4 óra, és lejön. Mostmár csak DVD-t kellene valahonnan keríteni!

ACER Aspire 5738ZG

Nekem is megvan már a gém. Az biztos, hogy vmiért így elsõre nem olyan simán ment a harc. Alapból azt nehéz volt kitalálni, hogy kör az x az x meg a háromszög a menüben XD. Harc közbe meg az ellenfelemnek alig kottyan meg az ütés, én meg 2tõl kidõlök. Viszont SSJ Teen Gohan abba a Goku-s ruhába nagyon állatul néz ki!! 😄 na mék is vissza játszani 😄

fellehet robbantani a pályát.....
Drephis
ssj 2 gohannal nemtom leverni cell-t 1 óráig ezzel szenvedtem... 😞

help

Callme
Nah, én is kipróbáltam a gémet, és nekem nagyon teccik. Csak van egy olyan nagyon nagy probléma, hogy csak az ûrhajós pályán tudok játszani, mert ha a többi pályából választok, akkor harc közben tiszta bug a kép, nem is lehet semmit sem látni... miért lehet ez? A menüben, meg mindenhol, tök jó, és az ûrhajós pályán sincs semmi gond...gondoltam arra is, hogy azért, mert NTSC a gém, és a chipp valószínû nem komálja(bár ha elindítja, akkor vinnie kellene mindenhogy), vagy hogy az olvasófej gázos(de akkor a többi játéknál miért nem csinálja ezt?), vagy hogy a dvd nem megfelelõ(maxell)
Ha valakinek van valami ötlete, segítsen lécci, THX
ja és bocs az off-ért

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

ronihun
nem demó valszeg...de sztem azért nincs a stroy ennyire kidolgozva mert igyis annyi sga van hogy sok + csomó karakter pálya és azért határokat is biztos kell tartaniuk

...

Ja énis.Eredetiben sokkal jobb.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

redday
én nem töltöm le, majd megvárom az eu-t, de ahogy leírjátok, én remélem hogy ez csak a demó. mert a story azért..

killswitch90
nem lehet csak az ûrhajót

a bolygót télleg nem lehet felrobbantani vagy csak én vagyok hozzá béna?
VampireLord
Ma reggel kipróbáltam egy 5 percre suli elõtt 😊
A harc isteni,de még szokni kell.

Hétvégi program megvan! 😄

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

embereket hogyan kell ebhozni mert érdekelne a Jõvõ Gohan ??????? tom hogy kapszulákat kell ozzseilleszteni de meiket meikkel? és miért van meg egybol ien sok ember?
értem, köszi 😊

ronihun
Mindenkinek sok karakterje van alapbol...

...

killswitch90
viszont ami még teccik h rengetek pálya van a bt2höz képest és vannak éjjeli pályák is 😊

killswitch90
igen vannak harcközi bejátszások , de nem mindet kötelezõ használni , mert villog 1 R3 jel mikor belehet hozni a bejátszást szal nem mindíg kötelezõ , a harcok közben több a kombó szal élvezetesebb bár még furcsa , viszont vs módba nagyon sok karakter megvan nekem 😊 gondolom ezt a bt2 mentésbõl vette át 😊 alapjába véve a játék überelhetetlen , na de ez a story móód..........sírok 😞 abba reménykedek h az európai jobb lessz de nem hiszem hogy a hazaiak belepiszkálnak

én még nem játszottam a játékkal, de ha ezt tényleg ennyire elnagyolták, akkor lehet nem is fogok sokat...a harcok alatt valóban vannak átvezetõk? valaki össze tudná foglalni a változásokat, saját szemszög alapján? akár spoilerben akár privátban, csakhogy tisztában legyek vele mennyi változott

killswitch90
gyengécske ?? én bátran mondom h nagyon elbaszták 😊 végre elindult nekem is 1 kis resetelés után 😊 de áááááááááá ha teélleg ennyi akkor nagyon gáz !
pl a freeza saga-ban amikor a ginew force van az elsõ csata az recoom-al van és már szanaszét van alapból szakadva a ruhája , utána jeece és burter , és ezzel le is van tudva 😞

ezt szomorúan hallom, mármint hogy a sztori mód gyengécske lett, ugyanis azt vártam a legjobban...:S

killswitch90
énis azt 😊

én azt a verziot szettem le amit itt legelsonek belinkeltek s az nekem tokéletesen megy
killswitch90
leszedtem azt a 1.50gb-osat és nem indíttya a ps-em 😞 a 4gb-sat meg nemakarom leszedni 😊 lehet megvárom a juróp verzsönt 😊

király game nagyon csak japán s nemtom mi holvan😞
ronihun
Azthiszem minden kétségemet kizárom olyan videk vnnak ujak h eszméletlen és ma már valszeg énis élvezhetem...aki még nem töltötte le annak Late Goku vs. Gohan Goku vs. Vegeta

...

Inferno
Sziasztok!
Valakinek nincs erre a Demonoidra egy invitálási kódja fölösbe ?^^
Cserébe adhatokén is máshova,és bocs az off-ért!!!!

PS3/X360 user: Infernohun

ronihun
Végre reggelre lejött😊

...

Tombi
felkerült a honlapra BT 3 - közérdekü info 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

killswitch90
na énis most szettem le és írtam ki de már nem kezdek bele , majd holnap 😊 bár kicsit engem is megrémített hogy mindenki kételkedve írogat róla ! remélem azért nem lessz csalódás !! 😊

na ygerekek jáccogattam vele egy darabig és egész jó játék nagyon jók benne a ahrcok télleg egész más sokkal sokkal nehezebb rengeteg kombok és uj támadások. eggyetlen dolog nemteccik nekem benne vagyis ketto az egyik hogy a sztori mód nagyon bugyuta lett fuu hát ezt nagyon elcsszték a mûásik meg hogy japán de ez mellékes mert november 13 ig kibirom ezzel is😄
Thadius
jéte fogsz ezzel játszani max 1 évig 😄

sk8 4 fun

Tombi
sztem holnap fentlesz valamikor, türelem 😊

vki
Az FTP-s megoldás engemet is érdekelne ám...

ACER Aspire 5738ZG

hogy Budokai Tenkaichi 1/2/3azhassak 30 év múlva is és az unokáim is , sõt mindenki!!! 😄

tartalom tekintetében nem lett jobb a tenkaichi 2nél az tuti , leegyszerûsítették Wii szintre.... kicsit csalódásnak néz ki de mégis NAGY DURRANÁS , nemtudom mé... midnenki döntsön belátása szerint

bazz megakadtam dermesztõnél nemtom legyõzni valaki valami módszert?
Callme
jó lesz az... hát nem nézted pl a minigémeket a harc közben? szerintem ez sokkal jobban odavág, mint akármilyen repkedés... bár kinek mi tetszik 😊

Callme
és ez mikorra várható?

Callme
karaj, ezzel megmentetted egy db fan életét 😄D torrentrõl nekem nem is jön, xar a netem, kiütöm a szolgáltatót is a.... na mind1, de meglesz, az a lényeg 😊 ja és THX!

Tombi
amint lejon torrentrol megy ki ftpre..😊

ronihun
sztem nincs...de én nekem egyre jobban az az érzésem ahogy nézem a videket ujakat meg hallgatlak titeket hog ez nem lett sokkal jobb a tenkaichi 2-nél és az xar lenne😞

...

azé nem írnak mert mindenki jáccik amugy nagyon jó sztem egyszintbe van a tenkaichi 2 vel nemtutom miért de valahogy mintha ez csak a demo lenne végulis nézzuk hogy a radicc story 3 harc oszt kész szintugy a dermesztos is hát nemtom hosszabra számítottam meg ez hogy nicsn kuldetés elott repkedés - pont de a ahrxc nagyon jo sokkal nehezebb mint a 2 jol kilett dolgozva amugy nemtuggyátok hogy gokunak van e az a ruhája mikor nmincs rajta az ingje s félmeztelenul van lesérulve stb,,, (nemvok buzi nehogy félreértsetek)
ronihun
Ahogy igy olvasgatom nem annyira nyûgöz titeket le...vagy mégis?:S
mert ahogy itt irjjátok mintha jó lene de ahogy olvasom nem egy nagy duranás bár lehet hogy félreértem...

...

fugyuzzatok elkezdtem a storit s radiccal kezdi nem ugy van hogy benne van a sima dragon ball is? csak kivancsiságbol?
Drephis
akkor már inkább 360.

help

Thadius
mi a szarnak? 😄

sk8 4 fun

11 óra hossza alatt jott le hozzáteszem hogy nemvoltam iskolába mert elfelejtettem felkelni szal ezt isten is igy akarta!!!!!
most töltöttem le és +25 tel töltöm is visszafele nektek hátha gyorsabban lejon
hát igen.... én anno csak a DB miatt vettem PS2t , mostmár ps2 fan vagyok , ha olcsó lesz bespájzolok tartaléknak még 3 db PS2t a jövõre!