5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • TienLevy
    Végre! Immár megvan az összes ember!:D De még mindig van feladat szerencsére. Az a menüpont, ahol ott van C16 és C17. Már majdnem megcsináltam az összes harcot, sikerült pár Z-t is kihoznom:D
  • GTGoku
    Légyszi írjátok meg, hogy mik a T2 storyában a feladatok.
  • GTGoku
    A t2-ben gokunak 6 ruhája van. Melyik az a 6?
  • Dbz King
    LÉgyszives segítsetek hogy hol kell letölteni a tenkaichi 3-mat , mert ti már rég játszotok!:@
  • GTGoku
    Kössz az infót.
  • Patar
    itt van 2 video.Döntsd el!!
    Tenkaichi 3
    Tenkaichi 2
  • Patar
    Ja és áruházat nem tudok sajna keress torrenten
  • Patar
    Szerintem a T3 szerezd meg.Nekem jobban bejön mint a 2.
    -Sokkal több ember
    -Sokkal jobb és több pálya
    -Nagyon sok harci mód
    -kidolgozotabb karakterek
    -szebb lövések stb
    -látványosabb trükkök
    -és jóval több combo
    -és sorolhatnám Nekem ennyi elég is volt:D
  • GTGoku
    Tudna valaki egy áruházat ahol lehet venni T2-őt vagy T3-at ?
  • Dbz King
    Hello! Megtudná vaklaki mondani, hogy hol kell letölteni a Budokai Tenkeichi 3-at
  • GTGoku
    Akkor t2 vagy 3?
  • GTGoku
    A t2 storyában mik a feladatok? Ha valaki megírná nagyon megköszönném
  • GTGoku
    A tenkaichi 2 ben láttam hogy gokunak 6 ruhája van. Melyik az a 6-t?
  • redday
    jó ötlet thx
  • Al Age
    Véletlenszerű.
    Ha megvan a 7 gömb, ments és hívd a sárkányt. Ha nem az jön, amelyiket akarod, akkor töltsd vissza a mentést és hívd újra.
  • redday
    a t3ban hogy tom "változtatni" hogy meik sárkány jöjjön elő? mert amikor először gyűjtöttem össze, akkor a nameki jött, utána 3x a piros. ha jól tom future gohant a norm shenronnal lehet megszerezni. pls help
  • Lunki88
    A 3-ban jóval több karakter van (igaz, sok a felesleges akivel úgysem fogsz nyomulni), viszont nem biztos hogy ez alapján kéne eldönteni melyik jobb game. A 2-ben nincs annyi karakter de szerintem abban jobb a harc, na meg a story mód részletesebb.
    Szal ízlések és pofonok.
  • GTGoku
    Én venni akarok egy DBZ-s játékot, de nem tudom melyik a jobb: tenkaichi 2 vagy 3? Melyikben van több kari alapból?
  • miki111222
    Sziasztok lehet hogy most anyázni fogtok egy páran amiért warezal kapcsolatos kérdésem lesz de annak szól aki nem fog: Le akarom tölteni a BT3-at és bár 99% ban biztos vagyok benne de azért erősítsetek meg légyszi h jót töltök e: PS2 Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 [Multi5] ez 1,91 GB-ot foglal.... köszi.
  • Smithie
    Eredetibe?Nem tudok róla...
  • Patar
    sziasztok már kiadták magyarországon a tenkaichi 3??
  • Smithie
    Hát van egy rakás "skin"-je Gokunak,nézd meg melyik az...
  • ronihun
    És azt ugy nem lehet h alapbol a félmeztelen szakast rruhás gokut választom?mertha kiválasztom azt amiről majdnem levan szakadva kakkor ha összelövünk akkor teljesen leszakad de nem leeht h alapbol már olyan legyen?
  • Smithie
    Amikor választod a karaktert megjelenik pár szám,namost ha ezeket váltogatod mindig más ruhája lesz.
  • vixo
    A tenkaichi 3 japán verziójában vki eltudná magyarázni,h hogy tudok skin-t cserélni egy karakteren és glóriát rakni rá!Előre is kösz a helpet!
  • Smithie
    Szerintem jók ezek a rock-os,electro zenék.Nekem kifejezetten tetszik hogy nem hallom minden részben a megszokott japán zenéket...
  • KulacsKa
    lattam collectort itt ott lehet kapni?
  • TienLevy
    A T2-ben is lehet olyat, nekem sajna angolul van meg a T2 de természetesen átállítottam Jap-ra, a hangok lettek csak japok. Jó hogy ezt beletették a T3-ba is.
  • redday
    amúgy az angol T3ban át lehet állítani a hangokat(zenéket nem) japánra. még nem próbáltam ki, csak úgy észrevettem.
  • martin23
    na de jó:Sakkor maradok a japonál:D
  • belo4
    Kivették megint:(
  • martin23
    vki meg tudná nekem mondani h a t3-ba benne maradtak a japo zenék vagy azokat kivették megint?:D
  • vixo
    Hi all!

A tenkaichi 3 japán verziójában vki eltudná magyarázni,h hogy tudok skin-t cserélni egy karakteren és glóriát rakni rá!Előre is kösz a helpet!
  • gercse
    A boltban újonnan vett gépet még ki is kell csippeltetni, ha letöltesz játékot akkor pedig, ha rar fájl(ok)ról van szó, akkor kicsomagolod (őket), és lesz belőle iso, vagy egyéb kép fájl, amit mondjuk dvd decrypter nevű programmal kiírsz, max 8x-osan(talán, ezt nem tudom).
    Ezek után tolhatod ;)
    De van Playstation 2 topik, ja és majd később elmondják a profik, hogy mit, hogyan...
    én csak felvázoltam
  • miki111222
    Sziasztok, most erre a kérdésre ne nézzetek lámának légyszi mert karácsonykor kapok PS2 őt ez elött kb 5x fogtam a kezebme kart:D
    Na szóval ha én letöltök egy gamet torrentel, akkor azt kiírom akkor egyből mehet a gépbe vagy még elötte ki kell csomagolni vagy ilyesmi? Most elsődlegesen a BT3-ra gondolok mert csak azért kérek PS2-őt h azzal játszhassak, köszönöm a válaszokat:)
  • Norberto91
    nekem vegyesek a gondolataim a játékkal kapcsolatban, hisz azt mondták minden benne lesz, mint az eddigiekbe. Nekem egyenlőre a Story moddal van bajom, mert ezt összecsapjták nagyon..nincs benne pl Ginyu , nincs benne a songohán kiképzése, meg sok fontos dolog, mindenből csak a lényeg..ez nekem nem tetszik, meg a többi, hogy a karakterek többsége már rég elérhető.. sztem a tenkaichi 2 jobb volt szvsz
  • Prince of Máté
    Na végre nekem is meglett angolul :)
    Sztem kurva jó! nem tudok mást mondani!
  • Balyy
    Igen T3!
    De nem a kódon van a hangsúly hanem a piros potarákon!
    Egyébként az előző részekbe is volt ilyen kód beírogatós cucc!
    Beírod és kapsz egy fullra kigyúrt karaktert!
    Az a gond h csak duelbe lehet vele nyomulni!
  • TienLevy
    De ez a Tenkaichi 3-ban van? Nem tudom, megnézem, mi ez, de még én sem láttam ilyet...:D
  • Balyy
    GT Goku:
    TT5bz g1ky- Y-?fv 3L
    H2X-g $yW!R #5B)q (?

Ezt egy fórumon találtam!
    Amikor beírtam a kódot és megnéztem az itemjeit piros potaras cuccok voltak betéve! De ilyennel még nem találkoztam! Nem tudja vki h lehete ilyeneket vhogy szerezni?