Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
...
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
finishing attack : R2+Háromszög , R2+fel+háromszög
super finishing attack : (fullpower) R2+le+háromszög
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
hol lehet megtudni h a támadásokat mivel kell csinálni??
^^Arielle Forever^^
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
Na vki tudja, hogy kell nehézséget állítani??
Amúgy a game nekem elég nehéz, nem tudjátok, hol kell nehézséget állítani duel módba?? 😄
mükszik csak kellene az a rohatt memo kari<#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
anélkül be se enged a gameba??
^^Arielle Forever^^
nagyon fontos dologról lenne szó!!!
plz vegyen valaki föl msn-re akinek megvan a BT3
[email protected]
^^Arielle Forever^^
ACER Aspire 5738ZG
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
azt örökké fogja üldözni a HÁLÁM!!!
^^Arielle Forever^^
nem az írás vagy a gép hibaja??
^^Arielle Forever^^
help
legalábbis nálam így volt a Budokai 3-ban
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
ACER Aspire 5738ZG
nem jáccotok a budokai 3 mal mi??
az lenne a kérdésem(budokai3 mal kapcsolatban)h van a szakadt ruhás goku azt választom és nem azzal vagyok😞😞😞 mér van?? plz help!!
^^Arielle Forever^^
Kettesen élvezetesebb. Amúgy meg ez NEM demo, ez a teljes.
A storyval meg nem tudom mi a gondotok, nem csinálhattak még egy Tenkaichi 2-t mi értelme lett volna?
Sõt nekem még jobban is tetszenek ezek a jóval hosszabb harcok,ezekkel az átvezetõkkel, sokkal összetettebb mégha rövidebb is valamivel a játékidõ a story módban, bár ezzel is vitatkoznék, mert itt 1 meccs addig tart mint a T2-ben 5.
Jó kis játék ez, nekem bejön. Miután halálra játszottam magam a Tenkaichi 1-2-vel vérfrissítésnek tökéletes.
ACER Aspire 5738ZG
Spopovich nincs meg Freeza apja se....meg még van pár üres hely...:S
...