Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
Sorry tényleg passzolok 😄 de nekem még hiányzik egy valagnyi karakter 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

ronihun
az az F1-es iizé végig megvan...nemtom mi lehet...de mg igy is maradt pár karakter ami hiányzik spopovich stb...nemtom lehet h megint összekell illeszteni a fülbevalokat

...

Black Hawk
valamit nem vittél végig mindig akadt valami vacak 😄 pl Goku vs Aral.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

kijozu
nem jáccottam a bt2-vel<#wow3>

ez különben a spiritbomb??

^^Arielle Forever^^

ronihun
nekem csak 95...mért lehet ez?:S

...

Black Hawk
büszkén kijelentem hogy megvan a 100% de egy kicsit rövidnek tartom 😄 viszont a karaktereket fingom sincs hogy honnan fogom beszerezni 😄.

aki már végig vitte a storyt megtudná mondani nekem hogy a buu saga után van még folytatás?
killswitch90
hát ha jáccottál a bt2-vel akkor értelmetlen a kérdés !
finishing attack : R2+Háromszög , R2+fel+háromszög
super finishing attack : (fullpower) R2+le+háromszög

Szerintem a chip a hunyó mint nálam.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

kijozu
megvan már nincs semmi gond!!

hol lehet megtudni h a támadásokat mivel kell csinálni??

^^Arielle Forever^^

próbáld ki másvalakinél is ugyanezt a cd-t ha neki jó lesz, és ha ezekszerint a tv ki van zárva, akkor a ps-ed lesz a ludas

Callme
Nah, kibrópáltam másik Tv is, ami 100 hz-es, és nem jó 😞 attól félek, hogy ez chip hiba... de semmilyen más játéknál nem csinálja ezt, csak pont ennél... ááá, remélem a pal-os már jó lesz

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

hát kb 😊

killswitch90
memcard nélkül nincs élet a ps2-ben 😄

Muszáj leszel venni, memóriakártya nélkül játszani hülyeség, mivel nem tudod elmenteni.Másrészt ez nem chat, nem kell egy dolgot háromszor leírni

Hát igazából a TVtõl függ, persze a PS2 is közre játszik. A PAL-os PS2-k csak chippel viszik az eredeti NTSCt pl, de az írottat is olvassák. Igaz, csak fekete-fehérben! Amúgy amikor tudjátok játék elején bejön a PlayStation2 felirat, és ott a jobb alsó sarkába van egy ici pici téglalap, akkor az NTSC-s és valszeg szürke lesz...

Na vki tudja, hogy kell nehézséget állítani??

És amugy sincs DVD írom.

A tv-nek semmi köze ehez.Nekem csak a másoltat nem viszi színsen mert szar a ps2.Mellesleg kiprobáltam 3 tv-én is ugy is szintelen.72 centisen is probáltam.<#szomoru1><#conf>

kijozu
hallhátok!!

muszáj memo kari a BT3-hoz??

^^Arielle Forever^^

Nálunk is a 72 centis sony tv-nk már viszi színesen. Ez azért van, mert az új PAL TV-k már többnyire támogatják a 6íHz-es NTSC dolgokat, szerencsére.
Amúgy a game nekem elég nehéz, nem tudjátok, hol kell nehézséget állítani duel módba?? 😄

kijozu
nah már nem kell!

mükszik csak kellene az a rohatt memo kari<#szomoru1><#falbav><#idiota>

anélkül be se enged a gameba??

^^Arielle Forever^^

kijozu
hello!!!

nagyon fontos dologról lenne szó!!!

plz vegyen valaki föl msn-re akinek megvan a BT3

[email protected]

^^Arielle Forever^^

killswitch90
a tv-d 50 hz-s a játék mivel ntsc 60hz - fõlfelé ! venni kell 1 rgb kábelt , ha az se segít akkor 1 ntsc-s tvt!

szerintem a tv-ddel lehet valami, nemhiszem hogy az írás hibája, mert akkor elméletileg mindenhol hibásnak kéne lennie...nemlehet hogy 60hz-n megy és nem támogatja a tv-d? bár nekem akkor el sem indul, de azért próba szerencse

vki
Na, sikerült kipróbálom. Nero helyett IMG Burn-nel írtam ki. Nekem így elsõre tetszik. Igaz, hogy egy kukkot sem értek belõle, de szerintem jó. Mondjuk még csak 1 meccset vívtam Raditz ellen, viszont a hosszabb meccs szerintem nem rossz. Igaz nehezebb, de így legalább izgalmasabb.

ACER Aspire 5738ZG

Callme
Azt nem tudja valaki, miért csak egy pályát tudok vállasztani, és a többi miért bugos? Ennek mi lehet az oka? Meg már csinálta ezt a T2ben is, csak ott néhány karakternél

Lunki88
Tudom láma kérés de valaki meg tudna szánni egy ftp címmel ahonnan le lehetne kapni a gamet? Pár torrent oldalt próbáltam de nem jön csak 4-5kb-al... :S
Black Hawk
enyém is pal Tv de mindent szinesen játszik le. Slim ps valami Modbo chippel (nagyon ért ám hozzá 😄)

NTSC miatt nem visszi színesen!! a tévéd csak PAL verziót olvass ennyi

Nekem nincs más lehetõségem mint hogy várjak now 13-ig.Mert a PS-em nem visszi a másoltat színesen.Amugy meg a másolt cd tele van játék hibával.

VampireLord
miért nem töltöd le?

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

kijozu
jah és ki lenne olyan jószivû h lemásolja a tenkaichi 2-t??<#szomoru1>

azt örökké fogja üldözni a HÁLÁM!!!

^^Arielle Forever^^

kijozu
én nem tudok semmien más textúrát választani egyik modellnek sem<#nemtudom><#szomoru1><#conf>

nem az írás vagy a gép hibaja??

^^Arielle Forever^^

ronihun
nekem is ez van aszem amiatt mert pal version vagy vmi iylen miatt

...

Drephis
erre nincs megoldás. nekem is ez volt, hiába választottam a szakadt ruhásat. szerintem ez valami hiba...

help

VampireLord
ezt nem értem, ha azt választod ki akkor szakadtnak kéne lennie...
legalábbis nálam így volt a Budokai 3-ban

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

kijozu
mér nem szakadt a ruhája?? nem tod?😊

^^Arielle Forever^^

kijozu
ööö én??<#wow1>

nem értem😞

^^Arielle Forever^^

vki
De gondolj már bele. Goku-nak könnyû volt legyõzni Buu-t? <#idiota><#idiota><#zavart1>

ACER Aspire 5738ZG

kijozu
hello!!

nem jáccotok a budokai 3 mal mi??

az lenne a kérdésem(budokai3 mal kapcsolatban)h van a szakadt ruhás goku azt választom és nem azzal vagyok😞😞😞 mér van?? plz help!!

^^Arielle Forever^^

VampireLord
Szerintem 1. szinten egyátalán nem nehéz sõt inkább túl könnyû nyerni.
Kettesen élvezetesebb. Amúgy meg ez NEM demo, ez a teljes.

A storyval meg nem tudom mi a gondotok, nem csinálhattak még egy Tenkaichi 2-t mi értelme lett volna?

Sõt nekem még jobban is tetszenek ezek a jóval hosszabb harcok,ezekkel az átvezetõkkel, sokkal összetettebb mégha rövidebb is valamivel a játékidõ a story módban, bár ezzel is vitatkoznék, mert itt 1 meccs addig tart mint a T2-ben 5.

Jó kis játék ez, nekem bejön. Miután halálra játszottam magam a Tenkaichi 1-2-vel vérfrissítésnek tökéletes.

hát szerintem Sparking Meteor nem lett valami jó, túl nehéz lett szal könnyû szinten olyan mint bt2 nehéz szinten, most nem az hogy nem tok benne nyerni csak volt ahol vért izzadtam hogy gyõzzek és még így is hiányzik 7-8 karakter szal inkabb varom angol verzsönt 😄
vki
Leszedtem, kiírtam Nero-val, és addig megy, hogy bedobja a Playstation2 feliratot, és kész. Sehun semmi. Valakinek valami 5lete?

ACER Aspire 5738ZG

ronihun
meg szokod és megy...nem nagy ördöngössség😊

...

Én most fogok venni playstation 2-t és azt kérdezném hogy nehéz az irányítás? Különösen a Budokai Tenkaichi 2 érdekelne, a hárommal egyelõre nem foglalkozok. Még sosem játszottam PS2-vel ezért kérdezem. Számítógéphez vagyok szokva. 😊 Valaki írhatna valami tapasztalatot hogy amikor elõször játszott ezzel a játékkal akkor milyen volt? Voltak-e nehézségei, mennyi idõ alatt vitte végig, ilyesmi? Kösz!
ronihun
95% a story de nemtom mit csináljak mert nincs olyan harc amit még nem nyertem volna meg:S
Spopovich nincs meg Freeza apja se....meg még van pár üres hely...:S

...

kijozu
és kinek van egy eladó MEMCARD-ja???

^^Arielle Forever^^

Drephis
nero

help

kijozu
CALLME!!!!
lécci gyere föl MSN-RE nagyon fontos!!!!

PLZ PLZ PLZ PLZ

^^Arielle Forever^^

Callme
#4142-re valaki?